خوردن غذاهای سرد به اسیدی شدن بدن کمک کرده و این خاصیت را افزایش می دهد،همان حالتی که وقتی فرد عصبانی میشود،استرس دارد،ناراحت است،غصه میخورد،دل مشغولی دارد،نگرانی ودغدغه فکری داردو... برای بدن پیش می آید.
اسیدی شدن بدن موجب تخریب بیشتر میلین(پوشش دور تارهای عصبی) شده ودر نتیجه تشدید علائم بیماری ام اس را در بر دارد و حتی در افرادی این تشدید علائم سروکار فرد را به مطب دکترش ویابیمارستان می کشاند که از آن به عنوان حمله یاد میکنند...
از آن جایی که ام اس بیماری است که از فردی به فردی دیگر هم یکسان نیست و متفاوت است این حالت های ذکر شده در پی مصرف غذاهای سرد نیز متفاوت است،ممکن است فردی سریعا عکس العمل نشان دهد(همونطوری که بعضی از بچه ها خودشون گفتن تو همین تاپیک) ودر برخی دیگر هم ممکن است به مرور زمان ظاهر شود،در حالی که در برخی دیگر(که البته کم تر هستند) هیچ گاه مشکلی پیش نخواهد آمد.
در پی این صحبت ها توصیه برخی از دکتر ها و همچنین متخصصین طب سنتی بر این است که همه ی افراد مبتلا به ام اس بهتر است از غذاهای سرد استفاده نکنند ویا کم ترین استفاده را داشته باشند..
غذاهای سرد:
1.ترشیجات(منظورش از لواشک گرفته تا ترشی های خونگی)، 2.لبنیات(از اونجایی که بدن به کلسیم احتیاج داره از این گروه استفاده بشه اما به مقدار کم ویا به همراه مصلحشون استفاده بشه یعنی غذای دیگری در کنار این موارد صرف شه تا سردی اون رو خنثی کنه،مثلا ماست خورها که نمیشه ماست رو ازشون جدا کرد مثل خودم باید ماست رو به همراه انواع سبزیجات گرم مثل نعناع وپونه وسیر سبز...میل کنند)3.حبوبات(در صورت استفاده مصلح :خوردن عسل بعد از آن، پوست كندن حبوبات در صورت امکان، جوشاندن در آب و ريختن اب آن پس از پختن ، روغن بادام ، پونه مرزه، ...و همین طور نکته ی مهم دیگر طبخ حبوبات استفاده از ارام پز و يا پخت با حرارت كم است. 4.سیب زمینی5.گوشت های سردمثل مرغ و گوشت گاو وماهی(مصلح،زیره،فلفل،روغن های گیاهی گرم،دارچین،سیر،سبزی های گرم) 6.غذاهای فست فودی وبیرونی و...
غذاهای گرم:
1.عسل2.زعفران3.دارچین4.روغن زیتون و انواع روغن های گیاهی دیگر5.گوشت های گرم مثل :بوقلمون،گوسفند،انواع پرنده ها مثل بلدرچین6.انجیر7.انواع میوه های تازه و شیرین ورسیده و......
( بخشی از تحقیق بنده به عنوان کسی که خودش ام اس داره )
اسیدی شدن بدن موجب تخریب بیشتر میلین(پوشش دور تارهای عصبی) شده ودر نتیجه تشدید علائم بیماری ام اس را در بر دارد و حتی در افرادی این تشدید علائم سروکار فرد را به مطب دکترش ویابیمارستان می کشاند که از آن به عنوان حمله یاد میکنند...
از آن جایی که ام اس بیماری است که از فردی به فردی دیگر هم یکسان نیست و متفاوت است این حالت های ذکر شده در پی مصرف غذاهای سرد نیز متفاوت است،ممکن است فردی سریعا عکس العمل نشان دهد(همونطوری که بعضی از بچه ها خودشون گفتن تو همین تاپیک) ودر برخی دیگر هم ممکن است به مرور زمان ظاهر شود،در حالی که در برخی دیگر(که البته کم تر هستند) هیچ گاه مشکلی پیش نخواهد آمد.
در پی این صحبت ها توصیه برخی از دکتر ها و همچنین متخصصین طب سنتی بر این است که همه ی افراد مبتلا به ام اس بهتر است از غذاهای سرد استفاده نکنند ویا کم ترین استفاده را داشته باشند..
غذاهای سرد:
1.ترشیجات(منظورش از لواشک گرفته تا ترشی های خونگی)، 2.لبنیات(از اونجایی که بدن به کلسیم احتیاج داره از این گروه استفاده بشه اما به مقدار کم ویا به همراه مصلحشون استفاده بشه یعنی غذای دیگری در کنار این موارد صرف شه تا سردی اون رو خنثی کنه،مثلا ماست خورها که نمیشه ماست رو ازشون جدا کرد مثل خودم باید ماست رو به همراه انواع سبزیجات گرم مثل نعناع وپونه وسیر سبز...میل کنند)3.حبوبات(در صورت استفاده مصلح :خوردن عسل بعد از آن، پوست كندن حبوبات در صورت امکان، جوشاندن در آب و ريختن اب آن پس از پختن ، روغن بادام ، پونه مرزه، ...و همین طور نکته ی مهم دیگر طبخ حبوبات استفاده از ارام پز و يا پخت با حرارت كم است. 4.سیب زمینی5.گوشت های سردمثل مرغ و گوشت گاو وماهی(مصلح،زیره،فلفل،روغن های گیاهی گرم،دارچین،سیر،سبزی های گرم) 6.غذاهای فست فودی وبیرونی و...
غذاهای گرم:
1.عسل2.زعفران3.دارچین4.روغن زیتون و انواع روغن های گیاهی دیگر5.گوشت های گرم مثل :بوقلمون،گوسفند،انواع پرنده ها مثل بلدرچین6.انجیر7.انواع میوه های تازه و شیرین ورسیده و......
( بخشی از تحقیق بنده به عنوان کسی که خودش ام اس داره )
...