تابلو اعلانات |
اطلاعیه ها
|
چگونه و چقدرآب بنوشیم ؟
|
2010/03/12, 02:22 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/10/19 04:46 PM، توسط نازلی.)
ارسال: #1
(Print Post)
|
||||
|
||||
چگونه روزی 8 لیوان آب بنوشیم؟
با زمانبندی صحیح آب خوردن اثر آن را در بدن خود بالا ببرید
دو لیوان آب -- بعد از بیداری -- کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی یک لیوان آب -- 30 دقیقه قبل از غذا -- هضم راحت غذا یک لیوان آب -- قبل از گرفتن حمام -- کمک می کند به کاهش فشار خون یک لیوان آب -- قبل از خواب -- به منظور جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی |
||||
|
2010/09/01, 06:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/03/31 04:23 AM، توسط fireboud.)
ارسال: #2
(Print Post)
|
||||
|
||||
طعم آب را تغيير بدهيد تا راحت تر آب مورد نياز بدن را تامین کنید
بدن ما روزانه به 8 ليوان آب نياز دارد. بهترين راه براي تامين آب مورد نياز بدن هم نوشيدن آب خالص است، اما از آنجا كه آب طعم و مزه خاصي ندارد، به نظر بعضي ها نوشيدن اين حجم آب كار آساني نيست.
پيشنهاد ما اين است كه با ترفندهاي مختلف طعم و مزه آب را تغيير بدهيد تا راحت تر بتوانيد آب مورد نياز بدن تان را از طريق نوشيدن مايعات تامين كنيد. البته مراقب كالري دريافتي تان باشيد و از افزودني هاي پُركالري مانند شكر و قند و نبات براي تغيير طعم و مزه آب استفاده نكنيد. براي نوشيدن 8 ليوان آب مي توانيد اين 10 راه را امتحان كنيد: 1- يك برش ليمو ترش، كنار ليوان آب تان قرار دهيد. 2- چاي كم رنگ بنوشيد. 3- چند برش خيار در آب بيندازيد. با اين كار عطر و طعم آب تغيير مي كند. 4- چند برش آناناس در ليوان آب قرار دهيد. 5- مقداري آب پرتقال طبيعي به آب اضافه كنيد. 6- مقداري خاكشير يا تخم شربت به آب اضافه كنيد. 7- آب را با عرقياتي مانند عرق نعناع، گلاب و عرق بيدمشك مخلوط كنيد. 8- دوغ رقيق بنوشيد. 9- از دم كرده ي گياهان مختلف استفاده كنيد. چاي سبز، دم كرده ي بابونه، دم كرده ي نعناع، دم كرده ي زنجبيل و دم كرده ي دارچين را امتحان كنيد. 10- آب خالص بنوشيد. بهترين راه براي تامين آب مورد نياز بدن، نوشيدن آب خالص و بدون هيچ افزودني است. چون برخي نوشيدني ها مانند چاي و برخي انواع آب ميوه مُدر هستند و با افزايش حجم ادرار، موجب دفع آب از بدن مي شوند. |
||||
|
2010/09/01, 06:34 PM
ارسال: #3
(Print Post)
|
||||
|
||||
RE: چگونه روزي 8 ليوان آب بنوشيم؟
من جديدا اين كارو مي كنم :
يك ليوان آب (بزرگ) 3 تا ليمو ترش با پوست و 1 قاشق عسل خيلي خوب و خنكه پوست ليمو ترش يه مزه ي جالبي بهش ميده كه خيلي خاصه و متفاوته. يه بار امتحان كنيد اگر همه انسانها کارکرد مغزشان یک میلینیوم شکمشان میبود دنیا تعریف دیگری میداشت.
![]() |
||||
|
2010/09/01, 06:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/09/01 06:41 PM، توسط مـه ســـا.)
ارسال: #4
(Print Post)
|
||||
|
||||
RE: چگونه روزي 8 ليوان آب بنوشيم؟
اينم مزه آب رو عوض مي كنه.
يكي دو تا زيتون سبز توي ليوان آب بندازيد |
||||
|
2011/06/13, 11:23 AM
ارسال: #5
(Print Post)
|
||||
|
||||
RE: هفت اثر شگفت انگیز آب بر روی بدن
من دیگه باید برم بمیرم
![]() من کلا از اول صبح تا شب یه لیوان آب شاید بخورم . این زمانها که اصلا نمیتونم ![]() بعد از بیداری از خواب دو لیوان ؟؟ .... نه نمیتونم ...می میرم !! قبل از غذا ؟ موقع گشنگی ؟؟!!.... نه نمیشه ! دل درد میگیرم. بعد از ناهار فقط دلم آب میخواد که میگن بده ! ![]() قبل از خواب ؟.. ![]() راه حل بدین تا نمردم. ![]() چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
|
||||
|
2011/06/13, 11:54 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/06/13 12:03 PM، توسط AVID2000.)
ارسال: #6
(Print Post)
|
||||
|
||||
RE: هفت اثر شگفت انگیز آب بر روی بدن
(2011/06/13 11:23 AM)nahid نوشته شده توسط: من دیگه باید برم بمیرم فكر كنم بايد كم كم با تمرين تعداد دفعات نوشيدن را زياد كنيد فقط يادتون نره كه كم آبي بدن عامل خيلي از بيماريها ست - افزايش خطر ابتلا به سنگ كليه و يبوست - افزايش خطر ابتلا به سرطان مجاري ادرار - افزايش خطر ابتلا به سرطان هاي سينه و روده بزرگ - كاهش عملكرد فيزيكي و ذهني - كاهش ترشحات بدن مانند بزاق دهان خوابهايم را خسته ميكني وقتي تا سحر مي گردم و پيدايت نمي كنم !... روزهاتو را چرت می زنم بس که شب ها در خواب تو بیدارم |
||||
|
2012/03/09, 09:35 AM
ارسال: #7
(Print Post)
|
||||
|
||||
RE: طعم آب را تغيير بدهيد تا راحت تر آب مورد نياز بدن را تامین کنی
من مزه ی آب رو دوست دارم و لی Matilat پیشنهاد خوبی داد امتحان کردم
![]() دور نرو...
بیا کنار دلم من غیر از اینها که می نویسم نوازش هم بلدم... |
||||
|
2012/03/09, 08:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/03/09 08:06 PM، توسط nahid.)
ارسال: #8
(Print Post)
|
||||
|
||||
لیمو ترش درسته بندازیم توش ؟
یه لیوان ... 3 تا لیمو .... فکر نکنم دیگه جای آب باشه ! ![]() ![]() ![]() چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
|
||||
|
2012/03/09, 08:22 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/03/09 08:23 PM، توسط شيدا رها.)
ارسال: #9
(Print Post)
|
||||
|
||||
شايد ليموترش براي ام اس ضرر داشته باشه. چون ميوه اسيدي يه و خون رو اسيدي مي كنه و اين براي ام اس و خيلي بيماري هاي ديگه ضرر داره. يه تاپيك تو همين سايت در موردش بود و آقاي خداداي هم گفته كه كساني كه ام اس دارن بعضي هاشون اسيد خونشون بالاست و بايد از غذاهاي قليايي يا بازي استفاده كنند.
وقتي يك قاشق عسل هم بريزيد باز اثر 3 تا ليموترش انقدر زياد هست كه غلبه كنه. چند قطره ش هم مزه ي آب رو عوض مي كنه. من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
|
||||
2012/03/09, 08:42 PM
ارسال: #10
(Print Post)
|
||||
|
||||
فکر کنم گفته لیمو ترش درسته بریده نشده .
اینطور که تو ذهنمه الان ، طب سنتی لیمو ترش رو سفارش هم کرده که بخوریم. چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
|
||||
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
چگونه جلوی قار وقور شکم را بگیریم؟ | فرناز | 2 | 3,016 |
2014/04/30 08:53 PM آخرین ارسال: مریم۷۲ |
|
چگونه از بدن سمزدایی کنیم؟ | نازلی | 4 | 4,320 |
2012/11/18 08:46 PM آخرین ارسال: ghaside |
|
![]() |
چگونه و چه وقت میوه بخوریم | هاجی | 3 | 4,029 |
2012/10/26 03:25 PM آخرین ارسال: رنگین کمان |
چگونه از میوه های عید نگهداری کنیم؟ | najva | 1 | 1,293 |
2012/03/03 10:28 AM آخرین ارسال: شهرزاد |
|
یک دلیل مهم برای اینکه بیشتر آب بنوشیم!نکته ای مخصوص مسافران نوروز | nazanin | 0 | 1,095 |
2012/02/23 02:44 PM آخرین ارسال: nazanin |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان