•  قبلی
  • 1
  • 2
  • 3(current)
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7
  • بعدی 
امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات قابل توجه درباره بارداری و ام اس
#21

تا اونجائیکه من اطلاع دارم البته با نظر پزشکت باید داروهاتو قطع کنی و تمام مدت بارداری تحت نظر دکتر باشی و همون مواردی که یک مادر غیر ام اسی رعایت میکنه شما هم رعایت کنی تا بارداری موفقی انشاالله داشته باشی icon_question
بارداری یک مادر ام اسی فرقی با بقیه نداره angry2 هیچ زن بارداری نباید داروئی بدون تجویز پزشک استفاده کنه و همچنین تغذیه خوب داشته باشه و از استرس دوری کنه و تحت نظر دکتر باشه .
امیدوارم به سلامتی و خوبی وخوشی بارداری موفقی داشته باشیagreement2
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : امنه زارع
#22
متاسفانه دكتر منهم گفته ريسكه حملات من خيلي نزديكه ولي نميتونم بيخييال بشم چون سنم رفته بالا ميترسم ديگه بچه دار نشم من بخاطر ام اسم دير ازدواج كردم اولش نميخواستم ازدواج كنم ولي از پس اين يكي بر نيومدم هرچي گفتم قبول نكرد همه شرطها روقبول كرد الان هم خيلي راضيم از زندگي مشتركمون ولي چرا دروغ بگم دلم بچه ميخواد اگه كسي ام اس داره و بچه دار شده ممنون ميشم راهنماييم كنه
 تشکر شده توسط : shokolat , ساغر
#23
منم همش میترسم از این قضیهsad2
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
#24
واقعا بچه نعمتیه که نمی شه ازش گذشت .من هنوز ازدواج نکردم اما دلم ســـــــــــــه تال بچه می خوادconfused2
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
#25
همچنین مردان و زنانی که قصد بچه دار شدن دارند نباید از داروهای سرکوب کننده ایمنی مثل نوانترون استفاده کنند.

نازلی جان استفاده دارو در مردان مشکلی ایجاد نمیکنه، اینو هم از دکتر زنان و هم مغز و اعصاب پرسیدم.

حالا نمیدونم منظورت دقیقاً داروی نوانترون هستش یا سایر دارو ها رو هم شامل میشه؟

لطفاً اگر میدونی جواب بده البته با ذکر منبع موثق.
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
#26

تعداد بررسي‌هاي مربوط به پيامدهاي بارداري در خانم‌هاي دچار اسکلروز مولتيپل multiple sclerosis يا MS محدود بوده و نتايج ناسازگار به دست داده است.
با هدف تهيه‌ي داده‌هاي قابل اعتمادتر، محققان در بريتيش کلمبيا از موارد ثبت پرونده‌هاي پري ناتال استفاده کرده‌اند که شامل بيش از 99% زايمان‌ها در اين منطقه در يک دوره‌ي11ساله‌ بوده است.
محققان اين داده‌ها را به صورت ارجاع متقاطع با عدد شخصي سلامت و ثبت MS تهيه ديده‌اند که شامل80% بيماران MS در آن منطقه مي‌شده است.
هر تولد MS با چند تولد شاهد از نظر دموگرافيک مقايسه شد.

اطلاعات مشروح در مورد دموگرافي، سابقه‌ي مامائي و شرايط طبي مشخص کرد که عوامل محدود کننده‌ي بالقوه‌ در اين مورد به حداقل بوده‌اند.
در مجموع 432 ولادت از 321 خانم مبتلا به MS همراه 2975 ولادت از 2958 خانم بدون MS به دست آمد.
از نظر آماري MS مادر با سن بارداري، وزن تولد، زايمان واژينال به کمک فورسپس يا واکوئوم، زايمان با سزارين يا امتياز آپگار همراهي نداشت.
خانم‌هاي مبتلا به MS که در سن بچه‌دار شدن هستند غالباً مي‌پرسند آيا بارداري از نظر طبي بلامانع است.
نورولوژيست ‌در توجيه زيان‌ها و منافع قطع کردن داروي MS بيشتر و به صورت خاص بر سلامت مادر توجه مي‌کند و به نحوه‌ي شيردادن و زمان شروع مجدد داروها بعد از زايمان تمرکز مي‌نمايد.
اما خانم‌هاي بيمار به وقايعي که براي نوزاد اتفاق خواهد افتاد نيز علاقه دارند.
تاکنون، ما فاقد داده‌ها در مورد اين پرسش مهم بوديم. اما اکنون مي‌توانيم خانم‌هاي مبتلا به MS را در مورد زايمان ‌و پيامد فوري پري ناتال مطمئن سازيم.
آنگونه که اکنون تدبير مي‌شود،MS با افزايش احتمال زايمان زودرس، عوارض زايمان يا کم بودن وزن زايمان همراه نيست و بر پيامدهاي کوتاه مدت نئوناتال تأثير نمي‌گذارد.


دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : نسترنى , earth , najva , kiana , hilda , zohaa , الهام ج , hamid_147 , هانیه , Hasty , e.ehsan
#27
در تحقيقات اخير مشخص گرديده كه ارتباطى بين باردارى و وخيم تر شدن بيمارى ام اس وجود ندارد و در دوران بارداى حملات كمتر است. اما پس از سپرى شدن باردارى و بعد از وضع حمل ممكن است تاثيرات نامطلوب بيمارى روى فرد اثر بگذارد.
به طور كلى بيمار در طول مدت باردارى و شير دهى مجاز به مصرف هيچ نوع اينترفرونى نميباشد.
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشدundecided2
 تشکر شده توسط : yummy , earth , kiana , zohaa , hilda , hamid_147 , Hasty
#28
دکتره من گفت در دوران بارداری حملات خیلی کم اما بعد از زایمان احتماله حمله خیلی بالاستconfused2

حالا ما که 10 قلو میخواهیم چه کنیم 10 تا حملهashamed0006.gif
دکتره من گفت در دوران بارداری حملات خیلی کم اما بعد از زایمان احتماله حمله خیلی بالاستconfused2

حالا ما که 10 قلو میخواهیم چه کنیم 10 تا حملهashamed0006.gif
دارم دلشوره میگیرم
چقدر دنیات ازم دوره
پس چرا هیچ بارونی
تورو از من نمیشورهsad2sad2
 تشکر شده توسط : marmar , kiana , zohaa , الهام ج , Hasty
#29
سلامت نیوز : نتایج یك بررسی جدید در كانادا نشان داد بارداری به طور كلی برای زنان مبتلا به ام اس بی‌خطر است.

به گزارش ایسنا، گروهی از كارشناسان علوم پزشكی در كانادا روی 432 زایمان در زنان مبتلا به ام اس و 3000 زایمان در زنان سالم كه در ایالت بیرتیش كلمبیای كانادا بین سالهای 1998 تا 2009 وضع حمل كرده بودند مطالعات دقیقی را انجام دادند. این متخصصان دریافتند بین نوزادانی كه از زنان مبتلا به ام اس متولد شده بودند با نوزادان زنان سالم، تفاوتی وجود ندارد.

به گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، این متخصصان دریافتند كه در هر دو گروه احتمال سزارین یا زایمان طبیعی به یك اندازه است اما فقط درمورد مادرانی كه بیماری آنها پیشرفته شده و دچار ناتوانی‌های نسبی شده‌اند احتمال بروز مشكلات شدیدتر ناشی از وضع حمل اندكی بیشتر است.

با این وجود متخصصان دانشگاه بیریتیش كلمبیا و انستیتو مطالعات سلامت ونكوور تصریح كردند كه زنان مبتلا به ام اس اغلب اضافه وزن بیشتری دارند و این اضافه وزن ممكن است عامل بروز مشكلاتی در دوران بارداری یا زایمان باشد.


بارداری تاثیری در افزایش حملات بیماری ام.اس ندارد

رییس انجمن ام. اس ایران با رد امکان تشدید بیماری ام. اس با بارداری زنان مبتلا به این بیماری گفت:«بارداری تاثیری در افزایش حملات بیماری ام.اس ندارد و دلیل اصلی افزایش این حملات استرس‌ها و افسردگی‌های پس از دوره زایمان است.»

دکتر جمشید لطفی در گفتگو با سامانه خبری «سلامت‌نیوز»، با بیان اینکه دانش پزشکی تاکنون رابطه‌ای میان امکان تشدید بیماری ام.اس با موضوع بارداری کشف نکرده است،گفت:«بیماری ام.اس زنانی که در محیطی کاملا امن، آرام و به دور از هر گونه هیجان و استرس باردار شده‌اند به میزان قابل ملاحظه‌ای کند شده است.»

وی تصریح کرد:«تمامی بیماری‌های دستگاه عصبی ناشی از افزایش استرس‌های جوامع امروزی هستند و ارتباط تنگاتنگی میان زندگی‌های ناسالم و ابتلا به بیماری‌هایی چون ام. اس وجود دارد.»
رییس انجمن ام. اس افزود:«استرس و دغدغه‌های فکری موجب کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن شده و در ابتلا به بیماری‌های سیستم دستگاه عصبی تاثیرگذارند.»

این متخصص مغز و اعصاب با اشاره به امکان معلولیت برخی از افراد با ابتلا به بیماری ام.اس اظهار داشت:«این بیماری در برخی از موارد می‌تواند، فرد را از انجام یک زندگی عادی باز دارد اما خوشبختانه بسیاری از افراد پس از ابتلا به بیماری ام.اس زندگی عادی خود را ادامه داده‌اند.»

لطفی تصریح کرد:«در صورتی که بیماری ام.اس در مراحل نخست حمله به سیستم عصبی فرد تشخیص داده شود، امکان بازسازی بخش‌های تخریب شده با تجویز برخی از داروهای خاص وجود دارد.»

وی متذکر شد:«مصرف داروهای بیماری ام.اس می تواند 30 تا 40 درصد از پیشرفت این بیماری جلوگیری کند.»

این استاد سابق دانشگاه ادامه داد:«متاسفانه بیماری ام. اس نسل جوان جامعه را که به نسبت به دیگر افراد از ضریب هوشی بیشتر و دامنه احساسی بالاتری برخوردارند، مورد حمله قرار می‌دهد.»

وی خاطرنشان کرد:«ایجاد لحظات شاد و کم هیاهو برای مبتلایان به بیماری ام.اس موجب کاهش روند تخریب این بیماری می‌شود.»



دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : mehdernet2
#30
سلامت نیوز :عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری مامایی اصفهان با بیان اینکه ام اس تاثیر سوء بر روی بارداری، نتیجه و محصول آن نظیر بروز پدیده زایمان زودرس یا سقط جنین ندارد، اما این بیماری برحسب فرم آن پس از ختم بارداری تشدید یا پیشرفت می کند.
فاطمه نظری در گفت وگو با نظام پرستاری کشور اظهار کرد: هم اکنون ام اس به لحاظ فراوانی از بیماری های بومی استان اصفهان است که به نظر می رسد مناطق جغرافیایی و آب و هوایی در میزان بروز آن موثر است چون دیده شده شیوع و بروز بیماری در افرادی که دوران کودکی از این منطقه مهاجرت کردند نسبت به ساکنان منطقه کمتر است.

وی گفت: اینکه گفته می شود علت ام اس یک ویروس است هنوز در حد یک فرضیه است. بر این اساس بر اثر ورود یا بروز عفونت ویروسی سیستم ایمنی بدن آن را به عنوان عامل غیرخودی(آنتی ژن) می شناسد و علیه آن آنتی بادی تولید و به میلیین (غشای سلول عصبی) آسیب وارد می کند.

این کارشناس ارشد داخلی جراحی پرستاری گفت: ام اس بیماری مزمن التهابی سیستم اعصاب مرکزی(مغز و نخاع) و یک بیماری خودایمنی(اتوایمیون) است که بدن براثر نقص سیستم ایمنی علیه ماده سفید میلیین آنتی بادی و درنتیجه پلاک هایی را تولید می کند.

نظری ادامه داد: پلاک های ایجاد شده اختلالاتی در مسی پالس های عصبی ایجاد می کند که به صورت علایم و نشانه های بیماری تظاهر می کند این علایم بسته به محل درگیر متفاوت است.

وی با بیان اینکه شایع ترین محل های درگیر در ام اس راه ها و کیسمای بینایی، اطراف بطن های مغزی و جسم پینه ای (کورپوس کالوزوم) است، گفت: راه های نخاعی و مخچه ای از دیگر مسیرهای گرفتار است.

این عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری مامایی اصفهان با بیان اینکه علایم چشمی در بیماران مبتلا به ام اس 37 درصد شیوع دارد، ادامه داد: علایم و نشانه های حرکتی چون ضعف عضلات به همراه افزایش تونیسیته عضلات(فلج اسپاستاتیک)، علایم حسی نظیر از بین رفتن حس عمومی درد و حرارت، پاراستیزی(گز گز، مور مور و سوزن سوزن شدن) علایم مخچه ای نظیر از بین رفتن تعادل فرد، سرگیجه و نیستاگموس(حرکات تند و غیرعادی کره چشم) جزو علایم و نشانه های اولیه بیماری ام اس(مولتیپل اسکلروزیس) است.

نظری درگیری ساقه مغز و ایجاد علایم اتونوم نظیر بی اختیاری یا احتباس ادرار را از دیگر علایم بیماری برشمرد و افزود: البته یکسری از علایم ثانویه متعاقب بیماری در فرد ایجاد می شود که از آن جمله می توان به زخم فشاری، گرفتگی عضلات و سفتی مفاصل اشاره کرد که به مراقبت های پرستاری نیاز است.

وی افزود: مشکلات ثالثیه ای هم بر اثر این بیماری برای فرد ایجاد می شود که از آن جمله مشکلات شغلی اشکال در ایفای نقش در خانواده و مشکلات اقتصادی و اجتماعی است.

این کارشناس ارشد داخلی جراحی پرستاری درباره انواع ام اس گفت: در فرم نخست یا خوش خیم ام اس فرد یک حمله طول کشیده به مدت یک تا 2 هفته را سپری می کند و شاید تا پایان عمر حمله دیگری نداشته باشد اما در فرم دوم یک بار حمله بروز و پس از 2 تا 3 هفته فروکش مجددا حمله عود می کند (شدیدتر و یا برابر حمله پیشین) در این فرم فواصل حمله از 6 تا 12 ماه متغیر است.

نظری استرس های روحی روانی و حتی هیجانات مثبت را از عوامل عودکننده عنوان کرد و افزود: عفونت ها، جراحی، آپاندیسیت و زایمان از عواملی است که باعث عود بیماری می شود.

وی افزود: در فرم سوم هم نظیر فرم پیشین حالت عود و بهبودی وجود دارد اما پس از مدتی سیر بیماری کند یا سریع می شود بیماری در فرم چهارم از ابتدا سیر پیشرونده (تدریجی یا سریع) دارد و به سرعت فرد را زمین گیر می کند.

دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : MFhealth , mehdernet2
  
  •  قبلی
  • 1
  • 2
  • 3(current)
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7
  • بعدی 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آیا بارداری و زایمان باعث تشدید ام اس می شود ؟ ( تجربه شما چیست؟) pic 52 41,728 2023/07/22, 11:57 PM
آخرین ارسال: بهار۱۳۷۰
  دوران بارداری و زایمان برای افراد مبتلا به ام اس sooorooosh 43 34,261 2021/06/17, 10:34 PM
آخرین ارسال: mahbub
  قطع داروهای ام اس قبل از بارداری Soroush 86 59,126 2018/03/03, 10:15 AM
آخرین ارسال: glassheart
  احساس خستگی و بارداری RoOo$aAa 3 3,415 2014/10/08, 02:55 PM
آخرین ارسال: farane



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان