ثبت نام
رمز ورودتان را فراموش کرده اید؟
تابلو اعلانات
3 اطلاعیه آخر گروه کوهنوردی
 
رادیو ام اس سنتر
اطلاعیه ها

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با خواص کرفس
2012/01/29, 04:15 PM
ارسال: #1
 (Print Post)
این سبزی پوست شما را شفاف می کند
[تصویر: 78828.jpg]


مصرف كرفس باعث برطرف شدن آكنه و جوش می‌شود
یك متخصص تغذیه گفت: كرفس تصفیه كننده خون است و مصرف آن باعث برطرف شدن آكنه و جوش می‌شود.
مریم مراداف افزود: كرفس حاوی ویتامین C است كه به تقویت سیستم ایمنی بدن كمك می‌كند.

وی گفت: كرفس حاوی ماده‌ای به نام فالیدز (phalides) است كه باعث كاهش كلسترول خون می‌شود و ماده‌ای به نام كومارینز (Coumarrins)‌ دارد كه از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌كند.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: كرفس حاوی موادی به نام سالیدس (Pthalides) است كه به آرام شدن ماهیچه‌های اطراف رگ‌ها كمك می‌كند و باعث گشاد شدن رگ‌ها می‌شود. با فضا‌هایی كه در رگ‌ها به وجود می‌آید، خون می‌تواند با فشار كمتری حركت ‌كرده و فشار خون بالا كاهش پیدا می‌كند. سالیدس، استرس را نیز كاهش می‌دهد.

مراداف گفت: كرفس حاوی ماده‌ای است به نام كومارین (Coumarins) كه از تخریب سلول‌ها به وسیله رادیكال‌های آزاد جلوگیری می‌كند و همچنین كومارین فعالیت گلبول‌های سفید، كه مدافعان سیستم ایمنی هستند و سلول‌های غیرطبیعی كه سلول‌های سرطانی از آن جمله است، مورد هدف قرار می‌دهد.

وی اضافه كرد: ماده دیگری كه به نام استیلنیك (Acetylenics) است كه در متوقف نمودن رشد سلول‌های سرطانی موثر است.

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ

مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : مـه ســـا , MFhealth , شفا یافته
2012/02/07, 11:07 AM
ارسال: #2
 (Print Post)
آشنایی با خواص کرفس
تغذیه > آشنایی با خواص خوراکی‌ها - صدف کوه کن:
کرفس سلطان سبزی‌هاست و تمام بخش‌های این گیاه مفید و شفابخش است.
این گیاه به ارتفاع 20 تا 60 سانتی متر است و ساقه‌ای منشعب دارد. کرفس گیاهی است که در تمام دنیا به راحتی می روید .این گیاه در بسیاری از مناطق ایران از جمله سیستان، خوی و بندرعباس می‌روید.
دانشمندان بر این عقیده‌اند که کرفس بهترین ماده غذایی برای برطرف کردن عفونت مجاری ادرار و اسید اوریک بالا از طریق ضدعفونی مجاری ادراری است، همچنین وجود روغن‌های فرار در کرفس علاوه بر ایجاد عطر خوشایند این گیاه، باعث گشاد شدن مجاری کلیه می‌شوند و دفع اسید اوریک را تسهیل می‌کند.
تجربه نشان داده است که کرفس و غذاهای حاوی آن بوی بد دهان را از بین می‌برد که احتمالاً به دلیل ترکیب موادی که در معده تولید می‌شوند با مواد معطر کرفس است.
این گیاه حاوی ویتامین (ث) زیادی است و به همین دلیل مصرف آن به تقویت لثه ها کمک کرده و از بروز بیماری اسکوربوت پیشگیری می‌کند. مصرف کرفس همچنین به افراد کم خون، توصیه می‌شود. اسیدهای چرب فرار موجود در این گیاه، محرک اشتهاست.
پتاسیم موجود در کرفس علاوه بر تحریک ادرار باعث کاهش فشار خون می‌شود و به همراه گوگرد موجود در آن بیش از همه برای بیماران مبتلا به نقرس و افرادی که از دردهای مفصلی و روماتیسم رنج می برند، توصیه می‌شود.
این گیاه دارای خاصیت ضدمیکروبی است و در بهبود آسم و سرماخوردگی‌های ریوی مناسب است. آب کرفس به صورت غرغره برای رفع گلو دردهای خشک به دلیل خاصیت ضدعفونی کننده اش مفید است. همچنین آلودگی میکروبی ضعیف در روده نیز در اثر تریپین از بین می‌رود.
این گیاه حاوی درصد بالایی فیبر است، بنابراین ملین بسیار مناسبی به شمار می‌آید و مصرف برگ و ساقه های کرفس در مورد کسانی که از ناراحتی های گوارشی نظیر یبوست رنج می‌برند بسیار نافع است.
کرفس همچنین ضد نفخ است و تب را پایین می‌آورد. مصرف آن به خصوص به افراد درگیر با بیماریهای قلب و عروق و بالا بودن چربی‌های خون بسیار توصیه می‌شود، این گیاه از تصلب شرائین جلوگیری می‌کند.
ویتامین B6 و اسید پانتوتنیک موجود در آن به همراه منیزیوم و کلسیم اثر مثبتی در تقویت ماهیچه ها داشته و دارای اثرات شگرف در آرامش روانی است.
نقش بسیار موثر دیگر این گیاه، تاثیر آن در کاهش وزن است؛ به حدی که افرادی که از 1 لیوان عصاره کرفس به همراه لیموترش به شکل هر روزه یا یک روز در میان در زمان استفاده از رژیم‌های کاهش وزن، بهره برده‌اند، یک تا دو کیلوگرم کاهش وزن علاوه بر میزان عادی داشته اند.
در برخی از متون به اثرات مثبت کرفس در تقویت نیروی جنسی مردان اشاره شده است، البته این موضوع تاکنون به اثبات نرسیده است.
این گیاه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی آنتی اکسیدان از سوی محققین آمریکایی به عنوان یکی از ده ماده غذایی که می تواند با سرطان مقابله کند، نام برده شده است. همچنین مصرف آن به شدت به افراد درگیر با سنگ کلیه و سنگ های مجاری ادراری توصیه می‌شود.
جوشانده این گیاه، گرفتگی صدا را درمان می‌کند و برای سرمازدگی مفید است. این گیاه حاوی فسفر بوده و در تقویت حافظه و ازدیاد هوش کارآمد است. در نسخ قدیمی به نقش افزایش دهنده شیر مادر، توسط این گیاه اشاره شده است.
تخم کرفس نیز دارای خواص مفید بی شماری است. تخم این گیاه حاوی کلسیم بالاست که ممکن است نقش مهمی در کاهش فشار خون ایفا کند، این تخم ادرارآور بوده و یکی از بهترین داروها برای پاک کردن اسید اوریک در بدن است؛ از این رو برای درمان نقرس و آرتروز و روماتیسم مناسب است. البته دانه کرفس در مواردی موجب سقط جنین می شود و به همین دلیل در دوران بارداری منع مصرف دارد.
خوردن کرفس برای بیماران مبتلا به صرع نیز مضر است زیرا حملات آنها را تحریک می‌کند. همچنین در افرادی که به ورم کلیه مبتلا هستند، منع مصرف دارد.
انواع کوهی این گیاه علاوه بر خاصیت ضددرد و التهاب، اثر کاهنده ای بر ترشح اسیدهای معده دارد. دانشمندان دریافته اند که مصرف گیاه کرفس کوهی ترشح اسید معده را کاهش می دهد و توصیه می‌کنند که افرادی که از ترشح زیاد اسید معده رنج می‌برند و به اصطلاح به زخم معده دچار هستند با وجودی که منع مصرف سبزیجات خام وجود دارد، به مصرف کرفس کوهی بپردازند.
در نسخ قدیمی اشاره شده است که برای ریشه کن کردن روماتیسم باید روزی 1 لیوان آب کرفس خام را تا 21 روز خورد.
همچنین یکی از پزشکان به نام لئونس کارلیه (LEOCE CARLIER) برای درمان سرمازدگی، پاشویه و حمام گرم کرفس را تجویز و توصیه می‌کند

امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم love28
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : pariya , najva , نازلی , # پریسا # , شفا یافته , شهرزاد , O#!!!
2012/02/25, 03:20 PM
ارسال: #3
 (Print Post)
RE: آشنایی با خواص کرفس
اینم از خاصیت آب کرفس

پایین آوردن فشارخون، آسان‌کننده هضم، مقابله با سرطان و... از جمله خواص آب کرفس است.

پزشکان در طب قدیم، از آب کرفس برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌کردند.

برگ‌های این گیاه، دارای ویتامین A فراوانی است و ساقه‌های آن سرشار از ویتامین‌های B1,B2,B6 و C و نیز مقادیر زیادی پتاسیم، اسیدفولیک، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، سدیم و اسید آمینه است.[نکته بهداشتی روز: اهمیت اسید فولیک]

برخی از خواص آب کرفس:

با سرطان مقابله می‌کند: طبق یافته‌های محققان در دانشگاه نیوجرسی، کرفس دارای ترکیباتی است که از پخش سلول‌های سرطانی پیشگیری می‌کند و دارای ترکیبی به نام استیلنیکس است که رشد سلول‌های تومور را متوقف می‌کند.

سطح کلسترول را کاهش می‌دهد: تحقیقات نشان داده‌اند که وجود ترکیب شیمیایی در کرفس، به نام "بوتیل فتالید" باعث کاهش سطح کلسترول بد و زیانبارخون می‌شود.[کلسترول؛خوب‌بدیازشت؟!]

به هضم غذا کمک می‌کند: طی زمان آبگیری، مواد مغذی خاصی در فیبر این گیاه آزاد می‌شود که به اجابت مزاج کمک می‌کند و به این ترتیب از آب کرفس می‌توان به عنوان یک ملین طبیعی و ضد یبوست استفاده کرد.

ادرار آور است: پتاسیم و سدیم موجود در آب کرفس تنظیم کننده‌های قوی مایعات بدن هستند و به تولید ادرار کمک می‌کنند و بدن را از وجود مایعات اضافی خلاص می‌کنند. [نکته‌بهداشتی‌روز: پتاسیم‌بخورید]

ضدالتهاب است: آب این گیاه در موارد التهاب مفاصل و انقباض عضلانی ماهیچه استفاده می‌شود وهمچنین سختی التهابات در بیماری‌هایی مانند آسم و آرتروز را کاهش می‌دهد.

فشارخون را کاهش می‌دهد: تحقیقات نشان می‌دهد مصرف روزانه آب کرفس به مدت یک هفته، تاثیر فوق‌العاده‌ای روی پایین آوردن فشارخون خواهد داشت.

رفع بی‌خوابی می‌کند: مواد معدنی موجود درآب این گیاه، خاصیت آرامبخشی روی سیستم عصبی دارند.

به کاهش وزن کمک می‌کند: با مصرف روزانه آب کرفس، ولع خوردن شیرینی‌جات، از بین می‌رود.

از ایجاد سنگ جلوگیری می‌کند: مصرف آن به شدت به افراد درگیر با سنگ کلیه و سنگ‌های مجاری ادراری توصیه می‌شود. آب کرفس از بین برنده قوی سموم بدن و به دنبال آن شکستن و حذف سنگ‌ها در بدن می‌شود.

حس میکنم دلم غمگین ترین دله روی زمین شده
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : نازلی , O#!!! , مریم 1361
2012/04/24, 02:40 PM
ارسال: #4
 (Print Post)
RE: آشنایی با خواص کرفس
با خواص کرفس بیشتر آشنا شوید
این روزها کرفس در تمامی دنیا طرفداران زیادی دارد و در مناطق مختلفی کشت می شود. جدا از خورش کرفس برای بهره بردن از خواص گوناگون این سبزینه خوراکی، در ترکیب خوراکی های مختلف و سالادهای فصل از آن استفاده کنید.

پیشینیان ما از کرفس های وحشی بسیار استفاده می کردند اما اصل و نسبت این گیاه به حاشیه دریای مدیترانه برمی گردد. این روزها کرفس در تمامی دنیا طرفداران زیادی دارد و در مناطق مختلفی کشت می شود.

شما می توانید جدا از خورش کرفس برای بهره بردن از خواص گوناگون این سبزینه خوراکی، در ترکیب خوراکی های مختلف و سالادهای فصل از آن استفاده کنید.



سرشار از ویتامین ث

کرفس منبعی فوق العاده از ویتامین ث است. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. مصرف سبزیجات و میوه های غنی از ویتامین ث می تواند علایم سرماخوردگی را کاهش دهد یا از شدت این بیماری بکاهد. بیش از 20 نتیجه تحقیقاتی معتبر نشان می دهد که ویتامین ث بهترین ویتامین برای جنگ با سرماخوردگی است و همینطور با تخریب ناشی از رادیکال های آزاد مقابله می کند.

رادیکال های آزاد می توانند با اکسیداسیون کلسترول احتمال بروز حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش دهند. بنابراین مصرف ویتامین ث در سلامت قلب و عروس تاثیرگذار است و شما را از بیماری های قلبی، سکته و سرطان دور نگه می دارد.


کاهش فشار خون

اگر نگران بالارفتن فشار خونتان هستید بهتر است بدانید که کرفس پتانسیل کاهش فشار خون را هم دارد و در طب سنتی چینی ها به عنوان داروی ضدفشار خون تجویز می شده است. تحقیقات اخیر دانشمندان هم این خاصیت را تایید می کند. در واقع کرفس ترکیبی را در خود جای داده که می تواند به آرامش ماهیچه های اطراف سرخرگ ها کمک کرده و به آنها اجازه می دهد کمی گشاد شوند. وقتی داخل سرخرگ ها فضای بیشتری وجود داشته باشد، خون می تواند با فشار کمتری به جریان درآید. این ترکیب موجود در کرفس سبب پایین آمدن سطح هورمون استرس هم می شود که استرس یکی از عوامل بالارفتن فشار خون است.


ضد سرطان

کرفس حداقل هشت ترکیب ضدسرطانی را در خودش جای داده است و از رشد تومورهای سرطانی پیشگیری می کند و می تواند تخریب ناشی از رادیکال های آزاد را به حداقل برساند.




تقویت کننده دستگاه گوارش

کرفس ترکیباتی دارد که به تقویت سیستم گوارشی کمک کرده و شما را از ابتلا به سرطان های روده و معده دور نگه می دارد.


پیشگیری از یبوست
کرفس به طور طبیعی ملین خوبی است و برای درمان یبوست داروی گیاهی موثری به شمار می رود. بنابراین به افراد مبتلا به یبوست توصیه می شود در این فصل بیش از هر چیز کرفس بخورند.


آرامش اعصاب
اگر مدام عصبی هستید و به قرص های آرامش بخش پناه می برید بهتر است کرفس را بیشتر در برنامه غذایی تان بگنجانید.


کاهش وزن

اگر اضافه وزن دارید به جای دنبال کردن رژیم های سفت و سخت در روز چندبار آب کرفس بخورید. بدین ترتیب اشتهای شما برای خوردن شیرینی جات و غذاهای چرب و سنگین کم می شود و به تدریج با مصرف غذای کمتر به وزن دلخواهتان می رسید.


خرید و بسته بندی کرفس ها

هنگام خرید کرفس ها آنهایی را انتخاب کنید که سفت و تردد به نظر می رسند و برگ هایشان به راحتی شکسته می شود. ساقه کرفس باید یکدست و فشرده باشد. به رنگ ساقه ها هم دقت کنید. کرفس تازه رنگش سبز کمرنگ است و آنهایی که سبز تیره یا لکه های قهوه ای دارند از مرز تازگی گذشته اند. برای اینکه از خریدتان مطمئن تر شوید لا به لای ساقه ها را به آرامی باز کنید تا اثری از لکه های سیاه و قهوه ای به چشم تان نخورد. برای نگهداری از کرفس ها به یک ظرف دربسته نیاز دارید تا ساقه ها را داخل آن قرار دهید یا اینکه می توانید یک کیسه پلاستیکی دورشان بپیچید و در یخچال بگذارید. یک راه دیگر هم هست. کرفس ها را در یک پارچه نمدار قرار دهید تا تازگی شان حفظ شود. یادتان باشد که برای استفاده از حداکثر مواد مغذی کرفس بهتر است آنها را ظرف یکی دو روز بعد از خرید مصرف کنید. اگر ساقه ها را خرد کرده و شسته اید باید بگذارید آب آنها کاملا خشک شود و بعد در یخچال بگذارید، در غیر این صورت خیلی زود با ساقه های فاسد و کم خاصیت رو به رو می شوید. کرفس ها در فریزر هم قابل نگهداری هستند تا در سایر فصول سال هم بتوانید خورش کرفس نوش جان کنید.


یک معجون مقوی

یک راه خیلی خوب برای استفاده بیشتر از مزایای کرفس این است که آب آن را بگیرید و با آب هویج مخلوط کنید. این آبمیوه بسیار مقوی است و شما را حسابی سرحال می کند. به ویزه اگر ورزش می کنید بهتر است بعد از پایان فعالیت بدنی یک لیوان آب کرفس بخورید چون آب از دست رفته بدن شما را به سرعت احیا می کند و سرشار از مواد معدنی است. از ساقه ها و برگ های کرفس برای تهیه سوپ استفاده کنید یا آنها را به سالاد اضافه کنید. ضمن اینکه آب کرفس به تناسب اندام هم کمک می کند.

" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : نازلی , O#!!! , شيدا رها , مریم 1361
2012/07/30, 12:39 PM
ارسال: #5
 (Print Post)
خواص آب کرفس
پایین آوردن فشارخون، آسان‌كننده هضم، مقابله با سرطان و... از جمله خواص آب كرفس است.

* برگ‌های این گیاه، دارای ویتامین A فراوانی است و ساقه‌های آن سرشار از ویتامین‌های B1,B2,B6 و C و نیز مقادیر زیادی پتاسیم، اسیدفولیك، كلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، سدیم و اسید آمینه است.
برخی از خواص آب كرفس:
* با سرطان مقابله می‌كند: طبق یافته‌های محققان در دانشگاه نیوجرسی، كرفس دارای تركیباتی است كه از پخش سلول‌های سرطانی پیشگیری و دارای تركیبی به نام استیلنیكس است كه رشد سلول‌های تومور را متوقف می‌كند .

* سطح كلسترول را كاهش می‌دهد: تحقیقات نشان داده‌اند كه وجود تركیب شیمیایی در كرفس، به نام "بوتیل فتالید" باعث كاهش سطح كلسترول بد و زیانبارخون می‌شود.

* به هضم غذا كمك می‌كند: طی زمان آبگیری، مواد مغذی خاصی در فیبر این گیاه آزاد می‌شود كه به اجابت مزاج كمك می‌كند و به این ترتیب از آب كرفس می‌توان به عنوان یك ملین طبیعی و ضد یبوست استفاده كرد.

* ادرار آور است: پتاسیم و سدیم موجود در آب كرفس تنظیم كننده‌های قوی مایعات بدن هستند و به تولید ادرار كمك می‌كنند و بدن را از وجود مایعات اضافی خلاص می‌كنند.
ضدالتهاب است: آب این گیاه در موارد التهاب مفاصل و انقباض عضلانی ماهیچه استفاده می‌شود و همچنین سختی التهابات در بیماری‌هایی مانند آسم و آرتروز را كاهش می‌دهد.

فشارخون را كاهش می‌دهد: تحقیقات نشان می‌دهد مصرف روزانه آب كرفس به مدت یك هفته، تاثیر فوق‌العاده‌ای روی پایین آوردن فشارخون خواهد داشت.

رفع بی‌خوابی می‌كند: مواد معدنی موجود در آب این گیاه، خاصیت آرام بخشی روی سیستم عصبی دارند.
به كاهش وزن كمك می‌كند: با مصرف روزانه آب كرفس، ولع خوردن شیرینی‌جات، از بین می‌رود.
از ایجاد سنگ جلوگیری می‌كند: مصرف آن به شدت به افراد درگیر با سنگ كلیه و سنگ‌های مجاری ادراری توصیه می‌شود. آب كرفس از بین برنده قوی سموم بدن و به دنبال آن شكستن و حذف سنگ‌ها در بدن می‌شود.

[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : nazii , آنا , شيدا رها
2012/07/30, 02:00 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/30 02:01 PM، توسط رزمینا.)
ارسال: #6
 (Print Post)
RE: خواص آب کرفس
چند حدیث طبی در مورد کرفس:
پیامبر ص :بر شما باد کرفس زیرا اگر چیزی باشد که بر عقل بیفزاید همان است.
پیامبر ص :کرفس انسدادها را میگشاید و دل را طراوت میدهد حافظه می اورد و دیوانگی و جذام و پیسی و ترس را دور میکند.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : شيدا رها
2013/05/31, 08:31 AM
ارسال: #7
 (Print Post)
کرفس دشمن فراموشی است
کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که مانع از پروسه و مراحل آسیب رسان در مغز میشود.
محققان دریافتند افرادی که کرفس میخورند نه تنها از مزه خوب این سبزی لذت میبرند، بلکه مانع از بروز دمانس ناشی از پیری خود میشوند.این ماده میزان رسوب پروتئینهای عامل بروز دمانس را در مغز بطور قابل ملاحظه ای کاهش میدهد.
در سبزیهای دیگری مثل بابونه و فلفل دلمه سبز نیز از فلاونوئید موجود در کرفس وجود دارد.
آزمایش بر روی موشهایی که ژن آلزایمر به انها وارد شده بود نشان داد که "فلاونوئید دیوسمین"موجود در کرفس روند بروز بیماری آلزایمر در موش ها را به شدت کاهش داد.

شانه ات کو ؟

دنیایم باز به هم ریخته ...sad2
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : شيدا رها
2015/11/05, 07:03 PM
ارسال: #8
 (Print Post)
RE: آشنایی با خواص کرفس

کرفس: یک ضدالتهاب طبیعی
کرفس یک سبزی ترد و خوشمزه است که باعث خنکی و تازگی سالادها و غذاها می شود.
فاطمه مهدی پور- بخش تغذیه و آشپزی تبیان

[تصویر: is?jK5jnGmbUdl-2TqDJV4qYOK5jJVQmq8BlzKeb...height=165]

این سبزی یکی از سالم ترین سبزیجات موجود است و راز آن در ترکیبات معطری است که در تخم آن وجود دارد. تخم کرفس سرشار از نوعی عصاره های روغنی است که با التهاب ها مقابله و توکسین ها و ضایعات دیگر را از بدن دفع می کند. در این مطلب ابتدا به گوشه ای از خواص کرفس اشاره کرده و در نهایت یک سالاد کرفس ساده و خوشمزه برای التهاب زدایی از بدن را یادتان می دهیم. لطفاً با ما همراه باشید.
کرفس خوب انتخاب کنید

مهم این است که بهترین و سالم ترین کرفس را انتخاب کنید. برای این کار باید به ظاهر آن دقت کنید. کرفس خوب باید براق و با ساقه هایی فشرده، سفت و رنگ آن سبز روشن باشد. از انتخاب کرفس های نرم شده و با ساقه های رویی سفید رنگ بپرهیزید. برای نگهداری خوب از کرفس (3 تا 4 روز) آن را داخل کاغذی مرطوب پیچیده و داخل یخچال قرار دهید. توصیه می کنیم این سبزی پرخاصیت را تازه به تازه مصرف کنید تا از بیشترین خواص آن بهره مند شوید.
نوشیدن آب کرفس به هنگام صبح باعث تأمین آب بدن، پاکسازی بدن و پیشگیری از ریزه خواری در طول روز می شود
کرفس: یک ضدالتهاب قوی و طبیعی

یکی از خواص فوق العاده ی کرفس بدون شک قدرت ضدالتهابی بالای آن است. کرفس به دلیل دارا بودن پولی استیلن قدرت زیادی در رفع التهاب بافت ها دارد و می تواند به دفع توکسین ها یا همان سموم و لاغری کمک کند. این ترکیب فوق العاده برای تسکین بیماری هایی مانند آرتریت مفصلی، اوستئوآرتریت یا آرتروز زانو، نقرس، آسم و برونشیت کمک کننده است.
کرفس یک ماده ی غذایی بدون کالری و حاوی ویتامین

کرفس منبع انرژی نیست. یعنی اینکه کالری وارد بدن نمی کند. خیار و کرفس دو سبزی پرخاصیت هستند که کالری بسیار اندکی وارد بدن می کنند اما در عین حال باعث پاکسازی و رطوبت بخشی به بدن می شوند. کرفس می تواند بدن را از درون تنظیم کند. به این ترتیب که می تواند میزان املاح معدنی را کنترل کرده و به دلیل دارا بودن ترکیبات مفید، بدن را پاکسازی کند. کرفس سرشار از آب، فیبرها، پتاسیم، سدیم، ویتامین C و E، فولات و کلسیم است. این ترکیبات مفید ارزش این را دارند که کرفس وارد سبد خریدتان شده و همیشه در آشپزخانه تان حضور داشته باشد.
کرفس ادرارآور و سیرکننده است

همان طور که اشاره شد خواص کرفس ناشی از وجود عصاره های روغنی مانند «لیموئن»، «پسورالن» یا «اپین» است. تمام این ترکیبات خواص دیورتیک (ادرارآور) دارند و باعث بهبود گوارش می شوند. از طرف دیگر کرفس یک ماده ی غذایی سیر کننده است. نوشیدن آب کرفس به هنگام صبح باعث تأمین آب بدن، پاکسازی بدن و پیشگیری از ریزه خواری در طول روز می شود.
کرفس مفید برای بدن

کرفس سرشار از نوعی ترکیب به نام «فتالید» است که باعث آرامش عضلات اطراف عروق شده و به بهبود گردش خون کمک می کند. علاوه بر این، کرفس یکی از مناسب ترین مواد غذایی برای تنظیم و کنترل کلسترول خون است.
سالاد کرفس

سالاد ضدالتهاب کرفس و سیب سبز

برای بهره مندی هر چه بیشتر از خواص کرفس می توانید با کرفس، سیب سبز و گردو سالادی خوشمزه تهیه و میل کنید. این سالاد ساده است و با کمی ماهی آزاد یا سینه ی مرغ باب طبع تر می شود. اگر رژیم لاغری گرفته باشید نیز این سالاد بسیار مناسب است.

مواد لازم
سیب سبز 1 عدد
کرفس 2 شاخه
سبزی راکت یا بیبی اسفناج 100 گرم
گردوی خرد شده 5 عدد
آب لیموترش نصف عدد
عسل 4 قاشق چای خوری
فلفل سفید و دانه ی خردل برحسب ذائقه و به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

روش تهیه
کرفس و سیب را با دقت بشویید. سپس هر دو را خرد کنید. نیازی نیست که سیب ها را پوست بگیرید. کافی است هسته های آن را درآورید. گردوها را خرد کنید و اگر مایل بودید داخل اندکی روغن زیتون تفت دهید. داخل یک فنجان آب لیموترش را با دانه های خردل و عسل مخلوط کنید. سپس روغن زیتون و کمی فلفل سفید اضافه کنید. یک ظرف مناسب سالاد انتخاب کنید و سبزی راکت (اگر به این سبزی دسترسی دارید در غیر این صورت می توانید از بیبی اسفناج استفاده کنید) را داخل آن بریزید. سپس سیب ها و کرفس را اضافه کنید. در نهایت سسی که از ترکیب لیموترش، عسل، خردل و فلفل سفید تهیه کرده اید را روی سالاد بریزید و سالادتان را سرو کنید. این سالاد برای مصرف ماهی یا سینه ی مرغ بسیار مناسب است.

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص انواع بادام نازلی 11 13,799 2017/05/24 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 128,175 2017/01/10 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 3,860 2016/10/15 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 17,791 2016/10/14 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص گیاه جینسینگ nahid 28 26,656 2016/06/10 01:01 PM
آخرین ارسال: laleh
  خواص تخم شربتی نازلی 6 5,916 2016/03/16 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 34,978 2016/02/27 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 46,507 2015/12/16 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی
  آشنایی با خواص و طرز تهیه‌ی شیرهای گیاهی نازلی 15 7,590 2015/12/11 12:13 AM
آخرین ارسال: سها
  خواص زالزالك yaro 1 4,661 2015/10/17 05:34 PM
آخرین ارسال: غزاله



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان