• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8
  • بعدی 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
المتوزوماب ( لمترادا) تحول جدید برای درمان MS
#1
شرکت Sanofi و شرکت تابعه ی Genzyme ، اعلام کرده اند که درمان داخل وریدی alemtuzumab ،با نام تجاری Lemtrada ، یکی از دو هدف مقدماتی مورد نظر محققین یعنی کاهش قابل توجه میزان عود بیماری را در یک مطالعه ی مقایسه ای دو ساله، بین alemtuzumab و Rebif تامین کرده است .
این مطالعه با نام CARE-MS I ،تعداد 581 بیمار با ام اس از نوع عودکننده-فروکش کننده که در مراحل اولیه بیماری هستند را شامل می شود.
در این مطالعه، هدف دوم یعنی کندسازی روند پیشرفت بیماری در مقایسه با Rebif تامین نشد.
نتایج مطالعه در 11 جولای منتشر شد.تحلیل داده ها ادامه دارد و شرکت امیدوار به ارائه ی یک گزارش کامل در گردهمایی پزشکی آینده است.آزمایش دیگر مربوط به alemtuzumab به نام CARE-MS-II در حال انجام است.
پیش زمینه:
alemtuzumab ، در حال حاضر توسط FDA ،برای درمان سرطان خون تایید شده است.قدرت این دارو در هدف قرار دادن سلول های ایمنی، محققان را بر آن داشت که توانایی آنرا در درمان ام اس از نوع عودکننده-فروکش کننده بیازمایند.پیش از این در فاز دوم مطالعه، alemtuzumab با Rebif مقایسه شده بود ،آنهم در 344 بیمار مبتلا به این نوع ام اس که پیش از این هیچ گونه درمان اصلاح کننده ی دیگری دریافت نکرده بودند .
آنهایی که alemtuzumab دریافت کرده بودند ،کاهشی 74 درصدی در ریسک عود بیماری و نیز کاهشی 71 درصدی در ریسک انباشت مداوم ازکارافتادگی نشان دادند.[ 2008-مجله ی پزشکی New England ]
تزریق دارو در فاز دوم مطالعه به دلیل بروز ITP ،بیماری نادری که در آن شمار پایین پلاکت خون می تواند به خونریزی غیر طبیعی منجر شود، موقتا به حالت تعلیق در آمد.
با بروز اولین موارد ITP ،شرکت Genzyme یک برنامه نظارت بر ایمنی بیمار، شامل آموزش پزشک و بیمار و نیز تماس منظم با بیماران را اجرا کرد.
دو مطالعه، در فاز سوم ،برای مقایسه alemtuzumab با Rebif آغاز شده است.در ژوئن 2010 ،دارو توسط FDA در اولویت بررسی قرار گرفت یعنی بعد از ارائه ی نتایج فاز سوم آزمایشات ،توسط کمپانی، برسی توسط FDA تسریع خواهد شد.
شرکت اظهار امیدواری کرده است که اسناد، برای تصویب قانونیalemtuzumab برای درمان ام اس، اوائل 2012 ارائه شود.
اما اصل قصه:
در مطالعه ی CARE-MS I حدودا 581 بیمار در مراحل اولیه ام اس عودکننده-فروکش کننده ی فعال ،که پیش از این هیچگونه درمان اصلاح کننده ای دریافت نکرده بودند، به صورت تصادفی برای دریافتalemtuzumab یا Rebif انتخاب شدند. alemtuzumab از طریق تزریق درون رگ ابتدا به مدت 5 روز و یک سال بعد ،در مدت 3 روز به بیماران داده شد .گروه دیگر دوز استاندارد Rebif را در 3 تزریق زیر پوستی هفتگی دریافت کردند.
مطابق مطالب انتشار یافته بعد از 2 سال میزان عود بیماری در کسانی که alemtuzumabدریافت کرده اند نسبت به آنها کهRebif دریافت کرده اند کاهشی 55 درصدی نشان می دهد.بعد از 2 سال 8 درصد از بیمارانی که alemtuzumab دریافت کرده اند ،افزایشی در درجه EDSS - مقاس استاندارد ناتوانی فیزیکی -نشان می دهند این عدد در گروه دیگر که Rebif دریافت کرده بودند 11 درصد بود.این تفاوت از نظر آماری قابل توجه نیست.
مطابق مطالب انتشار یافته معمول ترین عوارض جانبی alemtuzumab ،در مطالعه ی CARE-MS I ،عبارتست از واکنش های مربوط به تزریق یعنی التهاب پوست ، تب، گرگرفتگی ، کهیر و لرز .موارد عفونت بیشتری در دریافت کنندگانalemtuzumab عمدتا از کم تا متوسط وجود داشت.هیچ یک از این عفونت ها وخیم نبودند.کمتر از 20 درصد از دریافت کنندگان alemtuzumab ،مشکلات وابسته به تیروئید خود ایمنی داشتند.کمتر از یک درصد به ITPدچار شدند.
در مطالعه ی تکمیلی دیگری ،به نام CARE-MS II ،که در جریان است، تقریبا 1200 بیمار در حدود250 سایت مطالعاتی، برای دریافت تصادفی یکی از دو درمانalemtuzumab و Rebif انتخاب می شوند.
توجه:
نتایج مثبت یاد شده ،نخستین گزارش های منتشر شده از فاز سوم مطاله روی alemtuzumab است.بررسی نتایج کامل و ارزیابی این مطالعه و نیز مطالعه ی دیگر این فاز که در حال انجام است ،باید به تعیین ایمن و قابل قبول بودن alemtuzumab به عنوان یک درمان بالقوه ی جدید برای ام اس از نوع عود کننده ،کمک کند.
منبع
http://www.nationalmssociety.org/researc...x?nid=5262
با دل خونین لب خندان بیاور همچو جام

نی گرت زخمی رسد آیی چو چنگ اندر خروش
 تشکر شده توسط : Sina , nazaninn , fireboud , Prime , i3aran , earth , hamid , h.kakavand , neghar , hamdam , golemaryam , AVID2000 , zaynab , Ali 324 , nooresefid333 , havaars , Hasty , najva , anaram , مولتی ام اس , nazanin , بابک57 , ساغر , arezooo82 , فرناز , آذرستون , آرزو , parisa2011 , mahsa , sasan.sasan , sami , maryamjoooon , yummy , shahrzad.s , ehsan 65 , neda.n , # پریسا # , غزل , somaye_602000 , عمومهربان , afsaneh , احمدرضا , ghaside , mehdernet2 , mari , zohrevand , shokolat , nead , ونوس , blue sky , رنگین کمان , paeazan , نازی ی , dibaaa , الهام ج , برگ 7 , sattar , سها , ERMES , successful , ساسان , عروس , ehsan 10054 , تندیس , sange sabor , kohedard , کاظم , samaneh
#2
این دارو، نسبت به داروهای دیگر بیماری ام اس را بهتر درمان می کند.

این دارو که در مراحل آزمایشی است به میزان هفتاد و هشت درصد در بیماران ،‌ بهبودی ایجاد کرده است. این دارو که لمترادا نام دارد قرار است تا دو سال دیگر به بازار عرضه شود. به گزارش خبرگزاری رویترز ، بیماری ام.اس ( مولیتپل اسکلروزیس ) یکی از شایع ترین بیماری های سیستم اعصاب مرکزی ( مغز و نخاع ) است و بر اثر تخریب غلاف میلین ایجاد می شود.میلین غلافی است که فیبرهای عصبی را احاطه می کند و در انتقال سریع امواج عصبی نقش بسیار مهمی دارد.در حالت طبیعی با وجود این غلاف امواج عصبی به سرعت منتقل شده و موجب توانایی بدن در ایجاد حرکات هماهنگ و موزون می گردند.
…در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما شیوه های درمان موجود در تغییر سرعت روند بیماری مؤثر هستند.علایم بیماری ام.اس، بسته به اینکه چه منطقه ای از سیستم اعصاب مرکزی گرفتار شده باشد، بسیار متغیر هستند و الگوی بیماری ام.اس از هر فردی به فرد دیگری متفاوت است.
اختلالات بینایی ، تاری دید ، دو بینی ، حرکات غیر ارادی و سریع چشم و به ندرت از دست دادن کامل بینایی ،‌ اختلالات تعادل ،‌ لرزش ، عدم تعادل در راه رفتن ، سرگیجه ، ضعف و کرختی اندامها ، اختلالات تکلم ، برخی از علائم این بیماری محسوب می شوند

دانلود فیلم لمترادا داروی جدید بیماری ام اس نسبت به داروهای دیگر بیماری ام اس را بهتر درمان می کند :


http://khabarfarsi.com/ext/1389859
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : رامين , Yitzak , najva , warrior , naser_m , nahid , رنگین کمان , نازلی , زهرا59 , earth , ساغر , Ali 324 , ZAKER , edarzi , آرزو , هاجی , fireboud , paeeze , فرناز , esmaeil , مولتی ام اس , nazanin , neghar , maryamjoooon , نسیم , arezoo_azizi , MFhealth , roya7116 , nooresefid333 , Hasty , Majid , Narges , nead , هانیه , successful , آذرستون , مینا ح , طاهره کسمایی , paeazan , AVID2000 , ERMES , برگ 7 , سها , sange sabor , maryk909 , samaneh
#3

(جمعه 18 نوامبر 2011)
داروی جدید به طرز چشمگیری باعث کاهش خطر بازگشت بیماری یا از کار افتادگی ناشی از بیماری ام اس می شود.
پس از انجام آزمایش های بالینی مثبت توسط دانشمندان کمبریج، داروی جدید درمان ام اس، برای دریافت مجوز در بریتانیا در نظر گرفته شده است.
به دنبال بیش از 20 سال تحقیقات آزمایشگاهی و بالینی، دارویی با نام تجاری « alemtuzumab» در سال 2012 به بازار عرضه خواهد شد.
دکتر «آلاسدایر کولز»، مدرس ارشد در بخش علوم اعصاب بالینی که تحقیقات خود را در زمینه استفاده از alemtuzumab برای درمان ام اس از سال 1991 آغاز کرده است، گفت: «در حال حاضر، این دارو به طور قطع، موفق ترین درمان موجود برای ام اس تلقی می شود.»
تلاش های مشترک دکتر «کولز» و پروفسور «آلاستایر کامپستون»، رئیس بخش علوم اعصاب بالینی وابسته به دانشگاه کمبریج، دستاورد قابل توجهی در مقایسه با درمان های متعارف ام اس با اینترفرون بتا به ارمغان آورده است.
دکتر کولز با مقایسه داروی جدید با داروی فعال استاندارد اینترفرون بتا گفت: « اولاً، مصرف داروی alemtuzumab به مدت فقط هشت روز، خطر بازگشت بیماری ام اس و یا از کار افتادگی طی 3 تا 5 سال بعد را به طرز چشمگیری کاهش می دهد. ثانیاً، بسیاری از بیمارانی که alemtuzumab را به کار بردند، شاهد بهبود در ناتوانی خود بودند؛ اتفاقی که در درمان های استاندارد دیده نشده است. سرانجام اینکه، گرچه alemtuzumab باعث بروز عوارض جانبی بالقوه جدی می شود، اما این عوارض را می توان با ارائه برنامه مراقبتی و پیگیری دقیق آن، شناسایی و درمان کرد.»

منبع: www.varsity.co.uk
مترجم: مهران اره چی
عظمت واقعی در آن نیست كه هرگز زمین نخوریم ؛ بلكه در آن است كه هر بار سقوط كردیم، دوباره برخیزیم icon_question
 تشکر شده توسط : ساغر , Narges , nooresefid333 , havaars , Ali 324 , maryamjoooon , najva , AVID2000 , arezooo82 , آذرستون , mahsa , sasan.sasan , zaynab , غزل , somaye_602000 , عمومهربان , mehdernet2 , zohrevand , nead , ونوس , sooorooosh , پرستو احمدی , الهام ج , سها , successful , sange sabor , maryk909 , samaneh
#4
نقش داروی(alemtuzumab(anti-CD52 در درمان MS

با این حال آنها اخطار می دهند که مصرف این دارو می تواند عوارض جانبی نیز داشته باشد. آلمتوزوماب در دهه 1970 در کمبریج ساخته شد و مدت هاست که برای معالجه لوسمی CLL (سرطان خون) به کار می رود. این دارو WBC های سیستم ایمنی بدن را از بین می برد. در مطالعه تازه که ظرف سه سال به روی 334 فرد مبتلا به نوع شایع ام اس (نوعی که متناوبا تخفیف می یابد و عود می کند) مشاهده شد که موارد حمله بیماری در کسانی که این دارو را مصرف می کنند 74 درصد کمتر از کسانی است که از معالجه مرسوم با "اینترفرون-بتا" استفاده می کنند. آلمتوزوماب همچنین خطر افزایش تدریجی معلولیت را در مقایسه با شیوه متداول معالجه 71 درصد کاهش می دهد.
برخی از افراد تحت مطالعه که این دارو را دریافت کردند بخشی از قوای خود را که تصور می شد برای همیشه از دست داده باشند باز یافتند و در نتیجه در مقایسه با ابتدای مطالعه (یعنی سه سال پیشتر) از میزان معلولیت آنها کاسته شده بود. در مقایسه، در کسانی که اینترفرون-بتا دریافت کرده بودند نشانه های معلولیتی که با گذشت زمان بدتر می شود مشاهده شد. اسکن مغز بیماران نشان داد که آلمتوزوماب باعث شد که مغز بیماران بزرگتر شود درحالی که مغز بیمارانی که تحت معالجه دیگر قرار گرفته بودند کوچکتر شد. محققان گفتند این یافته ها حاکیست که آلمتوزوماب ممکن است زمینه مرمت بافت های صدمه دیده مغز را فراهم کند. با این حال آنها تاکید کردند که باید مطالعات بیشتری برای تایید این آثار لازم است. الستر کامپتون سرپرست ارشد این تحقیقات گفت که آلمتوزوماب نویدبخش ترین دارو برای معالجه ام اس است. وی گفت: "ما امیدواریم که آزمایش ها در مرحله سوم تایید کند که این دارو هم می تواند وضع بیمار را تثبیت کند و همچنین امکان جبران برخی از معلولیتی که قبلا غیرقابل بازگشت به نظر می رسد را فراهم کند." ام اس ناشی از نقص در سیستم ایمنی بدن است که به حملات به الیاف عصبی و روکش محافظ آنها به نام "مایلین شیت" منجر می شود.این صدمات مانع عملکرد درست عصب ها شده و به معلولیت های جسمی و ذهنی منجر می شود.


 تشکر شده توسط : somaye_602000 , Ali 324 , maryamjoooon , najva , MFhealth , ساغر , آذرستون , mahsa , sasan.sasan , zaynab , غزل , mari , zohrevand , shokolat , nead , ونوس , paeazan , برگ 7 , سها , successful , maryk909 , samaneh
#5
خیلی جالبه
هشت روز استفاده کنی ! پنج سال راحت باشی
بهتر از تزریق دو روز یه بار یا هفته ای هست
 تشکر شده توسط : najva , mahshid_ , بابک57 , ساغر , آذرستون , غزل , somaye_602000 , nooresefid333 , mari , zohrevand , عروس , maryk909
#6
المتوزوماب داروی سرطان لوسمی امید بخش ترین دارو برای کنترل ام اس عود کننده بهبود یابنده می باشد.این د ارو در مواردی پیشرفت شایع ترین نوع ام اس را در مراحل اول بیماری متوقف ساخته است
دارو در دههی 70 در کمبریج برای مقابله با سرطان لوسمی ساخته شده در دهه 90 دانشمندان متوجه قدرت زیاد این دارو در هدف گیری و نابود سازی سلول های ایمنی بدن شدند...و اندیشه ی استفاده از این دارو برای کنترل ام اس بوجود امد...دارو هم اکنون در فاز سوم تحقیقاتی قرار دارد...
نتایج بررسی دارومجله پزشکی نیو انگلند
در مطالعه تازه که ظرف سه سال به روی ۳۳۴ فرد مبتلا به نوع شایع ام اس (نوعی که متناوبا تخفیف می یابد و عود می کند) مشاهده شد که موارد حمله بیماری در کسانی که این دارو را مصرف می کنند ۷۴ درصد کمتر از کسانی است که از معالجه مرسوم با “اینترفرون-بتا” استفاده می کنند.دقت کنید دوستان در مقایسه با بتا فرون که یک اینترفرون قوی حساب میشه این نتیجه بدست اومده

آلمتوزوماب همچنین خطر افزایش تدریجی معلولیت را در مقایسه با شیوه متداول معالجه ۷۱ درصد کاهش می دهد.برخی از افراد تحت مطالعه که این دارو را دریافت کردند بخشی از قوای خود را که تصور می شد برای همیشه از دست داده باشند باز یافتند و در نتیجه در مقایسه با ابتدای مطالعه (یعنی سه سال پیشتر) از میزان معلولیت آنها کاسته شده بود.این نتیجه تا حالا در هیچ کدوم از دارو های بررسی شده برای ام اس دیده نشده ...یعنی بازگشت معلولیت شدید در ام اس ..کم سابقه بوده اما در بیمارانی که با المتوزوماب تحت درمان قرار گرفتن این اتفاق در55 درصد از بیمارا دیده شده.
الستر کامپتون سرپرست ارشد این تحقیقات گفت که آلمتوزوماب نویدبخش ترین دارو برای معالجه ام اس است.وی گفت: “ما امیدواریم که آزمایش ها در مرحله سوم تایید کند که این دارو هم می تواند وضع بیمار را تثبیت کند و همچنین امکان جبران برخی از معلولیتی که قبلا غیرقابل بازگشت به نظر می رسد را فراهم کند.”
لی دانستر مدیر بخش تحقیقات این موسسه گفت: «این اولین دارویی است که نشان داده می تواند از گسترش بیماری ام اس جلوگیری کرده و حتی بخشی از عوارض فلج کننده آن را در بیماران ترمیم کند. مسلماً این تحقیقات باعث امیدواری کسانی خواهد شد که هر روز با عوارض ناشی از ابتلابه این بیماری دست و پنجه نرم می کنند.
یه نکته دیگه که باید بگم در مورد افزایش حجم مغز بعد از مصرف المتوزوماب هست اسکن های مغزی تائیید میکنن که مصرف المتوزوماب از انتروپی مغز در بیماران ام اس جلو گیری میکنه و افزایش حجم هم دیده شده....

به نظر می رسد المتو زوماب نه تنها می تواند از پیشرفت بیماری MSجلوگیری کند بلکه بهبود بافت های آسیب دیده مغزی را نیز در این بیماران سبب می شود.
نکته دیگه در مورد طریقه مصرف داروست که خیلی راحته سال اول 5 روز تو بیمارستان بیمار بستری میشه و دوز دارو رو میگیره سال دوم هم 3 روز این عمل تکرار میشه....شما مقایسه کنید با اینتر فرون ها که باید یه شب در میون بزنیم:....واینو هم دقت کنید که در مقایسه با داروی مذکور گروه اینترفرون ها قدرت خیلی کمی دارن...
تا الان هر چی گفته شد از حسن دارو بود اما عوارض این فرشته ی نجات هم کم نیست.....زیاد نمیگم در موردش فقط بدونید که به علت اونکه سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه(از بین میبره)باعث عفونت های سینوسی ادراری و ... شده:در ضمن عارضه خود ایمنی تیروئید را در 0.01 از بیماران ازمایشی روئیت شده....همچنین در یکی از برنامهای تحقیقاتی روی دارو بروز ITP بیماری نادری که در ان افت پلاکت خون باعث خون ریزی داخلی شدید میشه باعث شد تحقیق روی دارو متوقف بشه....یعنی این رو هم به عوارضش اضافه کنید...تب سردرد...احساس درد در محل تزریق از عوارض داروست..در ضمن افزایش شدید انزیمهای کبدی رو هم دادهSPGT و SGOT عملکرد کبد رو مختل میکنه.....البته موقت هستن اینا
بررسی عملکرد دارو در نوع پیشرونده ثانویه:SPMS
در اولین مطالعات بالینی بر روی دو گروه از بیماران با دو نوی ام اس عود کننده بهبود یابندهRRMS و پیشرونده ثانویه SPMS انجام شد نتایج زیر حاصل شد(مارس 2012)
.بررسی عملکرد تاثیر دارو در25 بیمار که به نوع ثانویه بیماری دچارند حاکی از ان است که در دوران7 ساله مصرف دارو هیچ ضایعه مغزی جدیدی lesions forming in the brains and spinal در ام ار ای مغز و نخاع دیده نشده...به هر حال بیماران مبتلا به نوع ثانویه بیماری با وجود عدم افزایش ضایعات مغزی نخاعی در اسکن ام ار ای دچار پیشرفت معلولیت هر چند با سرعتی کم میشدند که این نشان دهندهی تاثیر نقش عواملی دیگر غیر از التهاب در پیشرفت بیماری ام اس میباشد...
با توجه به مطالبی که گفته شد میشه گفت این دارو امید بخش ترین درمان برای کنترل ام اس هست هر چند عوارض خیلی زیادی رو داره
در اخر منابع استفاده شد رو قرار میدم ...یک سایت ایرانی و یک سایت انگلیسی که مطلبا رو ازش ترجمه کردم....اگر مشکلی در ترجمه بوده عذر خواهی میکنم....

تمامی حقوق این خبر متعلق به سایت ام اس سنتر میباشد و انتشار خبر بدون درج نام ام اس سنتر غیر مجاز میباشد

http://www.mstrust.org.uk/research/drugs...uzumab.jsp

The window of therapeutic opportunity in multiple sclerosis: evidence from monoclonal antibody therapy.
Journal of Neurology 2006;253(1):98-108.
Read abstract

Coles AJ, et al.
Alemtuzumab vs interferon beta-1a in early multiple sclerosis.
New England Journal of Medicine 2008;359:1786-1801.
Read abstract

Khan O et al.
[P04.213] Alemtuzumab reduces disease progression in RRMS: long-term results of the CAMMS223 trial.
American Academy of Neurology 62nd Annual Meeting; 2010 April 10-17; Toronto, Canada.
Read abstract

Twyman C
[PD6.003] More Alemtuzumab Relapsing-Remitting Multiple Sclerosis Patients Are Free of Clinical Disease Activity at Five Years.
American Academy of Neurology 63rd Annual Meeting; 2011 April 9-16; Hawaii, USA.
Read abstract
مرجع داخلی
http://www.pezeshk.us/?p=14205
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : # پریسا # , نازلی , nazanin , mehrangiz , MFhealth , zohrevand , زهرا59 , maede , mari , naazanin , booshveg , نسترنى , amirfarhag , ابراهیم , baran1390 , arezooo82 , Azad , nazii , شیرین , mehdisalimi , okhtapus , Narges , فریبا , najva , AVID2000 , atefe , nahid , DavidBili , toktam* , niloufar , nead , blue sky , paeazan , leili-asmaneh , shahrzad.s , شهرزاد , nazaninamiri70 , 360 , edarzi , آیدا , ghaside , parisa2011 , احمدرضا , نازی ی , سیدرضا , Yanis , arezoo_azizi , khatereh. , nosrati , مینا100 , kaveh_plus , موجود گیاه خوار , sara2 , hamid , successful , maryk909
#7
هر دارویی که دانشمندا زحمت می کشن و کشف می کنن کلی عوارض داره!
rolleyes
خلاصه خدا به دادمون برسه!Tongue
دستت درد نکنه سروش بابت ترجمه مقاله
 تشکر شده توسط : نسترنى , sooorooosh , gilane , arezooo82 , nazii , okhtapus , atefe , DavidBili , رزمینا , آیدا , ghaside
#8
فقط اينكه خطر افزايش تدريجى معلوليت رو ٧١ درصد كاهش ميده ، خودش به تنهايى خيلى جالب توجه هستش ، من از تنها چيز اين بيمارى لعنتى كه ميترسم اينه كه يه روز بخوام روى ويلچر بشينم وگرنه بقيه برام قابل تحمله angry3angry3angry3
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشدundecided2
 تشکر شده توسط : sooorooosh , arezooo82 , nazii , okhtapus , atefe , DavidBili , مینا ح , edarzi , آیدا , successful , عروس , Yashar , maryk909
#9
(2012/06/17, 04:40 PM)نسترنى نوشته است: فقط اينكه خطر افزايش تدريجى معلوليت رو ٧١ درصد كاهش ميده ، خودش به تنهايى خيلى جالب توجه هستش ، من از تنها چيز اين بيمارى لعنتى كه ميترسم اينه كه يه روز بخوام روى ويلچر بشينم وگرنه بقيه برام قابل تحمله angry3angry3angry3
نه شما نه هیچ کس دیگه قرار نیست رو ویلچر بشینه....ویلچری وجود نخواهد داشت

[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : نسترنى , gilane , arezooo82 , okhtapus , atefe , DavidBili , toktam* , مینا ح , آیدا , paeazan , نازی ی , sia , successful , nanaz , maryk909
#10
اقا سروش عزیزicon_question
چرا میخوایین به خاطر ام اس خودتونو به یه بیماری لاعلاج دیگه گرفتار کنید؟
اصلا از کجا مطمئنید شاید همین فردا درمان قطعی ام اس پیدا شد...
این همه محقق تو سراسر دنیا دارن رو ام اس کار میکنن...
من مطمئنم به زودی درمان قطعی پیدا میشه...اونموقع پشیمون نمیشین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا ریسک به این بزرگی میکنین؟
ما میخواییم از ام اس خلاص شیم کلا دیگه آرامش خاطر داشته باشیم که هیچ بیماری دیگه ای نداریم اونوقت شما ام اس رو نابود میکنین خودتونو گرفتار یه بیماری دیگه میکنین؟
به نظر من این اصلا درست نیست...برا کسایی که بیماریشون پیشرفت داشته فرمایش شما صحیحه ولی برا ما نه...
به نظر من فعلا صبر کنین و امیدتون به خدا باشه بهتره...مطمئن باشین 1 راهی پیدا میشه اما این راهی که شما میخوایین برین راه صحیح نیست به چاه بیشتر شبیه...مرسی بابت زحماتی که برا سایت و بچه ها میکشین............
زنـــــــــــــــــــــده ام با نفـــــــــــــــــــس تو...!
 تشکر شده توسط : nazii , okhtapus , sooorooosh , arezooo82 , فریبا , atefe , leili-asmaneh , parisa2011 , نازی ی , تندیس , HannahZ , maryk909
  
  • 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8
  • بعدی 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس paeazan 159 134,991 2018/11/02, 06:18 PM
آخرین ارسال: samiramiss
  اطلاعات داروئی جدید از داروهای ام اس sooorooosh 31 12,550 2015/12/30, 12:24 PM
آخرین ارسال: nahid
  معرفی تخصصی درمان ها sooorooosh 3 4,707 2014/11/02, 11:41 AM
آخرین ارسال: sooorooosh
  همه چیز در مورد داروهای موثر در درمان بیماری آیدا 6 11,749 2014/01/07, 09:53 AM
آخرین ارسال: الی کوچولو
  داروی متوترکسات ، درمانی بالقوه برای ام اس پیشرونده maya 8 9,154 2013/01/12, 01:31 AM
آخرین ارسال: paeazan



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست