موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 42
تشکر های دریافت شده :147 بار در 45 پست
سال تشخيص بيماري : --
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
من وقتی این پست آقا حمید رو که نوشته اگر داروهای ام اس رو طبق روالش تزریق نکنی انگار اصلا تزریق نکردی خوندم چنان روانم به هم ریخت که کلا دارومو قطع کردم.الان یک ماهه که تزریق نمیکنم.چون من بیشتر از یکسال بود که سینووکس رو طبق نظر دکترم دو هفته یکبار تزریق میکردم.
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
(2015/02/08, 03:54 PM)parva نوشته است: من وقتی این پست آقا حمید رو که نوشته اگر داروهای ام اس رو طبق روالش تزریق نکنی انگار اصلا تزریق نکردی خوندم چنان روانم به هم ریخت که کلا دارومو قطع کردم.الان یک ماهه که تزریق نمیکنم.چون من بیشتر از یکسال بود که سینووکس رو طبق نظر دکترم دو هفته یکبار تزریق میکردم.
دوست عزیز شما خودتون قبلا در تاپیک «قطع کردن دارو» به نامنظم زدن آمپولتون اشاره کردید :
(2014/06/07, 11:49 PM)parva نوشته است: من اوایل خیلی دقیق بودم. حتی ساعت تزریق رو رعایت میگردم. اما کم کم ساعتش پس و پیش شد. بعدش روزش یکم پس و پیش شد. حالا هر دو هفته یه بار میزنم. گاهی سه هفته یه بار. گاهی پنجشنبه. گاهی جمعه. یا شنبه... .
پس فکر نکنم حرفهای حمید باعث قطع داروی شما شده باشه.
دکترتون شاید بی نظمی شما در تزریق رو دیدن و سعی کردن شما رو از تزریق دور نکنن.شاید هم علت دیگه ای داشته.به هر حال تجویز متخصص مغز و اعصاب رو چطور کنار گذاشتید ؟ حداقل به دکتر دیگه ای هم مراجعه میکردین و نظر اونو هم می شنیدید. بهتر نبود ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
داروي مورد استفاده :
بله من خیلی تو تزریق منظم نبودم ولی دکترم که اینو نمیدونست.خودش گفت دو هفته یکبار. من فکر میکردم بدن خودش رو با این دوز دارو تطبیق میده ولی اینکه اصلا این جور تزریق تاثیری نداره واقعا ناراحتم کرد. و برا همین دیگه اون دو هفته یکبار رو هم تزریق نمیکنم. دکترم هم یکی از بهترینهای شهرمونه! پیش دکتر دیگه برم هیچوقت نظر ایشونو رد نمیکنه!قبلا امتحان کردم.
موضوعها: 8
تشکر های اهدا شده: 1099
تشکر های دریافت شده :968 بار در 320 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر وحید شایگان نژاد
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
برام عجیبه که به خاطر حرف حمید دارو را قطع کردین!!!
به قول خودتون دکترت بهترینه تو شهرتون پس چطور .....
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
تشکر های اهدا شده: 133
تشکر های دریافت شده :77 بار در 26 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکترشاهین مهین
داروي مورد استفاده : دیفوزل - داروسازی دکتر عبیدی
(2015/02/08, 05:42 PM)parva نوشته است: بله من خیلی تو تزریق منظم نبودم ولی دکترم که اینو نمیدونست.خودش گفت دو هفته یکبار. من فکر میکردم بدن خودش رو با این دوز دارو تطبیق میده ولی اینکه اصلا این جور تزریق تاثیری نداره واقعا ناراحتم کرد. و برا همین دیگه اون دو هفته یکبار رو هم تزریق نمیکنم. دکترم هم یکی از بهترینهای شهرمونه! پیش دکتر دیگه برم هیچوقت نظر ایشونو رد نمیکنه!قبلا امتحان کردم.
پروا جان خودسرانه داروتو قطع نکن من کسیو میشناسم که بعد از دوسال تزریق قرص و امپولو خودسرانه قطع کرده الان کامل خانه نشین شده جالبش اینجاست این خانوم کارمند بیمه خدمات درمانی هستن و از نزدیک وضعیت بیشتر بیمارای ام اسو دیدن یعنی نااشنا و بی تجربه نبودن میدونستن عاقبت کارشون چیه شماهم کار این خانومو تکرار نکن
داروي مورد استفاده :
(2015/02/16, 05:14 PM)غم فروش نوشته است: (2015/02/08, 05:42 PM)parva نوشته است: بله من خیلی تو تزریق منظم نبودم ولی دکترم که اینو نمیدونست.خودش گفت دو هفته یکبار. من فکر میکردم بدن خودش رو با این دوز دارو تطبیق میده ولی اینکه اصلا این جور تزریق تاثیری نداره واقعا ناراحتم کرد. و برا همین دیگه اون دو هفته یکبار رو هم تزریق نمیکنم. دکترم هم یکی از بهترینهای شهرمونه! پیش دکتر دیگه برم هیچوقت نظر ایشونو رد نمیکنه!قبلا امتحان کردم.
پروا جان خودسرانه داروتو قطع نکن من کسیو میشناسم که بعد از دوسال تزریق قرص و امپولو خودسرانه قطع کرده الان کامل خانه نشین شده جالبش اینجاست این خانوم کارمند بیمه خدمات درمانی هستن و از نزدیک وضعیت بیشتر بیمارای ام اسو دیدن یعنی نااشنا و بی تجربه نبودن میدونستن عاقبت کارشون چیه شماهم کار این خانومو تکرار نکن
ممنونم از نظرت. من میدونم قطع دارو شاید کار درستی نباشه ولی حرف من اینه که با این حساب من بیشتر از یکساله با تزریق دو هفته در میان آمپول سینووکس تحت نظر دکتر عملا ناخواسته دارومو قطع کردم. و الان دچار حس سردرگمی شدم!
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 85
تشکر های دریافت شده :208 بار در 48 پست
سال تشخيص بيماري : 2013
دكتر معالج : wein
داروي مورد استفاده : تایسبری
کوپاکسون
(2015/02/16, 08:24 PM)parva نوشته است: (2015/02/16, 05:14 PM)غم فروش نوشته است: (2015/02/08, 05:42 PM)parva نوشته است: بله من خیلی تو تزریق منظم نبودم ولی دکترم که اینو نمیدونست.خودش گفت دو هفته یکبار. من فکر میکردم بدن خودش رو با این دوز دارو تطبیق میده ولی اینکه اصلا این جور تزریق تاثیری نداره واقعا ناراحتم کرد. و برا همین دیگه اون دو هفته یکبار رو هم تزریق نمیکنم. دکترم هم یکی از بهترینهای شهرمونه! پیش دکتر دیگه برم هیچوقت نظر ایشونو رد نمیکنه!قبلا امتحان کردم.
ممنونم از نظرت. من میدونم قطع دارو شاید کار درستی نباشه ولی حرف من اینه که با این حساب من بیشتر از یکساله با تزریق دو هفته در میان آمپول سینووکس تحت نظر دکتر عملا ناخواسته دارومو قطع کردم. و الان دچار حس سردرگمی شدم!
دوست گرامی قطع دارو کار صحیحی نیست. من دقیقا متوجه نشدم چرا این تصمیم را گرفتید. ممکن است تا یک سال هم جالتان خوب باشد اما مطمین باشید که بعد از دوره خاموشی با حمله سنگینتری مواجه میشوید، اگر اهل ماجراجویی هستید و اهل خطر کردن این هیجان خود رو از راه دیگری تخلیه کنید ،قطع دارو راهش نیست.
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :28 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : کوروش بهرامی
داروي مورد استفاده : اکتووکس
سلام .به نظر من ک ممکنه ادم بعد ازچند سال بشه مثل روزای اول یا حتی بدتر از اون
چون من خودم دو سال مدام سینوکس میزدم اما یکدفعه تابستون پارسال حالم خیلی بد شد علاوه بر اینکه علائم اولیه رو
داشتم بلکه بدتر هم شدم مثلا من زمانی که فهمیدم ام اس دارم فقط گزگز پا رو داشتم و یکم مشکل تو تعادل ولی اینسری حتی چشمم هم تار شده بود و مدام حالت تهوع داشتم . که دکترم آمپولمو عوض کرد و اینترفرون تجویز کرد که بعداز استفااده در چند هفته خوب شدم(قابل ذکر حتی یک روز هم امپولمو کنار نذاشته بودم که اینجوری شدم )
تشکر های اهدا شده: 138
تشکر های دریافت شده :47 بار در 17 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : الله هوالشافی-دکتر نظرباغی
داروي مورد استفاده : اکتووکس
سلام دوستان
راستش من هنوزم نمیدونم عود چجوریه 9 سال قبل که تشخیص ام اس رو دادن بعد بستری شدن کاملا خوب شدم 3 سال آمپول زدم ولی 5 سالی درمانو گذاشتم کنار یعنی دنبال این تبلیغات دروغ رفتم پارسال که بستری شدم بعد ترخیص مثل دفعه اول خوب نشدم و بعضی از علائمم باقی موند یه سال آمپول اکتووکس میزدم ولی یه ماه بیشتره که نیست دکتر به جاش برام اکتوفرون نوشت اونم بعد یه مدت تموم شد و گفتن نیست ناچارم تا اکتووکس میاد صبر کنم چون اونا خیلی بهم میساخت ولی مشکلی که الان دارم اینه که الان اصلا تعادل ندارم فوری خسته میشم عقب عقب میرم به زور سرپا وامیستم .
الان اینا یعنی عود کرده مریضیم؟
چون نگاه که میکنم خداروشکر انگار شما یه مدت گذرایی اینطور میشین و بعد خوب میشین ولی من احساس میکنم روز به روز بدتر میشم یعنی مریضیم پیشرفت کرده چون دکترم پارسال گفت پلاکات زیاد نیستن به نسبت ام ار آی اولم که 9 سال پیش گرفته بودم دکتر گفت کمی پیشرفت کرده مریضیت
پرودگارا بخاطر همهء الطافی که تا به امروز در حقم داشتی ازت سپاسگذارم.الحمدلله.
تشکر های اهدا شده: 80
تشکر های دریافت شده :43 بار در 13 پست
سال تشخيص بيماري : ۱۳۹۳
دكتر معالج : بهرامی
داروي مورد استفاده : رسیژن
سلام
الان نزدیک یکسال ونیمه که بیماریم تشخیص داده شده یک سال اول سینووکس هفته ای یک بار تزریق میکردم ولی چون خیلی پیشرفت کرده بوده دکترم مجبور شد دارومو عوض کنه و از ابتدای امسال اکتوفرون تجویز کرده اما الان یک هفته هست که به یکباره همه داروهامو قطع کردم حتی خوراکیها رو . امکان داره که حمله شدیدی بهم دست بده یا نه به همون روال قبل حمله های ضعیف خواهم داشت؟ . لطفا راهنماییم کنید که کار درست انجام بدم .