2013/12/27, 07:55 PM
من از پزشکم در کل راضی بودم ولی از یک برخوردشون خیر
برخورد پزشک با بیمار خیلی مهمه و می تونه به ادم استرس بده یا استرس رو از بین ببره
وقتی من ام ار ای رو بش دادم ام ار ای اولم رو پرت کرد اون ور.فحشم داد به کسی که رو برگه ام ار ای خط کشیده و گفت یک ام ار ای دیگه بگیرم.
که باعث شد استرسم زیادشه.
ام ار ای دوم که بردم پیشش همکارش رو صدا کرد یادم نیست صدا کرد یا اونهم از اول تو اتاق بود
دو نفری نشستن یک ربع راجع بش بحث کردن با اصطلاحاتی که اصلا من سر در نمی اوردم
یه حرفایی می زدن با خودم گفتم از همین جا یک راست باید برم بیمارستان
هی این می گفت این هم هست؟اونم نگاه می کرد با تاکید می گفت بله بله بله کلا قلبم تو حلقم بود اون یک ربع
هیچ توضیحی نداد
گفتم چی شده دکتر؟ویروسه ؟سرشو تکون داد به نشونه منفی
گفتم ام اس ؟گفت می تونه باشه
گفتم یعنی هست؟گفت می تونه باشه
دیگه هرچی پرسیدم با حرکات سریع سر جواب میداد که اصلا متوجه نمی شدم منظورش چی هست.
به نظرم به جای اینکه یک ربع با همکارش حرف بزنه بهتر بود یک دقیقه برای من توضیح بده چی شده
برخورد پزشک با بیمار خیلی مهمه و می تونه به ادم استرس بده یا استرس رو از بین ببره
وقتی من ام ار ای رو بش دادم ام ار ای اولم رو پرت کرد اون ور.فحشم داد به کسی که رو برگه ام ار ای خط کشیده و گفت یک ام ار ای دیگه بگیرم.
که باعث شد استرسم زیادشه.
ام ار ای دوم که بردم پیشش همکارش رو صدا کرد یادم نیست صدا کرد یا اونهم از اول تو اتاق بود
دو نفری نشستن یک ربع راجع بش بحث کردن با اصطلاحاتی که اصلا من سر در نمی اوردم
یه حرفایی می زدن با خودم گفتم از همین جا یک راست باید برم بیمارستان
هی این می گفت این هم هست؟اونم نگاه می کرد با تاکید می گفت بله بله بله کلا قلبم تو حلقم بود اون یک ربع
هیچ توضیحی نداد
گفتم چی شده دکتر؟ویروسه ؟سرشو تکون داد به نشونه منفی
گفتم ام اس ؟گفت می تونه باشه
گفتم یعنی هست؟گفت می تونه باشه
دیگه هرچی پرسیدم با حرکات سریع سر جواب میداد که اصلا متوجه نمی شدم منظورش چی هست.
به نظرم به جای اینکه یک ربع با همکارش حرف بزنه بهتر بود یک دقیقه برای من توضیح بده چی شده
اگر عاشق هستم هنوز که هنوزه
نمیخوام دل تو واسه من بسوزه
نمیخوام دل تو واسه من بسوزه