2011/11/23, 08:15 PM
طرز تهییه چای سنتی ایرانی
فقط کافی است یک قل بزند
*برای تهیه چای سنتی به شیوه زیر عمل کنید:
مقداری مشخص از گیاهان معطر وشفابخش را با مقداری آب مورد دلخواه در یک قوری یا کتری کوچک ریخته روی حرارت کم قرار دهید تابه نقطه جوش برسد.با پیدایش حبابهای که نشان دهنده نزدیک شدن به نقطه جوش است ،می توانید آنرا برداشته روی حرارت غیر مستقیم قراردهید و بگذارید تا چای 15 دقیقه دم بکشد .حال می توانید چای آماده شده را صاف وبا عسل یا نبات شیرین کرده نوش جان کنید.
*نکات مورد توجه در تهیه دمکرده ها سنتی
1- می توانید بجای یک قلم چای از دو یا چند رقم از آنها را همزمان استفاده کنید.البته انتخاب ترکیب چای ها بستگی به کمی تجربه و علاقمندی به طعم ها دارد.مثلا دارچین(چوب) در اغلب دمکردنیها بکار می رود.
2-چای هر چه بیشتر دم بکشد وجا بیفتد بهتر است چون طعم و خواص بیشتری از دمکرده ها به آب منتقل می شود پس تحمل کنید تا چای (قوری) مدت 15 دقیقه روی حرارت غیر مستقیم حرارت بماند.
3-چای شما بعد از دم کشیدن ،تا چند روز قابل استفاده است پس نگران حجم زیاد آن نباشید چون لازم نیست برای یک وعده مصرف دم کنید.
فقط کافی است یک قل بزند
*برای تهیه چای سنتی به شیوه زیر عمل کنید:
مقداری مشخص از گیاهان معطر وشفابخش را با مقداری آب مورد دلخواه در یک قوری یا کتری کوچک ریخته روی حرارت کم قرار دهید تابه نقطه جوش برسد.با پیدایش حبابهای که نشان دهنده نزدیک شدن به نقطه جوش است ،می توانید آنرا برداشته روی حرارت غیر مستقیم قراردهید و بگذارید تا چای 15 دقیقه دم بکشد .حال می توانید چای آماده شده را صاف وبا عسل یا نبات شیرین کرده نوش جان کنید.
*نکات مورد توجه در تهیه دمکرده ها سنتی
1- می توانید بجای یک قلم چای از دو یا چند رقم از آنها را همزمان استفاده کنید.البته انتخاب ترکیب چای ها بستگی به کمی تجربه و علاقمندی به طعم ها دارد.مثلا دارچین(چوب) در اغلب دمکردنیها بکار می رود.
2-چای هر چه بیشتر دم بکشد وجا بیفتد بهتر است چون طعم و خواص بیشتری از دمکرده ها به آب منتقل می شود پس تحمل کنید تا چای (قوری) مدت 15 دقیقه روی حرارت غیر مستقیم حرارت بماند.
3-چای شما بعد از دم کشیدن ،تا چند روز قابل استفاده است پس نگران حجم زیاد آن نباشید چون لازم نیست برای یک وعده مصرف دم کنید.