امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص انواع بادام
#10
آشنایی با خواص بادام هندی

همشهری آنلاین: کاجو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل‌های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. ...

کاجو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل‌های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است.

این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل است که در پایین یا زیر میوه‌ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می‌شود.

با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است.

در قرن 16 میلادی، پرتغالی‌ها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند.

امروزه کشورهای هند، تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و برزیل تولید کننده‌های بزرگ کاشو هستند.

در برخی کشورها مانند برزیل و نیجریه از این دانه، کره‌ی نرم خوش مزه‌ای درست می‌کنند که بسیار مطبوع است. این کره از چرخ کردن و فشرده شدن آن حاصل شود.

برای این که با خاصیت این گیاه بیشتر آشنا شوید متن زیر را مطالعه نمایید:

فواید مصرف بادام هندی

* پیشگیری از سنگ‌های صفراوی

مصرف کاجو برای پیشگیری از تشکیل سنگ‌های صفراوی بسیار مفید است؛ یک تحقیق 20 ساله‌ی جمع آوری شده از 80000 زن پرستار نشان می‌دهد کسانی که در هفته حدود 30 گرم بادام هندی مصرف نموده‌اند در مقایسه با دیگرانی که آن را در برنامه‌شان نداشته‌اند، 25 درصد کمتر به سنگ‌های صفراوی مبتلا شدند. بنابراین آن را وارد برنامه‌ی غذایی روزانه‌تان نمایید.

* سلامت استخوان ها و آرامش

این حقیقت کاملاً جا افتاده است که کلسیم برای استحکام استخوان‌ها ضروری است، اما بد نیست بدانید که منیزیم نیز برای حفظ سلامت استخوان‌ها حیاتی است. حدود دو سوم منیزیم بدن در استخوان‌ها وجود دارد.

منیزیم برای متابولیسم کلسیم در بدن لازم است و با تراز کردن میزان کلسیم، به تنظیم تونوسیته‌ی عصبی و عضلانی کمک می‌کند. در واقع کلسیم برای انقباض عضلانی و منیزیم برای انبساط آن مورد نیاز است.

* آنتی اکسیدانی قوی

از دیگر مواد معدنی موجود در کاشو می‌توان به مِس اشاره کرد. مس یکی از اجزای مهم آنزیم‌های بدن است که در خیلی از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت می‌کند.

مس برای برداشتن رادیکال‌های آزاد مُضر در بدن و برای استفاده‌ی بهینه‌ی آهن کمک بزرگی است.

مس برای تولید ملانین و برای پرورش استخوان‌ها و بافت‌های ارتباطی بدن ضروری است.

* کاهش ریسک افزایش وزن

بر خلاف باور عموم مردم که می‌گویند مصرف منظم بادام هندی موجب اضافه وزن و چاقی می‌شود، باید گفت که تحقیقات اخیر نشان داده‌اند که این تصورات غلط، بی‌اساس است. در حقیقت افرادی که دو بار در هفته از بادام هندی استفاده می‌کردند در مقایسه با دیگر افراد مشابهی که اصلاً بادام هندی نمی‌خوردند اضافه وزن کمتری داشتند. البته بد نیست بدانید که هر 30 گرم بادام هندی حدود 160 کالری انرژی دارد.

* سلامت قلب و عروق

بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K است که به تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن کمک می‌کند.

کاشو فشار خون بالا را کاهش می‌دهد چرا که به عنوان یک دیوروتیک یا مُدر خوب مطرح می‌باشد و علاوه بر این عواملی هم چون منیزیم و لینولنیک اسید نیز در آن یافت می‌شود که از عوامل تنظیم کننده‌ی فشار خون هستند.

پس برای پیشگیری از بیماری‌های کرونری قلب، هفته‌ای 4 بار و هر بار به اندازه‌ی یک مشت بادام هندی بخورید.

به طور کلی بیشتر آجیل‌ها به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع برای سلامت قلب مفید هستند.

احتیاط کنید:

* بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای از اگزالات است. مطالعات نشان داده است که تجمع این مواد در بدن می‌تواند منجر به کریستاله شدن آن‌ها و در نتیجه ایجاد مشکل شود.

از این رو افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه‌ها و یا کیسه‌ی صفرای‌شان را در آورده‌اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود.

* آلرژی غذایی یکی دیگر از عوارضی است که ممکن است با خوردن کاشو به وجود بیاید. این واکنش‌های آلرژیک ممکن است یا فوری باشد و خاص(مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب‌ها و...) یا ممکن است با تأخیر و عمومی باشد(مانند خستگی و افسردگی).

بادام هندی

نکات مربوط به پخت و پز

بادام هندی می‌تواند در خیلی از دستور پخت غذاها وجود داشته باشد مثل سالادها، ماکارونی‌ها، سوپ‌ها، خورش‌ها و حتی دسرها.

در غذاهایی که با پختن آماده می‌شوند معمولا بادام هندی را در مراحل آخر پخت اضافه می‌کنند، در غیر این صورت بادام هندی‌ها خیلی زود نرم شده و بافت‌شان از هم پاشیده می‌شود.

در این نوع غذاها، دانه‌های بادام هندی نرم می‌شوند و بنابراین صدای خرد شدن‌شان را در دهان‌تان مانند دیگر آجیل‌ها نمی‌شنوید، اما در سالادها و دسرها می‌توانید بافت بادام هندی را به همان صورتی که است، در زیر دندان‌های‌تان احساس کنید.

منبع: تبیان




فایل‌(های) پیوست شده
.jpg   87-8118.jpg (اندازه: 7.06 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : soory , هيوا
  


پیام های داخل این موضوع
خواص بي نظير بادام - توسط نازلی - 2011/10/25, 09:28 PM
RE: خواص بي نظير بادام - توسط paeazan - 2012/09/18, 10:14 AM
RE: خواص بي نظير بادام - توسط mohabat - 2012/09/26, 11:53 AM
RE: خواص انواع بادام - توسط nahid - 2017/05/24, 05:08 PM
خواص بادام زمینی - توسط شهرزاد - 2012/03/07, 03:52 PM
خواص بادام هندی - توسط شهرزاد - 2012/03/07, 04:40 PM
RE: خواص بادام هندی - توسط # پریسا # - 2012/03/14, 09:25 PM
خواص بی نظیر بادام - توسط najva - 2012/04/10, 09:12 AM
آشنایی باخواص بادام هندی - توسط sargol - 2012/12/02, 04:07 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,813 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,253 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,126 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,212 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,285 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 35,792 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,768 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,628 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,350 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی
  آشنایی با خواص و طرز تهیه‌ی شیرهای گیاهی نازلی 15 15,686 2015/12/11, 12:13 AM
آخرین ارسال: سها



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان