2013/08/14, 12:20 PM
(2013/08/14, 11:15 AM)neda.n نوشته است: باران جان تاثیرات ذهن روی جسم رو قبول دارم ولی فکر می کنم در این مورد علم نسبت به ذهن پیشتازه ، من اصلا به عوارض امپول فکر هم نمی کنم گاهی انقدر شلوغ پلوغم که امپول رو میزنم مسکن رو میخورم ومنظور من اینه که اگه بعضیا میگن بدن عادت میکنه منظور ذهنه وگرنه عوارضش هست
دیگه یادم میره امپول زدم تا وقتی که دردها شروع میشه . راستش اگه مطمئن باشم که بعضی بدنها به امپول عادت نمی کنه و طبیعیه این دردها اصلا برام مهم نیست و باهاش کنار میام ، سوالم بیشتر به این خاطر هست که بعضی میگن باید داروت رو عوض کنی و الان فقط میخوام بدونم ایا بدن باید عادت کرده باشه به امپول بعد یه مدت یا طبیعیه این شرایط ؟
برای من که انجوریه الان تقریبا دوسال تزریق میکنم اوایل درطول روز تزریق میکردم هم خودهمون روز بدن درد داشتم هم روز بعدش سردرد داشتم و ازلحاظ روحیم عصبی میشدم و افسرده هر دوساعتم استامینوفن می خوردم 3 الی 4تا میخوردم اما الان شبا قبل از خواب تزریق انجام میدم بدن درد دیگه ندارم چون ساعات اول تزریق بدن درد بیشتره اون موقع هم که خوابم روزبعدش یکم سردرد دارم الان دیگه فقط یه مسکن میخورم یا اگه روز خیلی پرکاری داشته باشم دوتا
اگه تاحد سردرد و بدن درد اشکالی نداره اما اگه عوارضش داره برات خیلی عذاب آور میشه با دکترت مشورت کن اون راهکارای بهتری داره قطعا