|
تاثیر ازدواج با زن تحصیلکرده و باهوش...
|
|
24-02-2010, 01:55 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال در 24-02-2010 01:55 PM توسط Sina.)
ارسال: #11
|
||||
|
||||
|
RE: تاثیر ازدواج با زن تحصیلکرده و باهوش...
بابا من ده سال قبل یه چیزی گفتم تموم شده رفته
شهرزاد این و از کجا پیدا کردی دوباره تو ثانیا مگه حرف بدی زدم شما ها نگران نباشین شوهرای همتون خوشبخت میشن چون هم خوشگلین هم با شعور منتظرم تا هیچ بنویسم و راهی برای بهتر بودن |
||||
|
25-02-2010, 10:19 PM
ارسال: #12
|
||||
|
||||
|
يه كم سماق براي من ارسال كنيد. ديگه تكليفم كاملا" مشخص شد.
|
||||
|
26-02-2010, 09:58 AM
ارسال: #13
|
||||
|
||||
|
پس خوش به حال شوهر جان من ، یه 1000 سالی عمر میکنه!!!
پرواز را به خاطر بسپار پرنده رفتنی است |
||||
|
26-02-2010, 03:01 PM
ارسال: #14
|
||||
|
||||
|
پدر من خدا بیامرز همیشه می گفت :عمر اگر خوش گذرد صد تا زنم من کَمَمه . گر به این وضع بگذره این یکی هم طلاق می دم .
![]() اینها همش حرف بیخوده . همه زنها چه تحصیلکرده چه بی سواد توی یک سری موارد با هم مشترکند و همین اشتراکهاست که پدر مردها رو درمیاره . من فکر می کنم توی طول عمر آقایان سطح هوش زنان این فرق رو می زاره که زن بیسواد نمی فهمه که داره چجوری ذره ذره پدر شوهرش رو در میاره ولی زن باهوش می دونه که داره ذره ذره پدر شوهرش رو در میاره . تازشم مگه می شه بری خواستگاری بگی من زن باهوش می خوام . توی موقع خواستگاری همه زنها یه جورند و وقتی می خوای باهاشون صحبت کنی دوتا حرف بیشتر ندارند . یا اینکه چقدر درآمد داری یا اینکه چرا می خواهی با من ازدواج کنی . دیگه فرقی متصور نیست . با این فرهنگی هم که توی خانواده های ایران رواج داره که دیگه بدتر به قول مرحوم مغفور خلد آشیان جنت مکان جناب مستطاب ایرج میرزا که یه شعری در مورد زن گرفتن داره که بد نیست اینجا بیارم که می فرمایند :خدایا کی شوند اینخلق خسته ازینعقد و نکاحِ چشمبسته بُوَد نزدِ خرد اَحلی و احسن زناکردن ازینسان زنگرفتن بگیری زن، ندیده روی او را بَری ناآزمودهخوی او را چو عصمت باشد از دیدار مانع دگر بسته بهاقبال است و طالع بهحرفِ عمّه و تعریفِ خاله کنی یکعمر .... خود نواله بدانصورتکه با تعریفِ بقّال خریداری کنی خربوزهی کال و یا در خانه آری هندوانه ندانسته که شیرین است یا نِه شب اندازی بهتاریکی یکیتیر دو روزِ دیگر از عمرت شوی سیر البته چند جاشو سانسور کردم تا حمید خان سرمو از بیخ به روش القاعده نبریده . به هر حال این هم نظر من بود . امیدوارم مثمر ثمر واقع بشه
من بی می ناب زیستن نتوانم
بی باده کشید بار تن نتوانم من بنده آن دمم که ساغی گوید یک جام دگر بگیرو من نتوانم |
||||
|
« قدیمی ترین | جدید ترین »
|

صفحه اول
جستجو
لیست اعضا
تقویم
راهنما
چت

. تازشم مگه می شه بری خواستگاری بگی من زن باهوش می خوام . توی موقع خواستگاری همه زنها یه جورند و وقتی می خوای باهاشون صحبت کنی دوتا حرف بیشتر ندارند . یا اینکه چقدر درآمد داری یا اینکه چرا می خواهی با من ازدواج کنی . دیگه فرقی متصور نیست . با این فرهنگی هم که توی خانواده های ایران رواج داره که دیگه بدتر به قول مرحوم مغفور خلد آشیان جنت مکان جناب مستطاب ایرج میرزا که یه شعری در مورد زن گرفتن داره که بد نیست اینجا بیارم که می فرمایند :