2011/06/21, 04:54 PM
نقل قول: ارسال: #27
RE: چگونه مي توانيم با ام اس كنار بيائيم ؟
(06-03-2011)nahid
کی همچین دکتری رو می شناسه که شماره موبایلشو بده ؟
دکتر یا خوبه یا در دسترس ، دوتاش با هم تو ایران ؟ مگه آشنایی چیزی باشه !
Milo:
من به دکترم نگفتم ولی خودش شماره موبایلش رو داد گفت هر موقع شبانه روز کار داشتی زنگ من با جون و دل گوش میدم بهت بدون نوبت هم بیا مطب من راهت میدم .
کلن با بیمارای ام اس حال می کنه laughing3
ولی خیلی باحاله ، هم سن و سال مامانمه ولی بهش می گه " دخترم " laughing3laughing3
آشنا هم تقریبا بود. ما که نمی شناختیمش یکی معرفی کرد واسم وقت گرفت رفتم پیشش.
یه بار دارو نداشتم ، روزای تعطیل هم در راه بود و وقت دکترهم نداشتم ، رفتم یه بیمارستان که سه روز در هفته دکتر مغز و اعصاب داره و وقت قبلی نمی خواد. اولش می خواستم برم از منشی خواهش کنم بی نوبت بذاره یه دقیقه برم دارو برام بنویسه ، ولی فکر کردم زود نوبتم میشه ، حالا برم ببینم این چجور دکتریه.تازه دکتره که نمیشناسه شاید ننویسه ، بعدشم جلو این همه که تو نوبت بودن باید توضیح بدم و .... نشستم 2 ساعت و نیم شد ! تقریبا آخرین نفر بودم .سؤالامو نوشتم که حالا که این همه نشستم ،یادم نره بپرسم .
دکتره وقتی سؤال می کردم ، یا جواب درست نمیداد و می گفت نمیدونم یا به کنایه می گفت : سؤال بعدی ! بعد از چند سؤال که دو دقیقه هم طول نکشید، گفت بسه دیگه اگه پیش دکترنبوی می رفتی می تونستی این همه سؤال کنی ؟ منم گفتم پس چرا ویزیت دیگران انقدر طول کشید و من معطل شدم ؟ ( نزدیک بود بگم من که کار معاینه نداشتم ،سؤال هم نپرسم ؟ پس اومدم ریخت تورو ببینم ؟) خلاصه تقریبا بیرونم کرد و نفر آخرو صدا کرد.بدجنس یه نسخه هم بیشتر برام ننوشت !
بیمارای قبلی که معطلی داشتن علتش این بود که بیخودی براشون نوار عصب و نوار مغز می نوشت. من این نوار مغز و عصب رو در خیلی از موارد مطمئنم که لازم نیست ولی چون نفعی توش هست برای بیمارای بدبخت می نویسن که دستگاهاشون بی استفاده نمونه و ...
این دکتره در مورد ترمیم پلاک پرسیدم ، گفت ترمیم نمیشه ، در مورد حمله های چشمی پرسیدم گفت مثل اولش نمیشه ، 20 درصد مشکل باقی میمونه.( جالبه که با خنده اینو می گفت) ولی در مورد کورتون نظرش همون بود که دکتر قبلی گفته بود : فقط در سرعت رفع التهاب اثر داره نه در میزان بهبودی.
خلاصه این دکتر خودش نیاز به مشاوره داشت و یا این که در بیشتر موارد دکترها در مطب اخلاقشون بهتره. البته این دکتر شنیدم که اصلا مطب نداره.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد