2012/01/08, 10:37 AM
(2012/01/08, 10:18 AM)pariya نوشته است: خانومهای آشپز نظر بدن لطفاً.
ما هم گوشت بوقلمون مصرف میکنیم، ولی بعد از چند بار پخت متوجه شدم که در پختن این گوشت مثل مرغ گوشت سفت میشه ولی کبابش معرکه است و خیلی ترد و خوشمزه است.
شما ها هم این سفتی رو احساس کردین یا روش پخت من اشتباهه.؟
این سفتی را من هم حس میکنم ولی فکر میکنم اگر قبل از پخت ،گوشت را به صورت نوارهای باریک تر برش بزنید بهتر پخته میشود. اگر از زودپز استفاده نمیکنید زمان پخت حدودا 3 ساعت را در نظر بگیرید
خوابهايم را خسته ميكني
وقتي تا سحر
مي گردم و پيدايت نمي كنم !...
روزهاتو را چرت می زنم
بس که شب ها
در خواب تو بیدارم
وقتي تا سحر
مي گردم و پيدايت نمي كنم !...
روزهاتو را چرت می زنم
بس که شب ها
در خواب تو بیدارم