امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ام اس و سندرم آنتی فسفولیپید
#24
(2017/09/29, 02:15 AM)Name نوشته است: ....
ممنون میشم شما هم تجربیاتتون رو به اشتراک بگذارید که سلامتی من و محیای عزیز و دوستانی که مشکل ما رو دارن، بیشتر از این به خطر نیفته!

با سلام و آرزوی سلامتی

در ابتدا به این نکته اشاره کنم که پاسخ های ايمنی بدن به دو دسته كلی Th1 و Th2 تقـسيم می شوند. انحراف پاسخ ايمنی بـه سـمت Th1، باعـث تقويـت پاسخ ايمنی سلولی و انحراف پاسخ ايمنی به سمت Th2، باعث تقويت پاسخ ايمنی هومورال و نيز واكنشهای آلرژيك می شود.

در بیماری ام اس با غلبه (تسلط) Th1 مواجه هستیم، بیماری های دیگری مثل دیابت نوع یک، تیروئیدیت هاشیموتو، بیماری گریوز، بیماری کرون، پسوریازیس، سندرم شوگرن، بیماری سلیاک، لیکن پلان، آرتریت روماتوئید و عفونت های ویروسی مزمن نیز در این دسته قرار می گیرند.

از بیماری های که در آن Th2 غالب است، می توان به لوپوس، آلرژیک درماتیت، اسکلرودرمی، اگزمای آتوپیک، سینوزیت، بیماری التهابی روده (IBD)، آسم، آلرژی، سرطان، کولیت اولسراتیو و بیماری حساسیت چندگانه شیمیایی (MCS) اشاره کرد. سندرم آنتی فسفولیپید (APS) نیز این دسته قرار می گیرد.

اما چون داروی سینووکس باعث انحراف پاسخ های ایمنی به سمت Th2 می شود، در نتیجه اگر بیماران دسته دوم از این داروی استفاده نمایند، باعث تشدید علائم و سرعت گرفتن روند بیماری در آنها می شود. مانند اینکه برای فردی که دچار خون ریزی است داروی ضد انعقاد خون تجویز شود. بنابراین، سندرم آنتی فسفولیپید (APS) از عوارض داروی سینووکس نمی باشد.
 تشکر شده توسط : nahid , آنا , Name
  


پیام های داخل این موضوع



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان