2012/08/14, 09:07 PM
زرده تخممرغ به اندازه سیگار مضر است
نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی صحبت از بیماری تصلب شرائین و سفتی عروق به میان كشیده می شود، زرده تخم مرغ می تواند به اندازه سیگار مضر و خطرناك باشد.
به گزارش سرویس سلامت ایسنا، دكتر دیوید اسپنس از متخصصان برجسته نورولوژی در آمریكا كه سرپرستی این مطالعه جدید را عهده دار بوده خاطرنشان ساخت خوردن زرده تخم مرغ به همان روش سیگار كشیدن باعث سفت شدن عروق یا به اصطلاح عارضه تصلب شرائین می شود.
به گزارش ساینس دیلی، دكتر اسپنس استاد نورولوژی در دانشكده پزشكی و دندانپزشكی اسكولیش وسترن و نیز رئیس مركز مطالعات تصلب شرائین و پیشگیری از سكته در انستیتو �روبارتز� با مطالعه روی بیش از ۱۲۰۰ بیمار دریافت كه مصرف زیاد و مداوم زرده تخم مرغ باعث افزایش تشكیل پلاك های كاروتید در عروق می شود و خطر سكته مغزی و قلبی را تشدید می كند.
دكتر اسپنس تاكید كرد: افرادی كه در معرض خطر بیماری های قلبی و عروقی هستند باید از مصرف مداوم زرده تخم مرغ جدا پرهیز كنند.
جزئیات این آزمایشات در مجله تصلب شرائین منتشر شده است.
نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی صحبت از بیماری تصلب شرائین و سفتی عروق به میان كشیده می شود، زرده تخم مرغ می تواند به اندازه سیگار مضر و خطرناك باشد.
به گزارش سرویس سلامت ایسنا، دكتر دیوید اسپنس از متخصصان برجسته نورولوژی در آمریكا كه سرپرستی این مطالعه جدید را عهده دار بوده خاطرنشان ساخت خوردن زرده تخم مرغ به همان روش سیگار كشیدن باعث سفت شدن عروق یا به اصطلاح عارضه تصلب شرائین می شود.
به گزارش ساینس دیلی، دكتر اسپنس استاد نورولوژی در دانشكده پزشكی و دندانپزشكی اسكولیش وسترن و نیز رئیس مركز مطالعات تصلب شرائین و پیشگیری از سكته در انستیتو �روبارتز� با مطالعه روی بیش از ۱۲۰۰ بیمار دریافت كه مصرف زیاد و مداوم زرده تخم مرغ باعث افزایش تشكیل پلاك های كاروتید در عروق می شود و خطر سكته مغزی و قلبی را تشدید می كند.
دكتر اسپنس تاكید كرد: افرادی كه در معرض خطر بیماری های قلبی و عروقی هستند باید از مصرف مداوم زرده تخم مرغ جدا پرهیز كنند.
جزئیات این آزمایشات در مجله تصلب شرائین منتشر شده است.