امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص پیاز و پیازچه
#5
پیازچه‌ها علاوه بر طعم دادن به انواع غذاها،‌ دارای خواص فراوان دیگری نیز هستند.


[تصویر:  green-onions1.jpg]

پیازچه‌ مانند سیر و تره‌فرنگی عضوی از خانواده Allium محسوب می‌شوند و پیاز آن قبل از این که به طور کامل رسیده شود از زمین چیده می شود.

بسته به موقعیت جغرافیایی که پیازچه در آن به وجود آمده و رشد کرده است اسامی متفاوتی برای آن برشمرده‌اند که عبارت هستند از Scallion, Spring onion, green onion و....

[تصویر:  2011-5-16-10-41-51.jpg]

برخی از خواص درمانی پیازچه عبارتند از:

• کاهش قند خون

• کاهش کلسترول خون بالا

• کاهش فشارخون بالا[توصیه‌های جدید برای درمان فشارخون بالا ]

• کاهش ریسک پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان‌ها

جالب است بدانید همان اجزایی که مسئول بوی خاص پیازچه هستند، بیشترین فواید را برای سلامتی به ارمغان می آورند.

از اجزای تشکیل دهنده پیاز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- آلیل پروپیل دی سولفاید

تحقیقات نشان داده این ترکیب، سطوح قند خون را کاهش می‌دهد.

2- کوئرستین

کوئرستین آنتی‌اکسیدانی است که در پیازچه‌ها یافت می شود و دارای فواید ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی است.

3- کروم

پیازچه ها غنی از کروم هستند. کروم یک ماده معدنی ضروری است که بدن از آن برای تنظیم گلوکز، سوخت و ساز بدن و ذخیره‌سازی ماکرونوترینت‌ها (درشت مغذی‌ها) استفاده می‌کند.

4- ویتامین C

پیازچه‌ها سرشار از ویتامین C هستند. ویتامین C علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، از بدن در برابر بیماری‌های قلبی - عروقی، بیماری‌های مربوط به چشم و نیز چین و چروک‌های پوستی محافظت می‌کند.


روش‌های استفاده از پیازچه‌ها

پیازچه‌ها،‌سبزی‌جات چند منظوره‌ای هستند که طعم ملایمی دارند و می‌توان از آن‌ها در بسیاری از غذاها استفاده کرد.

ساقه سبز و حباب سفید رنگ پیازچه‌ها، هر دو خوراکی هستند.

پیازچه را می‌توان به صورت خام همراه با سبزی خوردن مصرف نمود یا این که آن را به صورت خام در کنار خوراک‌های مرغ و گوشت‌ها به صورت تزئین زیبایی قرار داد و البته همراه با غذا آن را خورد.

علاوه بر این، پیازچه‌های ریز ریز شده و خرد شده را می‌توان درون سالادها، سُس‌ ها و سوپ‌ها ریخت و یا این که آن را بر روی غذاهایی چون پیتزاها، ماکارونی‌ها و... قرار داد.[/b][b]
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : ehsan 10054 , # پریسا # , نازلی , movahedi
  


پیام های داخل این موضوع
خواص پیاز - توسط mojtaba2iran - 2010/10/05, 01:01 PM
RE: خواص پیاز و پیازچه - توسط najva - 2012/02/11, 01:26 PM
RE: خواص پیاز و پیازچه - توسط شهرزاد - 2012/02/22, 12:26 PM
RE: خواص پیاز و پیازچه - توسط # پریسا # - 2012/04/22, 11:13 PM
RE: خواص پیاز و پیازچه - توسط نازلی - 2012/06/27, 10:32 AM
RE: خواص پیاز و پیازچه - توسط شهرزاد - 2012/10/13, 08:25 PM
RE: خواص پیاز و پیازچه - توسط نجمه - 2012/11/27, 08:42 PM
RE: خواص پیاز و پیازچه - توسط نازلی - 2012/12/09, 07:13 PM
RE: خواص پیاز و پیازچه - توسط شيدا رها - 2013/07/20, 03:31 PM
RE: خواص پیاز و پیازچه - توسط نازلی - 2013/11/26, 07:15 PM
RE: خواص پیاز و پیازچه - توسط نازلی - 2013/12/13, 02:24 PM
RE: خواص پیاز و پیازچه - توسط ehsan 10054 - 2013/12/13, 02:39 PM
خواص پیاز قرمز و سفید - توسط mojtaba2iran - 2010/10/19, 05:52 PM
خواص دارویی پیاز - توسط earth - 2011/05/04, 09:38 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,890 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,655 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,318 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 24,299 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,339 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,437 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 35,948 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,824 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,715 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,404 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست