امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عنبیه شناسی
#1
آيا مي‌دانستيد كه در جهان، علمي به نام عنبیه شناسی وجود دارد كه با بررسي و معادله رنگ، بافت و ساختار چشم، متخصصان قادرند ميزان سلامت و تندرستي جسم و روان و بيماري‌‌هاي احتمالي افراد را مشخص كنند. متخصصان این شیوه بر این باورند همه اندام‌ها و دستگاه‌های درونی بدن درون چشم پایانه‌ای دارند که بروز هرگونه لک، تیرگی، تغییر رنگ یا دگرگونی در بافت آن می‌تواند نشانگر یک بیماری یا اختلال جسمی باشد. این شیوه یکی از موفق‌ترین روش‌ها برای شناسایی و تشخیص بیماری‌هاست که از اواسط قرن نوزدهم در مجارستان برای تشخیص اختلال ها و بیماری‌های انسان مورد استفاده قرار گرفته است. دکتر پی زس لی نخستین فردی است که با مشاهده لکه‌ای قهوه‌ای رنگ در چشم جغدی که پایش شکسته بود، توانست وجود پایانه‌های مختلف را در چشم شناسایی کند. او به مرور با بهبود نسبی پای شکسته جغد متوجه کوچک‌ترشدن و محو شدن لکه قهوه‌ای رنگ شد. وی مشاهداتش را در تجربه‌ها و آزمایش‌های دیگری دنبال کرد تا سرانجام توانست با کمک همکارانش شیوه تشخیصی عنبیه‌شناسی را به جهانیان بشناساند.

عنبیه آبی

افرادی که عنبیه آنها آبی رنگ است و در اصطلاح در گروه چشم آبی‌ها قرار می‌گیرند، نیاز بیشتری به پاکسازی درونی بدن در طول سال دارند. این افراد بهتر است مصرف گوشت قرمز، پنیر، شیر و خامه را در برنامه‌غذایی خود کنترل کرده و تا می‌توانند برای پخت‌وپز مواد غذایی از روغن زیتون و کتان استفاده کنند. بهترین گیاهان دارویی و طبیعی برای این افراد استفاده از دمنوش گیاهانی چون قاصدک، گزنه و بومادران است که می‌تواند بهترین تاثیر را در پاکسازی درونی بدن و شست و شوی اندام‌های داخلی داشته باشد.

متخصصان عنبیه‌شناسی با بررسی چارت مخصوص به خود مشاهده تغییرات و لک‌های موجود در بخش‌های مختلف عنبیه، مردمک و شبکیه چشم توانایی تشخیص شروع بیماری یا احتمال ابتلا به این بیماری در آینده را دارند. براساس تحقیقات و مشاهدات این گروه، افرادی که در مناطقی با آب‌و هوایی سرد زندگی ‌می‌کنند بیشتر احتمال ابتلا به بیماری‌های مفصلی و استخوانی را دارند.


عنبیه سبز
حساسیت، اگزما، التهاب مجاری تنفسی و بیماری‌های تنفسی از جمله رایج ترین بیماری‌هایی است که احتمال ابتلا به آن در چشم سبزها زیاد است. مردان و زنانی که رنگ چشم‌های آنها سبز است سیستم ایمنی و دفاعی چندان مقاومی در برابر آنفلوآنزا، سرماخوردگی و گلودرد ندارند. و تقریبا هر سال یک تا 2 بار در فصل‌های سرد این بیماری ها را تجربه می‌کنند. بهترین شیوه برای افزایش مقاوت سیستم ایمنی در این گروه مصرف دمنوش های گیاهی مانند بابونه، نعناع و چای سبز و پیاده روی روزانه در هوای پاکیزه و تمیز است.
افراد این گروه بهتر است از مصرف چربی‌های اشباع شده پرهیز کرده و وعده‌های غذایی را سر ساعت و با آرامش و به دور از فشار و استرس میل كنند. مصرف میوه‌هایی از خانواده تمشک و همین‌طور گیاهانی با طعم گزنده در حفظ سلامت و افزایش ایمنی این گروه بسیار موثر است. درمانگران گنجاندن گیاه دارویی و طبیعی مانند پوست لیمو و نارنج را برای افرادی که دارای رنگ چشم سبز و قهوه‌ای هستند بسیار مفید می‌دانند. علاوه‌بر این، افرادی که دارای چشم سبز هستند می‌توانند از مرزنجوش، نعناع و گیاه به لیمو در سبد غذایی خود استفاده کنند تا به این ترتیب گازهای روده را در بدنشان کنترل کرده و کاهش داده و هضم بهتری داشته باشند. ورزش حركات كششي ذهن و جسم (یوگا) یکی از بهترین ورزش‌ها برای این گروه محسوب می‌شود.

عنبیه قهوه‌ای
متخصصان عنبیه شناسی بر این باورند زندگی در مناطق گرمسیری و معتدل بهترین گزینه برای افرادی است که رنگ چشم آنها قهوه‌ای است. یکی از مهم‌ترین نکاتی که این افراد باید به آن توجه کنند تقویت دستگاه گوارش و حفظ تعادل آن است. کبد، کیسه صفرا و لوزالمعده از جمله مهم‌ترین ارگان‌ها در بدن این افراد است که باید همواره نسبت به صحت و سلامت آنها توجه داشته باشند چراکه دستگاه گوارش در این گروه تمایل به تنبلی و کندی دارد، بنابراین درمانگران معتقدند این افراد باید از خوردن غذاهای سنگین یا خوردن چند غذا با هم پرهیز کنند. برخی از افراد این گروه تحت تاثیر ناراحتی‌ها و اختلال‌های دستگاه گوارش خود دچار مشکلات ادراری نیز می‌شوند.
به گفته متخصصان عنبیه شناسی این گروه از مردم که عنبیه آنها تیره رنگ است استعداد ابتلا به بیماری هایی نظیر دیابت، چربی خون و سنگ کلیه را دارند چرا که در سبد غذایی این گروه موادغذایی پرفیبرو سبزیجات کمتری گنجانده شده است. زنانی که در گروه افرادی قرارمی‌گیرند که عنبیه آنها قهوه‌ای رنگ یا ترکیبی نزدیک به قهوه‌ای یا عسلی دارد غالبا قاعدگی‌های پرحجم با لخته‌های تیره رنگ را تجربه می کنند.


رنگ چشم برای تشخیص بیماری کافی نیست

علاوه بر رنگ اصلی چشم، عوامل دیگری از قبیل تغییراتی که در سطح شبکیه، مردمک و عنبیه چشم قابل مشاهده است در تشخیص و شناسایی بیماری‌ها بسیار موثر است. هر یک از این تغییرات نشان دهنده بروز اختلال یا مشکلی در یکی از ارگان‌های بدن است. به عنوان مثال نقاط و لکه های سفید در سطح چشم اولین مرحله شروع بیماری یا اختلال است. در این مرحله فرد از بیماری خود خبر ندارد و پس از گذشتن از این مرحله به مرور علائم بیماری در او دیده می‌شود. پس باید توجه داشت که در شیوه عنبیه شناسی تنها رنگ را برای تشخیص بیماری ها مدنظر قرار نمی دهند بلکه اجزاي تشکیل دهنده و نحوه قرارگیری فیبرهای عنبیه و فضاهای ایجاد شده میان این فیبرها نیز برای تشخیص بیماری‌ها در انسان ضروری است. به این ترتیب تعیین ساختار و علائم عمومی عنبیه، تعیین وضعیت ژنتیک و اکتسابی عنبیه و مشاهده و بررسی ظاهر عنبیه بسیار موثر است.

عنبیه هر فرد مانند اثرانگشت او بی‌همتاست

عنبیه بخش رنگی چشم است که مانند سرانگشتان انسان طرحی خاص و منحصر به خود فرد را دارد، به این معنا که عنبیه هر انسانی مانند سرانگشتان او می‌تواند برای شناسایی و تشخیص هویت افراد مورد استفاده قرار گیرد. در هر عنبیه انسان، 28 هزار پایانه عصبی وجود دارد که به واسطه غده تالاموس در مغز به تمامی ارگان‌ها و اندام‌های بدن مرتبط است. در این بخش 4 لایه فیبری و عروقی وجود دارد که بروز تغییرات در آن به تشخیص بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی کمک می‌کند. بروز تغییرات در این لایه‌ها با کمک میکروسکوپ و گاهی با مهارت متخصص عنبیه‌شناسی و بدون استفاده از چشم مسلح قابل رویت است، بنابراین باید توجه داشت عدم وجود تغییر در ظاهر چشم نمی‌تواند به تنهایی نشانه سلامت جسم و روح انسان باشد، بلکه ممکن است تغییراتی در لایه‌های عنبیه وجود داشته باشد که با چشم غیرمسلح امکان بررسی و شناسایی آنها امکان‌پذیر نباشد.

مشاهده عنبیه و تشخیص بیماری

عنبیه شناسی همان‌طور که از نامش مشخص است برای شناسایی و تشخیص بیماری‌های مختلف توسط درمانگران شیوه‌های طبیعی و برخی از متخصصان طب سنتی ایران، هند و چین مورد استفاده قرار می گیرد. در این شیوه، متخصص برای تشخیص بیماری‌ها وضعیت عنبیه (بخش رنگی چشم)، مردمک (بخش سیاه چشم) و شبکیه (بخش انتهایی و محل گیرنده‌های بینایی) را بررسی می‌کند و هرگونه تغییر رنگی در این مناطق را نشانه بروز بیماری می‌داند. به عنوان مثال، اختلالات کبد مانند هپاتیت باعث تغییر رنگ سفیدی چشم و تمایل آن به زردی می‌شود. ابتلا به فشارخون بالا ودیابت نیز تغییرات ویژه و لک‌هایي در ناحیه شبکیه چشم ایجاد می‌کند که متخصص عنبیه‌شناسی می‌تواند با تشخیص به موقع آن بیمار را برای درمان به متخصص مربوطه ارجاع دهد.
[تصویر:  setare1.gif]
 تشکر شده توسط : paeazan , shaytoon , شيدا رها
#2
angry2angry2angry2

داداش گلم:عنبیه سبز
و خودم:عنبیه قهوه ای
اینا که برای ما صادق نیست.داداشم که کم پیش میاد سرمابخوره و سیستم ایمنیش قویهlove28(چشم حسودش بترکهfighting0030.gif).خودمم سیستم گوارشم بسی قویه.همه ی شبها هم غذای پختنی میخورم و همه چیز روبه راهه.خط آخر هم به هیچ وجهangry2

میشه از راه عنبیه بگن ام اس چطور درمان قطعی میشه؟love28
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : chipchip , shaytoon
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مواد مخدر شناسی # پریسا # 2 5,020 2016/08/09, 10:51 PM
آخرین ارسال: nahid



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست