امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص هندوانه
#1
[تصویر:  3]

هندوانه ميوه‌اي براي گرم مزاج‌ها


هندوانه گياهي است يكساله و يك پايه، با ساقه خزنده و پيچك دار و برگهاي آن پهن با بريدگيهاي عميق است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه همدان، در وبلاگي آمده است: گلهاي هندوانه كوچك و زردرنگ است، ميوه آن رگدار يا دراز بوده و پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز است، تخمه هندوانه بر حسب انواع مختلف آن ممكن است سياه، قرمز، سفيد و يا زرد باشد.

درباره خواص داروئي هندوانه مي توان گفت: هندوانه از نظر طب قديم ايران سرد و تر بوده، گرما را برطرف مي كند و بهترين ميوه تابستان است.

هندوانه مدر است و به پائين آوردن فشار خون كمك كرده و معده را تقويت مي كند، پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است،‌ مغز تخمه هندوانه كرمهاي معده و روده را از بين مي برد، هندوانه براي ورم مثانه مفيد است، هندوانه بدن را تازه و شاداب مي كند و براي اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است.

آب هندوانه مخلوط با سكنجبين علاج كننده يرقان و دفع كننده سنگ كليه است، براي خنك كردن بدن در روزهاي گرم تابستان هندوانه را با شكر بخوريد،‌ براي برطرف كردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شير خشت بخوريد و براي رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندي بخوريد.

در آخر هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد يعني تقريبا سه ساعت پس از غذا و يكساعت پيش از غذا چراكه اگر بلافاصله پس از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ايجاد مي كند همچنين نبايد آنرا با ميوه هاي ديگر مخلوط كرد چون توليد نفخ شكم مي كند.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : melody , # پریسا # , نازلی , mina904 , Hasty , maryamgoli , saeid , رزمینا , احسيني , kiana , سالومه
#2
زادگاه اصلی هندوانه، هندوستان است به همین خاطر، وجه تسمیه آن (هند وانه) به معنای میوه هند معروف شده است.
هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است كه نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود بلكه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد كه برای ما نا شناخته است. به همین دلیل سعی كرده ایم طی این مطلب، فواید بی شمار آن را برای شما بیان كنیم .
هندوانه منبع غنی ویتامینA( به شكل بتاكاروتن ) و ویتامینC می باشد. این میوه پرفایده التهاباتی را كه در بیماری هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می برد.
همچنین منبع خیلی خوبی از آنتی اكسیدان كاروتنوئیدی بنام لیكوپن می باشد. لیكوپن یك رنگدانه شیمیایی است كه باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه می شود و اثرات ضد اكسیدانی قوی دارد. این آنتی اكسیدان به تمامی نقاط بدن رفته و رادیكال های آزاد را خنثی می كند.
رادیكال های آزاد مولكول هایی هستند كه باعث تخریب بسیاری از بافت های بدن می شوند.
اثرات تخریبی رادیكال های آزاد در بدن شامل موارد زیر است:
1- باعث اكسیده شدن كلسترول می شوند، در نتیجه كلسترول به دیواره رگ های خونی می چسبد و می تواند باعث بروز حملات قلبی و سكته شود .
2- باعث انقباض و بسته شدن راههای تنفسی و درنتیجه تشدید حملات آسم می شوند.
3- باعث افزایش التهابات ناشی از استئوآرتریت1 و آرتریت روماتوئید2 می شوند، در نتیجه تخریب مفاصل را در این شرایط بیشتر می كنند .
4- باعث آسیب سلول های دیواره روده و تبدیل آنها به سلول های سرطانی می شوند .
خوشبختانه ویتامینC و بتا كاروتن بعنوان آنتی اكسیدان های قوی ( كه هر دو در هندوانه به مقدار فراوان وجود دارند)، رادیكال های آزاد را به دام انداخته و از اثرات مخرب آنها در بدن جلوگیری می كنند .
در تعدادی از مطالعات علمی ثابت شده است كه دریافت بالای ویتامینC و بتاكاروتن، خطربروز بیماری های قلبی، اسپاسم راه های تنفسی در بیماری آسم و سرطان روده را كاهش می دهد و نیز شدت علائم استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید را كم می كند .
یك لیوان هندوانه 20درصد نیاز روزانه به ویتامینC و 14 در صد نیاز روزانه به ویتامینA را تامین می كند.

هندوانه از لحاظ ویتامین های گروه B نیز كه برای تولید انرژی لازم هستند، غنی است و منبع خوبی از ویتامین هایB1،B6،B5 (اسید پانتوتنیك)، بیوتین (یك نوع ویتامینB) و نیز منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی است. پس می توان گفت كه دارای ارزش غذایی بالایی است.
هندوانه دارای آب فراوان و انرژی كمی است در نتیجه نسبت به سایر میوه ها ، مواد مغذی بیشتری در هر كالری دارد كه نشان دهنده اثرات مفید آن در بهبود سلامتی بدن است .
لیكوپن آنتی اكسیدان قوی است كه در گوجه فرنگی بخصوص محصولات پخته آن، هندوانه و انبه به مقدار فراوان وجود دارد و جذب آن از محصولات پخته گوجه فرنگی مثل سس و رب گوجه فرنگی كه مقدار كمی روغن مثل روغن زیتون داشته باشند، به خوبی صورت می گیرد.
مطالعات زیادی در مورد لیكوپن و اثرات ضد سرطانی آن انجام شده است و نشان داده بر خلاف سایر رنگدانه های غذاهای گیاهی كه فقط در حیوانات موثر بوده اند، لیكوپن در مطالعات انسانی هم دارای اثرات ضد سرطانی بوده است.
این سرطان ها شامل: سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان رحم، سرطان ریه و سرطان روده بزرگ بوده است.
مطالعه جدیدی در سال 2003 میلادی نشان داد، بیمارانی كه دارای پولیپ آدنومی روده بزرگ3 بوده اند ( كه زمینه ساز سرطان روده است)، لیكوپن خونشان 35 در صد پایین تر از افراد سالم بوده است. همچنین بتاكاروتن موجود در خونشان، 5/25 در صد كمتر بوده كه این تغییر مهم نیست.
ولی تحقیقات جدید ثابت كرده است، فقط مقدار پایین لیكوپن خون (كمتر از70 میكروگرم در لیتر) و كشیدن سیگار، دو عامل خطر مهم در بروز پولیپ آدنومی روده هستند.مقدار كم لیكوپن خون خطر بروز بیماری فوق را 230 درصد و كشیدن سیگار 302 درصد افزایش می دهد كه تاثیر بسیار چشمگیری است.
خاصیت آنتی اكسیدانی لیكوپن، از بیماری های قلبی نیز پیشگیری می كند. جلوگیری از آسیبDNA موجود در گلبول های سفید خون نیز به دلیل اثر آنتی اكسیدانی لیكوپن است.
 تشکر شده توسط : ارزو , najva , نازلی , mina904 , Hasty , ابراهیم , maryamgoli , saeid , احسيني
#3
ترکیبات شیمیایی :

هندوانه داراي اسيد آمينه اي بنام سيترولين و موادي بنام كاروتن و ليكوپن و نوعي قند بنام مانيتول مي باشد.

در صد گرم هندوانه مواد زير موجود است

آب 92 گرم
پروتئين 0/5 گرم
مواد چربي 0/2 گرم
نشاسته 6 گرم
كلسيم 0/7 ميلي گرم
فسفر 10 ميلي گرم
آهن 0/5 ميلي گرم
سديم 1 گرم
پتاسيم 100 ميلي گرم
ويتامين آ 600 ميلي گرم
ويتامين ب 1 0/03 ميلي گرم
ويتامين ب 2 0/3 ميلي گرم
ويتامين ب 3 0/2 ميلي گرم
ويتامين ث 8 ميلي گرم

مضرات :

هندوانه براي اشخاص سرد مزاج و آنهائيكه داراي معده سرد مي باشند مناسب نيست .
اينگونه اشخاص اگر مي خواهند هندوانه بخورند بايد آنرا با شكر ، ويا عسل و يا گل قند بخورند .
همچنين هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسي مي شود .
 تشکر شده توسط : najva , Hasty , نازلی , ابراهیم , maryamgoli , saeid , رزمینا , احسيني
#4

دفع سموم از بدن با این میوه تابستانی

هیچ میوه‌ای مثل هندوانه شیرین در فصل تابستان نمی‌تواند عطش انسان را برطرف كند. اگرچه این میوه در فصول دیگر سال نیز وجود دارد، اما هندوانه شیرین و رسیده فقط در فصل تابستان یافت می‌شود.
هندوانه می‌تواند گرد، بیضی شكل و یا حتی مستطیل باشد و خال خال یا ساده باشد. این میوه خوشمزه سرشار از آنتی‌اكسیدان و منبع بسیار خوبی از ویتامین B6 ،B3 ،B2 ،B1 ،C و A است. همچنین حاوی كاروتنوئید و لیكوپن می‌باشد. آنتی‌اكسیدان، باعث خنثی‌سازی رادیكال‌های آزاد می‌شود. رادیكال‌های آزاد، آسیب‌های جدی به بدن می‌زنند و می‌توانند باعث اكسیده شدن كلسترول و حتی گرفتگی رگ‌های خون و در نهایت به حمله قلبی و یا سكته مغزی منجر شوند. ویتامین C و بتاكاروتن موجود در هندوانه خطر بیماری‌های قلبی و همچنین خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و اسپاسم را كاهش می‌دهد. یك فنجان آب هندوانه می‌تواند علائم استئوارتریت و روماتوئید را از بین ببرد و مصرف مداوم آن به درمان این بیماری‌ها كمك كند.
پژوهشگران زیادی، روی لیكوپن موجود در هندوانه، تحقیق كرده و اعتقاد دارند كه این ماده خاصیت ضدسرطانی دارد. در مقایسه با انواع مواد غذایی كه تأثیر آنها روی حیوانات مورد مطالعه قرار می‌گیرد، تأثیر لیكوپن موجود در هندوانه، بارها و بارها بر روی انسان آزمایش و اثبات شده است كه این ماده از رشد سلول‌های سرطانی، به‌خصوص سرطان سینه، پروستات، آندومتر، ریه و روده بزرگ جلوگیری می‌كند.
خوردن آب هندوانه، باكتری‌های كلیه و مثانه را دفع می‌كند. مغز سفید رنگی كه میان پوست سبز هندوانه و گوشت قرمز رنگ آن قرار دارد، سرشار از مواد معادنی و كلروفیل است. این میوه همچنین منبع غنی از مواد معدنی ضروری مانند كلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و مقدار كمی مس، آهن و روی می‌باشد. هندوانه، بدن را از مواد زائد سمی پاك می‌كند و مواد معدنی آن به راحتی جذب بدن می‌شوند. آنتی‌اكسیدان موجود در آن با از بین بردن مواد سمی بدن، حملات آسم را كاهش می‌دهد و در بهبود این بیماری مؤثر است.

این میوه سرشار از بتاكاروتن و ویتامین C است و به همین دلیل به درمان التهاب مفاصل و روماتوئید كمك می‌كند. آب هندوانه مانع از گرفتگی عروق و كلسترول خوب بدن را افزایش و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را كاهش می‌دهد.

به زنان باردار و زنانی كه در زمان قاعدگی هستند، توصیه می‌شود حتماً از این میوه استفاده كنند، زیرا در از بین بردن آب اضافی بدن بسیار مؤثر است. تركیب اسیدفولیك و ویتامین‌های دیگر موجود در هندوانه به كاهش حملات قلبی، سكته و سرطان روده بزرگ كمك می‌كند. این میوه موجب دفع مواد سمی از بدن و كاهش خارش ناشی از سموم بدن می‌شود. برای از بین بردن لك‌های پوستی، آب هندوانه را روی پوست خود بمالید و پس از 10 دقیقه با آب ولرم بشویید.

نكاتی برای مصرف هندوانه

اگر نتوانستید یك هندوانه كامل را میل كنید و مقداری از آن باقی ماند، آن را در صورت امكان به قطعات كوچك برش دهید و روی آن را با سلفون یا نایلون پلاستیكی بپوشانید و درون یخچال نگهداری كنید تا علاوه بر جلوگیری از خشك شدن میوه، مانع جذب بوی غذاهای دیگر به هندوانه شود.

احتیاط

از آنجا كه هندوانه جزء میوه‌هایی است كه روی زمین رشد می‌كند، به راحتی هر نوع باكتری از سطح زمین جذب پوست آن می‌شود؛ بنابراین حتماً قبل از مصرف، پوست آن را كاملاً بشویید.

منبع: دنیای سلامت
 تشکر شده توسط : نازلی , ابراهیم , maryamgoli , saeid , رزمینا , elham 66 , احسيني
#5

تاریخ انتشار: سه شنبه, 21 خرداد 1392 ساعت 08:13
هندوانه را با دانه میل کنید
هندوانه یک میوه بومی آفریقایی است که خوردن آن با دانه اش در جلوگیری از پیری زودرس تاثیر بسزایی دارد.

هندوانه این میوه تابستانی،‌ دارای خواص بی شماریست که به نمونه‌هایی از آن اشاره شده است.آب هندوانه دارای ویتامین‌های A، B، C، B2، PP و همچنین پروتئین،‌ چربی،‌ قند،‌ کلسیم،‌ آهن، فسفر و گوگرد و.... می‌باشد.دانه‌های هندوانه هرچند از نظر ویتامین‌های C و A ضعیف است ولی حاوی روی، ویتامین E و چربیهای ضروری می‌باشد. به طور کلی امراضی که هندوانه از بروز شان جلوگیری می‌کند عبارتند از: سرطان‌های پروستات، سینه،‌رحم،‌ ریه و روده بزرگ. بنا بر این گزارش: سموم بدن را از طریق ادرار،‌ مدفوع و عرق دفع می‌کند.از لخته شدن خون هم جلوگیری می‌کند.همچنین مغز دانه هندوانه به مقدار 35 گرم در روز برای درمان سوزش ادرار، زخم مثانه،‌ زخم معده،‌ خش خش سینه،‌ خونریزی سینه و تسکین سرفه موثر است و همچنین به هضم غذا هم کمک می‌کند و از پیری زود رس سلول‌های پوست جلوگیری می‌کند.اشخاصی که به وسواس مبتلا هستند، چنانچه روزانه مقداری مربای پوست هندوانه را که با عسل طبیعی تهیه شده است بخورند،‌ حالت وسواس آنها برطرف خواهد شد.پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار مؤثر است و همچنین به دلیل داشتن مقدار زیادی سیترولین (نوعی اسید آمینه) موجب گشادشدن سرخرگ‌ها می‌شود و گردش خون را بهبود می‌بخشد. افرادی که سرد مزاج هستند توجه کنند که هندوانه را با عسل یا شکر میل کنند.در آخر،‌ پیشنهاد می‌کنیم هندوانه را بین دو وعده غذایی تان میل کنید تا در هضم غذایتان اختلال ایجاد نشود.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : maryamgoli , saeid , رزمینا , elham 66 , احسيني , نازلی
#6
سلام

از نظر طب اسلامی و همچنین سنتی ، هندوانه به خاطر داشتن طبع سرد ، برای کسائیکه ام اس دارند خوب نیست بهتره برای خنک شدن ، از میوه هایی که طبع معتدل و یا خنک دارند استفاده بکنین
به سلامتی فکر کنید ، نه به درمان....
که درمان در واقع همان تکرار بیماری ست در ذهن
 تشکر شده توسط : biparva , نازلی , شفا یافته
#7
آب هندوانه، آرامش‌بخش عضلات

آب هندوانه نه تنها یک نوشیدنی گوارا و مناسب برای فصل گرم تابستان است بلکه در تسکین‌ و آرامش عضلات نیز بسیار موثر است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ طبق گزارش منتشر شده در مجله شیمی کشاورزی و غذا، متخصصان سلامت می‌گویند: آب هندوانه خواص آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد، حجم پروتئین در ماهیچه‌ها را افزایش می‌دهد و مصرف آن به بهبود عملکرد ورزشکاران کمک می‌کند.

آب هندوانه همچنین درد عضلات پس از انجام حرکات ورزشی سنگین در باشگاه را کاهش می‌دهد.

ترکیبات طبیعی موجود در آب هندوانه سریع تجزیه می‌شوند و در نتیجه این نوشیدنی در مدت طولانی تازه نمی‌ماند به همین دلیل معمولا در داخل بطری در فروشگاه‌های موادغذایی فروخته نمی‌شود اما بعضی از کارخانه‌ها آن را پاستوریزه می‌کنند و می‌فروشند. با این حال تمام خواص مفید آب هندوانه در شکل تازه این نوشیدنی است که در خانه سریع، آسان و ارزان تهیه می‌شود.
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : نازلی , شیوا29
#8
زیر پوست هندوانه چه خبر است؟

تصویر یک هندوانه داخل حوض بزرگ وسط حیاط. یک سینی و چاقو. هندوانه‌ای که قاچ می‌شود و سرخی چشم‌نوازی که بیرون می‌زند. حتی این تصویر نوستالژیک هم هوس یک قاچ هندوانه‌ی خنک را به سر آدم می‌زند.


[تصویر:  83488_774.jpg]


هندوانه یکی از آن میوه‌های آبدار است که به راحتی رفع عطش می‌کند و شما را سر حال می‌آورد. این میوه‌ی سرخ آبدار کم کالری بوده و حاوی ویتامین‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی زیادی است.

گوشت این میوه قرمز، صورتی، سفید یا زردرنگ است. بدون شک شما هم قرمزش را بیشتر می‌پسندید. با ما باشید تا بگوییم زیر پوست هندوانه چه خبر است!


هندوانه و ویتامین‌هایش

هندوانه از 92 درصد آب تشکیل شده و کالری کمی به بدن تحمیل می‌کند. این میوه‌ی آبدار در بین میوه‌هایی قرار دارد که گلوسید (قند) زیادی ندارند و میزان پروتئین و لیپیدهای موجود در گوشتش کم است. طعم شیرین هندوانه مدیون گلوسیدهای آن است که از ساکاروز و فروکتوز تشکیل شده و قدرت شیرین‌کنندگی بالایی دارند.

هندوانه سرشار از ویتامین C می‌باشد. در واقع 200 گرم هندوانه بیش از 25 درصد نیاز روزانه‌ی ما به این ویتامین را تامین می‌کند. این میوه سرشار از ویتامین‌های گروه ب (200 گرم از آن تامین کننده 5 درصد نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین B1 و B6) و پیش ساز ویتامین A نیز محسوب می‌شود.

میزان مواد معدنی این میوه‌ی آبدار خیلی زیاد نیست اما با این حال حاوی پتاسیم، منیزیم، میزان کمی کلسیم، فسفر و همچنین آهن، روی، مس و منگنز می‌باشد. هندوانه برای کلیه‌ها مفید است و باعث تمیزی و سم‌زدایی آن‌ها می‌شود و میزان ادرار را بالا می‌برد. میزان بالای فیبر موجود در این میوه برای افرادی که روده‌های حساسی دارند و همچنین برای بچه‌ها بسیار مفید است. هندوانه همچنین حاوی میزان زیادی آنتی‌اکسیدان مانند لیکوپن و بتاکاروتن می‌باشد. پس خودتان را از این همه خاصیت محروم نکنید. باید بدانید که محققان ثابت کرده‌اند بتاکاروتن موجود در این میوه برای خوش‌آب‌ورنگ شدن پوست نیز مفید است. علاوه بر مصرف خود هندوانه می‌توانید مقداری از گوشت این میوه را روی پوست صورت خود بگذارید تا خشک شود. سپس شستشو دهید. خواهید دید که پوستتان مرطوب و خوش‌رنگ می‌شود.

هندوانه فقط برای خنک شدن و رفع عطش نیست و شما را از ابتلا به

بیماری‌های خطرناک نیز حفظ می‌کند. برای همین توصیه می‌کنیم هر روز

خودتان را یک قاچ هندوانه مهمان کنید

یک خاصیت شگفت‌انگیز

به عقیده‌ی محققان آمریکایی «سیترولین» موجود در هندوانه تأثیری مانند ویاگرا دارد. سیترولین با مشکلات نعوظی آقایان مقابله می‌کند. این ترکیب که بیشتر در پوست هندوانه قرار دارد مانند ویاگرا عمل می‌کند و با مشکلات جنسی مقابله می‌کند به این ترتیب که بدون ایجاد عوارض جانبی دارو باعث می‌شود خون در رگ‌ها به راحتی جریان داشته باشد. البته برای این کار لازم است که یک و نیم لیتر آب خالص هندوانه میل کنید و این کار هم باعث می‌شود که مدام سراغ توالت را بگیرید. به عقیده‌ی محققان هندوانه می‌تواند تأثیر مثبتی روی روابط عاشقانه‌ی شما بگذارد اما اگر مشکل جدی است نمی‌تواند جایگزین مناسبی برای داروهای پزشکی باشد.


هندوانه و مقابله با بیماری‌های مختلف

بدون شک بارها شنیده‌اید که متخصصان حوزه‌ی تغذیه سفارش کرده‌اند روزانه 5 واحد میوه و سبزیجات (معادل حداقل 80 گرم) میل کنید و در هر فصلی از میوه‌های همان فصل نهایت استفاده را ببرید. هندوانه نیز باید بخشی از این 80 گرم باشد.

لیکوپن اصلی‌ترین کاروتنوئید موجود در هندوانه است. این ترکیب آنتی‌اکسیدانی نقش موثری در بدن دارد. به این ترتیب که با التهاب و کلسترول بالا مقابله می‌کند.
[تصویر:  98841001138170254591927133118226222722.jpg]

نتایج پژوهش‌های متعدد نشان داده است که اگر میزان لیکوپن خونتان بالا باشد کمتر در معرض بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان پروستات می‌شوید. باید بدانید که در حالت کلی مصرف مواد غذایی سرشار از کاروتنوئیدها خطر ابتلا به برخی از سرطان‌ها را کاهش می‌دهد. ویتامین‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و فیبرها موجود در هندوانه و میوه‌ها و سبزیجات دیگر نقش موثری در حفظ سلامت بدن دارند.

نتایج اکثر پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف زیاد سبزیجات و میوه‌هایی مانند هندوانه و غیره نقش موثری در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان و بیماری‌های مزمن دیگر دارد. پس می‌بینید که هندوانه فقط برای خنک شدن و رفع عطش نیست و شما را از ابتلا به بیماری‌های خطرناک نیز حفظ می‌کند. برای همین توصیه می‌کنیم هر روز خودتان را یک قاچ هندوانه مهمان کنید.


خطرات احتمالی مصرف هندوانه

احتمال دارد که مصرف هندوانه باعث بروز حساسیت دهانی شود. در واقع برخی از افراد به بعضی از پروتئین‌های گیاهی حساسیت دارند. این افراد حساس بعد از مصرف هندوانه دچار احساس خارش و سوزش در دهان و گلو می‌شوند که البته بعد از چند دقیقه برطرف می‌شود.


ارزش غذایی هندوانه

هر 100 گرم هندوانه حاوی ترکیبات زیادی است که در زیر به برخی از این عناصر مغذی اشاره می‌شود:

کالری 30 کیلوکالری انرژی

پروتئین 0.61 گرم

لیپید یا چربی 0.15 گرم

گلوسیدها 7.55 گرم

فیبر 0.40 گرم

آب 91.45 گرم

ویتامین ث 8.1 میلی‌گرم

پتاسیم 112 میلی‌گرم

کلسیم 11 میلی‌گرم

منیزیم 10 میلی‌گرم

آهن 0.24 میلی‌گرم

استرول‌های گیاهی 2 میلی‌گرم
 تشکر شده توسط : nazaninamiri70 , الهام ج , محبوب64 , هانیه , جلال علایی موسوی
#9
مروری بر خواص آب هندوانه

آب هندوانه نه تنها یک نوشیدنی گوارا و مناسب برای فصول گرم است بلکه در تسکین و آرامش عضلات نیز بسیار موثر است.

[تصویر:  8aae66d758de9e2dfaf026b547156f55.jpg]



طبق گزارش منتشرشده در مجله شیمی کشاورزی و غذا، متخصصان سلامت می‌گویند: آب هندوانه خواص آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد، حجم پروتئین در ماهیچه‌ها را افزایش می‌دهد و مصرف آن به بهبود عملکرد ورزشکاران کمک می‌کند. آب هندوانه همچنین درد عضلات پس از انجام حرکات ورزشی سنگین در باشگاه را کاهش می‌دهد.



ترکیبات طبیعی موجود در آب هندوانه سریع تجزیه می‌شوند و در نتیجه این نوشیدنی در مدت طولانی تازه نمی‌ماند به همین دلیل معمولاً در داخل بطری در فروشگاه‌های مواد غذایی فروخته نمی‌شود اما بعضی از کارخانه‌ها آن را پاستوریزه می‌کنند و می‌فروشند. با این حال تمام خواص مفید آب هندوانه در شکل تازه این نوشیدنی است که در خانه سریع، آسان و ارزان تهیه می‌شود.


7 فایده آب هندوانه

هندوانه از میوه‌های تابستانی بسیار خوبی است که برای حفظ میزان آب بدن بسیار مفید است. در اینجا چند مزایای آب هندوانه را برای شما بیان می‌کنیم:


1- آب هندوانه کالری کمی دارد

آیا در میان‌وعده‌ها تنقلات می‌خورید؟ آیا در اواخر شب گرسنه می‌شوید؟ جایگزینی این مواد غذایی با آب هندوانه بدون شکر بسیار مفید است. چرا که آب هندوانه کالری بسیار کمی دارد، برای مبتلایان به کلسترول بالا هم خوب است، چربی ندارد و معده را پر می‌کند.



2- به درد عضلانی و خستگی کمک می‌کند

تحقیقات اخیر نشان داده است که آب هندوانه برای درمان کوفتگی عضلانی پس از ورزش در سالن ورزشی بسیار خوب است. ضربان قلب پس از ورزش را ثابت نگه می‌دارد خستگی عضلانی را کاهش می‌دهد. وقتی هندوانه قبل از ورزش مصرف می‌شود، برای تسکین عروق خونی و بهبود گردش خون مفید است؛ زیرا دارای یک اسیدآمینه به نام ال سیترولین است. بدن سیترولین را از هندوانه به طور طبیعی دریافت می‌کند.


3- آب هندوانه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است

آب هندوانه سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هایی چون ویتامین A، B، C، پتاسیم، آهن، کلسیم، منگنز، روی، آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر مواد مغذی است. نوشیدن یک لیوان آب هندوانه برای صبحانه، یک راه خوب برای برآورده شدن بسیاری از نیازهای تغذیه‌ای شما است.
آب هندوانه شامل یک آنتی‌اکسیدان به نام لیکوپن است که التهاب رگ‌های خونی که منجر به سکته قلبی و همچنین افزایش فشارخون و دیابت می‌شود را کاهش می‌دهد

4 - برای بیماری‌های قلبی و عروقی خوب است

اگر شما یک ناراحتی قلبی دارید مطمئن باشید که برای حفظ سلامت قلب و عروق تان مصرف آب هندوانه مفید است. آب هندوانه شامل یک آنتی‌اکسیدان به نام لیکوپن است که التهاب رگ‌های خونی که منجر به سکته قلبی و همچنین افزایش فشارخون و دیابت می‌شود را کاهش می‌دهد.


5- از سرطان پیشگیری می‌کند

مطالعات ثابت می‌کند که آب هندوانه می‌تواند از سرطان پیشگیری کند، کارشناسان مصرف این میوه را به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌هایی که با اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کنند، توصیه می‌کنند. همچنین آب هندوانه می‌تواند از ابتلا به سرطان‌های مختلف از جمله سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ جلوگیری کند.


6- انرژی زا است


بسیاری از کارشناسان معتقدند که نوشیدن آب هندوانه در صبحانه می‌تواند انرژی دهنده باشد. قند طبیعی و محتوای آب بالا در آب هندوانه نیازهای انرژی را در طول روز برطرف می‌کند. با این توضیحات نوشیدن یک لیوان آب هندوانه برای بدن بسیار منفعت دارد.


7- آب هندوانه استخوان‌ها را محکم می‌کند

آب هندوانه برای جلوگیری از بسیاری از بیماری‌های مربوط به استخوان از جمله انواع مختلف ورم مفاصل خوب است. از آنجا که حاوی کلسیم است، می‌تواند به تقویت ساختار استخوان‌ها کمک کند.
 تشکر شده توسط : مریم۷۲ , مریییم , سالومه
#10
بچه ها من پیش دکتر تغذیه رفته بودم میگفت اصلا هندوانه نخور ..confused
دلیلشم بهم نگفت به نظرتون برا چی اینو گفت؟Huh
میبینی مادر..؟
دیگر سیگار هم غم هایم را تسکین نمیدهد ...
سلطان غم بگو مسکنت چیست ..؟
فرزندت از پای درآمده ...
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,799 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,168 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,080 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 24,123 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,177 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,254 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 35,765 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,746 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,612 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,328 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست