2011/02/24, 07:20 PM
مبتلایان به ام اس از مصرف غذاهای پرچرب خودداری کنند
نایب رییس انجمن ام اس تاکید کرد: مبتلایان به این بیماری کمتر غذاهای پر چرب بخورند و بیشتر میوه ها و سبزیجات را مصرف کنند.
دکتر محمد علی صحراییان افزود: تاثیر مواد غذایی بر سلامت مبتلایان به ام اس اثبات نشده است، البته برخی از عوارض مانند یبوست که بعضی از این بیماران به آن دچار می شوند با نحوه تغذیه آنان ارتباط مستقیم دارد.
وی در ادامه گفت: برخی از مبتلایان به ام اس دچار یبوست هستند که این مشکل را مصرف غذاهای پرچرب و رژیم غذایی کم فیبر تشدید می کند. از سوی دیگر، چاقی باعث افزایش ناتوانی حرکتی بیمارانی می شود که دچار ضعف عضلانی و اختلال در راه رفتن هستند. در این شرایط به آنان توصیه می شود که وزن خود را در حد متعادل حفظ و رژیم غذایی مناسبی را رعایت کنند.
صحراییان در پایان اظهار کرد: رعایت رژیم های غذایی سخت به مبتلایان به ام اس توصیه نمی شود، چون این کار باعث کاهش شدید وزن آنان می شود بلکه به بیماران توصیه می شود که وزن خود را به تدریج کاهش دهند.