امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص كدو حلوايي و کدو سبز
#10
دوشنبه 9/2/1392

کدو: یار روزهای بهار و تابستان‌تان

کدو در عین ساده و سبک بودن سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشد و جزو سبزیجات درجه یک برای لاغری و خوش اندامی است.

[تصویر:  102235261654915993351821332212541411371434.jpg]

کدو ستاره‌ی مواد غذایی روزهای گرم سال است. این ماده‌ی غذایی در عین ساده و سبک بودن سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشد و جزو سبزیجات درجه یک برای لاغری و خوش اندامی است. علاوه بر این‌ها کدو هم خوشمزه است و هم این که به سادگی طبخ می‌شود. با ما همراه باشید تا بیشتر با ستاره‌ی روزهای بهار و تابستان آشنا شوید.

کدو و خوش اندامی

خبر خوش برای کسانی که می‌خواهند لاغر شوند. هر 100 گرم کدو فقط 12 کیلوکالری دارد و برای همین می‌توان کدو را قهرمان سبزیجات لاغری دانست. دلیل کم کالری بودن آن هم این است که حاوی 95 درصد آب می‌باشد. برای همین می‌توان بدون ترس از چاقی از آن استفاده کرد و در عین حال هم قدمی در جهت خوش اندامی برداشت. البته یک شرط دارد. اینکه آن را آغشته به چربی و روغن زیاد و یا خامه و پنیر نکنید.

کدو گنجینه‌ی مواد مغذی

کدو سرشار از مواد مغذی است. این قهرمان لاغری حاوی میزان قابل توجهی مواد معدنی به خصوص پتاسیم (مفید برای عضلات و قلب)، فسفر (برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها)، منیزیم (لازم برای نقل و انتقالات عصبی، متابولیسم و غیره) و کلسیم (برای استحکام استخوان‌ها) می‌باشد. مواد مغذی این ماده‌ی غذایی به همین جا ختم نمی‌شود. کدو همچنین حاوی ویتامین‌های مختلف مانند ویتامین C، A و ویتامین‌های گروه B می‌باشد. فیبرهای موجود در کدو نیز برای دفع راحت بسیار مفید است.


کدو و آنتی‌اکسیدان‌هایش

کدو حاوی میزان زیادی آنتی‌اکسیدان مانند ترکیبات فنولیک، روتین، کاروتنوئیدها و غیره می‌باشد. این ترکیبات به بدن کمک می‌کنند تا با بیماری‌های مختلفی مانند بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان‌ها، بیماری‌های مزمن و غیره به خوبی مقابله کند.


روش‌های آماده کردن کدو [تصویر:  243111772491044797101761062431285045147184.jpg]

کدو به هزار و یک روش آماده و طبخ می‌شود. می‌توانید با کدو یک خورش خوشمزه درست کنید.

کدو به مدت چند دقیقه در ماهیتابه سرخ می‌شود و یا به راحتی داخل فر می‌پزد. کدو به تنهایی یا با سبزیجات دیگر مانند بادمجان، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، پیاز و همچنین سبزیجات معطری مانند آویشن، ریحان و غیره غذای لذیذی محسوب می‌شود.
بهتر است که کدو را آب‌پز یا بخارپز کنید. در این صورت بیشترین میزان مواد معدنی و ویتامین‌ها را خواهد داشت. همچنین می‌توانید کدوها را در گریل یا باربکیو کباب کنید

شما می‌توانید به انواع مختلف نیز کدو را برش داده و یا خرد کنید. می‌توانید کدو را حلقه حلقه کنید یا ورقه ورقه و یا به صورت نگینی خردش کنید و غیره. کدو با مقدار کمی خامه، پنیر رنده شده و گوشت چرخ کرده یک گراتین خوشمزه تحویلتان می‌دهد.

علاوه بر این‌ها حتماً شما هم چند نوع غذای متنوع با کدو بلدید. توصیه می‌کنیم این ماده‌ی غذایی خوشمزه را پای سفره‌هایتان بیاورید.


چند توصیه برای این که از تمام مواد مغذی کدو بهره‌مند شوید:


* اول از همه توصیه می‌کنیم برای استفاده از این گنجینه‌ی سلامتی از پخت طولانی مدت آن بپرهیزید.

* کدوهای تازه که سرشار از پکتین هستند را انتخاب کنید. پکتین فیبری است که گرسنگی را از بین می‌برد و ضد اشتهاست. از این گذشته این فیبرها به دفع راحت از طریق روده ها کمک زیادی می‌کند.

* کدوهای باریک و بلند را انتخاب کنید. این کدوها در مقایسه با کدوهای بزرگ تخم کمتری دارند. توجه داشته باشید که کدو باید سنگین و توپر باشد.
کدوی کباب شده

* بهتر است که کدو را آب‌پز یا بخارپز کنید. در این صورت بیشترین میزان مواد معدنی و ویتامین‌ها را خواهد داشت. همچنین می‌توانید کدوها را در گریل یا باربکیو کباب کنید.


* همچنین می‌توانید کدو را به صورت خام و رنده شده میل کنید. البته کدوها باید کاملاً تر و تازه باشند تا بشود آن‌ها را به صورت خام خورد. می‌توانید کدو را داخل ماست رنده کرده و نوش جان کنید.


* پوست کدوها را دور نیندازید. به خاطر این که پوست آن نیز سرشار از ویتامین است. اگر کدوی سرخ شده را دوست دارید حتماً پوست آن‌ها را هم سرخ کنید. می‌توانید کدوها را پوست کنده و پوست‌ها را خرد کنید. بعد از آن که خود کدوها را سرخ کردید پوست آن‌ها را هم سرخ کنید. خواهید دید که مخلوط آن با پوست‌های سرخ کرده‌اش چقدر خوشمزه خواهد بود. البته توجه داشته باشید که فقط محصولات ارگانیک را می‌توان با خیال راحت با پوست خورد. در غیر این صورت حتماً پوست کدو یا هر سبزی دیگر را قبل از آماده سازی و مصرف با دقت زیادی بشویید تا باقی مانده‌ی سموم و آفت کش‌ها از روی آن‌ها پاک شوند.
 تشکر شده توسط : chipchip , رزمینا , elham 66
  


پیام های داخل این موضوع
خواص كدو حلوايي - توسط paravar2008 - 2010/11/15, 02:58 PM
داروخانه‌ای به نام کدو - توسط paeazan - 2012/10/24, 12:44 PM
خواص کدو سبز - توسط chipchip - 2012/11/29, 04:05 PM
خواص کدو حلوایی - توسط chipchip - 2012/11/29, 11:07 PM
RE: خواص کدو سبز - توسط نازلی - 2013/01/11, 08:07 PM
RE: خواص کدو سبز - توسط نازلی - 2013/05/13, 08:12 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,804 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,190 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,106 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 24,135 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,194 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,266 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 35,780 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,750 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,620 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,340 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست