امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كوپاكسون (Copaxone)- گلاتیرامر استات
#7
این پست یه کم قدیمی شده ولی چون دیدم یک مقداری اطلاعاتش غلط توش هست گفتم مطلب زیر رو از کتاب زندگی موفق با بیمار ام اس نوشته دکتر شایگان نژاد براتون بزارم.
گلاتامیر استات با نام تجارتی كوپاكسون (Copaxone) داروی است كه برای كند كردن پیشرفت بیماری ام اس در دسترس می باشد. این دارو با فریب سیستم ایمنی بدن باعث می شود كه جلوی انهدام میلین گرفته شود. از آنجایی كه داروی كوپاكسون جدید می باشد، پزشكان هنوز نمی دانند كه در طولانی مدت این دارو چگونه اثر می كند، اما تا حالا به نظر می رسد كه در افرادی كه دچار ام اس نوع عود كننده-فروكش كننده هستند باعث كاهش تعداد و شدت حملات حاد می شود. با اینحالگرچه این دارو به آن اندازه كه اینترفرون بتا به بیماران كمك می كند، اثر ندارد و باید بطور روزانه هم تزریق شود،اما داروی كوپاكسون دارای عوارض جانبی كمتری می باشد و بنابراین برای بیمارانی كه نمی توانند اینترفرون بتاراتحمل نمایند،داروی مناسبی می باشد. مطالعات مقایسه ای بین اینتر فرونها و گلاترامیک استات (کوپاکسون)در حال انجام است ولی به نظر می رسد تفاوت بارزی بین اثر بخششی بالینی آنها نباشد.عوارض جانبی ان بسیار خفیف است .پوست ممکن است در محل تزریق کمی قرمز شود ولی با این دارو عوارض شبیه انفولانزا ظاهر نمی شود.ندرتا بیماران مصرف کننده گلاترامیک استات دچار یک حمله مختصر (در حد چند دقیقه ای ) تنگی نفس خواهند شد.این دارو در نوع عود کننده بهبود یابنده ام اس قابل استفاده است و همچنین در افرادی که فقط یک حمله داشته اند قابل مصرف است ولی در انواع پپیشروند ام اس هنوز اجازه مصرف داده نشده است. در ضمن مثل اینتر فرونها اگر حساسیت داروی وجود داشته باشد نبایستی مصرف شود.مصرف این دارو در خانمهای باردار و شیرده و افرادی که قصد بارداری دارند نیز ممنوع است. این دارو در لیست فارماکوپه ایران وجود ندارد. لذا در دسترس نیست . نبست یک به سه را به خاطر داشته باشید تمام داروهای اینتر فرون و کوپاکسون عود حملات را به میزان یک سوم کاهش می دهند. سرعت بدتر شدن بیماری را نیز کاهش می دهند ولی هیچ کدام باعث توقف بیماری نمی شوند. این اثرات سود بخش در هر بیمار با بیمار دیگر متفاوت است.دسته ای از بیماران وقتی در حال مصرف دارو هستند هیچ حمله واضحی ندارند و احساس بهبودی کامل می کنند و در بعضی دیگر دارو هیچ تاثیری بر انها نداشته و سیر بیماری همچنان ادامه می یابد و بعضی دیگر حتی بدتر هم می شوند.این داروها متاسفانه تاثیری در بازگرداندن علائم عصبی قبلی ندارند و علیرغم تاکید مککر ایم مطلب به بیماران بسیاری از انان انتظار بر طرف شدن علائم عصب قبلی را خواهند داشت.
به امید موفقیت برای همه دوستان.اقا مهرداد و بقیه دوستان لطفا در نوشتن مطالب دقت کنید و سعی کنید مطالبی که دور از واقعیت هست را عنوان نکنید .چون احتمالا بعضی از دوستان از این مطالب استفاده می کنند و ممکن است براشون مشکل پیش بیاد.
 تشکر شده توسط : paeeze , najva , MFhealth , kia , arezoo_azizi , ساغر
  


پیام های داخل این موضوع
RE: copaxone - توسط fireboud - 2011/03/04, 01:06 AM
RE: تولید داروی جدید برای ام اس در داروسازی زهراوی تبریز(کوپاکسون) - توسط rasool_mokhtari - 2011/11/23, 02:40 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اسویمر (گلاتيرامر استات) ehsan-foruz 29 30,347 2015/02/23, 08:17 PM
آخرین ارسال: helli



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان