(2015/10/19, 08:24 PM)silent نوشته است: گلناز واقعا تحسینت میکنم با این همه مشکل باز هم امیدوارانه زندگی میکنیعزیزم ممنون که پیاممو خوندی بخدا من قصد خود نمایی نداشتم و منم مثل شما لحظه های سخت داشتم اما فقط فقط فهمیدم اگه کسی خدارو تو زندگیش داشته باشه به خاطر تک تک لحظه هایی که درد کشیده نتیجشو میبینه(حتی یه روایت شنیدم حاج آقا فرح زاد تو سمت خدا میگفت خدا برای تو حتی برای تک تک ثانیه هایی که مضطرب بودی چه برسه به درد و رنج، پاداششو هم تو این دنیا میده هم اون دنیا از این بابت خیالتون راحت)اما منظور من اینه که خدا شاهد همه چیز هست و خوب و بهتر از همه ماها میدونه با معشوقه هاش چکار کنه مطمئن باشید مطمئن من به جرات تو زندگیم پاداشاشو دیدم فقط کافیه دیدتون رو عوض کنید و از این مساله برای رشد عقل و انسانیتمون استفاده کنیم تو رو خدا حرفامو اقرار یا آدم نما نگیرید اینا همه از ته وجودمه که می نویسم دوستدارم شما هم مثل من شاد باشین ومبارزه کنید
من نصف مشکلات تورو هم نداشتم ولی شش سال تموم افسردگی شدید گرفتم
الان یه مدته که خوب شدم!!
خوش بحالت که اینقدر خوب بودی
خداروشکر که ازدواج کردی
من گاهی از اینکه کسی شرایط منو قبول کنه و بامن ازدواج کنه ناامیدمیشم چه برسه به بچه
ولی پست تورو که خوندم حسابی امیدوار شدم
خدا حفظت کنه انشالله مادر بشی
از اینکه زیاد مینویسم ببخشین ورفتم بالا منبر اینا همه از سر ذوق وشوقه باید همه ماها چه مجرد چه متاهل باهم برای هم دعا کنیم تا این شیطان از خدابیخبری که افتاده تو زندگی تک تکمون رو از پادربیاریم اونم با امید وتوکل واینکه همدردیم وقلبها وروح پاکی داریم تورو خدا پایه باشین تا همه باهم پیش بریم برای پیروزی واصلا جا نزنید هرکی آمادست بسم الله اولم با آیه الکرسی که خیلی سخت نشه با معنی چطوره؟؟؟؟