2013/04/30, 08:11 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/04/30, 08:52 AM، توسط hessam.)
فقط می توانم بگم عالیه
راستی شما کوه نوردی می کردی یا برف بازی می کردین
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
مرسی بچه ها فوق العاده شده
من یه خسته نباشید قوی به بچه های کانون مات بگم ( ندا ، فربود ، ارش ، مهدی و ... ) نصف بچه ها الان حدود 48 ساعت میشه که نخوابیدن و یه سره داشتن رو پروژه کار میکردن
بچه ها واقعا دستتون درد نکنه
ثانیه شماری من با دیدن وله تبدیل شد به صدم ثانیه شماری
2013/04/30, 09:39 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/04/30, 01:53 PM، توسط sargol.)
وایی چقدعالی ای است این وله دست فربود،آرش ،مهدی وندا کلادست همه ی دوستان عزیزمن دردنکنه اصن شمادوستان شاهکارعالم هستین بخدا شمادوستان عزیزم نمیدونید که من چقده دلم هوای شرکت درهمایش رو کردبه والله من خیلی دلم میخوادشاهدسوپرایزهای سیناکه مطمنم همه شون شاهکازهای شمادوستان عزیزم هستندروازنزدیک ببینم بخدابرای اینکه امکان نمی تونم شرکت کنم بی ا ندازه ناراحتم وبراعصابم فشاراست که چرامن نمیتونم به هیچ وجه شرکت کنم.حتمااین برای این است که قسمت خواسته ی دل رابه هیچ وجه یاری نمیکنهبهرحال آرزوی من موفقیت تک تک شماخواهران عزیزم وبرادران عزیزم است امیدوارم جزء موفقیت ترین انسانهای دنیا بشید
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
وااااااااااااااااای خدای من
فوق العاده است
چه کلیپ جالب و به جایی بود
برای من که تازه عضو این سایت شدم و اطلاعاتی در مورد مدیران زحمتکش و اعضای مهربون انجمن ندارم و دوست دارم با تک تک این عزیزان آشنا بشم خیلی عالی بود
کلی ذوق کردم چند بار دیدم و هر بار بیشتر خوشم اومد
واقعا خسته نباشید و جای بسی تقدیر و سپاسگزاری داره
الهی دلتون شاد تنتون سالم و ایام به کام باشه همیشه
بارها پرسیده بودند
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید