امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا با داشتن بیماری msدر مهمانی ها وجمع های عمومی شرکت می کنید
(2011/09/07, 10:13 PM)Hasty نوشته است: حقیقتش من زیاد تو جمعهای عمومی ظاهر نمی شم حالا میخاد عروسی باشه یا مثلا سفره یا عذا داری.....ت همچین جاهایی اگر هم برم سعی میکنم یک جایی بشینم که در دیدرس نباشم هرگز در فیلمها یا عکس گرفتن اصلا شرکت نمی کنم.میدونید وقتی جایی میرم وبا نگاهای متعجب مردم روبرو میشم خیلی غمگین میشم.........این بر می گرده به نبودن درک اجتماعی واطلاع نداشتن از بیماری ما ها.sadrolleyesبه نظر شما من باید چکار کنم؟angry3angry3angry3angry3sadsadsad
من كه شركت ميكنم.شما هم شركت كن چرا كه نهsmilingwink2wink2wink2wink2
تازه من بعد بيماريم رفتم سراغ واليبال. البته قبلا" بازي ميكردم، اما بعد از ام اس جدي تر دنبالش كردم. چون قبل از اون فوتسال بازي ميكردم، بلافاصله بعداز ام اس كه فوتسال رو كنار گذاشتم، باوجود مخالفتهاي خونواده م واليبال رو دنبال كردم.smiling
ضمن اينكه باوجود اينكه مدرك حسابداري داشتم، دوباره دانشگاه شركت كردم و شروع كردم به خوندن رشته اي كه علاقه داشتم يعني زبان و ادبيات انگليسيicon_biggrin
كارم كه ميكنمagreement2 شدم زبل خان، فرشته اينجا، فرشته اونجا، فرشته همه جاlaughing3laughing3laughing3laughing3
و بعد از همه اينا، در واقع قبل از همه ايناicon_crywink2 اون چه مهمه، ذهنيتيه كه خود انسان نسبت به خودش داره. بايد به اين موضوع ايمان داشته باشيم كه هر قدر خودمون براي خودمون ارزش قائل بشيم، ديگران هم همونقدر واسه مون ارزش قائل ميشن. هرجور خودمون رو ببينيم، ديگران هم مارو همونطور خواهندديد. اينها شعار نيستن، واقعيتهايي هستن كه من خودم شخصا" تجربه شون كردم.
ما خودمون بايد خودمون رو جدي بگيريم. واسه خودمون احترام و ارزش قائل بشيم. طوري رفتار كنيم و ديگران رو آنچنان محو تواناييها، رفتارها ومنشهاي مثبتمون كنيم كه حتي اونها از يادشون بره كه ما ام اس داريم.

تشکر شده توسط : fireboud , Parla , نازلی , Hasty , pinkrose , ارزو , عمومهربان , najva , zenith , sooorooosh , min00

پیام های داخل این موضوع
RE: آیا با داشتن بیماری msدر مهمانی ها وجمع های عمومی شرکت می کنید - توسط fereshteh - 2012/02/10, 12:52 AM
mstr - توسط movahedi - 2013/03/24, 07:16 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  برخورد یک پدر با دخترش که مبتلا به بیماری ام اس است عمومهربان 36 26,903 2014/07/05, 11:09 AM
آخرین ارسال: paeazan
  نظر شما جیست ؟ (ذکر بیماری در عقدنامه) عمومهربان 52 37,725 2014/07/05, 08:37 AM
آخرین ارسال: تندیس
  با 4 قدم اعتماد به نفس تان را تقویت کنید نازلی 4 4,912 2013/08/28, 02:50 PM
آخرین ارسال: شيدا رها

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
10 مهمان