ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هم جديدا بخونن هم قديميا
31-01-2010, 02:09 PM
ارسال: #1
هم جديدا بخونن هم قديميا
سلام
با اجازه مدير محترم سايت
بچه ها لطفا
1) حتي الامكان مشخصات شخصيتون رو وارد كنين تا بقيه ي اعضايه سايت راحتتر بتونن باهاتون در ارتباط باشن ( مثن دارويه مصرفيتون و محل اقامتتون رو حتما وارد كنين )
2) قبل از خروح از سايت صفحه ي اول رو refresh كنين تا اگر در مدتي كه مشغول خواندن ساير قسمتهايه سايت بوديد و كسي براتون پيغام خصوصي ارسال كرده بود بتونين قبل از خروج از سايت پيغام رو بخونين

آنارام باشيد
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ Internet Explorer Windows XP/2003
تشکر شده توسط :  Majid , negar
31-01-2010, 03:07 PM
ارسال: #2
RE: هم جديدا بخونن هم قديميا
(31-01-2010 02:09 PM)anaram  سلام
با اجازه مدير محترم سايت
بچه ها لطفا
1) حتي الامكان مشخصات شخصيتون رو وارد كنين تا بقيه ي اعضايه سايت راحتتر بتونن باهاتون در ارتباط باشن ( مثن دارويه مصرفيتون و محل اقامتتون رو حتما وارد كنين )
2) قبل از خروح از سايت صفحه ي اول رو refresh كنين تا اگر در مدتي كه مشغول خواندن ساير قسمتهايه سايت بوديد و كسي براتون پيغام خصوصي ارسال كرده بود بتونين قبل از خروج از سايت پيغام رو بخونين
سلام
راستش منم چند وقت پيش اينو به حميد جون گفتم
اگر دوستان در مورد پر كردن فيلد مشخصات همكاري كنن كه خوبه البته يه روزي بدرد خودشون ميخوره
ضمنا اول بايد از مدير محترم سايت آقا سينا شروع كرد كه به جاي پر كردن اون فيلد ها نقطه چين گذاشتنconfusedagreement2agreement2

درد من نبود آزادی و آسایش نیست بلکه مرگ ملتیست که پرستشها را پرستش، گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر روند این زندگی خفت بار انرا حکمت و قسمت خدا می دانند ....
پیدا کردن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ Firefox Windows XP/2003
31-01-2010, 03:13 PM
ارسال: #3
(31-01-2010 03:07 PM)yaro  ضمنا اول بايد از مدير محترم سايت آقا سينا شروع كرد كه به جاي پر كردن اون فيلد ها نقطه چين گذاشتنconfusedagreement2agreement2
آي گفتي
من نميگم چون احتمالا حساسيت بوجود مياد
ولي خوب شد اينو گفتي
ببين سينا
فقط من اين اعتراضو ندارم
خب برادره من تو مديري . الگويي . واسه مديرا هم اختياري مختياري نداريم angry
خرجش همه اش چند بار فشار دادن دكمهايه كيبورده

آنارام باشيد
31-01-2010, 04:10 PM (آخرین ویرایش در این ارسال در 31-01-2010 04:10 PM توسط Sina.)
ارسال: #4
راضی شدین ؟؟؟؟؟

منتظرم تا هیچ بنویسم و راهی برای بهتر بودن
نقل قول این ارسال در یک پاسخ Firefox Linux Ubuntu
تشکر شده توسط :  Majid
31-01-2010, 05:07 PM
ارسال: #5
(31-01-2010 04:10 PM)سینا  راضی شدین ؟؟؟؟؟

smiling اوهومicon_biggrin

آنارام باشيد
19-02-2010, 08:59 PM
ارسال: #6
(31-01-2010 02:09 PM)anaram  سلام
با اجازه مدير محترم سايت
بچه ها لطفا

من کلا موافقمagreement2..ولی من مبتلا به ام اس نیست و طبعا دارویی مصزف نمی کنم و پزشک معالج نورولوژیستی هم ندارم....اینا رو گفتم تا رو من حساب نکنین!!!WinkSmileicon_biggrin

با همت و امید، ناتوانی خاطره ای بیش نخواهد بود.agreement2
19-02-2010, 09:05 PM
ارسال: #7
(19-02-2010 08:59 PM)saffari_mo  من کلا موافقمagreement2..ولی من مبتلا به ام اس نیست و طبعا دارویی مصزف نمی کنم و پزشک معالج نورولوژیستی هم ندارم....اینا رو گفتم تا رو من حساب نکنین!!!WinkSmileicon_biggrin

آره . ولي فكرشو كن . اگه همه اعضايي كه ام اس دارن ، اطلاعاتشونو كامل بنويسن و مثه سينا بعد از مدتي دوباره برشون ندارن aloofandbored اونوقت كسايي كه اطلاعاتشون كامل نيست ميشن كسايي كه ام اسي نيستن agreement2

آنارام باشيد
تشکر شده توسط :  yaro
19-02-2010, 10:32 PM
ارسال: #8
(19-02-2010 09:05 PM)anaram  آره . ولي فكرشو كن . اگه همه اعضايي كه ام اس دارن ، اطلاعاتشونو كامل بنويسن و مثه سينا بعد از مدتي دوباره برشون ندارن aloofandbored اونوقت كسايي كه اطلاعاتشون كامل نيست ميشن كسايي كه ام اسي نيستن agreement2

آها ...از اون نظر؟؟؟confused

با همت و امید، ناتوانی خاطره ای بیش نخواهد بود.agreement2
تشکر شده توسط :  yaro
20-02-2010, 10:16 PM
ارسال: #9
(19-02-2010 09:05 PM)anaram  آره . ولي فكرشو كن . اگه همه اعضايي كه ام اس دارن ، اطلاعاتشونو كامل بنويسن و مثه سينا بعد از مدتي دوباره برشون ندارن aloofandbored اونوقت كسايي كه اطلاعاتشون كامل نيست ميشن كسايي كه ام اسي نيستن agreement2

سينا جون نكنه شما ام اس نداري؟icon_cryهان؟اعتراف كن پسرمlove51love51love51

درد من نبود آزادی و آسایش نیست بلکه مرگ ملتیست که پرستشها را پرستش، گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر روند این زندگی خفت بار انرا حکمت و قسمت خدا می دانند ....
نقل قول این ارسال در یک پاسخ Firefox Windows XP/2003
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: