امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کوپامر( گلاتیرامراستات)
#1
سلام دوستان اطلاعات بیشتر در مورد داروی جدید تولیدی را در این سایت بخوانید www.copamer.com
این دارو به اسم COPAMER هم تو کشور تولید میشه و درد کمتری نسبت به اسویمر داره داروی اسویمر رو من شنیدم هندی هست اما ماده اولیه COPAMER از یه منبع کانادایی هست
 تشکر شده توسط : amirfarhag , niloufar , zenith , marjan azizi , mostafa00
#2
دوستان داروی کوپامر ( گلاتیرامر استات) در شرکت داروسازی زهراوی ایران تولید و به بازار عرضه شده است. این شرکت با انتقال دانش فنی از یک شرکت کانادایی و یک مجموعه تحقیقاتی تولید ماده اولیه دارو این محصول را تولید کرده است. داروسازی زهراوی تحت لیسانس شرکت Roche سوییس چند داروی مهم کشور را تولید میکند از جمله داروی سلسپت که در بیماران پیوند عضو مانند پیوند کبد- قلب - کلیه استفاده میشود.داروی گلاتیرامراستات پرفروشترین داروی ضد ام اس در آمریکا میباشد و به اسم کو پاکسون توسط یک شرکت اسراییلی در دنیا تولید و عرضه میشود. این دارو هنوز تحت پتنت شرکت اصلی سازنده است اما یکی از متخصصین اخراجی شرکت اسراییلی فرمول ساخت ماده اولیه را به یک شرکت کانادایی ارایه کرده و پروفسور ولف آلمانی که یکی از محققان همکار با شرکت زهراوی میباشد ماده اولیه این محصول را به زهراوی میدهد. اگر دوستان اطلاعات بیشتری میخواهند به وب سایت :www.copamer.com میتونن مراجعه کنند. کوپامر تنها داروی بیخطر در زمان بارداری است و عوارض بسیار کمتری نسبت به انواع داروهای ضد ام اس دارد.
دوستان شرکت داروسازی زهراوی تسهیلاتی را جهت سهولت دسترسی بیماران به داروی کوپامر فراهم کرده که بیماران در استان اصفهان میتوانند با آقای دکتر حسین زاده با تلفن:09131709371----در استان گیلان با آقای کامران با تلفن:09111340603-در استان آذربایجان شرقی و غربی با دکتر بهروزی تلفن:09144141167 و در بقیه مناطق ایران با تلفن 09149675616(مهندس مددنژاد) و در تهران با تلفن های 88755988-88756065(خانم دکتر سرایی) تماس بگیرند
دوستان نظرات خود را در مورد این دارو یا تجربیات مصرف دارو را ارایه دهند.
 تشکر شده توسط : najva , zozi , DavidBili , sara2 , empire_ma , ایمان , marjan azizi , mostafa00 , علیرضا 2 , zohrevand
#3

کوپامر® (®Copamer ) نام تجاری داروی گلاتیرامراستات (Glatiramer acetate ) است که در کارخانه داروسازی زهراوی تولید می شود. این دارو یک پروتئین مصنوعی است که از اتصال چهار اسید آمینه طبیعی به یکدیگرساخته شده است.

گلاتیرامر به دلیل شباهت ساختمانی به پروتئین میلین ، موجب می شود که سیستم ایمنی به جای تهاجم به میلین این دارو را هدف قرار دهد. علاوه بر این گلاتیرامر موجب تحریک و تمایز نوع خاصی از سلولهای ایمنی می شود که این امر سیستم ایمنی را از حالت تهاجم به سیستم عصبی خودی به طرف مبارزه بر علیه بیماری سوق می دهد.

گلاتیرامراستات 19 سال است که به بیماران مبتلا به MS تجویز می شود. این دارو پر مصرف ترین داروی ضد MS در آمریکا است. گلاتیرامراستات یک بار در روز و به زیر پوست تزریق می شود.

کارآیی کوپامر® در درمان MS
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA ) مصرف گلاتیرامراستات را برای مداوای MS اولیه و نیز شکل راجعه- فروکش کننده تایید کرده است. مطالعات متعدد بالینی مؤید اثر بخشی قابل توجه گلاتیرامر بر علیه بیماری MS می باشد. این تحقیقات نشان می دهد که عوارض این دارو نیز به خوبی توسط بیماران تحمل می شود. تحقیقات انجام شده برای این دارو دو دسته هستند. در دسته اول گلاتیرامر در مداوای فرم راجعه – فروکش کننده MS با دارو نما مقایسه شده است. اولین و اصلی ترین مطالعه از این نوع در سال 1991 بر روی 251 بیمار مبتلا به شکل راجعه- فروکش کننده MS با شدت خفیف تا متوسط در 11 مرکز دانشگاهی در امریکا انجام شده و 2 سال به طول انجامید. نتایج این تحقیق نشان داد که گلاتیرامر قادر است میزان حملات بیماری را 29% بیشتر از دارونما کاهش دهد. در دو مطالعه دیگر از این نوع که اخیراً انجام شده، اثر بخشی گلاتیرامر مجدداً مورد تایید قرار گرفته است.

در دسته دوم مطالعات، گلاتیرامر با سایر داروهای مورد مصرف در مداوای MS مقایسه شده است. در معروفترین این مطالعات که نتایج آن در سال 2009 منتشر گردید 2244 بیمار مبتلا به شکل راجعه- فروکش کننده MS در دو گروه تحت درمان با دو داروی گلاتیرامر و بتاسرون® (اینترفرون بتا یک بی) قرار گرفته، اثربخشی و عوارض این دارو در بیماران با یکدیگر مقایسه شد. این مطالعه 3 سال و نیم طول کشید. نتایج نشان داد که گلاتیرامر برابر با دوز 500 میکروگرم بتاسرون® در مداوای MS موفق بوده و میزان حملات را به میزان 79% کاهش می دهد.

در مطالعه بین المللی دیگری که 2 سال طول کشید و بر روی 764 بیمار مبتلا به شکل راجعه- فروکش کننده MS انجام شد اثر بخشی گلاتیرامر با ربیف® (اینترفرون بتا یک آ) از نظر زمان بروز اولین حمله بیماری پس از شروع مصرف دارو مقایسه گردید. میزان کاهش حمله با گلاتیرامر 71% و با ربیف® با دوز 44 میکروگرم، 69% بدست آمد. این یافته ها نشان داد که گلاتیرامر در مقایسه با ربیف® بطور قابل توجهی عود بیماری را به تاخیر می اندازد. در مطالعه دیگری مشخص گردید که گلاتیرامر بروز حمله دوم در بیمارانی که یکبار دچار حمله MS شده اند را به تاخیر می اندازد.

عوارض نامطلوب کوپامر®
عوارض نامطلوب یک دارو یکی از مهمترین دلایلی است که موجب می شود تا بیمار مصرف دارو را قطع نماید. عوارض نامطلوب گلاتیرامر به سه دسته تقسیم می شوند. دسته اول واکنش های پوستی محل تزریق هستند که از میان آنها می توان قرمزی، خارش، قلنبه شدن، تورم و درد را نام برد.

این عوارض خفیف بوده و به ندرت نیاز به مداوا دارند اما در هر حال شما می توانید این عوارض را به پزشک معالج خود گزارش دهید.

دسته دوم عوارضی هستند که ارتباطی به محل تزریق ندارند و عبارتند از: گرگرفتگی ، درد و احساس فشار برروی قفسه سینه، طپش قلب، اضطراب و اختلال در تنفس . این عوارض چند دقیقه پس از تزریق ظاهر شده و حدود 15 دقیقه ادامه می یابند و سپس خود بخود برطرف می شوند.

دسته سوم عوارضی هستند که در صورت بروز می بایست بلافاصله پزشک معالج خود را مطلع کنید: کهیر، بثورات جلدی همراه با قرمزی شدید پوست، سرگیجه ، تعریق، درد شدید قفسه سینه، تورم صورت، زبان و چشم ها، اختلال در بلع، اختلال شدید در تنفس، درد شدید در محل تزریق و هرگونه اختلال شدید غیر عادی در وضعیت جسمانی. در صورت بروز این عوارض، ضمن مطلع کردن پزشک معالج، تا زمانی که دستور مصرف دوباره کوپامر® از طرف پزشک صادر نشده از تزریق دارو خودداری کنید.

نکاتی که با رعایت آنها عوارض محل تزریق کوپامر به حداقل می رسد

•تزریق کوپامر® با دمای خیلی سرد یا خیلی گرم موجب ناراحتی می شود. کوپامر® را می بایست 20 دقیقه قبل از تزریق از یخچال خارج نمود تا به دمای محیط برسد.
•قبل از تزریق ، پوست محل تزریق را بمدت 5 دقیقه گرم کنید.
•هر روز محل تزریق را عوض کنید (هر روز هفته یکی از7 ناحیه بدن را برای تزریق انتخاب کنید(به نحوه تزریق کوپامر® رجوع شود)).
•تزریق را بر اساس دستورالعمل داده شده برای این دارو، انجام دهید(به نحوه تزریق کوپامر® رجوع شود).
•بعد ازتزریق و حداقل تا 24 ساعت بعد محل تزریق را ماساژ ندهید.


نحوه نگهداری کوپامر و دفع بهداشتی سرنگهای استفاده شده
•سرنگ های کوپامر® از قبل پر شده و آماده تزریق می باشند. این سرنگها می بایست در یخچال ( دمای 2 تا 8 درجه سانتی گراد) و دور از نور نگهداری شوند.
•از فریز کردن کوپامر® پرهیز کنید. در صورت یخ زدن سرنگ، از آن استفاده نکنید.
•این دارو را دور از دسترس کودکان نگهداری کنید.
•سرنگ های استفاده شده را در ظرفهای محکم و در بسته جمع آوری کنید. این سرنگ ها جزو زباله های بیمارستانی هستند و می بایست مشابه آنها دفع شوند
 تشکر شده توسط : sooorooosh , نازلی , fireboud , naazanin , hamid , shokolat , Pooya.N , yummy , ارزو , parastoo joon , paeazan , nahid , min00 , SSA , گل ياس , شهرزاد , pariya , ghaside , مریم بیگی , edarzi , آنا , arhpir , shaytoon , نگار1353 , omid , asall , برگ 7 , negar , sayeh_r , melody , ابراهیم , rain drop , sara2 , mastane , mehdis , omid_nejad , fariba 68 , kaveh_plus , چکاوک , ایمان , alirezarezaei , marjan azizi , bahar.z , mostafa00 , مستوره قویدل , علیرضا 2 , zohrevand
#4
کسی میدونه قیمتش چندهست؟
از اونجاییکه هر روز هست تزریق چرا28تا موجودیشه؟2روز استراحته؟
بیمه بهش تعلق میگیره؟
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!love28                                                        
                                         
 تشکر شده توسط : Pooya.N , برگ 7 , marjan azizi
#5
قیمتش 980.000 تومان
سوال دومتو نمیدونم !!
سوال سومتم دکتر روز دیدار گفت که قراره به زودی بیمه بهش تعلق بگیره
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
 تشکر شده توسط : sooorooosh , Pooya.N , yummy , نگار زرگام , shokolat , dr. assadi , sargol , MFhealth , برگ 7 , mostafa.gh
#6
دارو 29 درصدیه....خوب ربیف از کوپاکسون قویتره....چون میگن 35 تا 40 کاهش عود داره....فقط معنی این رو نمی فهمم
(میزان کاهش حمله با گلاتیرامر 71% و با ربیف® با دوز 44 میکروگرم، 69% بدست آمد)
کاهش عود کوپاکسون 29 هست ربیف 35 پس این 71 و 69 چیه؟
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : Pooya.N , نگار زرگام , paeazan , برگ 7
#7
من پرسیدم ازشون ولی هنوزم فروشش ازاد نیستا
بتافرون توی ایران موجود نیست
خارج از کشور باواحد پولیه یورو فقط معامله میشه حتی توکشورهای جهان سوم
که دقیقا15تاش میشه سه میلیون وهفده هزار تومنconfused
خب اگر این دارو مزیتهاش وافعی باشه می ارزهicon_cry
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!love28                                                        
                                         
 تشکر شده توسط : paeazan , sooorooosh , dr. assadi , pariya , برگ 7
#8
دوستان مي دونين كه من خودم تو زهراوي هستم
ايندارو قرار بود با قيمت 5500 از قرار هر دونه اي بياد بازار اما اين تحريما خيلي به شركت فشار آورد تا الانم فعلا قيمتش رو دونه اي 35000 فيكس شده
ايشالا همتون سالم باشن
راجب عوارضشم بايد بگم اين دوستمون خوب نوشتهاما اگه يه سري به هفته نامه غذا دارو بزنين درست رو صفحه وسطش يه كم بيشتر توضيح داده چاپ شهرويورو مي گم
فقط برای همه دعا کنید
 تشکر شده توسط : hamid , fireboud , paeazan , shokolat , nahid , dr. assadi , ghaside , نگار1353 , MFhealth , برگ 7 , غزل
#9
برای کسانی که سابقه کهیر داشتن ، این دارو چطوره ؟
عوارضی که درمورد قلب نوشته ، آدم رو به فکر میندازه .من یه بار موقع اولین پالس تراپی، تپش قلب شدید گرفتم و چون تو بیمارستان بودم مشکلی پیش نیومد ولی این تزریق هرروزه ، شاید برای امثال من سخت باشه که همش تحت نظر باشیم.
عیب نداره همین سینووکسمونو میزنیم .
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
#10
موارد مصرف: اسویمر برای کاهش تواتر بازگشت (relapse) در بیماران مبتلا به مالتیپل اسکلروزیس راجعه (MS) مورد مصرف دارد.

مکانیسم اثر: به نظر می رسد اسویمر از طریق تعدیل فرایندهای ایمونولوژیکی که مسئول پاتوژنز بیماری MS میباشد اثر درمانی خود را اعمال میکند.

عوارض جانبی: هر دارو به موازات اثرات مطلوب درمانی ممکن است سبب بروز برخی عوارض ناخواسته نیز بشود. اگرچه کلیه این عوارض در یک فرد دیده نمی شود ولی در صورت بروز ممکن است نیاز به توجه یا مشورت با پزشک داشته باشد. عوارضی که در این برگه راهنما به آنها اشاره میشود شامل همه ی عوارض این دارو نمیشود لذا در صورت بروز هر عارضه دیگر با پزشک خود مشورت نمایید.

حدود 10 در صد بیمارانی که با گلاتیرامر استات مورد درمان قرار گرفته اند مجموعه ای از عوارض زیر را بلافاصله پس از تزریق تجربه کرده اند:

گر گرفتگی - درد قفسه سینه - لرز - اضطراب - تنگی نفس - گرفتگی گلو - خارش و کهیر . این عوارض معمولا خود به خود برطرف می شوند و نیازی به درمان خاص ندارند. این عوارض ممکن است چند ماه بعد از آغاز درمان و یا زودتر ایجاد شوند و یک بیمار ممکن است یک یا ترکیبی از این عوارض را در طول درمان تجربه کند.
حدود 26 درصد بیمارانی که گلاتیرامر استات دریافت کردند و مورد مطالعه کلینیکی قرار گرفته اند یک مورد درد قفسه سینه گذرا را تجربه کرده اند که شیوع این عارضه در بیمارانی که پلاسیو دریافت کرده اند 10 در صد می باشد درد قفسه سینه معمولا طی چند دقیقه برطرف می شود.

عوارضی که احتمالا نیاز به مراقبت های پزشکی دارند:
اضطراب - درد مفاصل درد قفسه سینه - تنگی نفس - پف کردن صورت - هایپرتونیا - واکنش های محل تزریق (شامل خونریزی) - سفتی در محل تزریق - التهاب - درد - خارش - قرمزی - کهیر - لنفادنوپاتی - درد گردن - تپش قلب - عفونت قارچی واژینال - گشاد شدن عروق (گرگرفتگی) - برونشیت - برآمدگی پوستی - التهابات پوستی - غش - احساس دفع ادرار.

عوارضی که در صورت ادامه یافتن نیاز به توجهات پزشکی دارند:
ضعف و بی حالی غیر طبیعی - تهوع - تعریق - لرز - استفراغ - التهاب بینی - افزایش وزن

مقدار مصرف:مقدار مصرف هر دارو را پزشک تعیین میکند ولی مقدار مصرف معمول این دارو به شرح ذیل می باشد:
در بزرگسالان 18 سال به بالا : 20 میلی گرم یکبار در روز بصورت تزریق زیر پوستی
× بی خطری و اثر بخشی این دارو در کودکان کمتر از 18 سال به اثبات نرسیده است.
مصرف در دوران بارداری و شیر دهی :
این دارو از لحاظ مصرف در بارداری در گروه B سازمان غذا و داروی آمریکا قرار دارد. مطالعات کافی در مورد مصرف این دارو در دوران بارداری در انسان انجام نشده است. در صورت بارداری یا تصمیم به باردار شدن حتما با پزشک خود مشورت کنید
این دارو در شیر مادر ترشح می شود اما اثرات آن بر نوزاد چندان مشخص نیست. در صورتی که در دوران شیردهی هستید حتما با پزشک خود مشورت کنید.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : g.someira , ghaside , مریم بیگی , omid , MFhealth , FBF
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تولید کوپامر در داروسازی زهراوی تبریز mehdernet2 129 105,808 2015/12/18, 11:38 PM
آخرین ارسال: mahdi1004
  سینومر40 CinnoMer(گلاتیرامراستات) nahid 1 2,804 2015/08/10, 10:48 PM
آخرین ارسال: mahdi7



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست