امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مضرات ضدعرق ها
#1
مام های ضدعرق آلزایمر می آورند؟!


دئودرانت‌ها ترکیب هایی هستند که برای کاهش بوی بدن به کار می‌روند. دلیل این بوی بد وجود باکتری‌ها در عرق بدن است...



دکتر محمدعلی نیلفروش‌زاده/متخصص پوست و مو و رییس مرکز تحقیقات پوست و سلول های بنیادی پاسخ می دهند:
وقتی زیر بغل با استفاده از صابون‌هایی با pH خنثی شسته می‌شود،‌ پوست، pH اسیدی خود که معادل 5/4 تا 6 است را از دست می‌دهد و pH آن به حالت خنثی درمی‌آید...

باکتری‌ها هم که تمایل دارند در محیط با pH قلیایی یا خنثی فعالیت کنند، امکان رشد و کلونی بیشتر پیدا می‌کنند. باکتری‌های سوار شده روی عرق، از غدد آپوکرین و سلول‌های مرده پوست و سلول‌های مو تغذیه می‌کنند و باعث آزاد شدن ماده اسیدی‌ای می‌شوند که باعث بدبو شدن بدن خواهد شد. موهای زیر بغل مانند یک فتیله رطوبت را از سطح پوست خارج می‌کند و پوست را خشک نگاه می‌دارد و در پیشگیری از تجمع باکتری‌ها موثر است، بنابراین باعث پیشگیری از بوی بد عرق می‌شود.

اگر این موها بلند باشند، باکتری‌ها را در خود نگه می‌دارند، از بین بردن آنها به کم کردن بوی بد بدن کمک می‌کند اما بعضی از افراد بهتر است از مام استفاده نکنند. تحقیقات نشان می‌دهد نمک‌های آلومینیوم موجود در ضدعرق‌ها، آثار مخربی بر تعدادی از گونه‌های موش یا سگ داشته است

دریافت مقدار زیاد آلومینیوم باعث بروز آلزایمر می‌شود اگرچه این ارتباط به معنی علت بروز آن نیست. آلومینیوم یک نوروتوکسین است و عوارض جانبی‌ای روی سد خونی-مغزی دارد و باعث مستعد شدن فرد به آسیب DNA می‌شود. در موش‌هایی که روی پوست آنها آلومینیوم کلراید استفاده شد، افزایش واضح آلومینیوم در ادرار، سرم یا آلومینیوم کلی مغز یا مایعات جفت دیده شد. محققان، ارتباط ضدعرق‌ها با سرطان پستان را نیز مورد بررسی قرار داده‌اند. البته طبق نظر انجمن بین‌المللی سرطان و جامعه سرطان آمریکا، این ارتباط هنوز مبنای علمی ندارد.

فیلیپا، عضو رسمی این انجمن معتقد است مواد اختصاصی در دئودرانت‌ها به عنوان نگهدارنده وارد جریان خون می‌شوند یا در بافت پستان تجمع پیدا می‌کنند و با تحریک تولید استروژن، باعث رشد سلول‌‌های سرطانی پستان می‌شوند، ولی این ارتباط علت و معلولی نیست و در مورد آن اختلاف‌نظر وجود دارد.

از طرفی سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرده است افرادی که دچار اختلال کلیوی هستند، نباید از ترکیب‌های حاوی آلومینیوم استفاده کنند چون آنها را در معرض خطر پیشرفت اختلال فعالیت کلیوی قرار می‌دهد. آلومینیوم می‌تواند باعث بروز اختلالات التهابی مانند بیماری کرون شود، بنابراین اجتناب از تماس پوستی با آلومینیوم بسیار مهم است تا شانس بروز بیماری‌های مزمنی مانند آلزایمر در آینده کم شود. به هر حال با توجه به اینکه مطالعه‌های کافی در این زمینه انجام نگرفته، منطقی است که در استفاده مداوم از این ترکیب‌ها احتیاط یا از جایگزین‌های گیاهی استفاده کنید.



منبع : Isna.ir
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : yummy , fafa , parastoo joon , ساغر , شفا یافته , shahrzad.s , رزمینا
#2
Star 
یک متخصص پوست گفت: استفاده از صابون‌های آنتی باکتریال و رعایت بهداشت فردی بهترین روش برای جلوگیری از بوی بد عرق است.علی اصیلیان در گفت‌و‌گو با (ایسنا)، با اشاره به این‌كه آلومینیوم‌ها و دئودورانت‌ها ترکیبات اصلی ضد عرق‌ها هستند كه با ایجاد بوی آنی موجب از بین رفتن بوی عرق می‌شود، اظهار كرد: در صورت استفاده مکرر از ضدعرق‌ها احتمال ابتلا به سرطان افزایش می‌یابد.
وی با بیان این‌كه ضد عرق‌ها حتما باید روی پوست سالم استفاده شود، خاطرنشان کرد: ضد عرق در محل خراشیدگی روی پوست رسوب می‌کند و موجب عفونت‌های پوستی می‌شود.این متخصص پوست با اشاره این‌كه استفاده از ضد عرق‌ها ممكن است موجب ایجاد التهاب، خارش و سوزش پوست شود، اضافه كرد: بهتر است افراد برای انتخاب ضد عرق با پزشك مشورت كنند.اصیلیان با اشاره به این‌كه برای انتخاب ضد عرق باید به استاندارد و تركیبات آن توجه شود، تصریح كرد: تعرق بستگی به عواملی مانند فاكتورهای ارثی، پركاری تیروئید و بیماری دیابت دارد، اما در حالت طبیعی با رعایت بهداشت فردی نیازی به استفاده از ضدعرق‌ها نیست.وی افزود: استفاده از لباس‌های نخی و رنگ روشن به ویژه در فصل تابستان و دوش گرفتن از مواردی است كه با رعایت آن نیاز به استفاده از ضد عرق كاهش می‌یابد.
 تشکر شده توسط : nazii , shahrzad.s , زهرا59
#3
آلومینیوم موجود در اسپری‌های ضد عرق خطر سرطان را افزایش می‌دهد

[تصویر:  13910801000198_PhotoA.jpg]

یک متخصص پوست و مو گفت: ثابت شده آلومینیوم کلراید موجود در مام رول‌ها، استیک‌ها و اسپری‌های ضد عرق خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند.

محمد رضوانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد علت اصلی افزایش تعریق در کل بدن اظهار داشت: افزایش تعریق عمومی در تمام بدن ممکن است به دلایل مختلف از جمله بیماری تیروئید باشد.

وی تاکید کرد: ولی افزایش تعریق در کف دست و پا ربطی به تیروئید ندارد و در حقیقت غدد عرق در این منطقه یک حساسیت اضافه دارد که از جمله آن می‌توان به استرس یا زمینه توارثی هم اشاره کرد و معمولاً متخصصان در این موارد، درمان در بافت هدف را توصیه می‌‌کنند.

رضوانی با اشاره به اینکه برای پر عرقی در هر بافت درمان‌های موضعی استفاده می‌شود خاطرنشان کرد: در ابتدا از تجویز مواد ضد عرق مانند آلومینیوم کلراید استفاده می کنیم که اگر جواب نداد از جریان الکتریکی برای کاهش تعریق استفاده می‌‌شود.

این متخصص پوست و مو گفت: استفاده از بوتاکس برای از کار انداختن پمپ تولید عرق که روش پیشرفته‌تری است و برای افرادی که 2 مرحله درمانی قبل بی فایده بود استفاده می‌شود. در افرادی که فرد مستأصل باشد حتی از جراحی یا فازکتومی غدد عرق استفاده می کنیم که اعصاب غدد ترشح عرق را در آن قسمت قطع می‌کنیم که روش رایجی نیست.

رضوانی در پاسخ به اینکه آیا استفاده از رول‌مام‌های ضد عرق تاثیر سوئی روی غدد ترشح عرق ندارد گفت: اولاً عده‌ای به مام‌های ضد عرق حساسیت دارند و برخی شرکت‌ها رول‌های بدون آلومینیوم کلراید را هم تولید کرده‌اند.

وی ادامه داد: در مقالاتی که اخیراً منتشر شده به این نتیجه رسیده‌اند که استفاده از مام‌های حاوی آلومینیوم کلراید خطر ابتلا به سرطان‌ها را افزایش می دهد اما این نظر به این مفهوم نیست که میزان و درصدی برای آن مشخص شده مانند مواد نگهدارنده‌ای که در سوسیس و کالباس استفاده می‌شود و همواره توصیه می شود که مردم سوسیس و کالباس نخورند چون خطر ابتلا به سرطان گوارش را افزایش می‌دهد.

این متخصص پوست و مو تاکید کرد: حتی کرم‌های حاوی هیدروکینول برای درمان لک صورت نیز حاوی مواد سرطان‌زا هستند که ما در کرم‌ها استفاده می‌کنیم ولی اینکه چقدر می‌تواند شانس ابتلا را افزایش دهد هنوز تعیین نشده است.

وی گفت: در سه گروه مام رول‌ها، استیک ها و اسپری های ضد عرق، استیک‌ها از ماندگاری طولانی تری برخوردارند و استفاده از اسپری‌های ضد عرق در افرادی که دچار مشکلات ریوی هستند توصیه نمی‌شود.


 تشکر شده توسط : reza_akrami_a , elham 66 , shahrzad.s , soory
#4
از نجوا، نازنین و نازلی بابت مطالب مفیدی که زدند تشکر میکنم.happy0065.gifhappy0065.gifhappy0065.gif
منم تجربه خوبی از استفاده از مام ندارم.وقتی میزنم دستام بی حسی و گزگز میشه.یه بار به خاطر اینکه از بوی مام خوشم می آمد،روی یه کم زدم روی لباسم.جالب اینکه دوباره دستام بی حس شد!!icon_cry
أللّهُمَ إجعَلْ نَفْسی مُطمَئِنَةً بِقَدَرِک
#5
سلام
من یه تجربه جالب در این زمینه دارم! خود من 5-6 سال از مام استفاده می کردم ولی بعد از اون با یه پودری به اسم MTZ آشنا شدم که بی نظیره! فقط کافیه روزی یکی دو بار اون رو به محل هایی از بدنتون که زیاد عرق میکنه بزنین و ببینید که دیگه خبری از بوی بد عرق نیست. هیچ ضرری هم نداره و دیگه سرطان و آلزایمر و... هم نمی گیریم
یک بار امتحان کافیه!!!
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنمsmiling
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مضرات کلر استخر برای بدن نازلی 4 8,779 2012/06/30, 01:47 PM
آخرین ارسال: # پریسا #



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست