اولین بار که عوارض آمپول را در سایت ها انجمن مطالعه کردم خیلی ترسیدم بخاطر همین حدود 2 هفته اولین تزریقم رو عقب انداختم اما بالاخره دل رو زدم به دریا و رفتم برای تزریق هیچ مسکنی هم مصرف نکردم چه قبل و چه بعد تزریق چون اولین تزریقم 7 عید بود انجمن ام اس تعطیل بود و یک پرستار که بلد بود برام تزریق کرد کل دارو رو تزریق کرد که هیچ ته آن را نون کشید داد گفت بخور .
دارو در بدنم گم شد و خوشبختانه هیچ عوارضی برای من نداشت بعد که از انجمن پرسیدم گفت چون قبلا تمرینات ورزشی با وزنه داشتم بدنم خیلی قوی است و عوارض نشون نداد هرموقع که تزریق میکنم تا هفته بعد حتما ورزش میکنم حالا وزنه که نه اما پیاده روی تند و دویدن تو برنامه ام هست
به دوستانم توصیه میکنم بدنتان را با ورزش مقوم کنید و حتما برنامه غذایی خوب مخصوصا پروتئینی داشته باشید
اولین بار که عوارض آمپول را در سایت ها انجمن مطالعه کردم خیلی ترسیدم بخاطر همین حدود 2 هفته اولین تزریقم رو عقب انداختم اما بالاخره دل رو زدم به دریا و رفتم برای تزریق هیچ مسکنی هم مصرف نکردم چه قبل و چه بعد تزریق چون اولین تزریقم 7 عید بود انجمن ام اس تعطیل بود و یک پرستار که بلد بود برام تزریق کرد کل دارو رو تزریق کرد که هیچ ته آن را نون کشید داد گفت بخور .
دارو در بدنم گم شد و خوشبختانه هیچ عوارضی برای من نداشتدیروزم چهارمی رو زدم بعد که از انجمن پرسیدم گفت چون قبلا تمرینات ورزشی با وزنه داشتم بدنم خیلی قوی است و عوارض نشون نداد هرموقع که تزریق میکنم تا هفته بعد حتما ورزش میکنم حالا وزنه که نه اما پیاده روی تند و دویدن تو برنامه ام هست
به دوستانم توصیه میکنم بدنتان را با ورزش مقوم کنید و حتما برنامه غذایی خوب مخصوصا پروتئینی داشته باشید