امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقایسه میزان پروتئین گوشت و قارچ
#2

قارچ، سرشار از پروتئین گیاهی‌ :
قارچ‌ها با داشتن ارزش غذایی فراوان، کم‌کالری، فاقد سدیم، چربی، کلسترول و سرشار از پتاسیم و منبع غنی از پروتئین گیاهی هستند. در قارچ انواعی از ویتامین‌های گروه B و همین طور C وجود دارد که برای سلامت پوست، چشم، بافت‌ها، تامین انرژی مورد نیاز بدن، سلامت سیستم عصبی و ماهیچه‌ای بسیار موثر است.

خصوصا وجود ویتامین۱۲ B در آن برای کسانی که رژیم گیاهخواری دارند مفید است، چراکه ویتامین۱۲ B فقط در منابع حیوانی یافت می‌شود. همچنین اسید فولیک قارچ بسیار بیشتر از دیگر سبزی‌ها بوده و در جبران کم‌خونی نقش بسیار موثری دارد.
ویتامین D موجود در قارچ به تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از عارضه پوکی استخوان کمک کرده و باعث می‌شود که کلسیم در روده جذب شده و بلافاصله در استخوان‌ها به کار رود.





قارچ خاصیت ضدسرطانی و آنتی‌باکتریال دارد و به کاهش فشار خون به دلیل غنی بودن از پتاسیم کمک کرده و به علت دارا بودن کروم در کنترل طبیعی بیماری دیابت موثر است.

مواد معدنی دیگر موجود در قارچ شامل فسفر، کلسیم، منگنز و مس است که تنظیم‌کننده حرکات دستگاه‌های تنفسی و گردش خون، مفید برای بیماران قلبی، کلیوی و کاهش‌دهنده کلسترول است چراکه ۲ تا ۳ درصد چربی داشته و در مویرگ‌ها رسوب نمی‌کند و کاملا دفع می‌شود. هیدروکربن‌های موجود در آن نیز حالت فیبری داشته و ملین بوده و جذب نمی‌شود، بلکه معده و روده را شستشو می‌دهد.

توصیه‌

۱- قارچ دارای ۲ نوع خوراکی و سمی است که نوع خوراکی آن فاقد بوی بد و به رنگ سفید متمایل به شیری است و نوع سمی آن سیاه رنگ یا سرخ و سفید است و بیشتر در بیخ و انتهای درختانی مثل زیتون، انجیر و گردو می‌روید و بسیار سمی و خطرناک است و توصیه می‌کنیم که از مصرف قارچ‌های ناشناخته، فله‌ای و بدون بسته‌بندی بهداشتی جدا خودداری کنید تا از عوارض آن در امان باشید.

۲- امکان نگهداری قارچ به مدت ۲ ماه در فریزر و ۴ روز در یخچال است.

۳- در پختن قارچ باید متوجه بود که زیاد چرب تهیه نشود، زیرا چربی زیاد هضم آن را مشکل می‌کند.

۴- بهتر است که قارچ را بیشتر به صورت پخته مصرف کرد.

۵- توصیه می‌کنیم افراد پیر و محروم از نور آفتاب و کسانی که در بیمارستان به مدت طولانی بستری‌اند تا حد امکان ۳ مرتبه در هفته یک پرس قارچ و حتی‌الامکان آن را با شیر و محصولات لبنی میل کنند.

فاخره بهبهانی
کارشناس تغذیه و صنایع غذایی
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : ehlam , shahrzad.s , نازلی , najva , TootFarangi , zohrevand , # پریسا #
  


پیام های داخل این موضوع
RE: گوشت یا قارچ ،و کدامیک دارای پروتئین بیشتری است؟ - توسط شهرزاد - 2012/04/15, 12:15 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 148,416 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  مقایسه خواص انواع گوشت قرمز و سفید yaro 11 30,723 2013/11/04, 10:11 PM
آخرین ارسال: ابراهیم
  فواید قارچ mojtaba2iran 4 9,544 2013/09/12, 08:20 PM
آخرین ارسال: نازلی
  گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر najva 18 45,360 2012/05/09, 07:49 PM
آخرین ارسال: najva



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان