امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص غذائی و داروئی سیر
#8
سیر ازجمله سبزیجات معطر و پرخاصیتی است که به‌صورت‌های مختلف شامل خام، پخته، سرخ‌شده، ترشی، خشک و پودر مورد استفاده قرار می‌گیرد

ولی باتوجه به اینکه دهان انسان پس از خوردن سیر – به‌خصوص نوع خام و سرخ‌شده آن – بوی ناخوشایندی می‌گیرد، اغلب افراد شاغل از خوردن آن امتناع می‌کنند؛ در حالی که برای این منظور، معمولا خوردن سیب، کرفس، کاهو، سبزی، یک قاشق عسل یا همچنین جویدن چای خشک یا جعفری یا برگ سیر تازه را پیشنهاد می‌کنند.

البته این روزها برای آن دسته از افرادی که صرف‌نظر از بوی بد سیر علاقه‌ای به طعم آن نیز ندارند، قرص‌های سیر بدون بو به بازار آمده است تا دیگر از مزایای آن بی‌بهره نمانند.



پرونده‌ها:

کشف رابطه سیر و سلامت / آشنایی با روش آماده‌سازی سیر / سیر بخور سرما نخور / سیر علیه آبریزش بینی / مبارزه فراگیر با آنفلوانزا با مصرف سیر /



خواص غذایی
- سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین‌هایB1 ی، B2 وB3 است.

خواص درمانی

- سیر ماده شیمیایی‌ای به نام آلیسین (Allicin) دارد که یک آنتی‌بیوتیک بسیار قوی است و نقش مهمی در نابودکردن طیف وسیعی از باکتری‌ها دارد. این تاثیر حتی بیشتر از پنی‌سیلین و تتراسایکلین است.

- خوردن سیر خام باکتری‌ها را از بین برده و قدرت ایمنی بدن را بالا می‌برد.

سیر پخته نیز نقش کاهش‌دهنده کلسترول خون را دارد، آن را رقیق کرده و از تشکیل لخته‌های خونی جلوگیری می‌کند.

- سیر پخته یک ضداحتقان، ضدسرفه و پیشگیری‌کننده از برونشیت است.

- سیر برای درمان بیماری‌های مختلفی ازجمله آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل (به صورت موضعی)، سل، دندان درد، نیش‌زدگی و فشار خون‌بالا مفید است. در ضمن، سنگ کلیه را خرد می‌کند و در ضدعفونی‌کردن دستگاه‌های ادراری و عفونت‌های واژینال و مثانه نیز مؤثر است.

- سیر حافظه را تقویت کرده و فراموشی را از بین می‌برد.

- سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان‌ها می‌شود.

توجه: مادران شیرده در خوردن سیر زیاده‌روی نکنند زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف‌نظر کند.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : arezoo_azizi , نازلی
  


پیام های داخل این موضوع
خواص غذائی و داروئی سیر - توسط najva - 2012/02/01, 10:46 AM
RE: خواص غذائی و داروئی سیر - توسط شهرزاد - 2012/02/25, 03:43 PM
قوی تر از آنتی بیوتیک ها - توسط najva - 2012/05/12, 08:13 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,836 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,405 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,216 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 24,216 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,260 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,317 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,793 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,656 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,357 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی
  آشنایی با خواص و طرز تهیه‌ی شیرهای گیاهی نازلی 15 15,737 2015/12/11, 12:13 AM
آخرین ارسال: سها



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست