|
هم جديدا بخونن هم قديميا
|
|
31-01-2010, 02:09 PM
ارسال: #1
|
||||
|
||||
|
هم جديدا بخونن هم قديميا
سلام
با اجازه مدير محترم سايت بچه ها لطفا 1) حتي الامكان مشخصات شخصيتون رو وارد كنين تا بقيه ي اعضايه سايت راحتتر بتونن باهاتون در ارتباط باشن ( مثن دارويه مصرفيتون و محل اقامتتون رو حتما وارد كنين ) 2) قبل از خروح از سايت صفحه ي اول رو refresh كنين تا اگر در مدتي كه مشغول خواندن ساير قسمتهايه سايت بوديد و كسي براتون پيغام خصوصي ارسال كرده بود بتونين قبل از خروج از سايت پيغام رو بخونين آنارام باشيد |
||||
| تشکر شده توسط : Majid , negar |
|
31-01-2010, 03:07 PM
ارسال: #2
|
||||
|
||||
RE: هم جديدا بخونن هم قديميا
(31-01-2010 02:09 PM)anaram سلامسلام راستش منم چند وقت پيش اينو به حميد جون گفتم اگر دوستان در مورد پر كردن فيلد مشخصات همكاري كنن كه خوبه البته يه روزي بدرد خودشون ميخوره ضمنا اول بايد از مدير محترم سايت آقا سينا شروع كرد كه به جاي پر كردن اون فيلد ها نقطه چين گذاشتن ![]() ![]()
درد من نبود آزادی و آسایش نیست بلکه مرگ ملتیست که پرستشها را پرستش، گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر روند این زندگی خفت بار انرا حکمت و قسمت خدا می دانند ....
|
||||
|
31-01-2010, 03:13 PM
ارسال: #3
|
||||
|
||||
(31-01-2010 03:07 PM)yaro ضمنا اول بايد از مدير محترم سايت آقا سينا شروع كرد كه به جاي پر كردن اون فيلد ها نقطه چين گذاشتنآي گفتي من نميگم چون احتمالا حساسيت بوجود مياد ولي خوب شد اينو گفتي ببين سينا فقط من اين اعتراضو ندارم خب برادره من تو مديري . الگويي . واسه مديرا هم اختياري مختياري نداريم ![]() خرجش همه اش چند بار فشار دادن دكمهايه كيبورده آنارام باشيد |
||||
|
31-01-2010, 04:10 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال در 31-01-2010 04:10 PM توسط Sina.)
ارسال: #4
|
||||
|
||||
|
راضی شدین ؟؟؟؟؟
منتظرم تا هیچ بنویسم و راهی برای بهتر بودن |
||||
| تشکر شده توسط : Majid |
|
31-01-2010, 05:07 PM
ارسال: #5
|
||||
|
||||
|
آنارام باشيد |
||||
|
19-02-2010, 08:59 PM
ارسال: #6
|
||||
|
||||
(31-01-2010 02:09 PM)anaram سلام من کلا موافقم ..ولی من مبتلا به ام اس نیست و طبعا دارویی مصزف نمی کنم و پزشک معالج نورولوژیستی هم ندارم....اینا رو گفتم تا رو من حساب نکنین!!!![]() ![]() با همت و امید، ناتوانی خاطره ای بیش نخواهد بود.
|
||||
|
19-02-2010, 09:05 PM
ارسال: #7
|
||||
|
||||
(19-02-2010 08:59 PM)saffari_mo من کلا موافقم آره . ولي فكرشو كن . اگه همه اعضايي كه ام اس دارن ، اطلاعاتشونو كامل بنويسن و مثه سينا بعد از مدتي دوباره برشون ندارن اونوقت كسايي كه اطلاعاتشون كامل نيست ميشن كسايي كه ام اسي نيستن
آنارام باشيد |
||||
| تشکر شده توسط : yaro |
|
19-02-2010, 10:32 PM
ارسال: #8
|
||||
|
||||
(19-02-2010 09:05 PM)anaram آره . ولي فكرشو كن . اگه همه اعضايي كه ام اس دارن ، اطلاعاتشونو كامل بنويسن و مثه سينا بعد از مدتي دوباره برشون ندارن آها ...از اون نظر؟؟؟
با همت و امید، ناتوانی خاطره ای بیش نخواهد بود.
|
||||
| تشکر شده توسط : yaro |
|
20-02-2010, 10:16 PM
ارسال: #9
|
||||
|
||||
(19-02-2010 09:05 PM)anaram آره . ولي فكرشو كن . اگه همه اعضايي كه ام اس دارن ، اطلاعاتشونو كامل بنويسن و مثه سينا بعد از مدتي دوباره برشون ندارن سينا جون نكنه شما ام اس نداري؟ ![]() ![]()
درد من نبود آزادی و آسایش نیست بلکه مرگ ملتیست که پرستشها را پرستش، گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر روند این زندگی خفت بار انرا حکمت و قسمت خدا می دانند ....
|
||||
|
« قدیمی ترین | جدید ترین »
|

صفحه اول
جستجو
لیست اعضا
تقویم
راهنما
چت

اوهوم