امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امیتازات : 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میگرن و سردردهاي ميگرني
#11
یعنی حالا ما که میگرن داریم باید توی مغزمون طرح زوج و فرد بذاریم!!
laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3
" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
#12
وقتی سردردهام شروع میشه انگار که تو سرم آشوبه angryangryangry3angry3
پس همش تقصیر ترافیکی که تو مغزمه احتمالا چارش طرح زوج وفرد کردنه انتقال اطلاعاته البته فکر نکنم اونم جواب بده laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3
#13
نکاتی بسیار مهم علیه حملات میگرن
یک پژوهش جدید در سوئد نشان داد که انجام منظم تمرین های ورزشی به کاهش حملات میگرنی در بیماران به همان اندازه استفاده آنها از داروهای آرام بخش و ضد میگرنی نظیر "توپیرامات" (Topiramat) کمک می کند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری "مدیکا اینفو"، دکتر "اما فارکی" از انستیتوی علوم اعصاب و وظایف اعضای بدن گفت: این شیوه درمانی غیر دارویی یکی از گزینه های موفقیت آمیز جهت پیشگیری از حملات میگرنی برای بیمارانی است که از درمان دارویی روزانه استفاده نمی کنند یا آن را ترجیح نمی دهند.

تیم پژوهشگران 91 زن شرکت کننده در پژوهش را به 3 گروه تقسیم کرده و هر گروه را در طول 3ماه به یک شیوه درمانی درمان کردند.

پژوهشگران یک گروه را با تمرین های ورزشی روی دوچرخه ثابت به مدت 3 بار در هفته و هر بار به مدت 40 دقیقه درمان کردند.

آنها گروه دوم را با یکی از داروهای آرامبخش و گروه سوم را با توپیرامات به طور روزانه در این سه ماهه درمان کردند.

این شرکت کنندگان بین 18 تا 65 سال سن داشتند و همه از بیماری میگرن و حملات میگرنی بین 2تا 8 بار در ماه رنج می بردند.

نتایج پژوهش نشان داد که این 3 شیوه درمانی به کاهش حملات میگرنی در میان این بیماران به میزان سه چهارم کمک کرد.
تمرین های ورزشی غالباً برای بیماران میگرنی مفیدتر است زیرا واقعیت این است که اکثر این بیماران، افرادی کم تحرک هستند لذا انجام این تمرین ها سلامت عمومی آنها را بهبود خواهد بخشید و جلوی بیماری مزمن آنها را خواهد گرفت.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
#14
ابتدا نیمه چپ صورتتان و پس از مدتی دست‌هایتان بی‌حس می‌شود. فكر می‌كنید ابعاد سرتان به 3 برابر اندازه آن در حالت طبیعی افزایش یافته است. همه این علائم از شروع یك حمله میگرنی خبر می‌دهد. باید خود را آماده كنید، چراكه تا چند ساعت آینده باید با عوارض و پیامدهای ناشی از سردرد میگرنی كه در راه است، دست و پنجه نرم كنید.



میگرن، سردرد شدیدی است كه حدود 20 درصد زنان و 8 درصد مردان در سطح دنیا آن را تجربه‌ می‌كنند. اگرچه هنوز این بیماری به طور كامل شناخته نشده است، اما بسیاری از پزشكان بر این باورند كه سردردهای میگرنی نوع شدید از سردردهای سینوسی هستند كه ممكن است از چند ساعت تا چند روز و در موارد شدید تا چند ماه یا حتی چند سال موجب ناراحتی فرد شده و محدودیت‌هایی را برای او ایجاد كند. سردرد‌های میگرنی معمولا با عوارض دیگری مانند كاهش دید، تهوع، لرزش و ایجاد بی‌حسی در قسمت‌هایی از بدن همراه است.



حملات میگرنی اغلب یك طرف سر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. هرچند برخی افراد كه دچار حملات میگرنی می‌شوند، سردرد را در 2 طرف سرشان احساس می‌كنند، اما یكی از مهم‌ترین سردردهای میگرنی این است كه معمولا درد آن در یك نیمه سر احساس می‌شود.



با این‌كه افراد زیادی در سطح دنیا سردردهای میگرنی را تجربه می‌كنند، هنوز پزشكان نتوانسته‌اند علت اصلی ابتلا به سردردهای میگرنی و همچنین عواملی را كه موجب آغاز یك حمله میگرنی می‌شود، به طور قطع شناسایی كنند. در گذشته تصور می‌شد اتساع یا به عبارتی، گشادشدن عروق خونی مهم‌ترین و اصلی‌ترین علت ابتلا به سردردهای میگرنی است. اگرچه این عامل می‌تواند در ایجاد سردرد و ایجاد خطوط رنگی و زیگزاگ یا ایجاد نقاط كور در میدان دید افراد و پیش از شروع سردرد‌های میگرنی تاثیرگذار باشد، اما پزشكان بر این باورند كه نمی‌توان از آن به عنوان عامل اصلی ایجاد سردرد میگرنی نام برد.



مطالعات اخیر نشان داده است انتشار مواد شیمیایی و افزایش حساسیت نسبت به درد كه همزمان با هم ایجاد می‌شود، علت اصلی مواجه شدن با سردرد میگرنی است. به گفته پزشكان، به نظر می‌رسد سردردهای میگرنی را باید به عنوان یك بیماری فیزیولوژیكی با منشا عصبی طبقه‌بندی كرد كه عامل اصلی بروز آن در مغز نهفته است.

 تشکر شده توسط : ثریا
#15

میگرن و عملكرد مغز

تحقیقات جدید خبرهای امیدواركننده‌یی برای زنانی كه مبتلا به میگرن‌اند، دارد: ارتباطی میان میگرن و سردردهای شدید با زوال شناختی جنون وجود ندارد. این تحقیقات در كلینیك زنان بوستون روی 6300 زن بالای 45 سال انجام گرفته، كه به شكل داوطلبانه در این آزمایش‌ها شركت كرده‌اند و به چهار گروه مختلف طبقه‌بندی شده‌اند. زنانی با سابقه میگرن در گذشته، بدون سابقه ابتلا به این بیماری و زنانی كه هنگام ابتلا به سردردهای میگرنی ابتدا نور یا هاله‌یی را مشاهده می‌كنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از اعتماد ؛ این گروه‌ها در فاصله دو سال به مدت سه بار مورد آزمایش قرار گرفتند و نتایج كه در تاریخ هشتم آگوست در مجله British Medical به چاپ رسیده نشان می‌دهد بین میگرن و مشكلات شناختی هیچ رابطه معناداری وجود ندارد. پاملا ریس، از بیمارستان زنان بوستون و مدیر این تحقیقات، می‌گوید: در مقایسه با زنانی كه سابقه میگرن ندارند، زنانی كه هر از گاهی به سردردهای شدید مبتلا می‌شوند هیچ گونه مشكلات در درك یا شناخت و عملكرد مغز مشاهده نكرده‌ایم. امروزه در حدود 30 میلیون امریكایی به میگرن مبتلا هستند و زنان بیشتر از مردان به این بیماری مبتلا هستند كه می‌تواند گاه منجر به افسردگی یا حتی سكته قبلی شود. اما خوشبختانه این سردردها در عملكرد شناختی مغز تاثیری نمی‌گذارند. در عین حال ما به ارتباط‌هایی میان میگرن و ژنتیك پی برده‌ایم كه به زودی نتایج آن را نیز منتشر می‌كنیم. از جمله اینكه ژنی كه در مبتلایان به میگرن وجود دارد گاه می‌تواند تغییراتی در ژن‌های دیگری كه منجر به بیماری صرع می‌شود، ایجاد كند.


#16
چه چیزهایی باعث تشدید میگرن می شود ؟

زنها معمولا” بیشتر از مردها به سردردهای میگرنی مبتلا می شوند . این نوع سردردها دلایل مختلفی می توانند داشته باشند اما تغییرات هورمونی ، برخی غذاهای خاص و شیوه زندگی افراد از جمله عوامل مهمی هستند که باعث تشدید میگرن می شوند و با کنترل کردن و یا کم کردن آنها می توان مدت زمان سردرد و تعداد دفعات آن را کمتر کرد.

تغییرات هورمونی

هر ماه سطح هورمونهای بدن زنان تغییر می کند و همین تغییرات ماهیانه ممکن است باعث تشدید میگرن و بروز سردردهای میگرنی شدید درآنها شود و در بعضی موارد این سردردهای دوره ای هر ماه تکرار می شوند.

قرص های ضد بارداری

زنانی که سابقه سردردهای میگرنی شدید و مکرر را دارند ممکن است با استفاده از این قرصها به سردردهای شدیدتر مبتلا شوند علاوه براین مصرف این قرصها ممکن است تعداد دفعات سردردهای آنها را هم افزایش دهد.

غذا

بعضی غذاهای خاص و همچنین افزودنیهای خوراکی میگرن را تشدید می کنند علاوه براین خوردن غذاهایی مثل نان و پنیر همینطور ادویه هایی مثل نمک و فلفل نیز ممکن است باعث بیشتر شدن سردردهای میگرنی شوند.

کافئین

استفاده مکرر از غذاها و نوشیدنیهای دارای کافئین مثل شکلات و قهوه نیز میگرن را تشدید می کنند.

غذا نخوردن

نخوردن صبحانه و یا وعده های غذایی دیگر باعث می شود که قند و مواد مغذی دیگر موردنیاز مغز شما کاهش یابد و شما دچار سردرد شوید.

استرس

هیجان و استرس ناشی از کار ، مشکلات مالی و یا خانوادگی نیز سردردهای میگرنی را تشدید می کند و در نهایت روی عملکرد شغلی و روابط شخصی ما هم تاثیر بدی می گذارند.

برخی فعالیتهای فیزیکی

فعالیتهای فیزیکی شدید مثل کارکردن برای یک مدت طولانی هم منجر به کم شدن آب بدن و در نهایت باعث تشدید میگرن می شوند.

http://www.pezeshkan.org/?p=26236
آبان ۲۸, ۱۳۹۱
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : نازلی , yummy
#17

من میگرن دارم یا سینوزیت؟

بيماراني كه مبتلا به سردردهاي طول كشيده ميشوند اغلب به دنبال علتي قابل درمان براي سردرد خود هستند. اين دسته از بيماران كه در واقع ميگرن دارند، ممكن است به چشم پزشك مراجعه كنند. برخي نيز فورا به فكر سينوزيت مي افتند و به دنبال آن بررسي هاي مفصلي انجام ميدهند كه اغلب نيز به نتيجه قطعي منجر نميشود. البته گاهي پزشكان نيز در تشخيص سينوزيت به عنوان سردرد دچار چالش ميشوند.

نخستين علت اين چالش از آنجاست كه تقريبا هردو بيماري شايع هستند. هردو بيماري در سنين نوجواني و جواني ديده ميشوند. هردو بيماري ميتوانند به شكل مزمن درآيند و سالها ادامه داشته باشند. همچنين گاهي عوامل تشديدكننده و برانگيزاننده مشابهي براي هردو بيماري ممكن است وجود داشته باشند. وجود اين مشخصه ها موجب ميگردند كه در موارد بسياري سينوزيت به اشتباه ميگرن و از آن بمراتب بيشتر ميگرن به غلط سينوزيت تشخيص داده ميشود.

سردرد سينوزيتي يك سردرد ثانويه است. در حاليكه ميگرن يك سردرد اوليه است. بنابر اين تشخيص ميگرن با رد علل ثانويه مانند رينوسينوزيت داده خواهد شد. البته نيازي نيست كه همه بيماران به اقدامات تشخيصي كامل و پرهزينه بپردازند بلكه پزشك مغز و اعصاب با گرفتن شرح حال كامل و معاينه فيزيكي به صورتي هدفمند روش تشخيصي معيني را انتخاب ميكند. بيماران ميگرني اصولا خيلي خوشحال ميشوند كه تشخيص سينوزيت را دريافت كنند!!! زيرا به هر حال علت ثانويه قابل درمان براي درد مزمن خود پيدا كرده اند. در حاليكه آنها دريافته اند سردرد ميگرني هر چند درمان پذير است ولي بدون درمان قطعي است و كم و بيش ادامه خواهد داشت.

اگر طبق روش مرسوم سينوزيت ها را به انواع چركي حاد، تحت حاد و مزمن، آلرژيك و هيپرپلاستيك تقسيم كنيم، اين موارد مزمن هستند كه بيشترين مشكل تشخيص افتراقي را از ميگرن ايجاد ميكنند. بر خلاف باور مردم و متاسفانه برخي پزشكان، عفونت مزمن سينوسها علت شايعي براي سردردهاي عود كننده نيست. در واقع از 100 نفر مراجعه كننده با مشكل سينوس به يك كلينيك گوش و حلق و بيني، كمتر از 10 نفرمبتلا به سينوزيت تشخيص داده ميشوند. بايد توجه كرد كه ترشح چركي بيني و اثبات وجود چرك در يك سينوس مهمترين مسيله تشخيصي است. اگر ترشح چركي از بيني داشته باشيد بهتر است براي معاينه و رد سينوزيت چركي مزمن به همكار متخصص گوش و حلق و بيني ارجاع شويد. اگر سينوزيت تشخيص داده شود و با روش مناسبي تاييد گردد تحت نظر متخصص گوش و حلق و بيني درمان خواهيد شد كه بيشتر مواقع درمان سينوزيت هاي مزمن روش هاي جراحي (مانند جراحي آندوسكوپيك) است.

البته هميشه موضوع به راحتي حل نميشود. گاهي بيمار هم سينوزيت دارد و هم ميگرن دارد. گاهي فرد ميگرني با مشخصاتي مشابه با سردرد سينوزيتي مراجعه ميكند. گاهي در سي تي انحراف تيغه بيني گزارش ميشود. گاهي انسداد بدون ترشح چركي وجود دارد. در اين گونه موارد است كه اختلاف نظر بين پزشكان بوجود مي آيد و بيمار را نيز دچار سردرگمي ميكند.

مسيله چالش برانگيز ديگر وجود علايم شبيه سينوزيت همراه حملات ميگرن است. اين علايم گاهي چنان برجسته اند كه انگار با يك سينوزيت چركي تمام عيار مواجه هستيم. اما اخذ يك شرح حال خوب نشان ميدهد كه اين حملات مكررا تكرار ميشوند و طول زمان آنها، علايم همراه و سير بيماري به هيچوجه با سينوزيت حاد مطابقت ندارد. پزشكان جوان در سالهاي اول طبابت خود به كرات حساسيت روي سينوسها را در معاينه بيماران ميگرني به وضوح پيدا ميكنند و اغلب ارزش زيادي به آن ميدهند اما با كسب تجربه بيشتر در مي يابند كه اين علامت در حملات ميگرن آنقدر شايع است كه با اتكا به آن گذاشتن تشخيص سينوزيت منطقي نيست.

درسال 2004 در مجله آرشيو طب داخلي آمريكا نتايج يك بررسي وسيع منتشر شد. در اين مطالعه نشان دادند كه 80 درصد بيمارانيكه خود يا پزشك اوليه شان تشخيص سينوزيت را برايشان مطرح كرده بودند، در واقع موارد قطعي ميگرن بودند. جالب اينجاست كه 8 درصد ديگر نيز ميگرن محتمل داشتند. اين محققين دريافتند كه سمپتومهاي مربوط به سينوسها در ميگرن بسيار شايع هستند. فشار سينوسها در 84 درصد، درد روي سينوسها در 82 درصد، احتقان بيني در 63 درصد بيماران ميگرني وجود داشتند. علايم شبه سينوزيتي در46 درصد ميگرني ها گزارش شده اند كه در 14 درصد موارد مربوط به بيني (رينوره يا احتقان بيني) ، در 41 درصد چشمي (آبريزش بيني) و در 46 درصد تركيبي از سمپتومهاي بيني و چشمي هستند.

در اينجا اين توضيح نيز ضروري است كه وجود سينوريت در بيمار ميگرني ميتواند به عنوان يك عامل برانگيزاننده براي سردردهاي ميگرني عمل كند. در واقع بعيد نيست كه درمان انحراف بيني يا سينوزيت موجب كاهش سردردهاي ميگرني گردد. ولي نه علت اصلي آن بوده است و نه با درمان آن ميگرن بيمار به شكلي قطعي برطرف خواهد شد زيرا كه عوامل برانگيزاننده ديگر ميگرن همچنان وجود دارند و باعث سردرد خواهند شد.

اگر شرايط زير در مورد شما وجود داشته باشد ميتوان گفت كه سينوزيت داريد:
1- درد در يك يا چند ناحيه از سر، صورت، گوشها يا دندانها
2- وجود علايمي مانند چرك در بيني، انسداد بيني، تب، كاهش حس بويايي
3- سي تي اسكن يا ام آر آي يا آندوسكوپي بيني وجود چرك را تاييد كند.
4- سردرد و سينوزيت با هم شروع شده باشند. يعني اين طور نباشد كه علايم سينوزيت امروز شروع شده باشند ولي سردرد از سالها پيش وجود داشته باشد.
5- سردرد در عرض چند روز پس از درمان موفق سينوزيت برطرف شود.

نتيجه گيري: ميگرن يك سردرد ثانويه است و با رد ساير علل سردرد تشخيص داده ميشود. هر بيماري كه علايم مشكوك به سينوزيت دارد، بهتر است توسط همكار متخصص گوش و حلق و بيني معاينه شود ولي چنانچه شرح حال نشانگر سردردي مزمن و طولاني و بدون علايم سينوزيت باشد، امكان سينوزيت بعيد است و تحميل هزينه و صرف وقت منطقي نيست. ولي توجه داشته باشيد كه تشخيص سينوزيت در يك فرد چه ميگرن داشته باشد يا نداشته باشد، با ارزش است و بايد به طور جدي درمان شود. پزشك شما معمولا با دقت در اخذ شرح حال، معاينه باليني و استفاده صحيح از ابزارهاي تشخيصي علت سردرد شما را مشخص ميكند.

دکتر محمد علی آرامی - 19خرداد 1391
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
#18

غذاهایی که باعث تشدید میگرن می‌شوند

یک فوق تخصص اعصاب کودکان با بیان اینکه ۱۵ درصد کودکان و نوجوانان به سردردهای میگرنی مبتلا می‌شوند، افزود: مهم‌ترین غذاهایی که سردردها را تشدید می‌کنند، پنیر مانده، سوسیس، کالباس و شکلات است.
افکارنیوز: دکتر محمودرضا اشرفی – استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در این رابطه افزود: سرکه، پرتقال، ماست، شیر، تخم‌مرغ و ماهی نیز باعث تشدید این سردردها می‌شوند.

وی با بیان اینکه این سردردها به هیچ وجه خطرناک نیست، افزود: درمان میگرن بسته به اینکه شدت حملات چگونه باشد، متفاوت است. مثلا اگر بیمار سالی یک بار دچار حمله شود، با مسکن و استراحت بهبود پیدا کرده و نیازی به درمان‌های دارویی مدت‌دار نیست اما اگر حملات شدید بوده و هر ۱۰ روز یکبار به وجود بیایند به درمان‌های دارو نیاز است.

به گفته اشرفی،‌ دارو درمانی برای پیشگیری از سردرد است به این معنی که این دارو زمانی به فرد داده می‌شود که سردرد ندارد و با این کار باعث می‌شود حملات هفته‌ای هر چند ماه یک بار اتفاق بیفتد.استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: داروهای میگرن دسته‌های مختلفی داشته و بر اساس نوع بیماری و سن بیمار تجویز می‌شوند.

این فوق تخصص اعصاب کودکان با بیان اینکه ابتدا باید عوامل تشدید کننده سردرد شناسایی شوند، افزود: توصیه می‌شود که خانواده‌ها این عوامل را از آنها دور کنند. مثلا اگر کودکی به دلیل صبحانه نخوردن دچار سردرد می‌شود، حتما باید صبحانه بخورد و اگر کودکی به دلیل مشکلات خواب سردرد می‌گیرد، باید خوابش را تنظیم کند.وی در پایان اظهار کرد: برخی مشاهدات نشان می‌دهد که تلویزیون و کار زیاد نیز باعث تشدید سردردهای میگرنی می‌شود.
 تشکر شده توسط : sargol
#19

دیدن هاله نور یکی از علائم میگرن است

یکشنبه, 19 آذر 1391 ساعت 16:31


افرادی که مبتلا به میگرن هستند، اغلب از این موضوع شکایت دارند که به هنگام بروز درد، آنها به نور و صدا حساس می شوند. عده کمی هم از حساس شدن پوست بدنشان ناراحتند. نور، صدا و برخی از رایحه ها، در بسیاری از افراد به بروز میگرن و تشدید درد منتج می شود.


سردردهای مداوم شما را کلافه کرده؟ آیا به میگرن مشکوک هستید یا تصور می کنید دچار سردردهای معمولی شده اید؟ میگرن از دردهای پیچیده ایست که علم پزشکی همچنان تمام ابعاد آن را کشف نکرده است. با این حال، برخی علائم و نشانه ها به شما کمک می کند که بفهمید به یک سردرد معمولی دچار هستید یا میگرن.


برخی از علائم قبل از حمله میگرن رخ می دهد و برخی دیگر همچون حالت تهوع در حین میگرن به شما دست خواهد داد.


نوع میگرن و میزان درد آن در هر فرد یکتاست. هر فرد آن را به شکلی متفاوت تجربه می کند. بهترین راه برای اینکه متوجه نوع میگرن خود شوید این است که به محیط اطرافتان توجه کنید و ببینید چه چیز سبب رخ دادن آن می شود. این علائم زنگ های خطری برای میگرن شما هستند:


خمیازه کشیدن: یک یا دو روز قبل از شروع میگرن ممکن است متوجه شوید که بیش از حد معمول خمیازه می کشید. برای بسیاری از افراد این یک علامت آزاردهنده به شمار می رود، اما این موضوع می تواند به شما کمک کند تا برای پیشگیری از به وقوع پیوستن یک میگرن شدید دست به کار شوید. علائمی همچون خستگی، تشنگی، احساس به خوردن غذا به حجم زیاد، می تواند به همراه خمیازه، اتفاق بیفتند.


هاله های نورانی: دیدن قسمت های نورانی و ستاره های منور در میدان دید، تلفیق بینایی به دید تونلی و تاری دید، ۳۰ دقیقه تا یک ساعت قبل از به وقوع پیوستن میگرن به افراد دست می دهد. و درست قبل از شروع سردرد این علائم از بین می روند. همچنین بانوانی که این علامت را قبل از میگرن مشاهده می کنند بیشتر از سایر بانوان در معرض خطر سکته قلبی هستند. این دسته از بانوان باید از مصرف دخانیات و خوردن قرصهای ضد بارداری به شدت اجتناب کنند.


حالت تهوع: اگر چه علائم و نشانه های بین افراد متفاوت است، حالت تهوع از علائمی است که به صورت گسترده بین افراد مبتلا به میگرن رایج است. در صورتی که سردرد دارید، ولی به همراه این درد حالت تهوعی را تجربه نکرده اید، به احتمال زیاد شما میگرن ندارید. حالت تهوع باعث می شود تا شما از خوردن اجتناب کنید. همچنین برخی از افراد در هنگام بروز میگرن دچار استفراغ و اسهال نیز می شوند


درد در یک سمت سر: سردردهای عصبی و دیگر نوع سردرد های سبب می شود تا درد در تمامی سر پخش شود و یا در ۲ طرف سر درد داشته باشید. اما افراد مبتلا به میگرن علاوه بر حالت تهوع، درد بیشتری را در یک طرف سرشان احساس کنند. عدم توازن در دردهای ناحیه‌ی سر یکی از نشانه های میگرن است. به خاطر داشته باشید که انجام فعالیت های روزانه میگرن را تشدید می کند. افراد مبتلا به میگرن بر این باورند که در حین بروز میگرن، کارهای روزانه دشوار می شوند.


حساسیت به نور و صدا: افرادی که مبتلا به میگرن هستند، اغلب از این موضوع شکایت دارند که به هنگام بروز درد، آنها به نور و صدا حساس می شوند. عده کمی هم از حساس شدن پوست بدنشان ناراحتند. نور، صدا و برخی از رایحه ها، در بسیاری از افراد به بروز میگرن و تشدید درد منتج می شود.


سوزن‌سوزن شدن: تغییر در حواس می تواند از نشانه های میگرن باشد. احساس سوزن زدن سر انگشتان، بی حسی در صورت، بازو و یا پا، از این نشانه ها هستند. این اتفاقات می توانند همزمان با دیدن هاله های نورانی و یا در هنگام بروز درد رخ دهند. این دست از تغییرات در حواس می تواند منجر به افزایش اثر اضطراب و استرس میگرن شوند.


تار بینی: تار شدن و یا کم نور شدن دید می تواند در زمان دیدن هاله های نورانی و یا در هنگام بروز درد رخ دهد. عده کمی از مبتلایان به میگرن این علامت را قبل از به وقوع پیوستن درد مشاهده می کنند. این تغییرات عموما به دلیل تغییر جریان خون در مغز به وقوع می پیوندند.


چنانچه از سردردهای مکرر رنج می برید و از میان علائم فوق، یک یا چند مورد را در خود مشاهده کرده اید، با مراجعه به پزشک متخصص، برای کاهش درد و درمان های پیشگیرانه اقدام کنید.
 تشکر شده توسط : nafass , sargol
#20
امید به درمان میگرن با استفاده از شوک الکتریکی

[migrane] ایسنا: دانشمندان دانشگاه میشیگان در دستاورد جدیدی که می‌تواند برای مبتلایان به میگرن حاد امید بخش باشد، قصد دارند قوی‌ترین مسکن درد را با اعمال یک جریان الکتریکی از درون مغز آزاد کنند.


این شیوه موسوم به «تحریک عمقی مغز» یا تحریک مستقیم جریان ترانس کرانیال(tDCS) می‌تواند تا 37 درصد سردرد را کاهش دهد.


این شیوه سرعتی را که نورون‌های مغز فعال می‌شوند، تغییر داده که در نهایت منجر به التیام درد می‌شود.

مسکن‌های آزاد شده توسط مغز، مواد شبه افیونی درون زا هستند که بسیار شبیه مواد مخدر مانند مورفین عمل می‌کنند.

محققان دریافتند که فقط با اعمال یک جریان کوچک به اندازه دو میلی آمپر در قشر حرکتی مغز می‌توان این تاثیر را ایجاد کرد.


با تقویت آزادسازی مسکن‌های طبیعی، امید است که مبتلایان به میگرن حاد بتوانند از داروهای شیمیایی کمتر استفاده کنندو در نتیجه عواقب جانبی و احتمال اعتیاد کاهش پیدا کند.


پژوهش‌های دیگر نیز نشان داده بود که تحریک این بخش از مغز می‌تواند در کاهش درد موثر باشد اما این پژوهش برای اولین بار یک شاهد شناخته شده را ارائه کرده که بر اساس آن تحریک مستقیم جریان ترانس کرانیال قشر حرکتی مغز می‌تواند در مورد میگرن حاد و پیچیده که حملات مکرر بوده و در برابر درمان‌های رایج مقاومت می‌کند، مانند یک درمان پیشگیرانه مداوم عمل کند.

اگرچه نتایج این پژوهش امیدبخش بوده، اما به گفته محققان تا زمان ورود آن به مرحله کاربردی راه زیادی مانده است.


این پژوهش که با همکاری دانشگاه هاروارد و دانشگاه نیویورک انجام شده، همچنین جریان الکتریکی را از میان مغز پیگیری کرده تا چگونگی تاثیر این درمان را بر بخش‌های مختلف بررسی کند.


این امر با استفاده از یک مدل محاسباتی وضوح بالا محقق شد. محققان پیش‌بینی کرده بودند که جریان الکتریکی به مناطقی خواهد رقت که با الکترودهای موجود در سر فرد هدایت شده‌اند، اما این جریان همچنین در مناطق حیاتی‌تر و عمقی‌تر مغز که با چگونگی دریافت درد مرتبط است، جریان پیدا کرد.


این پژوهش در مجله Headache منتشر شده است.
 تشکر شده توسط : sargol
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان