امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص نارگیل
#1
روغن نارگیل در درمان این بیماری معجزه میکند!

آیا می دانید چه بیماری با روغن نارگیل درمان می شود؟تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به آلزایمر، نشان میدهد افرادی که در برنامه غذایی خود دوبار در روز روغن نارگیل استفاده می کنند پس از2 هفته شروع به بهبودی می کنند.
در حال حاضر 520000 نفر در سراسر ایالات متحده مبتلا به آلزایمر هستند و این هفتمین علت مرگ و میر است . تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به آلزایمر، نشان میدهد افرادی که در برنامه غذایی خود روغن نارگیل دوبار در روز استفاده می کنند پس از2 هفته شروع به بهبودی می کنند.

این افراد پس از 37 روز وضوح بیشتری از کارهای انجام گرفته خود داشته اند و آنهاهر روز صبح شاد، هوشیار و با انرژی از گذشته بوده و می توانستند باتمرکز کردن کارهای خود را انجام دهند. با گذشت یکسال این زوال عقلی را تاجایی عقب راندند که می توانستندمطالب را در حافظه کوتاه مدت خود دخیره کنند و قدرت درک مطلب آنها به طرزچشمگیری بهبود یافته بود. و آنها اغلب حتی مطالعات روزمره خود را با جزئیات دقیق آن می توانستنذ به خاطر بیاورند.
 تشکر شده توسط : O#!!! , nazaninn , Mahdieh , نسیم , montazer , sami , najva , Ghost , sargol , رزمینا
#2
[تصویر:  45248229860336580360.jpg]

شیر یا آب نارگیل دارای خواص بسیاری بوده که تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن از جمله آن‌ها به شمار می‌رود.

شیر نارگیل از آن دسته میوه‌های مغذی است که بسیاری از درد‌های داخلی و خارجی بدن را درمان می‌کند. این نوشیدنی را می‌توانید خود در خانه نیز تهیه کنید.

خواص تغذیه‌ای و دارویی شیر نارگیل عبارتند از:

دارای مواد مغذی است

شیر نارگیل حاوی مقادیر بسیاری ویتامین، مواد معدنی و الکترولیت شامل پتاسیم، کلسیم و کلرید است.

دارای چربی‌های اشباع شده است

چربی‌های اشباع شده در شیر نارگیل از اسیدهای چرب زنجیره متوسط و کوتاه تشکیل شده که بدن، خیلی سریع آن‌ها را به جای ذخیره کردن به عنوان چربی به انرژی تبدیل می‌کند. از این رو با این که این نوشیدنی سرشار از چربی‌های اشباع شده است به کاهش وزن کمک می‌کند.

[تصویر:  52106649898413405887.jpg]

دارای اسید لوریک است

نیمی از اسیدهای چرب با طول زنجیره متوسط در شیر نارگیل از اسید لوریک تشکیل شده که ضد ویروس، ضد باکتری، ضد میکروب و ضد قارچ هستند. شیر نارگیل موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

تسکین دهنده بسیاری از دردها است

شیر نارگیل نشانه‌های بسیاری از بیماری‌ها از جمله گلودرد و زخم معده را تسکین می‌دهد.

برای مراقبت از پوست و مو به کار می‌رود

از شیر نارگیل در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو به عنوان مرطوب کننده و درمان کننده پوست‌های خشک و نیز دانه‌های پوستی استفاده می‌شود.

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : ساغر , sargol , رزمینا
#3
آب نارگیل در داخل میوه سبز نارگیل وجود دارد و موهبت طبیعت برای بشر است.

به گزارش ایسنا، این مایع پرخاصیت سرشار از ویتامین‌ها، املاح معدنی، آمینواسیدها، کربوهیدرات‌ها، آنتی اکسیدان‌ها، آنزیم‌ها و سایر ریزمغذی‌های مفید است. در واقع آب نارگیل حاوی تمام ریزمغذی‌هایی است که برای سلامت انسان ضروری هستند.[نشانه‌های عدم دریافت ریزمغذی‌ها]

آب نارگیل نه تنها هیچ عوارض جانبی ندارد، بلکه برای درمان سریع بسیاری از مشکلات بهداشتی نیز سودمند است. این مایع یکی از بهترین محصولات برای مراقبت و حفظ سلامت پوست است.

به گزارش سایت انگلیسی وانیندیا، آب نارگیل به ویژه‌ برای پوست‌های چرب مفید است. از آنجا که حاوی سیتوکینین‌ها است، روند پیری پوست را تنظیم می‌کند و کاربرد منظم آن به همراه آب لیمو بر روی پوست میدان انعطاف پذیری پوست را افزایش داده و از سفت شدن آن جلوگیری می‌کند.

نوشیدن روزانه آب نارگیل گردش خون را تقویت می‌کند که حاصل آن افزایش شفافیت پوست و از بین بردن نشانه‌های خستگی و استرس است.

بر اساس این گزارش، آب نارگیل همچنین به ترمیم زخم‌ها کمک می‌کند. زخم‌ها را با آب نارگیل شست و شو دهید و بگذارید تا روی پوست شما به تدریج خشک شود. این کار را سه تا چهار بار در روز انجام دهید و سپس با آب سرد محل زخم را بشویید.

علاوه بر این‌ها، اگر آب نارگیل را با آب داخل وان برای حمام کردن ترکیب کنید، مانع از بروز عفونت‌های قارچی به ویژه‌ در فصل زمستان می‌شود.

همچنین با ترکیب آب نارگیل با صابون یا لولسیون بدن می‌توانید پوست را دائما مرطوب نگهداشته و در تمام روز از تشعشعات در امان نگهدارید. نتایج درمان پوست با آب نارگیل برخلاف سایر روش‌ها به سرعت بروز می‌کند.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : ساغر , رزمینا
#4
نارگیل و خواص آن .
نارگیل گیاهی است كه ابتدا در جنوب آسیا كشت می‌شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد.مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت‌‌های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یك غذای اصلی مصرف می‌كنند.


درخت نارگیل، درختی است زیبا و تنومند که به صورت قائم رشد کرده و بدون انشعابات می‌‏باشد.برگ ‏های آن بسیار بزرگ و زیبا است.گل‏های این گیاه زرد و نارنجی می‌‏باشد.میوه‏های نارگیل بیضی شکل و سبز هستند که با یک پوسته سخت قهوه ای پوشیده شده‏اند. در قاعده میوه نارگیل سه سوراخ وجود دارد که چشم‌های نارگیل نامیده می‌شوند.گوشت این میوه سفید رنگ و چرب است و درون آن با یک شیره یا مایع شیرین پر شده است.قسمت‏های قابل استفاده:ریشه، گل آذین و دانه (پوسته، آب و روغن هسته) قابل استفاده می‌‏باشند.ضرب المثلی درباره نارگیل بین مردم اقیانوس آرام معروف است که می‌گوید هر کس که درخت نارگیل می‌کارد، برای خودش و بچه هایش، لباس، ظرف، نوشابه، غذا و خانه درست می‌کند. این نشان می‌دهد که تمام قسمت‌های این درخت، مفید و قابل استفاده هستند.


فواید آب نارگیل


سردرد: آب نارگیل سردردی را که در اثر تماس زیاد با نور خورشید بروز می‌کند، تسکین می‌‏دهد.


کرم‏ها: جوشاندن ریشه نارگیل با مقدار کمی از انقوزه برای پاکسازی و رهایی از کرم ‏های روده بسیار نافع است.


زخم و جراحت: روغن کهنه نارگیل، تسکین دهنده سریع زخم ‏ها می‌‏باشد.


استفراغ: اضافه کردن شکر، عسل و پودر فلفل به آب نارگیل یک ترکیب مطلوب برای پیشگیری از استفراغ می‏ باشد.


زخم‏های دهانی: غرغره کردن شیره حاصل از نارگیل چرخ و رنده شده برای تسکین و معالجه‏ زخم‏های دهان مفید است.



خارش: در خارش‏های معمول، شیر نارگیل برای کاهش التهابات سودمند و کاربردی است.


جای زخم (اسکار): پوست درخت‏ انجیر مقدس هندی و انجیر معابد را در شیرنارگیل به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم‏‌ها بمالید. این کار به تسکین و ترمیم پوست به دلیل خاصیت‏ قابض و مغذی بودن این ترکیب، کمک می‏ کند.


اگزما: چند عدد سیر را در روغن نارگیل بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا رنگ آن تیره شود. سپس این سیرها را در روغن نارگیل له کنید. بعد، آن را از صافی رد نمایید. این مخلوط یک ترکیب موثر برای رفع التهابات ناشی از اگزماست.


رشد موها: شستشوی موها با شیره نارگیل یک عمل بسیار موثر برای تغذیه قسمت ‏های انتهایی ریشه‏ موهاست. این کار در بین هندی‏‌ها که موهایی بسیار جذاب دارند، شایع است.


شیره نارگیل با شیر نارگیل متفاوت است. شیره نارگیل همان مایع آبکی درون نارگیل است، اما شیر نارگیل از جوشاندن مخلوط مساوی آب و گوشت نارگیل خرد شده حاصل می‌شود، به طوری که وقتی به حالت کف آلود درآمد آن را از شعله بر می‌دارند و سپس صاف می‌کنند.


نارگیل به دلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی، چاق كننده است.


نارگیل هنگامی كه نارس است مقدار بیشتری شیره دارد، ولی به تدریج كه میوه می‌‌رسد مقدار شیره آن كمتر می‌شود. پس برای اطمینان از تازه بودن نارگیلی که می‌خرید، آن را تکان دهید تا صدای شیره آن را بشنوید. دقت کنید که نارگیل سنگین تر، تازه‌تر است.


این میوه به دلیل گرم بودن ممكن است در گرم مزاجان مشكلاتی ایجاد كند. لذا این گونه افراد باید آن را با میوه‌های ترش، لیمو و یا هندوانه بخورند.


نارگیل دیر هضم است، بنابراین کسانی که دچار ناراحتی‌های گوارشی هستند، باید هنگام مصرف آن مراقب باشند.


با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می‌باشد. به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند
 تشکر شده توسط : ساغر , sargol , رزمینا
#5

یک آنتی ‌بیوتیک طبیعی

متخصصان ایرلندی در یک آزمایش جدید دریافته‌اند که روغن نارگیل یک آنتی بیوتیک طبیعی است و به همین دلیل می‌تواند در پیشگیری از مشکلاتی چون پوسیدگی دندان‌ها موثر باشد.


این متخصصان می‌گویند از روغن نارگیل می‌توان در تولید محصولات بهداشتی مخصوص مراقبت از دندان‌ها استفاده کرد. آزمایش‌ها نشان داده است روغن نارگیل پس از هضم می‌تواند به باکتری‌هایی که عامل پوسیدگی دندان هستند حمله کرده و آنها را نابود سازد.

به گزارش ایسنا به نقل از تراست آو ایندیا، گروه متخصصان موسسه «آتلون» در ایرلند روی عملکرد آنتی باکتریالی روغن نارگیل در شرایط طبیعی آن و نیز در وضعیتی که این روغن پس از طی کردن فرایند هضم تحت تاثیر آنزیم‌های گوارشی قرار می‌گیرد به دقت بررسی و مطالعه کردند.

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد روغنی که تحت تاثیر آنزیم‌های گوارشی قرار گرفته می‌تواند به شکل قدرتمندی مانع از رشد بیشتر نسخه‌های باکتریایی استرپتوکک ازجمله باکتری‌های شایع در محیط دهان شود.

این متخصصان در نظر دارند که در آزمایش‌های بعدی چگونگی تعامل روغن نارگیل با این باکتری‌ها را در سطح مولکولی و نیز با سایر باکتری‌های مضر مورد ارزیابی قرار دهند.
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
 تشکر شده توسط : رزمینا
#6

خواص دارویی نارگیل


.jpg   nargil.jpg (اندازه: 26.55 KB / تعداد دفعات دریافت: 1)

نارگیل در حدود سه هزار سال پیش در جنوب آسیا کشت می شده است . در حال حاضر درخت نارگیل در تمام مناطق استوائی وجود دارد . مردم اقیانس آرام نارگیل را بعنوان یک غذای اصلی مصرف می کنند و از تمام قسمت های این درخت استفاده می برند . ضرب المثلی در این مناطق وجود دارد که می گوید هر کس که درخت نارگیل می کارد برای خودش و برای بچه هایش ،لباس ،ظرف ،نوشابه ،غذا و خانه درست می کند .نارگیل معمولا از هندوراس ، پاناما و جمهوری دومینیکین به کانادا وارد می شود .مقدر بسیار کمی نارگیل در فلوریدا تولید می شود که به مصرف داخلی می رسد نارگیل درختی است که بطور قائم بالا می رود . ارتفاع آن به 30 متر و قطر تنه آن تا یک متر می رسد برگهای آن دراز و بطول 4 تا 5 متر و مرکب از چند برگچه باریک و دراز است . طول برگچه ها حدود یک متر می باشد . رنگ ها سبز روشن است میوه نارگیل مانند خوشه ، شامل چندین نارگیل به اندازه های مختلف است .میوه نارگیل کروی شکل است که قسمت خارجی آن ضخیم و سفت و متشکل از الیاف نباتی و داخل آن نیز صاف و سخت می باشد . در قاعده نارگیل سه سوراخ دیده می شود که چشم های نارگیل نامیده می شود . برای استفاده از مایع داخل نارگیل که شیر نارگیل نامیده می شود این سوراخها را باید با جسم نوک تیزی باز کرد و مایع دارون آنرا بیرون آورد . سپس با چکش آنرا بشکنید و از گوشت داخل آن استفاده کنید . البته می توانید بعد از بیرون کشیدن شیر ، نارگیل را در داخل فر در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت بمدت نیمساعت قرار دهید تا نارگیل خود را بشکند .درخت نارگیل در هر سال حدود پنجاه عد نارگیل می دهد . نارگیل هنگامیکه نارس است مقدار یبشتری شیر داردولی بتدریج میوه می رسد مقدار شیر آن کمتر می شود .برای خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب کنید که سنگین باشد ضمنا آنرا تکان دهید که صدای شیر داخل آنرا بشنوید زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد حتما کهنه است و یا اینکه شیرش بیرون آمده و هوا کشیده و خراب شده است .

ترکیبات شیمیایی

گوشت نارگیل دارای آنزیم های مختلف مانند انورتین ، اکسیداز و کاتالاز می باشد . در شیر نارگیل اسید های آمینه مختلفی مانند هیستدین ، آرژینین ،لیزین ف تایروزین ،تریپتوفان ، پرولین ،لوسین و آلانین موجود است . در صد گرم گوشت تازه نارگیل مواد زیر موجود است:

انرژی 350 کالری
آب 50 کالری
پروتئین 3/5 گرم
چربی 35 گرم
مواد نشاسته ای 9 گرم
کلسیم 12 میلی گرم
پتاسیم 250 میلی گرم
سدیم 25 میلی گرم
فسفر 95 میلی گرم
آهن 1/8 میلی گرم
ویتامین ب 1 0/05 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/02 میلی گرم
ویتامین ب 3 0/5 میلی گرم
ویتامین ث 3/2 میلی گرم



خواص داروئی: گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و شیر نارگیل کمی گرم و مرطوب است.

نارگیل بدلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاق کننده است.
حرارت داخلی بدن را افزایش می دهد.
برای خوشبو کردن دهان مفید است.
ضعف کبد را درمان می کند.
برای برطرف کردن بواسیر مفید است.
ادرار را زیاد می کند.
درد مثانه را رفع می کند.
زخم های بدن را مداوا می کند.
کرم معده و روده ، مخصوصا کرم کدو را از بین می برد.
برای تقویت دستگاه هاضمه مفید است.
ریشه درخت نارگیل ضد تب و ادرار آور است.
ریشه درخت نارگیل برای ناراحتی های کبدی مانند یرقان مفید است.
دم کرده ریشه درخت نارگیل برای معالجه اسهال خونی مفید است.
برای دفع سنگ کلیه شیر نارگیل را با برگ سنا مخلوط کرده و بنوشید.


همانطور که گفته شد به مایعی که در داخل نارگیل وجود دارد شیر نارگیل گفته می شود . ولی باید اضافه کرد که با له کردن و چرخ کردن گوشت سفید نارگیل نیز شیری بدست می آید که بان شیر نارگیل گفته می شود . و در اکثر مورد منظور از شیر نارگیل شیر است که از گوش نارگیل گرفته می شود . شیر نارگیل یک غذای کامل است که می توان آن را با شیر مادر مقایسه کرد:

آب 65 گرم
پروتئین 3/2 گرم
چربی 25 گرم
مواد نشاسته ای 5 گرم
کلسیم 16 میلی گرم
فسفر 100 میلی گرم
آهن 1/5 میلی گرم
ویتامین ب 1 0/03 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/01 میلی گرم
ویتامین ب 3 0/8 میلی گرم
ویتامین ث 2 میلی گرم


خواص شیر نارگیل:

شیر نارگیل هم ملین و هم ضد اسهال است.
برای رفع اسهال خونی مفید است.
برای برطرف کردن آب آوردگی بدن از شیر نارگیل استفاده کنید.
شیر نارگیل ضد سم است.
برای پائین آرودن تب مفید است.
برای معالجه بیماریهای پوستی مفید است.


خواص روغن گوشت نارگیل روغن نارگیل از تقطیر گوشت سفید نارگیل بدست می آید.

برای معالجه بیماریهای پوستی بکار می رود.
حافظه و هو ش را تقویت می کند.
درد مثانه را رفع می کند.
کرم کدو و کرمهای دیگر روده را دفع می کند.
در درمان کمر درد موثر است.
معالج بواسیر است.
محرک نیروی جنسی است.


مضرات : نارگیل دیر هضم است و در بدن خلط تولید می کند بنابراین بهتر است با شکر خورده شود چون نارگیل گرم است ممکن است در گرم مزاجان اشکالاتی تولید کند از این نظر اینگونه افراد باید آنرا با میوه های ترش ، لیمو و یا هندوانه بخورند . خوردن آن برای سردمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمی کند .

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : رزمینا
#7
آشنایی با خواص نارگیل

سلامت نیوز : آب نارگیل در داخل میوه سبز نارگیل وجود دارد و موهبت طبیعت برای بشر است. این مایع پرخاصیت سرشار از ویتامین‌ها، املاح معدنی، آمینواسیدها، کربوهیدرات‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها، آنزیم‌ها و سایر ریزمغذی‌های مفید است.

در واقع آب نارگیل حاوی تمام ریزمغذی‌هایی است که برای سلامت انسان ضروری هستند. آب نارگیل (مایع داخل میوه نارگیل) یکی از نوشیدنی‌های مغذی، نشاط آور و انرژی‌زای طبیعی با ارزش غذایی بالا است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛ این نوشیدنی برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان بسیار مفید است. در فصل تابستان بدن انسان به دلیل تعریق زیاد، مقدار قابل توجهی آب از دست می‌دهد و آب نارگیل به دلیل دارا بودن «الکترولیت پتاسیم» و تأمین ترکیب الکترولیتی در مایعات بدن، نوشیدنی سودمندی برای رفع تشنگی است.

آب نارگیل همچنین به کاهش وزن کمک می‌کند، احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد و فرد پس از نوشیدن آن، احساس سیری می‌کند. این نوشیدنی همچنین تاثیر مفید در کنترل میزان قند خون دارد و از این جهت انتخاب مناسبی برای افراد دیابتی است.

آب نارگیل سرشار از ریزمغذی‌های ضروری برای بدن همچون ویتامین ب کمپلکس، آمینواسیدها، آنزیم‌ها و ویتامین C است. شیر نارگیل نشانه‌های بسیاری از بیماری‌ها از جمله گلودرد و زخم معده را تسکین می‌دهد.


مفید برای مبتلایان به سنگ کلیه

نتایج به دست آمده از یک تحقیق نشان می‌دهد استفاده از شیرنارگیل برای دفع سنگ کلیه مفید است. در شیر نارگیل که با رسیدن میوه کاهش می‌یابد، آنزیم‌ها و اسید آمینه‌های مختلفی وجود دارد. گوشت سفید میوه نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و شیر آن کمی گرم و مرطوب است.

آب نارگیل به دلیل داشتن املاح و مواد معدنی مهم شامل پتاسیم و منیزیم، خطر تشکیل سنگ کلیه را کاهش می‌دهد. به همین دلیل پزشکان به افرادی که کلیه‌های سنگ‌ساز دارند توصیه می‌کنند تا برای کوچک کردن سنگ‌های کلیه و دفع راحت آن‌ها از این نوشیدنی استفاده کنند.


تقویت سیستم ایمنی

نیمی از اسیدهای چرب با طول زنجیره متوسط در شیر نارگیل از اسید لوریک تشکیل شده که ضد ویروس، ضد باکتری، ضد میکروب و ضد قارچ هستند. شیر نارگیل موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.



کاهش فشار خون بالا


مصرف منظم آب نارگیل به دلیل داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدانی و داشتن مقدار غنی از ویتامین‌های گروه B و پتاسیم، می‌تواند میزان فشارخون را بیش از 70 درصد کاهش دهد.آب نارگیل به دلیل تازگی که دارد یکی از نوشیدنی‌های پر طرفدار به حساب می‌آید.

آب این میوه شامل الکترولیت‌های طبیعی است که جایگزین مایعات از دست رفته بدن می‌شوند.به گزارش هلث نیوز، آب نارگیل شامل 94 درصد آب و دارای کالری پایین و سرشار از ویتامین‌های گروه B، پتاسیم، انواع آنزیم‌ها، آمینو اسید و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی در بدن است.

براساس گزارش سایت پاتوق 98، مطالعات انجام شده در مورد این میوه نشان می‌دهد افرادی که دارای فشار خون بالا هستند درصورت مصرف منظم آب نارگیل، فشار خونشان تا 71 درصد پایین می‌آید.

میزان پتاسیم موجود در آب نارگیل در مقایسه با نوشیدنی‌های انرژی زا بیشتر از میزان سدیم آن است. پتاسیم یک ماده معدنی اساسی جهت کاهش و تنظیم فشار خون و کارکرد درست قلب به شمار می‌رود. به گفته محققان نوشیدن آب خالص نارگیل فاقد شکر، خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.


مفید برای پوست

به گزارش سایت انگلیسی وانیندیا، آب نارگیل به ویژه برای پوست‌های چرب مفید است. از آنجا که حاوی سیتوکینین‌ها است، روند پیری پوست را تنظیم می‌کند و کاربرد منظم آن به همراه آب لیمو بر روی پوست میدان انعطاف پذیری پوست را افزایش داده و از سفت شدن آن جلوگیری می‌کند.

نوشیدن روزانه آب نارگیل گردش خون را تقویت می‌کند که حاصل آن افزایش شفافیت پوست و از بین بردن نشانه‌های خستگی و استرس است.بر اساس این گزارش، آب نارگیل همچنین به ترمیم زخم‌ها کمک می‌کند.

زخم‌ها را با آب نارگیل شست و شو دهید و بگذارید تا روی پوست شما به تدریج خشک شود. این کار را سه تا چهار بار در روز انجام دهید و سپس با آب سرد محل زخم را بشویید.علاوه بر این‌ها، اگر آب نارگیل را با آب داخل وان برای حمام کردن ترکیب کنید، مانع از بروز عفونت‌های قارچی به ویژه در فصل زمستان می‌شود.

همچنین با ترکیب آب نارگیل با صابون یا لوسیون بدن می‌توانید پوست را دائماً مرطوب نگه داشته و در تمام روز از تشعشعات در امان نگه دارید. نتایج درمان پوست با آب نارگیل برخلاف سایر روش‌ها به سرعت بروز می‌کند.
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : رزمینا , نازلی
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,801 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,173 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,083 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 24,126 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,181 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,259 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 35,769 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,746 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,613 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,331 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست