موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/12/18, 10:04 AM، توسط sargol.)
من بعدازگرفتن پالس کورتون{متیل پردنیزلون}حساسیت به بوپیداکردم بنظرشمادوستان این ازعلایم پالس تراپی است؟
حساسیت به بویعنی اگربوی خوش یابدبه مشام من بخورداحساس تنگی نفس میکنم درواقع دلیل اینومیخوام بدونم چیست؟
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 410
تشکر های دریافت شده :728 بار در 157 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
سرگل خانم یکی از عوارض پالس تراپی تنگی نفس و تند شدن ضربان قلب هستش
به نظر من وقتی بو شدیدی به مشام شما میخوره درواقع باعث کاهش رسیدن اکسیژن میشه و دلیل این که احساس تنگی نفس بکنید
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
ممنون ازجواب شمابرادرگرامی.من قبلااصلاسابقه تنگی نفس نداشتم ولی الان بابوی تنداحساس تنگی نفس میکنم وهمچنین بعضی مواقع درخواب هم نفسم میگیره بااحساس خفگی ازخواب بیدارمیشم.واقعاممنون ازتوضیح مفیدشمادستشمادردنکندایشالاآبجی کوچولوتان هرچه زودترشفابیابد
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره