ميزان كلسيم موجود در 100 گرم از مواد غذايي زير؛ بر حسب ميلي گرم:
كنجد --------------------- 360 ميلي گرم
جعفري خام -------------- 260
مغز بادام خام ------------ 245
انجير خشك -------------- 240
مغز فندق خام ----------- 209
شلغم پخته -------------- 184
نخود --------------------- 150
پياز ---------------------- 136
مغز پسته خام ---------- 131
شير گاو ----------------- 115
اسفناج ----------------- 101
زیتون سبز -------------- 90
زردآلو ------------------- 84
مويز سياه -------------- 70
خرما -------------------- 59
تره فرنگي -------------- 54
هويج ------------------- 50
كرفس ------------------ 48
منبع: نرم افزار Food file
* شير شتر يا بز يا گوسفند يا گاو محلي(بترتيب اولويت) چنانچه جوشيده شده، چربي آن جدا شده و بصورت گرم بهمراه عسل مخلوط و ميل شود براي بيماري ام اس نيز ضرري ندارد.
حتي كساني كه توانايي تحمل و جذب لاكتوز را ندارند با همين روش مشكلشان برطرف ميشود.
بهرحال بهترين گزينه انجير است كه دهها خواص مفيد ديگر براي ام اس دارد كه در جاي خود توضيح داده شده است.
مستندات روايتي از گنجينه 12 هزار احاديث طبي:
*حضرت رسول اكرم ص: كل التين، فانه ينفع البواسير و النقرس :
يعني؛ انجير بخوريد، انجير نافع براي بواسير و نقرس ميباشد.
*امام علی ع:" اکل التین، یلین السدود و هو نافع لریاح القولنج ":
يعني خوردن انجیر انسداد های بدن را نرم می کند. برای بادهای قولنج مفید است. بعد فرمود: شبها از آن کم تر بخورید.
*امام كاظم(ع): براي درمان باد و سردي كه مفاصل را در بر مي گيرد و بدانها در مي پيچد يك مشت شنبليله و يك مشت انجير خشك برمي داري و در آب مي خيساني و در ديگي تميز مي پزي. سپس آن را از صافي مي گذراني و آن گاه سرد مي كني و يك روز در ميان، از آن مي خوري و اين كار را تا هنگامي كه يك كاسه پر مصرف شود ادامه مي دهي.
*امام رضا(ع): انجير بوي بد دهان را مي برد، دهان و استخوان را استحكام مي بخشد، مو بر مي روياند، براي قولنج سودمند است، درد را مي برد و با وجود آن، ديگر به دارويي نياز نيست.///
كنجد --------------------- 360 ميلي گرم
جعفري خام -------------- 260
مغز بادام خام ------------ 245
انجير خشك -------------- 240
مغز فندق خام ----------- 209
شلغم پخته -------------- 184
نخود --------------------- 150
پياز ---------------------- 136
مغز پسته خام ---------- 131
شير گاو ----------------- 115
اسفناج ----------------- 101
زیتون سبز -------------- 90
زردآلو ------------------- 84
مويز سياه -------------- 70
خرما -------------------- 59
تره فرنگي -------------- 54
هويج ------------------- 50
كرفس ------------------ 48
منبع: نرم افزار Food file
* شير شتر يا بز يا گوسفند يا گاو محلي(بترتيب اولويت) چنانچه جوشيده شده، چربي آن جدا شده و بصورت گرم بهمراه عسل مخلوط و ميل شود براي بيماري ام اس نيز ضرري ندارد.
حتي كساني كه توانايي تحمل و جذب لاكتوز را ندارند با همين روش مشكلشان برطرف ميشود.
بهرحال بهترين گزينه انجير است كه دهها خواص مفيد ديگر براي ام اس دارد كه در جاي خود توضيح داده شده است.
مستندات روايتي از گنجينه 12 هزار احاديث طبي:
*حضرت رسول اكرم ص: كل التين، فانه ينفع البواسير و النقرس :
يعني؛ انجير بخوريد، انجير نافع براي بواسير و نقرس ميباشد.
*امام علی ع:" اکل التین، یلین السدود و هو نافع لریاح القولنج ":
يعني خوردن انجیر انسداد های بدن را نرم می کند. برای بادهای قولنج مفید است. بعد فرمود: شبها از آن کم تر بخورید.
*امام كاظم(ع): براي درمان باد و سردي كه مفاصل را در بر مي گيرد و بدانها در مي پيچد يك مشت شنبليله و يك مشت انجير خشك برمي داري و در آب مي خيساني و در ديگي تميز مي پزي. سپس آن را از صافي مي گذراني و آن گاه سرد مي كني و يك روز در ميان، از آن مي خوري و اين كار را تا هنگامي كه يك كاسه پر مصرف شود ادامه مي دهي.
*امام رضا(ع): انجير بوي بد دهان را مي برد، دهان و استخوان را استحكام مي بخشد، مو بر مي روياند، براي قولنج سودمند است، درد را مي برد و با وجود آن، ديگر به دارويي نياز نيست.///
از درد مناليـد كه مردان ره عشـق ........ با درد بسـازند و نخـواهند دوا را
حديث:" من اراد البقاء و لا بقاء له ..."
" هر كس طالب بقاء است در حاليكه بقاءي نيست 4 كار انجام دهد: خوردن سيب در سحرگاهان ..."
حديث:" من اراد البقاء و لا بقاء له ..."
" هر كس طالب بقاء است در حاليكه بقاءي نيست 4 كار انجام دهد: خوردن سيب در سحرگاهان ..."