امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توصیه های غذایی برای جذب کلسیم
#1
یکی از اصلی‌ترین عوامل پوکی استخوان، کمبود کلسیم است، برای اینکه بدن‌، کلسیم لازم را جذب کند، باید به نکات زیر توجه کرد:
۱) سبزی‌هایی مانند اسفناج، کنگر فرنگی، چغندر، چای و کاکائو دارای اسید اگزالیک می‌باشد. اسید اگزالیک به کلسیم می‌پیوندد و کمپلکس نامحلول درست می‌کند، ایجاد این کمپلکس جذب کلسیم را کاهش می‌دهد.
۲) اسید فیتیک که یک اسید موجود در سبوس غلات است نیز با کلسیم، کمپلکس نامحلول تشکیل می‌دهد.

حبوبات نیز منبع خوبی برای کلسیم هستند ولی مقدار کلسیم جذب شده از حبوبات به خاطر اسید فیتیک موجود در آنها کم می‌باشد.
۳) دریافت مقدار کافی کلسیم توسط تغذیه و در صورت برطرف نشدن نیاز به کلسیم، استفاده از مکمل کلسیم برای جلوگیری از ابتلا به بیماری پوکی استخوان بسیار مهم و تاثیرگذار می‌باشد.
۴) وجود اسید فسفریک در نوشابه‌ها باعث کاهش جذب کلسیم می‌شوند. بنابراین باید از استفاده زیاد آنها پرهیز کنید.
۵) انواع مواد خوراکی مثل سیب‌زمینی، کدو، نخود و صیفی‌جات و ریشه بعضی از این مواد منبع خوب و مناسبی برای تامین کلسیم می‌باشند و در جذب کلسیم نیز مشکلی به وجود نمی‌آورند.
۶) سبوس جو و غلات را به صورت متعادل مصرف کرده و این اشتباه را نکنید که چون مقداری از سبوس برای بدن مفید است و اثر چشمگیری در سلامتی دارد، مصرف زیاد آن برای بدن بسیار مفیدتر و بهتر است؛ بلکه مصرف زیاد از حد فیبر، از جذب ویتامین‌های ضروری و عناصر معدنی مورد نیاز، جلوگیری می‌کند و عامل کمکی برای جذب نشدن کلسیم و در نتیجه ایجاد پوکی استخوان می‌باشد.
۷) توصیه من به شما، استفاده از فرآورده‌های لبنی کم‌چرب می‌باشد که می‌تواند اکثر نیاز روزانه فرد به کلسیم را تامین کند. لبنیات پرچرب مانند کره، خامه و پنیر چرب حاوی کلسیم کم و گاهی فاقد کلسیم می‌باشد.
۸) ویتامین D باعث افزایش جذب کلسیم می‌شود: این ویتامین با فعال کردن یک پروتئین حامل در روده سبب اتصال کلسیم به این پروتئین شده و در نتیجه جذب کلسیم از طریق جدار روده را آسان می‌کند. از طرف دیگر کمبود ویتامین D باعث نرمی استخوان شده و این مسئله منجر به اردکی راه رفتن مبتلایان می‌شود. یکی از راه‌های تامین ویتامین D بدن، تابش آفتاب به پوست می‌باشد و راه دیگر تامین آن از مواد غذایی است.
۹) از خوردن غذاهایی که پرچرب است، پرهیز کنید وجود چربی در غذا باعث ترکیب این گونه چربی‌ها با کلسیم در روده‌ها و ایجاد ترکیبات نامحلول کلسیم می‌شود که کلسیم را غیرقابل جذب می‌کند.
۱۰) از خوردن غذاهایی که غنی از سدیم می‌باشد، پرهیز کنید. خوردن نمک زیاد به خاطر داشتن سدیم باعث افزایش میزان سدیم شده و در نتیجه سبب دفع کلسیم به همراه ادرار می‌شود.
● در تمام عمرتان مصرف کلسیم را از یاد نبرید
عده زیادی تصور می‌کنند که توصیه‌های پزشکی برای مصرف کلسیم و لبنیات فقط برای زنان باردار یا سالمندی که علایم پوکی استخوان دارند، می‌باشد؛ در صورتی که چنین نیست و این تصور به کلی اشتباه و خطرآفرین است. داشتن یک رژیم غذایی با میزان کافی کلسیم برای تمام افراد صرف‌نظر از جنس و سن است. به تمام خانواده‌ها توصیه می‌شود که همیشه منابع مغذی این ماده معدنی را تهیه نمایند و مصرف آنها را به یکدیگر توصیه کنند. اگر شما والدین کودکانی هستید، آنها را از همین امروز درباره پیشگیری از بیماری‌های مختلف، آموزش کامل دهید. با فرزندان‌تان درباره نیاز مداوم بدن به منابع کلسیم، صحبت کنید و مطمئن شوید که کودکان مخصوصا دختران، کلسیم کافی برای ایجاد و استحکام توده استخوانی را دریافت کنند. در تمامی مراحل زندگی‌تان چه میانسالی، چه کهنسالی، مصرف کلسیم را از یاد نبرید تا استخوان‌هایی مقاوم داشته باشد، به ویژه اینکه تا قبل از ۳۰ سالگی مصرف کلسیم را به طور مستمر ادامه دهید.
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
 تشکر شده توسط : nedaaa , نازنین , arezoo_azizi , # پریسا # , الهه السادات , pariya , Ghost
#2

مقدمه
کلسیم در استخوانها وجود دارد و کمبود آن موجب پوکی استخوان می‌شود و به میزان فراوان در شیر وجود دارد. پس چرا زنان میانسال و مسن با وجود اطلاع از این مسأله مبتلا به پوکی استخوان می‌شوند؟ این حقیقت نشان می‌دهد که باید بیشتر در مورد کلسیم بدانیم و منابع دیگر آن را بهتر بشناسیم. کلسیم ، فراوانترین مینرال موجود در بدن است. بدن ما تقریباً 1 کیلوگرم کلسیم دارد. البته در افراد مختلف با استخوان بندی متفاوت ، مسلما این میزان فرق می‌کند.

بیشتر کلسیم در استخوانها و دندانها نشسته است و تنها 1% آن در بقیه بدن وجود دارد که همین 1 درصد اعمال زیادی انجام می‌دهد، مثلاً انقباض همه ماهیچه‌های ما بسته به وجود کلسیم است. با بالا رفتن سن توده استخوانی به تدریج مواد معدنی‌اش را از دست می‌دهد و به دنبال آن عوارض از قبیل شکستگی انتهای استخوان ران ، روی هم جمع شدن ستون فقرات و ... روی می‌دهد. حالا این سوال پیش می‌آید که آیا می‌توان با تغذیه صحیح از این پدیده طبیعی جلوگیری کرد؟





این تصور نزد عامه مردم وجود دارد که با مصرف فرآورده‌های لبنی می‌توان ذخیره کلسیم استخوان را افزایش داد. از 1000 تا 1200 گرم گلسیم (Ca) بدن ، 99% آن در استخوان بندی اسکلت و دندانها به شکل بلورهای فسفات کلسیم هیدروکسیل (هیدروکسی آپاتیت) متبلور است، از طرف دیگر وجود کلسیم برای انجام تعدادی از اعمال حیاتی بدن ضروری است. در بافتهای نرم ، عمل انقباض ماهیچه‌ای ، هدایت جریان عصبی ، لخته شدن خون ، فعال کردن تعداد زیادی از آنزیمها در کنترل تحریک پذیر عصب ماهیچه و از همه مهتر معدنی کردن استخوانها ، وجود حداقل 10 گرم کلسیم لازم است.

جذب و انتقال کلسیم
جذب کلسیم در خون به صورت یون کلسیم و از دیواره روده صورت می‌گیرد. عاملی که موجب افزایش جذب کلسیم می‌شود ویتامین D است، به همین دلیل قرصهای مکمل کلسیم را با ویتامین D تهیه می‌کنند. لذا اگر منابعی را که دارای این 2 عنصر است مصرف کنید که کلسیم موجود در آنها بهتر جذب می‌شود. در صورتی که در غذا ، ماده‌ای به نام اگزالات باشد، جذب کلسیم آن کاهش می‌یابد و به همین دلیل است که کلسیم اسفناج و چغندر ، به خوبی کلسیم شیر جذب نمی‌شود.

اسید فیتیک موجود در سبوس گندم نیز جذب Ca را کاهش می‌دهد ولی این مسئاله زمانی اثر گذار است که مصرف آن خیلی زیاد باشد مثل گیاهخواران مطلق. دریافت کلسیم کافی ، اثرات مثبتی در کاهش فشار خون افراد مبتلا به فشار خون دارد، تنظیم میزان کلسیم بدن ، بر عهده هورمونهایی است که از غده تیروئید ترشح می‌شوند.

عملکرد کلسیم در بدن
•ضربان قلب را تنظیم می‌کند.
•بیخوابی را کاهش می‌دهد.
•در متابولیسم آهن بدن مؤثر است.
•در تنظیم کار سیستم اعصاب بدن بخصوص در انتقال تحریکات نقش اساسی دارد.
•کلسیم عامل استحکام استخوانهاست. کلسیم کافی باید در غذای نوجوانان قبل از بلوغ وجود اشته باشد تا استخوانها تراکم مناسبی بیابند و در سالمندی به پوکی استخوان مبتلا نشوند.
•برای عملکرد عضلات ضروری است و تا کلسیم وجود نداشته باشد حرکت امکان پذیر نمی‌باشد.
•انتقال پیامهای عصبی با واسطه یون کلسیم صورت می‌گیرد.
•کلسیم در یکی از مراحل انعقاد خون دخیل است.
عوارض ناشی از کمبود کلسم بدن
عوارض کمبود کلسیم در کودکان راشیتیسم ، در میانسالان استئو مالاسی ، و در بزرگسالان استئوپروز است.
این بیماریها در اثر کمبود ویتامین D نیز بروز می‌کند، پس اگر می‌خواهید استخوانهای محکمی داشته باشید، بهتر است مراقب مصرف ویتامین D هم باشید. کمبود شدید کلسیم، انقباض شدید عضلات به حالت کزاز را به دنبال دارد که ابتدا به صورت گرفتگی عضلات دیده می‌شود. البته این حالت کمتر رخ می‌دهد و آنچه بیشتر از کمبود کلسیم دیده می‌شود پوک شدن استخوانها در سنین بالاست که برای جلوگیری از آن باید از نوجوانی به فکرش باشیم.

کلسیم از راه پوست هم به هدر می‌رود فعالیت زیاد در حرارت بالا و تعرق زیاد، دفع پوستی کلسیم را افزایش می‌دهد. چرا که در اثر بالا رفتن سن ، درد استخوان ، راحت شکسته شدن و دیر جوش خوردن استخوانها گریبان‌گیرمان می‌شود. میزان مورد نیاز کلسیم روزانه 800 تا 1200 میلیگرم است. هنگامی که کلسیم دریافتی از مواد غذایی کافی نباشد سیستم تعادلی بدن در جهت نگاه داشتن میزان کلسیم پلاسمای خون عمل کرده ولی از ذخیره مواد معدنی استخوان کم می‌شود. این اعمال با تنظیم هورمون مترشحه از غده پاراتیروئید "کلسیتونین" که مشتقی از ویتامین D می‌باشد، صورت می‌گیرد (هورمون پاراتیروئید مشتق از ویتامین D). نزد کودکان و نوجوانان و تازه بالغین ، تراز تبادل کلسیم مثبت بوده و در جهت افزایش توده استخوانی است ولی نزد بزرگسالان و سالمندان تحلیل مواد کانی استخوان بتدریج فزون یافته و تراز کلسیم بطور اجتناب ناپذیری منفی می‌گردد.

از دست دادن مواد تشکیل دهنده استخوان با بالا رفتن سن ، امری معمول و فیزیولوژیک است. این وضع از سن 25 تا 30 سالگی شروع شده و میزان آن حدود 1% تا 5% در سال است البته نزد زنان ممکن است در سالهای بعد از یائسگی به 3 تا 4% هم برسد. اگر کاهش کلسیم از حدی فراتر رود، پوکی استخوان حاصل میشود. پوکی استخوان سبب دشواریهای فراوانی بویژه نزد افراد مسن شده و آنها را در معرض انواع شکستگیهای استخوانی قرار می دهد.





جلوگیری از ابتلاء به استئوپروز
•دریافت کلسیم، و ویتامین D باید در حد استاندارد باشد.
•نباید سیگار بکشیم.
•نباید قهوه و چای بیش از حد مصرف کنیم.
•نباید دیورتیک (داروهای مدر) بیش از حد مصرف کنیم.
•باید بیشتر خود را در معرض خورشید قرار دهیم تا ویتامین D در زیر پوستمان تولید شود.
•در هر سنی که هستیم دست از ورزش کردن و فعالیتهای بدنی برنداریم، چرا که کم تحرکی استخوانها را پوک می‌کند.
•مصرف کافی منابع ویتامین D را فراموش نکنیم.
...
 تشکر شده توسط : fireboud , مهسا24 , arezoo_azizi , blue sky , رنگین کمان , najva , pariya
#3


افزايش طول عمر ميانسالان با مصرف كلسيم و ويتامين دی

6/23/2012 12:14:02 AM
خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا

نتایج پژوهشی جدید حاکی از آن است که مصرف ویتامین دی به همراه کلسیم باعث کاهش میزان مرگ ومیر افراد سالمند و به دنبال آن افزایش امید به زندگی می‌شود.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، پیش از این تحقیق، تاثیر کلسیم و ویتامین دی در کاهش خطر شکستگی‌ها اثبات شده بود، اما طی این پژوهش، محققان دانشگاه «آرهوس» دانمارک دریافتند، کاهش مرگ و میر افراد مسن که با مصرف ویتامین دی و مکمل‌های کلسیم گزارش شده است، با کم شدن میزان شکستگی بدن آنها هیچ ارتباطی ندارد.

به منظور این پژوهش، بیش از هزار نفر از افراد میانسال با میانگین سن 70 سال که 90 درصد این گروه را زنان تشکیل می‌دادند، طی هشت آزمایش کنترل شده به مدت سه سال مورد بررسی قرار گرفتند.

این تحقیق نشان داد، میزان مرگ و میر در سالمندانی که مکمل‌های ویتامین دی را به همراه کلسیم مصرف می‌کردند، 9 درصد کاهش یافته بود؛ چنین نتیجه‌ای در بیمارانی که تنها از ویتامین دی استفاده می‌کردند، گزارش نشد.

به گفته «رجن مارک»، سرپرست این پژوهش، برخی از نتایج چندین تحقیق، حاکی از اثرات مضر مکمل‌های کلسیم بر سلامت قلب و عروق است؛ اما طی این پژوهش، مصرف کلسیم به همراه مکمل‌های ویتامین دی تاثیر نامطلوبی را بر سلامت افراد مسن برجای نگذاشت. این یافته علمی در «Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism» منتشر شده است.




 تشکر شده توسط : شيدا رها , arezoo_azizi , # پریسا # , paeazan , pariya
#4
خطرات کمبود کلسیم در بدن

[تصویر:  giltiti.com-1391-06-14-93ce399d-bfb1-45d...e5f43e.jpg]

فاکتورهای انعقادی با کلسیم فعال می شود و کمبود کلسیم باعث اختلال های انعقادی خواهد شد...

میتر زراتی کارشناس ارشد تغذیه گفت: امروزه کلسیم یکی از مهمترین عناصر در بدن است کلسیم برای سلامت استخوان ها موثر است امروزه کلسیم عنصری ضد سرطان شناخته شده است به خصوص سرطان های دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ از آن جمله است.

زراتی بیان کرد: افرادی که رژیم پر چرب مصرف می کنند به ویژه چربی های حیوانی و اسیدهای چرب اشباع خطر سرطان روده را افزایش می دهد.

وی افزود: منابع دارای کلسیم مثل ماست و شیر و خانواده کلم است که باعث می شود چربی مصرف شده جذب نشده و دفع شود.

کمبود کلسیم باعث اختلال های انعقادی شده فاکتورهای انعقادی در حضور کلسیم فعال می شود اگر کلسیم به مقدار کافی نباشد انعقاد خون به خوبی صورت نمی گیرد.

زراتی تصریح کرد: نقش دیگر کلسیم در انقباض و انبساط عضلات نقش دارد اگر کلسیم به مقدار کافی وجود نداشته باشد باعث گرفتگی عضلات خواهد شد.

زراتی توصیه کرد: افراد باید در رژیم غذایی خود به مقدار کافی کلسیم مصرف کنند و از سرطان ها پیشگیری شود.


گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
http://www.seemorgh.com.health
 تشکر شده توسط : pariya
#5
۲۸ شهريور ۱۳۹۱

۵ خوراکی غیر لبنی سرشار از کلسیم

کلسیم مورد نیاز بدن ما تنها از محصولات لبنی تامین نمی‌شود. در واقع کلسیم در موادی باور نکردنی از سبزیجات گرفته تا یک برش پرتقال پنهان شده است.
کلسیم برای حفظ سلامت استخوان‌ها ضروری است و اولین موردی که برای تأمین این ماده به ذهن ما می‌رسد لبنیات است. اما کلسیم مورد نیاز بدن ما تنها از محصولات لبنی تامین نمی‌شود. در واقع کلسیم در موادی باور نکردنی از سبزیجات گرفته تا یک برش پرتقال پنهان شده است. در این مطلب ما به شما مواردی را معرفی می‌کنیم که با اضافه کردنشان به سبد خرید می‌توانید منبع غنی از کلسیم را از آن خود کنید.

سبزیجات (برگهای خوراکی)

سبزیجاتی با برگهای سبز تیره همانند اسفناج، حاوی کلسیم و دیگر ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. این سبزیجات مفید از بهترین گزینه‌های یک تغذیه سالم به شمار می‌روند. سالاد اسفناج و یا خوردن یک وعده اضافی از سبزیجات در وقت نهار می‌تواند کلسیم مورد نیاز بدن شما را تامین کند.

مواد غذایی غنی شده

غذاهای آماده معمولاً شهرت بدی دارند اما اغلب آن‌ها با ویتامین‌ها و مواد معدنی همانند کلسیم غنی شده‌اند. غلاتی که در صبحانه هستند، بهترین گزینه از این دست و بهترین راه برای جذب کلسیم می‌باشند؛ البته باید مراقب شکر افزوده آن‌ها باشید.

پرتقال

این همه مرکبات خوشمزه، هرکدام حاوی کلسیم می‌باشند. یک برش پرتقال تازه نه تنها سیستم ایمنی بدن شما را بالا می‌برد بلکه باعث می‌شود فرم استخوان بندی بدن را در فرم ایده آل خود حفظ کنید.

بادام

بادام حاوی کلسیم و ویتامین E است که هر دوی آن‌ها سلامت مو و ناخنهای شما را تضمین می‌کنند. یک مشت، بادام کلسیم مورد نیاز روزانه بدنتان را تامین خواهد کرد.

لوبیا چیتی

لوبیا سرشار از پروتئین، فیبر و کلسیم است و یک ماده غذایی عالی و مقرون به صرفه است که به راحتی می‌توانید به دستور غذایی خود اضافه کنید.

مرجع: سالم زی
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : نازلی , شيدا رها , pariya
#6

مصرف کلسیم بدون ویتامین k2 خطرآفرین است

سلامت نیوز: یک کارشناس ارشد حوزه پزشکی گفت: مصرف کلسیم بدون ویتامین k2 خطرآفرین است زیرا سلامت قلب و عروق را به خطر انداخته و احتمال بروز سکته قلبی را افزایش می‌دهد.

مریم مختاری گلپایگانی در گفت‌و‌گو با فارس، اظهارداشت: مصرف کلسیم بدون ویتامین k2 خطرآفرین است زیرا تحقیقات اخیر علمی نشان می‌دهد که ‌مصرف مکمل کلسیم که برای پیشگیری و درمان پوکی استخوان به صورت موکد توصیه می‌شود بدون ویتامین k2 نه تنها بافت استخوانی را آنطور که مورد انتظار است تقویت نمی‌کند بلکه سلامت قلب و عروق را به خطر انداخته و احتمال بروز سکته قلبی را افزایش می‌دهد.

وی افزود: کلسیم موجود در مواد غذایی و مکمل‌های دارویی پس از مصرف وارد خون شده و می‌بایست از طریق خون به اندام‌های هدف که عمدتأ استخوان‌ها هستند منتقل شوند.

مختاری ادامه داد: نوعی پروتئین خاص در دیواره رگ‌ها وجود دارد که مسئول انتقال کلسیم از خون به بافت استخوانی است و این پروتئین باید با ویتامین k2 فعال شود تا بتواند به وظیفه خود عمل کند که در صورت فقدان k2؛ مقادیر بالایی از کلسیم به جای بافت استخوان در دیواره رگ‌ها رسوب می‌کند و به مرور زمان باعث تصلب شرائین و گرفتگی عروق شده و ممکن است به سکته قلبی منجر شود.

این کارشناس ارشد حوزه پزشکی بیان داشت: توصیه می‌شود افرادی که ملزم به استفاده کلسیم اضافی در رژیم غذایی خود هستند از مکمل‌هایی استفاده کنند که محتوی کلسیم و k2 بوده و یا علاوه بر مصرف مکمل‌های کلسیم به صورت جداگانه k2 را دریافت کند.

وی تصریح کرد: از آنجایی که رسوب کلسیم در دیواره عروق از سنین پایین آغاز می‌شود و به ویژه برای افرادی که دارای سوابق بیماری‌های قلبی در خانواده هستند مصرف k2 به عنوان پیشگیری توصیه می‌شود و قابل ذکر است بیمارانی که داروهایی مانند وارفارین یا هپارین دریافت می‌کنند برای مصرف k2 حتمأ باید با پزشک خود مشورت کنند.

مختاری خاطرنشان کرد: محصولات مرتبط با k2 هنوز به جامعه پزشکی کشور ما معرفی نشده و حتی بسیاری از پزشکان نیز از لزوم مصرف آن بی اطلاعند و این محصولات با نام استئوکینون و کاردیوکینون به تازگی به کشور وارد شده و به مرور در دسترس پزشکان و بیماران قرار خواهد گرفت.

کمبود کلسیم عاملی برای اختلال های انعقادی

فاکتورهای انعقادی با کلسیم فعال می شود و کمبود کلسیم باعث اختلال های انعقادی خواهد شد.
سلامت نیوز:
میتر زراتی کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه کلسیم یکی از مهمترین عناصر در بدن است کلسیم برای سلامت استخوان ها موثر است امروزه کلسیم عنصری ضد سرطان شناخته شده است به خصوص سرطان های دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ از آن جمله است.

زراتی بیان کرد: افرادی که رژیم پر چرب مصرف می کنند به ویژه چربی های حیوانی و اسیدهای چرب اشباع خطر سرطان روده را افزایش می دهد.

وی افزود: منابع دارای کلسیم مثل ماست و شیر و خانواده کلم است که باعث می شود چربی مصرف شده جذب نشده و دفع شود.

کمبود کلسیم باعث اختلال های انعقادی شده فاکتورهای انعقادی در حضور کلسیم فعال می شود اگر کلسیم به مقدار کافی نباشد انعقاد خون به خوبی صورت نمی گیرد.

زراتی تصریح کرد: نقش دیگر کلسیم در انقباض و انبساط عضلات نقش دارد اگر کلسیم به مقدار کافی وجود نداشته باشد باعث گرفتگی عضلات خواهد شد.

زراتی توصیه کرد: افراد باید در رژیم غذایی خود به مقدار کافی کلسیم مصرف کنند و از سرطان ها پیشگیری شود.
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : pariya , paeazan
#7
با سلام
میخواستم موضوعی رو در مورد کلسیم بگم و بپرسم شاید کسی بتونه کمکم کنه. راستش بخاطر داروهای کرتنی که مصرف میکنم مجبورم کلسیم بخورم و بعلت اینکه یبوست واسم میاره که از بچگی هم داشتم نمیتونم مصرف کنم حتی با اینکه کلسیم های خاصی دکترم تجویز کرده و حتی یه شربت بعدش داده که معدمو اذیت نکنه و یبوست نگیرم. ولی هرکاری میکنم نمیتونم کلسیم بخورم.

از طرفی هم میخوام مواد غذایی کلسیم دار بخورم که همشو خوب نمیشناسم جز اینکه جدیدا فهمیدم خرما کلسیم داره و مصرف میکنم. درضمن میگن لبنیات کلسیم دار ولی چون ازطرفی میگن سردیجات و لبنیات واسه بیماری ام اس خوب نیست مجبورم همراه با گرمیجات بخورمشون.

و از یه طرف میگن بخاطر ناراحتی گوارشم سس و غذاهایی مثل ماکارونی و برنج سفید نخورم که منم دارم رعایت میکنم ولی بعلت اینکه فشارم پایین میاد و لرز میگیرم بخاطر مصرف داروها و اینکه کم مواد غذایی بهم میرسه نمیتونم هیچی نخورم و خودم بر اساس رژیم غذایی طب قرانی خیلی هاشو رعایت میکنم ولی خب همیشه اینکار غیر ممکن اولا که خانواده قبول ندارن بعضی چیزها رو و هم اینکه وقتی جایی یا مهمانی میری مجبوری برخلاف اون عمل کنی و اگر هم چیزی نخوری خب فشارم میاد پایین وبدتر اذیت میشم.

لطفا هرکی میتونه بهم بگه اگه متوجه حرف من شده ، چکارکنم؟

باتشکرlove51
#8
سلامsmiling
به نظره من باید الویت بندی کنی و ببینی تحمل کدوم شرایط برات بهتره.confused2confused2
واقعاً پیچیده است، یعنی به هر چی که روی میاری یه مشکل دیگه درست میشهicon_cryicon_cry
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی رژیم غذایی مدیترانه ای nahid 1 4,493 2018/12/24, 10:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  مواد غذایی بی نظیر برای چربی سوزی سریع mojtaba2iran 12 35,451 2017/04/15, 10:07 AM
آخرین ارسال: sara.i
  استفاده از غذاهای موثر برای کاهش عوارض سندروم پیش از قاعدگی شيدا رها 3 4,235 2016/12/15, 06:22 PM
آخرین ارسال: silent
  در روزهای آلوده از این مکمل غذایی استفاده کنید شيدا رها 2 4,482 2016/11/14, 10:58 AM
آخرین ارسال: nahid
  توصیه‌ی غذایی برای تقویت حافظه najva 6 13,356 2015/10/17, 05:07 PM
آخرین ارسال: عسل راد
  سه ماده غذایی برای ترمیم سریع عضله نازلی 2 6,859 2015/08/08, 09:05 AM
آخرین ارسال: niloofary
  تأثیرتغذیه و برنامه غذایی بر اخلاق نازلی 16 11,442 2015/07/07, 09:13 AM
آخرین ارسال: niloofary
  تعیین مزاج فردی و غذایی!! مریم۷۲ 5 6,394 2014/10/22, 11:16 AM
آخرین ارسال: مهوش
  توصیه‌های پیامبر اسلام درباره سلامتی مریم۷۲ 0 2,376 2014/04/30, 08:23 PM
آخرین ارسال: مریم۷۲
  حذف این غذاها از رژیم غذایی کچل‌تان می‌کند! hamid_147 0 2,666 2014/04/17, 04:45 AM
آخرین ارسال: hamid_147



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست