نه بابا سرشون خیلی گرمه. فکر کنم دیگه به هیچ کس و هیچ چیز فکر نمی کنند. اصلا پیش خودشون نمی گن این سعیده که یکی از مخالفین اس ام اس بازی بود چی شده الان داره حداقل روزی یه دونه یه دونه یه دونه فکر شو بکن ییییییییییییییییه دونه اس ام اس به چند نفر از ما که مشهد هستیم می فرسته اونم یه جور. ببین اصلا از خودشون می پرسن چرا به ما یه اس ام اس یه جور رو می فرسته ببین اصلا پی می برند به منظور من! بابا من اصلا دوست ندارم اس ام اس بازی کنم اینا رو فقط به خاطر این می فرستم که بگم. درسته که شما منو با خودتون نبردید ولی دنیا اینطوری نمی مونه من که بالاخره باید برم گفتم اگه منو با خودتون ببرید کلی کیف می کنید از همراهی من. من انقده خوش سفرم انقده، خوش سفرم، انقده خوش سفرم، انقده خوش سفرم انقده خوش سفرم از کفتون رفت. حالا این شماها هستید که باید غصه بخورید نه من دلم براتون می سوزه حالا چون شمایید دعا می کنم که خیلی بهتون سخت نگذره از نبود من. از خدا می خوام که بهتون رحم کنه حالا که انقده زحمت کشیدید و دارید غصه می خورید که من باهاتون نیستم بهتون خوش بگذره. بازم می گم یه وقت فکر نکنید من دارم غصه می خورم. چه فکرا واه واه واه واه.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش