امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ورزش و بیماری ام اس
#21
سلام
منم از دو هفته پیش باشگاه ثبت نام کردم برای ورزشهای عضلانی، با دستگاه بدنسازی. تا حالا که خیلی برام بد نبوده ولی میخواستم بپرسم که این جور ورزشها میتونه تاثیر منفی داشته باشه یا نه؟
#22
به به ورزشکارانhappy0065.gifhappy0065.gifhappy0065.gif
فرناز جون خسته نباشی باریکلا به این اراده agreement2ادامه بده عزیزم عالیهsmiling

دوست عزیز ورزشکار آزیتاجون خیلی عالیه فوق العاده است ورزش همش تاثیر مثبت داره شک نکن.فقط دقت دقت در نحوه انجام و نوع ورزش ها خیلی مهمه Smile حتما زیر نظر مربی و باتوجه به وضعیت وامادگی بدنیت فعالیت انجام بده
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!love28                                                        
                                         
 تشکر شده توسط : فرناز , azita_sa
#23
ممنون ساراجانicon_questionنه عزیزم چرا ضرر!!!!!برامن که همش سود بودهwink2agreement2
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
#24
(2012/11/13, 08:09 PM)azita_sa نوشته است: سلام
منم از دو هفته پیش باشگاه ثبت نام کردم برای ورزشهای عضلانی، با دستگاه بدنسازی. تا حالا که خیلی برام بد نبوده ولی میخواستم بپرسم که این جور ورزشها میتونه تاثیر منفی داشته باشه یا نه؟

نمی خوام بگم قطعا بده عزیز، اما به من نساخت، فوق العاده لذت هم می بردم اما یک هفته بعد شروع باشگاه بی حسی ام شروع شد و توجه نکردم و یک ماه ادامه دادم، اوضاع وخیم شد N_aggressive (35)
فقط مراقب باش
ما برای فروریختن آنچه کهنه شده است، آفریده شده ایم
در ما دمیدند که طغیانگر و شورش آفرین باشیم... fighting0030.gif
 تشکر شده توسط : azita_sa
#25
ورزش خيلي سودمنده من هر وقت ورزش كردم بهتر شدمfighting0030.gif
...
 تشکر شده توسط : FBF
#26
ورزش برای همه خوبه واسه ما به نظر من ،بهتر هم هست من یک روز در میان استخر میرم روزهائی که شنا می کنم حالم خیلی خوبه ، کلاً همه ی ورزشها خوبند فقط حرارت بدن یک ام اسی نباید بالا بره ورزش کنید البته با پزشکتون مشورت کنید
 تشکر شده توسط : naarin.p
#27
الان یه دوروزی میشه بعد از یک ربع راه رفتن حس میکنم پای چپم زیاد در اختیارم نیست منتها خدارو شکر خیلی خیلی کمه حالا نمیدونم چون زیاد دقت میکنم اینو حس میکنم یا مشکلی داره پیش میاد . درست فکر میکنم؟ confused2
در چشمان کسی که پرواز را نمی فهمد , هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.
#28
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۵
ورزش شفا بخش بیماری ام اس
علائم این بیماری در افراد مختلف، متفاوت است اما از علائم مهم و اولیه آن می‌توان به بی‌حسی، کاهش انرژی، احساس کرختی و خواب‌رفتگی در قسمت‌های مختلف بدن، ضعف عضلانی، اختلال در حفظ تعادل بدن، اختلال بینایی که بیشتر به صورت دوبینی در افراد ظاهر می‌شود.
سارا امیری: بیماری MS یا multiple sclerosis از شایع‌ترین بیماری‌های مغز و اعصاب است که قسمت‌هایی از نخاع یا مغز را گرفته و پاره‌ای از توانایی‌های جسمی و حرکتی بیمار را با مشکل مواجه می‌سازد.

بیماری MS یا multiple sclerosis از شایع‌ترین بیماری‌های مغز و اعصاب است که قسمت‌هایی از نخاع یا مغز را گرفته و پاره‌ای از توانایی‌های جسمی و حرکتی بیمار را با مشکل مواجه می‌سازد. علائم این بیماری در افراد مختلف، متفاوت است اما از علائم مهم و اولیه آن می‌توان به بی‌حسی، کاهش انرژی، احساس کرختی و خواب‌رفتگی در قسمت‌های مختلف بدن، ضعف عضلانی، اختلال در حفظ تعادل بدن، اختلال بینایی که بیشتر به صورت دوبینی در افراد ظاهر می‌شود و عدم کنترل و دفع ادرار و مدفوع اشاره کرد.

۵۰ تا ۶۰ هزار مبتلا در ایران

با توجه به عدم مراجعه همه مبتلایان به انجمن ‌ام‌اس، آمار دقیقی از تعداد بیماران مبتلا در کشور وجود ندارد اما پیش‌بینی می‌شود حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار مبتلا به ‌ام‌اس در کشور وجود دارد که از این تعداد ۱۸ هزار نفر در انجمن ثبت‌نام کرده‌اند. این بیماری عمدتا در بالغین جوان بروز پیدا می‌کند و بیشترین میزان شیوع بین سنین ۲۰ تا ۴۰ سالگی است اما متاسفانه امروزه شاهد بروز این بیماری در سنین پایین هستیم به‌گونه‌ای که بیش از ۱۵۰ بیمار زیر ۱۵ سال در انجمن ‌ام‌اس ایران عضو شده‌اند. گفتنی است علت بروز این بیماری نامشخص است اما به نظر می‌رسد بدن به‌طور بی‌اختیاری علیه اجزای خودش مواد مضر تولید می‌کند و باعث اختلال کار آنها می‌شود. ویروس‌ها می‌توانند چنین مشکلاتی را ایجاد کنند،
البته هنوز این موضوع ثابت نشده است. این بیماری درمان قطعی ندارد ولی داروهای موجود برای کنترل بیماری بسیار موثر است. براساس مطالعات ثابت شده است که بیماران مبتلا به ‌ام‌اس سطح پایین‌تری از فعالیت‌های روزانه را نسبت به افراد سالم جامعه دارند. در همین راستا برخی عوارض شناخته‌شده بی‌تحرکی و عدم فعالیت از قبیل افزایش خطر پوکی استخوان، افسردگی، خستگی، بیماری قلبی و عروقی و... در این گروه از بیماران دیده شده است.
خستگی؛ مهم‌ترین نشانه ‌ام‌اس

همراه با پیشرفت این بیماری، علائم آن مانند اختلال در عملکرد، ناتوانی و کاهش کیفیت زندگی رو به زوال می‌گذارد و خستگی، رایج‌ترین نشانه این بیماری است که ۴۰ درصد از بیماران از آن شکایت دارند.

به عقیده پزشکان نواقص مربوط به راه رفتن از رایج‌ترین عوارض بیماری ‌ام‌اس است که به‌عنوان عامل محدود‌کننده زندگی روزمره بیماران شناخته شده است که بر همین اساس سال‌ها بود که بیماران مبتلا به ‌ام‌اس از انجام هر گونه فعالیت ورزشی بر حذر داشته می‌شدند. افرادی که چنین توصیه‌ای می‌کردند، بر این باور بودند که دوری از فعالیت ورزشی باعث حفظ انرژی بدن و کم‌شدن خستگی می‌شود اما مطالعات جدید تاثیر مثبت فعالیت جسمانی روی بیماران را به اثبات رسانده است. به‌طور طبیعی افراد سالم جامعه پس از انجام فعالیت‌های ورزشی دچار تغییراتی در حالات طبیعی بدن می‌شوند که در بیش از ۴۰ درصد بیماران مبتلا به ‌ام‌اس نیز بعد از فعالیت ورزشی تعداد یا شدت علائم حسی عود می‌کند

اما این عواقب همگی جسمانی بوده و ۳۰ دقیقه بعد از اتمام فعالیت ورزشی در بیش از ۸۵ درصد بیماران به حالت عادی بازمی‌گردد. شواهدی وجود دارد که بیماران ‌ام‌اس می‌توانند در هر دو نوع تمرین استقامتی و قدرتی شرکت کنند و از تاثیرات مطلوبی که هر یک روی بدن دارند، بهره‌مند شوند. از طرف دیگر مطالعاتی که تاثیرات تمرینات ترکیبی مقاومتی- استقامتی را بررسی می‌کنند، رو به افزایش است. افزایش سرعت و استقامت در پیاده‌روی، بهبود کیفیت پیاده‌روی و عملکرد سیستم ایمنی، افزایش قدرت عضلات تنفسی، احساس مفید بودن، کاهش خستگی، افت ناتوانی فیزیکی و اجتماعی و کاهش نشانه‌های بیماری عروق کرونر را می‌توان از تاثیرات سودمند تمرینات مقاومتی در بیماران ‌ام‌اس دانست.

ورزش‌های آبی، کششی و تعادلی

به عقیده دانشمندان و محققان انجام هرگونه فعالیت‌ ورزشی برای بیماران مبتلا به ‌ام‌اس بسیار مفید است و موجب کاهش خستگی، گرفتگی عضلانی، ضعف عضلانی و محدودیت‌های حرکتی و افزایش نیروی عضلانی و کیفیت زندگی می‌شود. البته شکل‌های متفاوتی از فعالیت‌های ورزشی از قبیل ورزش‌های آبی، کششی، تمرینات تعادلی، تای‌چی، یوگا و پیلاتس وجود دارد که بیماران ‌ام‌اس می‌توانند آن را انجام دهند که این حرکات می‌تواند روی قدرت یا سیستم قلبی- تنفسی بیماران تاثیرگذار باشد.

و اما نکته آخر؛ با پزشک خود مشورت کنید

در پایان شایان ذکر است که یادآور شویم با وجود اینکه ورزش می‌‌تواند به تخفیف علائم بیماری ‌ام‌اس کمک کند، اما بسیار مهم است که برای موفق شدن، احتیاط‌های لازم را در یک برنامه‌ ورزشی در نظر گرفت. برای مثال این بیماران به افزایش دمای بدن بسیار حساس هستند و باید همواره این موضوع را در تمرینات ورزشی خود مورد توجه قرار دهند. اگر بیماران در ورزش‌های کششی افراط کنند، ممکن است موجب کشیدگی عضلات و آسیب به سیستم عضلانی شود. لذا توصیه می‌شود قبل از آغاز برنامه‌ ورزشی همواره با پزشک خود مشورت کنند.

منبع: کوله پشتی( ویژه نامه هفتگی روزنامه فرهیختگان)


http://www.asriran.com/fa/news/290112/%D...8%A7%D8%B3
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : نازی ی , paeazan , رامنا , naarin.p , ghaside
#29
دکتر صحراییان هم به من توصیه کرده یوگا شنا و ایروبیک باعث عقب افتادن حملات میشه!!!
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
 تشکر شده توسط : sooorooosh , paeazan , رامنا , naarin.p , ghaside
#30
دوست عزیز ورزشکار خداقوت

نقش ورزش در بیماری ام اس

در مورد ورزش و فوائد آن همه افراد، همه شنیده ایم و میدانیم اما شاید همه به آن عمل نکنیم. در عزیزان مبتلا به ام اس بطور خاص، ورزش نه تنها برای سلامت عمومی لازم است ، بلکه قادر است بسیاری از علائم بیماری ام اس از علائم بیماری ام اس را تخفیف دهد. مطالعه ای که در سال 1996 در دانشگاه " اوتا " انجام گرفت اولین مطالعه ای بود که نشان داد که تمرینات ورزشی منظم در بیماری ام اس نقش مفید و مثبتی دارد. این مطالعه نشان داد که مبتلایان به ام اس که تمرینات ورزشی هوازی انجام داده بودند، از نظر قلبی- عروقی، قدرت عضلانی ، اعمال مثانه و روده، کنترل خستگی و افسردگی و نیز شرکت در فعالیت های اجتماعی و رفتارهای مثبت وضعیت بهتری داشتند.

از آن سال تاکنون، مطالعات بیشتری، فوائد ورزش را در این بیماری به اثبات رسانده است .

بی فعالیتی در افراد چه با ام اس چه بی ام اس ، نه تنها می تواند احتمال بیماریهای قلبی عروقی بلکه احتمال ضعف عضلانی ، کاهش تراکم استخوان (پوکی استخوان) و شکستگی ها، تنفس کم عمق و ناکارآمد را افزایش میدهد. از طرف دیگر ، یک برنامه ورزشی باید با توانمندیها و محدودیت های هر فرد مناسب باشد و در طول زمان نیز ممکن است لازم باشد با تغییرات ناشی از بیماری تغییر کند. یک فیزیو تراپیست با تجربه کافی، میتواند در طرح ریزی یک برنامه ورزشی خاص کمک کننده باشد. اگرچه لازم است قبل از شروع هربرنامه ورزشی جدید، با پزشک خود نیز مشورت کنید.

زمان انجام تمرینات نیز باید طوری تنظیم شود که در ساعات گرم روز و یا در زمانهای اوج خستگی نباشد.

با یک برنامه ریزی خوب ، ورزش کمک میکند تا از حداکثر توان عضلات ، استخوانها و دستگاه تنفسی تان استفاده کنید و لذا از وقوع پیچیدگی های جانبی بیماری پیشگیری نمائید و از یک زندگی سالم لذت ببرید .

http://www.iranms.ir
چهارشنبه 6 شهريور 1392 6:15
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : برگ 7 , منصور91
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ورزش برای شما ممنوع است اگر paeazan 23 16,420 2016/09/28, 02:56 AM
آخرین ارسال: i_sh
  یبوست و ورزش shokolat 6 5,271 2013/12/31, 10:23 AM
آخرین ارسال: OMG!
  ورزش های مخصوص پوکی استخوان shokolat 0 3,209 2012/10/08, 04:31 PM
آخرین ارسال: shokolat
  انجام ورزش‌هایی همچون بدن‌سازی و ایروبیک سبب حفظ بهتر قابلیت‌ها محمود 0 3,113 2010/07/25, 10:30 AM
آخرین ارسال: محمود



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان