امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد
#83

تأثیر تشخیص ام اس در زندگی افراد

وقتی بیماری ام اس در فردی تشخیص داده می شود بدین معنی است که بیمار و خانواده اش باید بطور ناگهانی خود را با یک زندگی همراه با یک بیماری مزمن، ناتوان کننده و کاملاً غیرقابل پیش بینی هماهنگ کنند.افراد مختلف وقتی که می شنوند که دچار بیماری ام اس شده اند واکنش های متفاوتی ارائه می کنند. بعضی از بیماران در چنین مواقعی برای خودشان احساس تأسف می کنند، بعضی ها با عصبانیت از کوره در می روند، بعضی ها ترس سراسر وجودشان را فرا می گیرد و بعضی ها نیز دچار افسردگی شدیدی می شوند زیرا می پندارند که دچار یک بیماری خطرناک شده اند که تا آخر عمر همراه آنان خواهد بود. خانواده های این بیماران نیز از فهمیدن اینکه یکی از اعضاء خانواده دچار این بیماری شده است در رنج خواهد بود واکنش اطرافیان بیمار نیز در چگونگی برخورد با این بیماری می تواند بسیار متفاوت باشد.



احساس ترحم، ناراحت شدن و حتی تنفر، از واکنش های شایعی هستند که اطرافیان بیمار، چه دوستان و چه اعضا خانواده ممکن است در مواجه شدن با چنین بیمارانی از خود نشان دهند.

اغلب اعضاء خانواده، در برابر بیماران مبتلا به ام اس بی حوصله می شوند زیرا بسیاری از علایم این بیماری مثل تار شدن چشم ها و درد از نظر آنها قابل مشاهده نبوده و ممکن است به نظر بی آید که بیمار فقط تصور این مشکلات را دارد و در حال تمارض می باشد. گاهی اوقات تغییرات شناختی که در بیماران مبتلا به ام اس ایجاد می شود ممکن است منجر به اختلالاتی در به یاد آوردن اسم چیزها، قرار های ملاقات و کارهای روزمره شود. کسانی که مشکلات این بیماری را درک نمی کنند، چه اعضا خانواده و چه دوستان یا همکاران فرد بیمار، ممکن است از این فراموشی های بیمار دچار ناراحتی و دلخوری شوند. این رنجش و دلخوری ها به نوبه خود می تواند سبب عصبانیت بیمار شده و او را بیشتر از اطرافیانش منزوی و دور نماید.

گاهی اوقات استرس هایی که در هنگام تشخیص این بیماری وجود دارد به قدری شدید می باشد که افراد اصلان از اینکه چنین بیماریی رخ داده است انکار می کنند. از نظر متخصصین، انکار بیماری از طرف بیماران، روش خوبی برای مقابله با بیماری نمی باشد و در واقع می تواند بسیار خطرناک هم باشد زیار باعث می شود که بیمار به دنبال درمان بیماری اش نرود.بعضی از بیماران بعد از اینکه تشخیص داده شد که آنها به بیماری ام اس مبتلا هستند احساس راحت تری می کنند زیرا بعد از مدتها که به دنبال علت وجود مشکلاتشان می گردند بالاخره می فهمند که چه بیماری ای دارند. آنها از اینکه به مدت طولانی از این دکتر به آن دکتر بروند و هیچکدام نیز به تشخیص نرسند خسته می شوند و حالا که می دانند به چه بیماری ای مبتلا شده اند بطور عجیبی خیالشان راحت می شود.

پزشکان و گروههای حمایتی ام اس تمام تلاش خود را می کنند تا به بیماران کمک نمایند تا افکار منفی را از خود دور نموده و یک زندگی خوب را در پیش بگیرند. ایجاد یک روحیه مثبت، عامل مهمی در کنار آمدن با ام اس می باشد. به غیر از اینکه ارتباط بین بیمار و پزشک باید ارتباط خوبی باشد، متخصصین می گویند که تقویت ارتباطات شخصی بیمار می تواند به کنار آمدن راحت تر با بیماری کمک نماید. این ارتباطات شامل ارتباط با والدین، همسر، فرزندان، سایر افراد خانواده و دوستان، باعث می شود که بیمار در وضعیت بهتری قرار بگیرد.
10/7/ 1390
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : movahedi , niloofary
  


پیام های داخل این موضوع
RE: تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد - توسط sargol - 2013/03/23, 08:53 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مهارت های زندگي با ام.اس - مراقبت از خود Majid 41 29,794 2014/01/22, 03:32 PM
آخرین ارسال: یوسفی نازنین
  تاثير زغال اخته و ميوه هاي بنفش در ام اس nazaninn 15 9,186 2010/12/14, 11:00 PM
آخرین ارسال: mehdi.abdn
  تشخيص مراحل اوليه ام.اس با معاينه چشم fereshteh 0 2,209 2009/09/17, 02:35 PM
آخرین ارسال: fereshteh



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان