موضوعها: 39
تشکر های اهدا شده: 390
تشکر های دریافت شده :762 بار در 209 پست
سال تشخيص بيماري : 1383
دكتر معالج : دکتر مجید کیهانی فر
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
داروي جديد به مبتلايان ام اس کمک مي کند سريعتر راه بروند
اداره نظارت بر غذا و دارو آمريکا ، دارويي را تاييد کرده است که به بيماران مبتلا به ام.اس کمک مي کند، سريعتر راه بروند.
به گزارش روز دوشنبه ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، در آزمايشهاي باليني مشاهده شد، بيماران مبتلا به ام.اس که با داروي "آمپيرا" Ampyra - نام ژنريک دالفامپريدين dalfampridine - درمان شدند، نسبت به افرادي که دارونما مصرف کرده بودند، توانستند سريعتر راه بروند.
"راسل کاتز" مدير بخش محصولات نرولوژي در مرکز ارزيابي و تحقيق اداره نظارت بر دارو و غذاي آمريکا، در بيانيه اي اعلام کرد: دشواري در راه رفتن يکي از مشکلات تضعيف کننده در مبتلايان به بيماري ام.اس است.
آمپيرا اولين دارويي است که اداره نظارت بر غذا و داروي آمريکا آن را براي کمک به بهبود راه رفتن بيماران مبتلا به ام.اس تاييد کرده است.
ام.اس يک بيماري مزمن و اغلب فلج کننده است که بر مغز، نخاع و اعصاب تاثير مي گذارد.
طبق اعلام انجمن بيماري ام.اس، حدود 5/2 ميليون نفر در سراسر جهان از جمله چهارصد هزار نفر در آمريکا به اين بيماري مبتلا هستند.
خوب باشيد و خوب بمانيد
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 74
تشکر های دریافت شده :74 بار در 34 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر محمد رضا معتمد
داروي مورد استفاده :
(2010/01/26, 11:46 AM)محمود نوشته است: داروي جديد به مبتلايان ام اس کمک مي کند سريعتر راه بروند
اداره نظارت بر غذا و دارو آمريکا ، دارويي را تاييد کرده است که به بيماران مبتلا به ام.اس کمک مي کند، سريعتر راه بروند.
به گزارش روز دوشنبه ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، در آزمايشهاي باليني مشاهده شد، بيماران مبتلا به ام.اس که با داروي "آمپيرا" Ampyra - نام ژنريک دالفامپريدين dalfampridine - درمان شدند، نسبت به افرادي که دارونما مصرف کرده بودند، توانستند سريعتر راه بروند.
"راسل کاتز" مدير بخش محصولات نرولوژي در مرکز ارزيابي و تحقيق اداره نظارت بر دارو و غذاي آمريکا، در بيانيه اي اعلام کرد: دشواري در راه رفتن يکي از مشکلات تضعيف کننده در مبتلايان به بيماري ام.اس است.
آمپيرا اولين دارويي است که اداره نظارت بر غذا و داروي آمريکا آن را براي کمک به بهبود راه رفتن بيماران مبتلا به ام.اس تاييد کرده است.
ام.اس يک بيماري مزمن و اغلب فلج کننده است که بر مغز، نخاع و اعصاب تاثير مي گذارد.
طبق اعلام انجمن بيماري ام.اس، حدود 5/2 ميليون نفر در سراسر جهان از جمله چهارصد هزار نفر در آمريکا به اين بيماري مبتلا هستند.
محمود جون یه بسته برای من سفارش بده
اگه اشنا داری خوشحال شدم از این خبر
خیلی باحالی
زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه هاست
نادر جون در خونه رو چرا باز نميكني بابا دم دره الان
اما ايشالله كه زودي مياد ايرون و بقول آبدار چيمون رَدِبيت ميشيم.
خوب باشيد و خوب بمانيد
موضوعها: 16
تشکر های اهدا شده: 146
تشکر های دریافت شده :384 بار در 109 پست
سال تشخيص بيماري : ---
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده :
(2010/01/26, 11:46 AM)محمود نوشته است: داروي جديد به مبتلايان ام اس کمک مي کند سريعتر راه بروند
این دارو در تاریخ 22 ژانویه 2010 از FDA مجوز وروذ به بازار گرفته است.
با همت و امید، ناتوانی خاطره ای بیش نخواهد بود.
موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 1176
تشکر های دریافت شده :707 بار در 405 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
یعنی الان تو داروخانه های آمریکا موجوده؟
پرواز را به خاطر بسپار پرنده رفتنی است
موضوعها: 16
تشکر های اهدا شده: 146
تشکر های دریافت شده :384 بار در 109 پست
سال تشخيص بيماري : ---
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده :
(2010/02/20, 09:08 AM)zaynab نوشته است: یعنی الان تو داروخانه های آمریکا موجوده؟
بله موجوده.ولی فقط این نکته یادتون نره که این دارو فقط برای بهتر راه رفتن فعلن اثراتش ثابت شده و برای هر جور ام اسی قابل تجویز نیست.
با همت و امید، ناتوانی خاطره ای بیش نخواهد بود.
موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 1176
تشکر های دریافت شده :707 بار در 405 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
(2010/02/20, 09:51 AM)saffari_mo نوشته است: بله موجوده.ولی فقط این نکته یادتون نره که این دارو فقط برای بهتر راه رفتن فعلن اثراتش ثابت شده و برای هر جور ام اسی قابل تجویز نیست.
ممنون پس من اقدام میکنم آخه من فقط مشکل راه رفتن دارم
پرواز را به خاطر بسپار پرنده رفتنی است
موضوعها: 36
تشکر های اهدا شده: 1372
تشکر های دریافت شده :1885 بار در 911 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
خدا می دونه چه موقع میرسه اینجا!!!!
گفتی گل گیلاس عمرش از همه کوتاه تر است و با بادی می ریزد.
اما من لحظه ای را به یاد دارم که گل زندگی ام پژمرد با یک حرف،
باد هم نمی وزید...
(2010/05/12, 09:43 AM)tanha نوشته است: خدا می دونه چه موقع میرسه اینجا!!!!
شايد تا سال بعد بيايد شايد
خوب باشيد و خوب بمانيد
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 188
تشکر های دریافت شده :186 بار در 65 پست
سال تشخيص بيماري : 1375
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
من رفتم هلال احمر برای سفارش آمپیرا. گفتن هنوز تو داروخانه های آمریکا نیومده. باید از شرکتش خریداری بشه. البته توسط شخص. داروخانه سفارش قبول نکرد.
یه حالی دارم این روزا
نه آرومم نه آشوبم
به حالم اعتباری نیست
تو که خوبی منم خوبم