2015/08/07, 03:46 PM
عناب سوغات استان خراسان جنوبی و زمان برداشت آن اواسط مرداد تا اواخر شهریور میباشد و در سایر فصول معمولاً فقط میتوان خشک شده آن را خریداری کرد.
به دلیل تبخیر آب، ماحصل خشک کردن هر 4 یا 5 کیلو عناب تازه، 1 کیلوگرم عناب خشک شده میباشد.
عناب خشک نسبت به تازۀ آن کمی شیرین تر است چرا که با تبخیر آب، املاح آن بهتر احساس میشود.
برای مصرف عناب خشک باید آن را کمی خیس نمود چون جویدن آن به دلیل سفتی ممکن است به دندان آسیب وارد کند. امّا عناب تازه را میتوان به راحتی جوید.
در زمان خشک شدن عناب آن را با دود برگ و خار و خاشاک درخت این میوه از آفات احتمالی محافظت میکنند.
این میوه وقتی کال است سبز رنگ بوده و پس از رسیدن قرمز پررنگ میشود.
این ها اطلاعاتی بود که در سفر دیروزم به بیرجند به دست آوردم امیدورام نقص و اشتباهی در اونها نباشه.
به دلیل تبخیر آب، ماحصل خشک کردن هر 4 یا 5 کیلو عناب تازه، 1 کیلوگرم عناب خشک شده میباشد.
عناب خشک نسبت به تازۀ آن کمی شیرین تر است چرا که با تبخیر آب، املاح آن بهتر احساس میشود.
برای مصرف عناب خشک باید آن را کمی خیس نمود چون جویدن آن به دلیل سفتی ممکن است به دندان آسیب وارد کند. امّا عناب تازه را میتوان به راحتی جوید.
در زمان خشک شدن عناب آن را با دود برگ و خار و خاشاک درخت این میوه از آفات احتمالی محافظت میکنند.
این میوه وقتی کال است سبز رنگ بوده و پس از رسیدن قرمز پررنگ میشود.
این ها اطلاعاتی بود که در سفر دیروزم به بیرجند به دست آوردم امیدورام نقص و اشتباهی در اونها نباشه.
آری؛
روزهای خوب خواهند آمد...
روزهای خوب خواهند آمد...