امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص زردآلو
#2


زردآلو سپري براي محافظت از چشم‌ها

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران


زردآلو يك منبع غني از پيش فاكتور ويتامين آ موسوم به بتاكاروتن است و بنابراين در حفظ سلامت و بينايي چشم‌ها تاثير قابل توجهي دارد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، بتاکاروتن در بدن به ويتامين آ تبديل مي‌شود و اين ويتامين نقش حياتي در بهبود بينايي دارد. اين ميوه همچنين به عنوان يک آنتي اکسيدان قوي مانع از تخريب سلول‌ها توسط مولكول‌هاي راديکال‌ آزاد مي‌شود.

به گفته متخصصان تغذيه در دانشكده علوم بهداشتي هاروارد، انواعي از اين ميوه كه به رنگ نارنجي تيره هستند، ذخيره بتاكاروتن در آنها نيز بيشتر است.

مواد غذايي حاوي بتاكاروتن سبب كاهش خطر بروز بيماري‌هاي قلبي، سكته، آب مرواريد و بعضي از انواع سرطان‌ها مي‌شوند. مقادير بالاي بتاکاروتن و ليکوپن موجود در زردآلو موجب مي‌شود غذاي مفيدي براي حفظ سلامت قلب باشد. اين دو ماده به عنوان آنتي‌اکسيدان از اکسيداسيون کلسترول بد و بروز بيماري‌هاي قلبي جلوگيري مي‌کنند.

به گزارش روزنامه اكسپرس، اين ميوه براي تقويت بينايي چشم، جلوگيري از بروز بيماري‌هاي قلبي و آب مرواريد مفيد است. راديکال‌هاي آزاد، عدسي چشم را تخريب مي‌کنند و سبب بروز آب مرواريد مي‌شوند و يا با تحليل بردن ذخيره خوني چشم‌ها، سبب تخريب بافت چشم مي‌شوند.

علاوه بر اين‌ها، زردآلو حاوي فيبرهاي محلول در آب است. مطالعات نشان مي‌دهد که مصرف فيبرهاي محلول در آب سبب حفظ قند خون در مقدار طبيعي و كاهش كلسترول خون مي‌شود. فيبر موجود در زردآلو از بروز يبوست و بيماري‌هاي روده‌اي جلوگيري مي‌کند. هم‌چنين برگه زردآلو سرشار از پتاسيم است. مصرف مواد غني از پتاسيم موجب تنظيم فشارخون مي‌شود. اين ميوه در عين حال سرشار از ويتامين ث و آهن است.

ميوه رسيده زردآلو حاوي ويتامين‌هاي گروه ب بوده و بنابراين براي درمان بيماري‌هاي عصبي و روحي، بي‌خوابي، خستگي شديد، گيجي و فراموشي مفيد است.

آزمايشات جديد نيز نشان داده است كه مقادير زيادي از ساير انواع كاروتنوئيدها مانند كورستين و اسيد سالسيليك در زردآلو وجود دارد. اين مواد متعلق به گروه بزرگي از مواد زيست ‌فعال بوده و قادر هستند از مواد غذايي، مواد درماني توليد كنند يا حتي ديواره مخاطي روده را بازسازي كنند.




 تشکر شده توسط : هانیه , najva , chipchip , elham 66
  


پیام های داخل این موضوع
خواص زردآلو - توسط نازلی - 2011/05/28, 12:30 PM
RE: خواص زردآلو - توسط نازلی - 2011/07/12, 10:16 AM
RE: خواص زردآلو - توسط نازلی - 2012/07/26, 02:01 AM
RE: خواص زردآلو - توسط شيدا رها - 2013/07/07, 11:52 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 6,885 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 46,609 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 31,308 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 24,290 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,327 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 10,423 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 35,936 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 11,820 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 41,704 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,398 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست