ایران اکونومیست: يک فوق تخصص تغذيه گفت: وجود مقادير زيادي ويتامين C و آهن در نخود فرنگي موجب شده که اين ماده غذايي به تقويت سيستم ايمني بدن کمک کند.
دکتر کيومرث دانشور در گفت وگو با ايسنا منطقه کرمانشاه، در خصوص خواص اين ماده غذايي گفت: نخود فرنگي که در واقع دانه يا تخم کروي شکل گياه نخودسبز است صرف نظر از اين که غني از پروتئين است مقدار زيادي ويتامين و املاح را نيز در خود جاي داده است و از اين رو اين گياه فوايد غذايي زيادي دارد.
وي همچنين گفت: نخود فرنگي منبع بسيار خوبي از ويتامينهاي گروه B است که همه ويتامينهاي اين گروه براي سوخت وساز چربي، پروتئين و کربوهيدرات ضروري هستند.
دانشور در ادامه افزود: وجود مقادير زيادي ويتامين C و آهن در نخود فرنگي موجب شده که اين ماده غذايي به تقويت سيستم ايمني بدن کمک کند. ويتامين C موجود در اين گياه بسياري از سلولهاي توليد کننده انرژي را از تخريب بوسيله راديکالهاي آزاد محافظت ميكند و در پيشگيري از بروز سرطان موثر است.
دکتر دانشور در پايان تاکيد کرد: همچنين اين گياه حاوي مادهاي موسوم به لوتئين است که به کاهش خطر ابتلا به بيماريهاي چشمي مانند دژنراسيون ماکولار و آب مرواريد کمک ميکند.
دکتر کيومرث دانشور در گفت وگو با ايسنا منطقه کرمانشاه، در خصوص خواص اين ماده غذايي گفت: نخود فرنگي که در واقع دانه يا تخم کروي شکل گياه نخودسبز است صرف نظر از اين که غني از پروتئين است مقدار زيادي ويتامين و املاح را نيز در خود جاي داده است و از اين رو اين گياه فوايد غذايي زيادي دارد.
وي همچنين گفت: نخود فرنگي منبع بسيار خوبي از ويتامينهاي گروه B است که همه ويتامينهاي اين گروه براي سوخت وساز چربي، پروتئين و کربوهيدرات ضروري هستند.
دانشور در ادامه افزود: وجود مقادير زيادي ويتامين C و آهن در نخود فرنگي موجب شده که اين ماده غذايي به تقويت سيستم ايمني بدن کمک کند. ويتامين C موجود در اين گياه بسياري از سلولهاي توليد کننده انرژي را از تخريب بوسيله راديکالهاي آزاد محافظت ميكند و در پيشگيري از بروز سرطان موثر است.
دکتر دانشور در پايان تاکيد کرد: همچنين اين گياه حاوي مادهاي موسوم به لوتئين است که به کاهش خطر ابتلا به بيماريهاي چشمي مانند دژنراسيون ماکولار و آب مرواريد کمک ميکند.