امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امیدهای تازه برای درمان سرطان
#7

ریشه کنی سرطان پانکراس در ۱۰ ماه

سه شنبه, دی ۲۸, ۱۳۸۹, ۱۱:۰۷

سرطان پانکراس در مراحل اولیه به خوبی قابل درمان است.

به گزارش روزنامه الکترونیکی دانش و فناوری ـ ستنا، محققان مرکز ملی سرطان آمریکا به تازگی متوجه شدند که با استفاده از یک دارو می‌توانند سرطان پانکراس در مراحل اولیه خود را در مدت تنها ۱۰ ماه در بدن ریشه کن و نابود کنند.

این یافته‌ حیرت‌نگیز امیدی تازه برای درمان این نوع سرطان بسیار کشنده را در محققان زنده کرده است. محققان با استفاده از داروی Gefitinib توانستند سرطان را در مراحل اولیه خود به طور کاملاً موفقیت آمیز درمان کنند.

سرطان لوزالمعده یا Pancreatic Cancer از جمله کشنده ‌ترین سرطان‌ هاست. “قاتل خاموش” لقبی است که به این سرطان داده ‌اند به این دلیل که ۹۰ درصد مبتلایان تا یکسال پس از تشخیص فوت می‌ کنند.

در ایالات متحده آمریکا سالانه بیش از ۳۷ هزار مورد جدید سرطان لوزالمعده تشخیص داده می‌ شود که از این تعداد در حدود ۳۴ هزار نفر به کام مرگ می‌ روند. در اروپا نیز سالانه ۶۰ هزار مورد سرطان لوزالمعده کشف می ‌شود.

سرطان لوزالمعده در مردان بیشتر از زنان و در سیاهپوستان بیشتر از بقیه شایع است. سن بروز این سرطان از ۱۵ تا ۹۰ سال بوده اما اوج بروز آن در سنین ۵۵ تا ۸۰ سال است که در سنین پایین ‌تر نیز در حال گسترش است.

داروی ذکر شده تاکنون برای مراحل پیشرفته تر این سرطان مورد استفاده قرار می گرفت که با این پژوهش استفاده آن در مراحل اولیه نیز انجام خواهد شد.

تهیه و تنظیم: هادی ناصری






کد خبر: ۴۱۱۲۱۶۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۵
علمی پزشکی » بهداشت و درمان
رئیس بخش آندوسکوپی بیمارستان طالقانی عنوان کرد:
تنها 15 درصد از مبتلایان به سرطان پانکراس درمان می شوند
تنها 15 درصد از مبتلایان به سرطان پانکراس قابل جراحی و درمان هستند و بعد از جراحی 5 تا 10 درصد طول عمر 5 سال را خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار گروه علمي باشگاه خبرنگاران:امیر هوشنگ محمد علی زاده رئیس بخش آندوسکوپی بیمارستان طالقانی در ششمین کنگره بیماری های مجاری صفراوی و پانکراس در جمع خبرنگاران گفت: این کنگره با هدف بررسی بیماری های پانکراس ، سرطان پانکراس، سنگ های صفراوی و التهاب حاد و مزمن پانکراس برگزار شده است.

وی در ادامه افزود: در این کنگره آخرین پروتکل های درمانی برای بیماری های پانکراس تا سال 2012 پزشکانی برجسته از سراسر کشور بررسی و ارائه می شود.

وی با بیان این که سه کارگاه آندوسونوگرافی، لاپاراسکوپی و ERCP در این کنگره برگزار خواهد شد اظهار داشت: پزشکانی برجسته از خارج از کشور با حضور در این کنگره موجب ارتقاء دانش و اطلاعات و تبادل تجربیات و تعامل آن ها با پزشکان داخلی می شود.

محمد علی زاده در ادامه تصریح کرد: 60 مقاله به این کنگره ارسال شده است که 37 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر ارائه می شود و با استقبال از این کنگره امیدواریم سال آینده این کنگره به صورت بین المللی برگزار کنیم تا از کشورهای دیگر هم مقالاتی را دریافت کنیم.

بین رژیم غذایی پر پروتئین و سرطان پانکراس ارتباط مستقیم وجود دارد

رئیس بخش آندوسکوپی بیمارستان آیت ا... طالقانی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: تنها 15 درصد از مبتلایان به سرطان پانکراس تحت عمل جراحی قرار می گیرند و 80 تا 85 درصد مبتلایان دیگر امکان جراحی برایشان وجود ندارد.

وی در ادامه افزود: اگر تومور به رگ ها و اندام های اطراف پانکراس سرایت نکرده باشد راهکار درمان آن برداشتن تومور است و امروزه در حال تحقیق و پژوهش برای یافتن روش های درمان جدید برای سرطان پانکراس هستیم.

محمد علی زاده در ادامه با بیان این که از 15 درصد مبتلایان به بیماری های پانکراس که تحت عمل جراحی قرار می گیرند مطابق آمار بین المللی طول عمر 5 ساله اشان کمتر از 5 درصد است اظهار داشت: درمان های چند گانه و تخصصی در حیطه وسیع تر و تحت پروتکل های درمانی می تواند برای این بیماران راهگشا باشد.
وی در ادامه رابطه رژیم غذای و ابتلا به سرطان پانکراس اشاره کرد و گفت: بین رژیم غذایی پر پروتئین و سرطان پانکراس و استعمال دخانیات رابطه وجود دارد و کاهش مصرف گوشت و سایر پروتئین ها و پرهیز از استعمال دخانیات در کاهش ابتلا به سرطان پانکراس موثر است.


نقش تغذیه در سرطان پانکراس

پانکراس یا لوزالمعده غده ی بزرگ سرخ رنگ خوشه مانندی است که نزدیک معده قرار دارد و سرطان آن یکی از کشنده‌ ترین انواع سرطان‌ ها است. از آن جا که تشخیص این سرطان در مراحل اولیه به سختی امکان ‌پذیر است لذا پس از تشخیص، امید نجات بیمار تقریبا وجود ندارد، بنابراین باید عوامل بروز بیماری را شناخته و امر پیشگیری را جدی گرفت.

مواد قندی و افزایش خطر سرطان پانکراس

محققان سوئدی می گویند مصرف زیاد مواد قندی خطر ابتلا به سرطان پانکراس را افزایش می دهد و مصرف کنندگان نوشیدنی های کربنه بیش از همه در معرض خطر قرار دارند.

به گزارش نیوزدیلی، محققان انستیتوی کارولینسکا می گویند نوشیدن نوشابه های قندی حداقل دو بار در روز احتمال این سرطان را دو برابر می کند.

ریختن شکر در قهوه پنج بار در روز این خطر را تا 70 درصد افزایش می دهد.

محققان دریافته اند که مصرف قند باعث می شود پانکراس مقادیر بیشتری انسولین تولید کند.

متاسفانه مصرف نوشابه های غیر الکلی قندی در سراسر جهان بالا است و ایالات متحده از این نظر در راس کشورهای جهان قرار دارد. میزان ابتلا به سرطان پانکراس در این کشور سالانه بیش از 32000 مورد گزارش شده است.

سرطان پانکراس با مصرف میوه و سبزی کاهش می یابد

تحقیقات جدید از کانادا پیشنهاد می کنند رژیم غذایی غنی از میوه و سبزی می تواند به کاهش سرطان پانکراس کمک کند.

در میان سرطان ها، تومورهای پانکراتیک یکی از تاسف انگیزترین مقادیر ادامه حیات را دارا است به طوری که کمتر از 5 درصد بیماران تا 5 سال پس از تشخیص زنده می مانند.

پیش بینی ضعیف این بیماری تا حد زیادی مربوط به این است که به ندرت در مراحل اولیه تشخیص داده می شود لذا شناخت فاکتورهای احتمالی این بیماری حیاتی است.

به گزارش رویتر، نتایج یک مطالعه ی گسترده بر روی کانادایی هایی که مبتلا به سرطان بودند نشان می دهد مصرف بیشتر میوه و سبزیجاتی مانند بروکلی و گل کلم با کاهش احتمال سرطان پانکراس ارتباط دارد.

آنتی اکسیدان ها با پاکسازی رادیکال های آزاد اکسیژن که می توانند منجر به صدمه ناشی از بیماری به سلول ها شوند، به دفع سرطان کمک کنند
به دلایل نامعلوم این ارتباط محدود به مردان بود و در کسانی که بالاترین مصرف میوه و سبزی را داشتند احتمال ابتلاء به سرطان پانکراس یک دوم احتمال آن در افرادی با پایین ترین حد مصرف بود. چنین ارتباطی مشخصا در میان زنان مشاهده نشد. همچنین در بخش دیگری از این مطالعه مشخص شد آنتی اکسیدان لیکوپن به ویژه بر علیه سرطان پانکراس و البته تنها در مردان اثر حفاظت بخش دارد.

لیکوپن که در گوجه فرنگی و محصولات آن به میزان زیادی وجود دارد جزو خانواده ی ترکیبات گیاهی به نام کاروتنوئیدها است که برخی از آن ها در بدن به آنتی اکسیدان ویتامین A تبدیل می شوند.

به گفته ی محققان، پرتقال، سیب، طالبی و نیز سبزیجاتی مانند بروکلی و گل کلم منابع اصلی کاروتنوئیدها و ویتامین C هستند.

ویتامین C نیز آنتی اکسیدان دیگری است که با کاهش احتمال سرطان پانکراس ارتباط دارد.

مهم ‌ترین علل بروز سرطان پانکراس شامل استعمال دخانیات، دیابت،

افزایش سن، مصرف زیاد پروتئین ‌های حیوانی و چرب و مواد قندی و

سابقه ی ابتلا به عفونت مزمن پانکراس است
به نظر می رسد آنتی اکسیدان ها با پاکسازی رادیکال های آزاد اکسیژن که می توانند منجر به صدمه ناشی از بیماری به سلول ها شوند، به دفع سرطان کمک کنند.

به هر حال محققان بر این باور هستند که در حال حاضر تنها راه اجتناب از سرطان پانکراس پیشگیری است و ترک سیگار و مصرف میوه و سبزی تازه دو عامل موثر در این امر هستند.

خطر ابتلا به سرطان پانکراس با مصرف زیاد چربی

پژوهشگران در یک تحقیق جدید هشدار دادند، چربی زیاد موجود در رژیم غذایی، خطر ابتلا به سرطان پانکراس را افزایش می ‌دهد.

مقدار زیاد چربی که از طریق مصرف بالای گوشت قرمز و فرآورده‌های لبنی وارد بدن می‌ شود خطر ابتلا به این سرطان را تشدید می ‌کند.

دکتر راشل استولزنبرگ و دستیاران وی در بخش اپیدمیولوژی و ژنتیک سرطان در انستیتو ملی سرطان آمریکا در این تحقیق روی 500 هزار نفر مطالعه کرده و نوع رژیم غذایی و سطح سلامت این افراد را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

نتایج بررسی ‌های این پژوهشگران نشان داد: مردان و زنانی که به طور کلی مقدار زیادی چربی در رژیم غذایی خود مصرف می ‌کردند به ترتیب 53 و 23 درصد بیشتر به سرطان پانکراس مبتلا شدند. همچنین شرکت کنندگان در این تحقیق که به میزان بالایی از چربی‌ های اشباع شده مصرف می‌ کردند در مقایسه با کسانی که کمتر از این مواد استفاده کرده بودند، 36 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به این سرطان بوده‌ اند.

حبوبات ریسک سرطان پانکراس را کاهش می ‌دهد

مصرف بیش از دو وعده نان شیرینی در هفته خطر ابتلا به سرطان پانکراس را افزایش می دهد که با شوربای جو جایگزین می شود.

محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافته‌ اند مصرف روزانه دو وعده حبوبات خطر ابتلا به سرطان پانکراس را تا 40 درصد کاهش می‌ دهد.

بر اساس این گزارش، مصرف انواع حبوبات و غلات نه تنها از دیابت و بیماری های قلبی جلوگیری می ‌کند بلکه مانع از ابتلا به انواع سرطان به خصوص سرطان پانکراس می شود.

این گزارش می افزاید‏، محققان با بررسی 532 نفر مبتلا به سرطان پانکراس و 1701 نفر سالم با شرایط سنی، وزنی، جنسی و سابقه دیابت یک سال دریافتند که حبوبات مانع از ابتلا به سرطان پانکراس می شود.

این گزارش حاکیست، مصرف هفتگی بیش از دو وعده نان شیرینی خطر ابتلا به سرطان پانکراس را افزایش می‌ دهد.

در نهایت این که مهم ‌ترین علل بروز سرطان پانکراس شامل استعمال دخانیات، دیابت، افزایش سن، مصرف زیاد پروتئین ‌های حیوانی و چرب و مواد قندی و سابقه ی ابتلا به عفونت مزمن پانکراس است.


اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
  


پیام های داخل این موضوع
درمان سرطان - توسط naazanin - 2012/09/01, 01:24 PM
ریشه کنی سرطان پانکرانس در10ماه - توسط sargol - 2012/11/23, 09:35 AM
آینده سرطان - توسط paeazan - 2012/11/26, 12:37 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بیمه‌ سلامت برای افراد فاقد پوشش اجباری می‌شود nahid 2 1,537 2019/10/26, 09:02 PM
آخرین ارسال: hessam
  هر پزشک برای ویزیت بیمار چقدر باید وقت بگذارد؟ nahid 15 10,253 2019/09/12, 01:12 PM
آخرین ارسال: nahid
  تضمین شرکت داروسازی سوییسی برای دسترسی ایران به دارو nahid 0 1,615 2018/08/09, 09:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  فراموشی برای حافظه مفید است ! nahid 0 1,629 2017/06/23, 10:02 PM
آخرین ارسال: nahid
  علل ، پیشگیری و درمان آلزایمر yaro 21 14,980 2016/01/16, 03:09 PM
آخرین ارسال: nahid
  توربوتراپی شیوه ای نوین درمان پوکی استخوان nahid 0 2,906 2014/10/22, 08:11 PM
آخرین ارسال: nahid
  سونامی سرطان با فراگیری قلیان nahid 2 3,004 2014/06/24, 11:50 PM
آخرین ارسال: کارین
  15 دردی که درمان خانگی دارند !! مریم۷۲ 4 4,006 2014/06/11, 03:16 PM
آخرین ارسال: سالومه
  دفترچه هایی که فقط برای نسخه نویسی کارایی دارد naazanin 3 6,541 2014/05/19, 02:01 PM
آخرین ارسال: hania
  درمان طبيعي بينايي چشم بدون عمل warrior 0 127,459 2014/01/30, 01:16 AM
آخرین ارسال: warrior



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست