امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش های درمان زگیل
#1
چطور از دست زگیل خلاص شویم؟

-------------------------------------- [تصویر:  kfeashw2bcwu15ic9oj.jpg]
زگیل، برآمدگی کوچک پوستی است که بر اثر آلودگی به نوعی ویروس ایجاد می‌شود. به طور کلی زگیل انواع مختلفی دارد که شامل زگیل معمولی، زگیل پا، زگیل مسطح، زگیل تناسلی، زگیل نخی و زگیل قارچی است که بیشتر در کف دست‌ها، پاها، کناره ناخن، پشت دست و حتی داخل دهان دیده می‌شود.

--------------------------------------------------------------------------------

معمولاً ماه‌ها یا سال‌ها طول می‌کشد تا زگیل به طور خود به خودی و بدون درمان برطرف شوند.

اگر شما حوصله ندارید تا منتظر بهبود خودبه‌خودی و طولانی‌مدت زگیل شوید، گام به گام با ما پیش روید تا در کوتاه‌ترین زمان، از دست زگیل‌های خود خلاص شوید .البته این روش‌ها برای بهبود زگیل‌های تناسلی نیست و تنها برای زگیل‌های پوستی کاربرد دارد.


1- همیشه زگیل خود را خشک و تمیز نگه دارید تا چروکیده شود و بیفتد. زگیل در محیط مرطوب و گرم رشد می‌کند.

چند بار در روز زگیل خود را با آب و صابون شستشو دهید. استفاده از صابون آنتی باکتریال کمکی به مشکل شما نمی‌کند، چون زگیل‌ها، عفونت ویروسی هستند و باکتریایی نیستند که با صابون آنتی باکتریال از بین بروند.

می‌توانید با برس نرمی به آرامی روی زگیل بکشید تا موقع شستشوی زگیل، بافت‌های خشنی که روی زگیل وجود دارد از بین برود


2- بعد از شستن زگیل، محل را با محلول پراکسیدهیدروژن (آب اکسیژنه) ضدعفونی کنید. آب اکسیژنه علاوه بر داشتن خاصیت ضدعفونی کنندگی، محلول قوی اکسیدکننده هم هست .
مطالعات نشان داده است که هرگاه پوست به آب اکسیژنه آغشته شود، گلبول‌های سفید که مسئول دفاع از بدن هستند، در محل حضور می‌یابند. تجمع گلبول‌های سفید سبب از بین رفتن ویروس‌ها می‌شود و از آنجایی که زگیل هم عفونت ویروسی است، اثر سریعی بر درمان زگیل خواهد داشت . البته باید گفت آب اکسیژنه رنگ پوست را می‌برد و به طور موقت، احساس سوختگی و سوزش در محل ایجاد می‌کند.


3- زگیل را با محلول اسید سالیسیلیک شستشو دهید و محل را بپوشانید. این کار را قبل از خواب انجام دهید.

محلول اسیدسالیسیلیک در بیشتر داروخانه‌ها وجود دارد. دستورالعمل بسته اسید سالیسیلیک را برای رفع زگیل انجام دهید. سپس با گاز استریل محکم محل را ببندید و این کار را قبل از خواب شب انجام دهید. در طول روز گاز استریل را باز کنید و این کار را چندین بار انجام دهید تا زگیل کنده شود.

البته بهتر است تحت نظر پزشک از این محلول اسیدی استفاده کنید تا عارضه ای برای شما نداشته باشد.


اگر مایلید که راه طبیعی‌تری را برای از بین بردن زگیل به کار گیرید، می‌توانید از سرکه سیب به جای اسیدسالیسیلیک استفاده کنید. هنگام استفاده از آن احتیاط کنید، چون استفاده از آن می‌تواند بسیار آزاردهنده و سوزش‌آور باشد.

 تشکر شده توسط : احمدرضا , شفا یافته , # پریسا #
#2
قدیمی ها یه سنت فوق العاده جالب و متعجب کننده دارن
مثلاً مامان من هر کدوم از بچه های فامیل که زگیل میزد بدنشون تا مطلع میشدن یه غسل خاصی رو واسه همون فرد انجام میدادن و روز بعد کلاً از زگیل خبری نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
confused2confused2confused2
با تمام بی کسی هایم کســـی دارم هنـــــوز

گاهی گمان نمی کنی و می شود/گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای, گدائی و بخت نیست /گاهی تمام شهر گدای تو می شود

 تشکر شده توسط : نازلی , nosrati , خالقی
#3
درمان طب گیاهی :

(موارد ذیل صرفا" جهت اطلاع رسانی است و به معنای تجویز یا تکذیب خواص دارویی آنها نیست)

1- استفاده از شیره انجیر که از انتهای برگ آن در موقع قطع آن از شاخه بدست می آید. دو نوبت در روز از آن شیره فقط در محل زگیل مالیده شود.

2- لیمو ترش را سوراخ نموده و در سرکه بگذارید تا زمانیکه سرکه به خوبی به خورد لیمو رود سپس هر روزی یک قاچ از لیمو آغشته به سرکه را بر روی ضایعه بمالید.

 تشکر شده توسط : شفا یافته , احمدرضا , # پریسا # , nosrati , nazaninamiri70
#4
زگيل‌ها ضايعات ‌خوش‌خيم ‌حاصل از تکثير اپيدرم هستند که ‌سرايت ‌خفيفي ‌از فردبه‌فرد و از يک ناحيه‌به‌ناحيه در يک فرد دارند. آنها مي‌توانند در هر نقطه‌اي ‌از پوست ‌ظاهر شوند ولي ‌بيشتر روي ‌انگشتان‌دست‌، دست‌ها و بازوها ظاهر مي‌شوند و در هر سني ‌ممكن ‌است سراغ افراد بيايند...

زگيل‌ها ابتدا اندازه ‌كوچكي (3-1 ميلي‌متر) دارند و اغلب به ‌صورت ‌خوشه‌هايي ‌اطراف ‌يك‌ «زگيل‌مادر» ظاهر مي‌شوند. زگيل‌ها درد و خارش‌ ندارند و بسيار شايع‌ هستند. تا بزرگسالي‌،
90 درصد افراد داراي ‌آنتي‌بادي‌ بر ضدويروس‌ خواهند شد كه ‌نشانگر سابقه ‌يك‌ بار عفونت ‌زگيلي ‌است‌.

بعد از درمان، ممکن است زگيل دوباره عود کند چون بيش از 70 نوع ويروس مي‌توانند زگيل ايجاد کنند و به دنبال هر نوع درمان هم احتمال عود وجود دارد. علاوه بر درمان زگيل، خشک نگه‌داشتن پوست و رعايت بهداشت شخصي، ‌استفاده‌نکردن از وسايل مشترک با ديگران اهميت بسزايي دارد.

بچه‌ها و نوجوانان مستعدترين افراد براي ابتلا به زگيل هستند، اما زگيل‌هاي کف پا بيشتر در بالغان ديده مي‌شود. به‌‌خصوص در کساني که بيشتر به استخر و سونا مي‌روند، چون مرطوب‌شدن پوست کف پا، ورود ويروس را آسان‌تر مي‌کند. کساني که مرطوب يا زخمي شدن پوست در آنها شايع‌تر است، مانند کارکنان استخرها، حمام‌ها، قصاب‌ها و مکانيک‌ها بيشتر در معرض ابتلا به اين بيماري هستند. ‌همچنين کساني که به‌دلايلي، وضعيت ايمني خوبي ندارند، مثل بيماران مبتلا به ايدز يا کساني که داروهايي که سيستم ايمني را تضعيف مي‌کند، مصرف مي‌کنند.

درمان با توجه به نوع زگيل و محل آن (پوست يا مخاط) و تعداد ضايعات متفاوت است. البته هيچ‌کدام از روش‌هاي درماني، اين ضايعات را صددرصد درمان نمي‌کنند و احتمال عود زگيل وجود دارد. براي درمان زگيل معمولي که بيشتر پشت دست‌ها و پاها ديده مي‌شود يا زگيل‌هاي کف پا، مي‌توان از روش‌هاي زير استفاده کرد:

1. استفاده از محلول‌ها يا پُمادها و چسب‌هاي ضدزگيل،

2. کرايوتراپي يا فريزکردن ضايعات، 3. سوزاندن ضايعات،

4. ليزرکردن ضايعات، 5. استفاده از مواد سوزاننده، 6. تزريق آمپول بلئومايسين براي زگيل‌هاي مقاوم بزرگ کف پا.

چند توصيه براي پيشگيري

1. رعايت بهداشت شخصي، 2. استفاده نکردن از وسايل مشترک با ديگران مانند حوله، کفش، جوراب، وسايل ريش‌تراشي و...،
3. خشک نگه‌داشتن کف دست‌ها و پاها، 4.پوشيدن دمپايي شخصي در استخرها و سونا، 5. پرهيز از بي‌بند و باري‌هاي جنسي، 6. اقدام سريع براي درمان ضايعات .

کساني که زگيل دارند، بايد حتما پيگيري‌هاي مداوم داشته باشند؛ مخصوصا خانم‌هايي که مبتلا به زگيل تناسلي هستند بايد پس از درمان، هر 6 ماه يک‌بار به پزشک متخصص زنان مراجعه کنند و تست پاپ‌اسمير انجام دهند، چون احتمال دارد پس از 20- 5 سال دچار سرطان دهانه رحم شوند.

 تشکر شده توسط : نازلی , nosrati , ثریا
#5
توضيح‌ كلي‌
زگيل‌ عبارت‌ است‌ از تومورهايي‌ خوش‌ خيم‌ در اثر يك‌ ويروس‌ در لايه‌ خارجي‌ پوست‌. زگيل‌ها سرطاني‌ نيستند. داراي‌ سرايت‌ خفيفي‌ از فرد به‌ فرد و از ناحيه‌ به‌ ناحيه‌ در يك‌ فرد هستند. مي‌توانند در هر نقطه‌ از پوست‌ ظاهر شوند ولي‌ بيشتر روي‌ انگشتان‌ دست‌، دست‌ها و بازوها ظاهر مي‌گردند. در سنين‌ 3-1 سال‌ شايع‌تر هستند ولي‌ در هر سني‌ ممكن‌ است‌ رخ‌ دهند.
علايم‌ شايع‌
يك‌ برآمدگي‌ كوچك‌ روي‌ پوست‌ با مشخصات‌ زير:
زگيل‌ها با اندازه‌ كوچك‌ (3-1 ميلي‌متر) شروع‌ و بزرگتر مي‌شوند.
زگيل‌ها سطحي‌ خشن‌ و حدودي‌ كاملاً واضح‌ دارند.
معمولاً رنگي‌ مشابه‌ پوست‌ دارند ولي‌ گاهي‌ تيره‌تر هستند.
زگيل‌ها غالباً به‌ صورت‌ خوشه‌ هايي‌ اطراف‌ يك‌ «زگيل‌ مادر» ظاهر مي‌شوند.
با برش‌ سطح‌ زگيل‌ مي‌بينيد كه‌ نقطه‌هاي‌ سياه‌ كوچك‌ يا نقطه‌هاي‌ خونريزي‌ دهنده‌ است‌.
زگيل‌ها درد و خارش‌ ندارند.
بعضي‌ زگيل‌ها در كف‌ پا ظاهر مي‌شوند.
علل‌
تهاجم‌ ويروس‌ پاپيلوما به‌ لايه‌ خارجي‌ پوست‌ (اپيدرم‌). ويروس‌ برخي‌ سلول‌ها را تحريك‌ مي‌كند تا سريع‌تر از حد طبيعي‌ رشد كنند. زگيل‌ها بسيار شايع‌ هستند. تا بزرگسالي‌، 90% افراد داراي‌ آنتي‌ بادي‌ بر ضد ويروس‌ خواهند شد كه‌ نشانگر سابقه‌ يك‌ بار عفونت‌ زگيلي‌ است‌.
عوامل‌ افزايش‌دهنده‌ خطر
استفاده‌ از حمام‌هاي‌ عمومي‌
تروماي‌ پوست‌
سركوب‌ ايمني‌ ناشي‌ از داروها يا بيماري‌
پيشگيري‌
براي‌ جلوگيري‌ از گسترش‌ زگيل‌ها، آنها را نخراشيد. زگيل‌ها با برش‌ها و خراش‌هاي‌ كوچك‌ به‌ راحتي‌ گسترش‌ مي‌يابند.
كفش‌ هايي‌ بپوشيد كه‌ مناسب‌ اندازه‌ پا باشند.
عواقب‌ مورد انتظار
بسياري‌ از زگيل‌ها در عرض‌ يك‌ ماه‌ خود به‌ خود از بين‌ مي‌روند. بدون‌ درمان‌ زگيل‌هاي‌ باقي‌ مانده‌ ظرف‌ 3-2 سال‌ محو مي‌شوند.
عوارض‌ احتمالي‌
گسترش‌ به‌ ساير اعضاي‌ بدن‌
عفونت‌ ثانويه‌ يك‌ زگيل‌
عود زگيل‌ها پس‌ از درمان‌
درمان‌

اصول‌ كلي‌
سرمادرماني‌ (يخ‌ زدن‌ سلول‌ها براي‌ تخريب‌ آنها). اين‌ اقدام‌ در مطب‌ انجام‌ مي‌گيرد و به‌ بيهوشي‌ نياز ندارد و باعث‌ خونريزي‌ نمي‌گردد. ممكن‌ است‌ در حين‌ عمل‌ يخ‌زدن‌ اندكي‌ درد و آزار ايجاد گردد و درد ممكن‌است‌ پس‌ از گرم‌ شدن‌ مجدد، اندكي‌ زياد شود. گاهي‌ براي‌ تخريب‌ زگيل‌ها 5-2 بار درمان‌ در هفته‌ لازم‌ است‌.
جراحي‌ الكتريكي‌ (استفاده‌ از گرما براي‌ تخريب‌ سلول‌ها). اين‌ درمان‌ مي‌تواند در يك‌ بار ويزيت‌ در مطب‌ انجام‌ پذيرد ولي‌ بهبودي‌ مدت‌ بيشتري‌ طول‌ مي‌كشد و عفونت‌هاي‌ باكترياي‌ ثانويه‌ و ايجاد جوشگاه‌ شايع‌تر است‌.
در صورتي‌ كه‌ تحت‌ جراحي‌ الكتريكي‌ قرار بگيريد، در محل‌ درمان‌ تاولي‌ (گاهي‌ همراه‌ با خون‌) ايجاد خواهد شد.سقف‌ تاول‌ بدون‌ درمان‌ اضافي‌ ظرف‌ 14-10 روز باز مي‌شود. يا جوشگاه‌ كمي‌ باقي‌ خواهد ماند يا اصلاً دچار جوشگاه‌ نمي‌شويد. شست‌وشو و استفاده‌ از مواد آرايشي‌ يا زيبايي‌ را مطابق‌ معمول‌ انجام‌ دهيد. اگر لباس‌ تاول‌ را تحريك‌ مي‌كند، آن‌ را با يك‌ بانداژ چسبان‌ كوچك‌ بپوشانيد. اگر تاول‌ باز شود، مايع‌ ممكن‌ است‌ داراي‌ ويروس‌ فعال‌ باشد و به‌ ساير نواحي‌ گسترش‌ يابد. ناحيه‌ را با آب‌ داغ‌ و صابون‌ بشوييد؛ خشك‌ كنيد و بپوشانيد.
در مورد زگيل‌هاي‌ كف‌ پا، پوشش‌ يا بالشتكي‌ در كفش‌ قرار دهيد تا راه‌ رفتن‌ راحت‌ شود.
داروها
داروهاي‌ موضعي‌ مثل‌ اسيد ساليسيليك‌ خفيف‌ ممكن‌ است‌ براي‌ تخريب‌ زگيل‌ها تجويز شوند. در اين‌ صورت‌ از دستورالعمل‌هاي‌ روي‌ بسته‌بندي‌ آنها پيروي‌ كنيد.
ممكن‌ است‌ براي‌ كمك‌ به‌ درمان‌ زگيل‌ها، ترتينوئين‌ (اسيد رتينوئيك‌) يا بنزوئيل‌ پراكسايد تجويز گردند.
فعاليت‌
محدوديتي‌ وجود ندارد.
رژيم‌ غذايي‌
رژيم‌ غذايي‌ خاصي‌ ندارد.
در اين‌ شرايط‌ به‌ پزشك‌ خود مراجعه‌ نماييد
اگر خود يا كودك‌ شما زگيل‌ داشته‌ باشيد و بخواهيد آن‌ را برداريد.
اگر بعد از برداشتن‌ با جراحي‌ سرپايي‌ يا سوزاندن‌ الكتريكي‌، علايم‌ عفونت‌ در محل‌ درمان‌ ظاهر شوند.
اگر پس‌ از درمان‌ تب‌ ايجاد گردد.
اگر زگيل‌ها پس‌ از درمان‌ كاملاً از بين‌ نروند.
اگر پس‌ از درمان‌ زگيل‌هاي‌ ديگري‌ ظاهر شوند
...
 تشکر شده توسط : shokolat , hamid t , paeeze , baran1390 , Ali 324 , nazaninamiri70
#6
میخچه همون زیگیله؟


به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...













 تشکر شده توسط : nazaninamiri70
#7
نه با هم فرق دارند .
میخچه کف پا بوجود میاد و در موقع راه رفتن درد داره .
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : nazaninamiri70
#8
Rainbow 

.jpg   24220612720012815112121821812411441831330.jpg (اندازه: 32.69 KB / تعداد دفعات دریافت: 55)
پاسخ های زیر از خانم دکتر مریم اخیانی، متخصص بیماری‌های پوست‌ و مو می باشد.

سئوال) چه عواملی زمینه‌ساز بروز زگیل می‌شوند و چه افرادی در معرض ابتلا قرار دارند؟
پاسخ) از نظر سنی بچه‌ها و نوجوانان مستعدترین افراد برای ابتلا به زگیل هستند. اما زگیل‌های کف پا بیش‌تر در بالغین دیده می‌شود. خصوصاً در کسانی که بیش‌تر از استخر و سونا استفاده می‌کنند، چون مرطوب شدن پوست کف پا ورود ویروس را آسان‌تر می‌کند.
از نظر شغلی کسانی که دارای حرفه‌هایی هستند که مرطوب یا زخمی شدن پوست در آن‌ها شایع‌تر است، بیش‌تر در معرض این بیماری هستند؛ مانند کارکنان استخرها، حمام‌ها، قصاب‌ها و مکانیک‌ها.
هم‌چنین کسانی که به دلایلی، وضعیت ایمنی خوبی ندارند مثل بیماران مبتلا به ایدز و یا کسانی که داروهای ضعیف کننده سیستم ایمنی مصرف می‌کنند، شانس بیش‌تری جهت ابتلا دارند.
س) روش درمان زگیل به چه صورت است؟
پ) با توجه به این که زگیل انواع مختلف دارد و نقاط مختلف پوست و مخاط را گرفتار می‌کند و هم‌چنین بسته به تعداد ضایعات در نقاط مختلف بدن، درمان‌های متفاوتی برای زگیل وجود دارد. البته لازم به تأکید است که هیچ کدام از روش‌های درمانی، پاسخ 100درصد نمی‌دهند و احتمال عود زگیل حتی با کلیه روش‌های درمانی وجود دارد. برای درمان زگیل معمولی که بیش‌تر پشت دست‌ها و پاها دیده می‌شوند و یا زگیل‌های کف پا می‌توان از روش‌های زیر استفاده کرد:
1- استفاده از محلول‌ها یا پُمادها و چسب‌های ضد زگیل
2- کرایوتراپی یا فریز کردن ضایعات
3- سوزاندن ضایعات
4- لیزر کردن ضایعات
5- استفاده از مواد سوزاننده
6- تزریق آمپول بلئومایسین برای فرم‌های مقاوم بزرگ کف پا
س)آیا امکان عود زگیل بعد از درمان آن وجود دارد و آیا یک بار ابتلا به آن مصونیت می‌دهد؟
پ) زگیل به صورت کامل مصونیت نمی‌‌دهد، چون همان‌طور که ذکر شد بیش از 70 نوع ویروس می‌توانند در ایجاد زگیل دخیل باشند و علاوه بر آن به دنبال هر نوع درمان احتمال عود مجدد نیز وجود دارد.
علاوه بر درمان زگیل، خشک نگه داشتن پوست و رعایت بهداشت شخصی، عدم استفاده از وسایل دیگران و هم‌چنین ندادن وسایل شخصی خود به دیگران هم از اهمیت به سزایی برخوردار هستند.
س)توصیه شما برای پیش‌گیری از ابتلا به زگیل چیست؟
پ) 1- به طور دایم و مرتب باید بهداشت شخصی را رعایت کرد.
2- به هیچ‌وجه از وسایل شخصی دیگران نباید استفاده کرد؛ مانند حوله، کفش، جوراب، وسایل ریش‌تراشی و غیره.
3- تا حد ممکن کف دست‌ها و پاها را باید خشک نگه داشت.
4- در استخرها و سونا حتماً از دمپایی شخصی استفاده کرد.
5- از بی‌بند و باری‌های جنسی پرهیز کرد.
6- هر چه سریع‌تر نسبت به درمان ضایعات اقدام کرد.
7- کسانی که زگیل دارند، باید حتماً پی‌گیری‌های مداوم داشته باشند؛ مخصوصاً در مورد خانم‌هایی که مبتلا به زگیل تناسلی هستند توصیه می‌شود که پس از درمان زگیل هر 6 ماه یک بار به پزشک متخصص زنان خود مراجعه نمایند و تست پاپ اسمیر انجام دهند، چون احتمال دارد خانم‌هایی که زگیل تناسلی پیدا کرده اند پس از 20- 5 سال دچار سرطان دهانه رحم شوند.
س) برای جلوگیری از افزایش تعداد زگیل چه توصیه‌ای دارید؟
پ) برای جلوگیری از افزایش زگیل درمان به موقع بسیار کمک‌کننده است. هم‌چنین رعایت موارد ذکر شده در پیش‌گیری از ایجاد زگیل، می‌تواند تا حد زیادی از افزایش زگیل جلوگیری نماید.
س) توصیه‌ی شما به این بیمار عزیز چیست؟
پ) زگیل یک بیماری ویروسی واگیردار است و هنگامی که شخصی مبتلا به زگیل شود باید حتما هر چه زودتر درمان شود، زیرا به سبب واگیردار بودن زگیل، نه تنها ممکن است تعداد ضایعات روی بدن شخص زیاد شود بلکه برای اطرافیان هم ممکن است واگیردار باشد. علاوه بر درمان زگیل، خشک نگه داشتن پوست و رعایت بهداشت شخصی، عدم استفاده از وسایل دیگران و هم‌چنین ندادن وسایل شخصی خود به دیگران هم از اهمیت به سزایی برخوردار هستند. چنان که این افراد نکات ذکر شده را رعایت کنند تا حد بسیار زیادی مانع از گسترش و واگیری زگیل می‌شوند.
بنابراین لازم است به طور کلی بهداشت را رعایت کرده و از وسایل شخصی دیگران استفاده نکنند. تا حد امکان پوست خود را خشک نگه دارند. از جویدن ناخن‌های خود خودداری کنند. از دست کاری زگیل خودداری کنند و از محیط‌های نمناک دوری کنند. به یاد داشته باشید که درمان به موقع زگیل باعث پیش‌گیری از بیماری و یا جلوگیری از انتشار آن می‌شود.

---------------------------خارج ازمتن---------------------------------------------
اضافه میکنم که شیره برگ انجیر نیز بسیار خوب است (سفیدرنگ) که از برگ انجیر بیرون میاد.

.jpg   ficuscarica1.jpg (اندازه: 17.42 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)

 تشکر شده توسط : ثریا , nazaninamiri70
#9
من چند روز پیش دنبال خواص بادمجون می گشتم. چند جا خوندم که بادمجون سوخته مخلوط با سرکه زگیل رو خوب میکنه.
برام خیلی جالب بود.
ارزش ماورایی هرکس، به اندازه حرفهاییست که برای نگفتن دارد...
 تشکر شده توسط : نازلی , nosrati
#10
درمان با شیره درخت انجیر رو خیلی ها انجام دادنداثر زیادی دارد.
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده

 تشکر شده توسط : نازلی , nosrati
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  علل انواع سردرد و درمان آن Sina 29 43,238 2022/09/13, 02:22 PM
آخرین ارسال: snakeeye
  وسواس، شناخت و راه های درمان ورپریده 8 8,806 2016/12/27, 10:15 PM
آخرین ارسال: silent
  یبوست ، شقاق و راه های درمان yaro 17 93,305 2016/05/04, 09:00 PM
آخرین ارسال: آنا
  سرما خوردگی - پیشگیری و درمان kaj 23 24,367 2015/08/06, 12:49 PM
آخرین ارسال: glassheart
  شناخت دیابت - تغذیه و درمان دیابت tanha 21 18,080 2015/07/04, 04:52 PM
آخرین ارسال: nahid
  التهاب مفاصل - درمان غذایی و دارویی yaro 7 13,296 2014/11/13, 06:11 PM
آخرین ارسال: i_sh
  علت و درمان سردی دست و پا نازلی 8 73,952 2014/11/10, 05:49 AM
آخرین ارسال: movahedi
  درمان معجزه آمیز سوختگی نازلی 3 76,639 2014/10/21, 03:28 PM
آخرین ارسال: nahid
  درمان بی خوابی و کم خوابی shahrzad 21 29,311 2014/09/08, 06:19 PM
آخرین ارسال: 0MID
  علت و درمان ریزش مو paravar2008 16 16,311 2014/07/11, 03:09 PM
آخرین ارسال: nahid



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست