امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه می‌کند این هلو!
#1
هلو؛ محرک کلیه
هلو درختی است که در اکثر نواحی ایران پرورش داده می‌شود. قسمت‌هایی از این میوه که مورد استفاده قرار می‌گیرد عبارتند از: برگ، گل، میوه و مغز.
● ترکیبات شیمیایی: تمام قسمت‌های درخت هلو کم و بیش دارای آمیگدالین تا ۳ درصد است، این گلوکزید در مغز هسته بادام تلخ و در دانه یا جوانه و یا اعضای گیاهان مختلف گل سرخ وجود دارد. برگ هلو علاوه بر آمیگدالین دیاستازهایی به نام امولسین کونگلوتین و ۲۵ تا ۳۵ درصد روغنی شبیه به روغن بادام تلخ دارد. پوست درخت هلو دارای تانن است. به طور متوسط دارای ۸۳ درصد آب، ۹ تا ۱۰ درصد مواد قندی مختلف، ۷۰ درصدوینیلک و ۹۳ درصد مواد ازته. ● ویتامین‌های موجود در هلو: A، ۱B، ۲B و Cـ می‌باشد و همچنین دارای مواد معدنی، کلسیم، فسفر، منگنز، پتاسیم و آهن می‌باشد.
● توجه: برگ، گل و مغز هلو به علت داشتن مقادیری آمیگدالین اثر سمی دارد و مصرف زیاد یا مداوم آن موجب مسمومیت می‌شود. مغز و هسته هلو را نباید خورد بخصوص مواظب بچه‌ها باشید که از آن نخورند زیرا ایجاد مسمومیت می‌کند و این حالت خیلی دیر ظاهر می‌شود.
● خواص درمانی هلو: گل و برگ هلو اثر ملایم، مدر، آرام کننده و کم‌ و بیش تب‌بر دارد این میوه نه تنها مغذی و خوش‌طعم است بلکه اثر ملین نیز دارد، در مصرف آن نباید زیاده‌روی شود چون عوارض هضمی مانند نفخ ایجاد می‌نماید. از گلبرگ هلو به صورت شربت در طبابت استفاده به عمل‌ می‌آید.
جوشانده برگ هلو باعث گردیده که در بیماری‌های مجاری ادرار، قولنج کلیوی، سنگ کلیه، ورم مثانه اسپاسم مزمن مثانه به کار رود. در ضمن هلو خلط‌آور است.
بررسی‌های مختلف نشان داده است که مصرف مخلوط آب مقطر بادام تلخ و دم کرده برگ درخت هلو در موارد فوق اثر درمانی مفید ظاهری می‌سازد، به شرط آنکه به مقادیر درمانی و کم به کار رود. این میوه به علت داشتن آهن برای کبد بسیار مفید می‌باشد. هلو باعث فعالیت کلیه‌ها و دفع سموم و مواد مضر، چون اوره واسید اوریک از بدن می‌شود و به بیمارانی که نقرس و رماتیسم مزمن دارند توصیه می‌شود.کسانی که با خوردن هلو دچار نفخ می‌شوند بهتر است از کمپوت آن استفاده کنند. هلو هم به اجابت معده کمک می‌کند وهم برای کسانی که در ادرارشان خون دیده می‌شود تجویز می‌شود.
این میوه برای زنان باردار بسیار نافع و باعث می‌شود وضع حمل آنها آسان شود، همچنین درجه قلیایی خون را حفظ می‌کند. پوست هلو دارای کاروتن یعنی مولد ویتامین A می‌باشد. در ضمن ماسکی که از هلو تهیه می‌شود باعث گلگون شدن پوست می‌شود.
● طریقه مصرف: ابتدا دم‌کرده ۱۵ تا ۳۰ گرم گل‌های خشک شده هلو را در یک لیتر شیر یا در جوشانده به عنوان ملین برای اشخاص بالغ و ۲ تا ۴ گرم برای لینت مزاج بچه‌ها به کار می‌رود. برای درمان سرفه یا سیاه‌سرفه شربتی از آن تهیه می‌شود که بسیار نافع می‌باشد. طریقه درست کردن آن؛ ابتدا ۵۰ گرم از گل‌های خشک کرده هلو را در میان نیم‌لیتر آب جوش ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید، بعد آن را صاف کنید و به اندازه هم وزنش شکر و در صورت تمایل عسل به آن بیفزایید و در داخل دیگچه بزرگ روی آتش بگذارید که آن قدر بماند تا تبدیل به شربتی غلیظ شود و روزانه ۳ قاشق مرباخوری در صبح و ظهر و شب از آن میل کنید. برای رفع یبوست، صبح ناشتا یک فنجان آب هلوی تازه یا تعدادی هلوی خیس کرده با آب و محتوایش بخورید، در ضمن مخلوط قطعات برگ هلو و جعفری را در روغن زیتون وارد کرده و به صورت ضماد در آورید. این کار باعث می‌شود که اگر سوختگی در اعضای بدن باشد یا به هر دلیلی دچار ضرب دید‌گی شده باشید به طور کلی از بین برود. روغنی که از مغز هلو استخراج می‌شود هم اثر مسکن دارد و هم از آن برای رفع بواسیر و سودا استفاده به عمل می‌آید، همچنین برای کسانی که از وزوز گوش رنج می‌برند بسیار موثر است و باید مغز روغن هلو را در گوش بچکانند.بیاییم با مصرف میوه و سبزیجات تازه تندرستی را به بدن خود هدیه بدهیم.
روزنامه رسالت
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
 تشکر شده توسط : havaars , arezoo_azizi , نسترنى , yummy , reach usa , Arezu Esmaeili , habibe
#2
چه می‌کند این هلو!

هلو کم کالری، سرشار از فیبر، ضداحتباس آب، دوستدار سلامت چشم‌ها و غیره است. با ما همراه باشید تا با گلچینی از خواص این میوه‌ی آبدار خوش‌طعم آشنا شوید.


[تصویر:  %D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D9%87%D9%84%D9...8%A8-2.jpg]

همه‌ی صفای تابستان یک طرف و خوردن یک عدد هلوی هسته جدای شیرین و خنک یک طرف. اگر بدانید که همین هلوی خوش‌رنگ و لعاب چه خواصی دارد مطمئناً یک جای ثابت در سبد خریدتان را به آن اختصاص خواهید داد. هلو کم کالری، سرشار از فیبر، ضداحتباس آب، دوستدار سلامت چشم‌ها و غیره است. با ما همراه باشید تا با گلچینی از خواص این میوه‌ی آبدار خوش‌طعم آشنا شوید.


هلو: یک میوه‌ی کم کالری

اگر جزو افرادی هستید که حساب‌وکتاب کالری‌های دریافتی روزانه‌تان را دارید باید بدانید که هلو یک میوه کم کالری است. این میوه‌ی خوشمزه سرشار از آب است. اگر دقیق تر بگوییم هلو نیز مانند طالبی حاوی حدود 90 درصد آب می‌باشد. باید بدانید که هر 100 گرم هلو حاوی حدود 40 کالری است یعنی کمتر از یک عدد سیب یا حتی کمتر از میوه‌های تابستانی دیگر مانند گیلاس. از همه مهم تر اینکه شاخص گلیسمی این میوه بسیار پایین است. یعنی اینکه قند موجود در این میوه میزان انسولین را خیلی سریع بالا نمی‌برد و برای همین هم باعث ذخیره و انبار شدن قند نمی‌شود. بهتر است بدانید که هر چه میوه رسیده‌تر باشد شاخص گلیسمی آن بالاتر است.


هلو: برای مقابله با واریس و احتباس آب

آنتوسیانین‌های موجود در هلو که به خانواده‌ی فلاوونوئیدها تعلق دارد از رگ‌های خونی محافظت کرده و بازگشت خون سیاهرگ‌ها را ساده‌تر می‌سازد. برای همین اگر از بروز رگه‌های آبی رنگ روی پاهایتان ناراحت هستید از این میوه‌ی تابستانی خوش‌طعم بهره‌مند شوید.
هلو جزو نادرترین میوه‌هایی است که هم کاروتنوئید دارد و هم پولیفنول. چون معمولاً بیشتر میوه‌ها یکی از این دو آنتی‌اکسیدان را دارند نه هر دو را

باید بدانید که هلو نیز مانند بیشتر میوه‌ها و سبزیجات منبع خوب پتاسیم محسوب می‌شود که برای حفظ تعادل سدیم لازم است. برای همین اگر از احتباس آب رنج می‌برید (یعنی اینکه آب در بافت‌های بدنتان جمع می‌شود و احساس پف کردگی می‌کنید) لازم است میزان پتاسیم و سدیم بدنتان را تنظیم کنید. برای همین توصیه می‌کنیم هلوی بیشتری میل کنید.



هلو: فیبرهای آن با روده مهربان تر است

یک عدد هلوی رسیده حاوی حدود 2 درصد فیبرهای غذایی می‌باشد. البته این فیبرها بیشتر در پوست آن قرار دارد و از نوع فیبرهای حلال در آب می‌باشند و روده‌ها بهتر می‌تواند آن‌ها را تحمل کند. از این گذشته هلو جزو اولین میوه‌هایی است که می‌توان به کودکان داد. فیبرهای موجود در این میوه برای رفع یبوست مفید است. می‌توانید روزانه تا 3 عدد هلو میل کنید البته به شرطی که روده‌های خیلی حساسی نداشته باشید و با دقت این میوه را بجویید.


[تصویر:  1871281231921342914724817524821311575108130.jpg]

هلو: برای سلامت قلبتان هلو را با پوست بخورید

هلو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام پولیفنول ها است که از اکسایش کلسترول پیشگیری می‌کند و برای همین هم اجازه نمی‌دهد رگ‌ها گرفته شوند. زمانی که رگ‌های شما در سلامت باشند سلامت قلبتان نیز تضمین می‌شود. از آنجایی که بیشتر آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبرهای هلو در پوست آن قرار دارد بهتر است که این میوه را با پوست میل کنید. البته لازم است که از میوه‌های ارگانیک استفاده کنید. چون این میوه‌ها فاقد باقیمانده‌ی احتمالی آفت‌کش‌ها هستند. البته ممکن است که پوست هلو کمی حساسیت زا باشد و باعث ایجاد خارش در دهان شود. برای بهره‌مندی از این آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانید شلیل میل کنید. توجه داشته باشید که بر خلاف کاروتنوئیدها، پولیفنول ها در هلو و شلیل سفید بیشتر هستند. بهتر است از این دو میوه‌ی آبدار از هر رنگی باشند غافل نشوید.


هلو: برای برنزه شدن و مفید برای چشم‌ها

هلو جزو نادرترین میوه‌هایی است که هم کاروتنوئید دارد و هم پولیفنول. چون معمولاً بیشتر میوه‌ها یکی از این دو آنتی‌اکسیدان را دارند نه هر دو را. باید بدانید که کاروتنوئیدها رنگ‌دانه‌هایی هستند که به میوه‌ها رنگ زرد می‌دهند مانند بتاکاروتن، لوتئین، زآگزانتین و غیره. بتاکاروتن از پوست در برابر خواص مضر اشعه های ماورای بنفش حفاظت کرده و باعث برنزه شدن آن می‌شود. لوتئین و زآگزانتین های موجود در این میوه از شبکیه‌ی چشم و قوه‌ی بینایی محافظت می‌کنند. در واقع این ترکیبات مفید از بیماری‌های چشمی مانند دژنراسیون ما کولای چشم مربوط به پیری یا آب مروارید پیشگیری می‌کنند. البته توجه داشته باشید که هیچ‌چیز به اندازه‌ی کرم ضد آفتاب شما را در برابر آسیب‌های اشعه های ماورای بنفش مصون نمی‌کند پس به طور مرتب کرم بزنید.
 تشکر شده توسط : movahedi , رامنا , reach usa , ostad2000 , melody , ابراهیم , Arezu Esmaeili , برگ 7 , habibe
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست