2012/02/06, 10:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/02/06, 10:44 PM، توسط naz.gigili.)
(2012/02/06, 09:34 PM)Hasty نوشته است: آنها دریافتند، زمانی که گوجهفرنگی پخته میشود نسبت به زمانی که خام است مقدار بیشتر و غلیظتری از آنتیاکسیدان لیکوپن را داراست.من فکر میکردم.هر چیزی خامش بهتره.
![confused confused](https://mscenter.ir/images/smilies/confused8.gif)
![evilgrin0039.gif evilgrin0039.gif](https://mscenter.ir/images/smilies/evilgrin0039.gif)
من عاشــق غذاهای نارنجیم
![love28 love28](https://mscenter.ir/images/smilies/love28.gif)
![love28 love28](https://mscenter.ir/images/smilies/love28.gif)
![love28 love28](https://mscenter.ir/images/smilies/love28.gif)
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .