من وقتی آمپول میزدم از پرستارم یه کیف حمل دارو گرفتم که هم خودش عایق بود و هم یه کمپرس که بعداینکه تو یخچال میذاشتی کار یخ رو میکرد که اونو تو کیف میذاشتم .این چند ساعتی امپولو خنک نگه میداشت
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
کیف حمل دارو
|
||||||||||||||||||||||||||||||
عزیزم من دانشجوام همیشه هم داروهامو با خودم باید ببرم
میتونی ژل یخ بگیری اگه کیف حمل دارو هم داری داروتو بذار توش ژل یخو هم بزار کنارش اگه کیف نداری هم میتونی بذاریش تو کلمن کنارش هم یخ بذاری من از هر دو روش استفاده میکنم تا 10 ساعت واسه من که جواب داد داروم هم چیزیش نشد
2014/06/25, 11:30 PM
میتونی به انجمن ام استون مراجعه کنی
اونجا کیف رو در اختیارت میزارن یا هم همینی که بچه ها نوشتن کنار ژل یخ یا بطری آب یخ زده با عایق کاری آمپولتو حمل کن منم خودم قبل از کیف عایق کاری و بطری یخ زده کارمو راه مینداخت الان با کیف راحته راحتم
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2014/07/18, 10:59 AM
میشه یه عکس از این کیف حمل دارو تون بذارید؟ خیلی ممنون میشم
کیف حمل داروهای مختلف با هم شکل و شمایلش فرق داره . شما هم که ننوشتید چه دارویی مصرف میکنید.
ولی میدونم قبلنا عکس کیف سینووکس و آونکس و بتا و... رو زدن توی سایت. یه چیزی که در نظر داشته باشید اینه که بسته آمپولهای ما لازم نیست همش کنار یخ قرار بگیره ، مثلا من یکی دوبار با سینووکس سفر رفتم ، فقط ویال حاوی پودرش رو که خیلی هم کم حجمه گذاشتم یه جای خنک . سرنگ و سر سوزن و آب مقطر که یخچالی نیستن. اینا همه جا اشغال میکنه و میشه در سفر جداشون کرد و غیر یخچالی ها رو توی کیف دیگه ای گذاشت.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
(2014/07/19, 11:48 AM)nahid نوشته است: کیف حمل داروهای مختلف با هم شکل و شمایلش فرق داره . شما هم که ننوشتید چه دارویی مصرف میکنید. ممنون ناهید جان برای اسویمر/کوپامر می خواستم. چون همه می گفتن که از کیف داروی قبلی شون(مثلا سینوکس) واسه نگهداری اسویمر استفاده می کنن فکر کردم اسم دارو مهم نیست و همه ی کیفا یه شکله (2014/07/19, 12:04 PM)hadisss نوشته است: مرسی ناهید ممنونم حدیث جان
2014/07/19, 12:12 PM
salam negar jon, 1soali dashtam , man chand mahi ke motevajeh shodam ms daram , baraie edameh tehsil bayad 1mahi be keshvare digeh beram ,man chetor mitonam in kif tahaieh konam , , faghat address Tehran mibinam, thanks
نمی دانم چه می خواهی!
ولی امشب دعا گویم برای تو برای رفع غم هایت برای قلب زیبایت برای راز پنهانت و می دانم ! خدا از آرزوهایت خبر دارد یقین دارم دعا حتماً اثر دارد
2014/07/19, 12:24 PM
معمولا کیف ها رو شرکت های سازنده ی داروها تهیه می کنن و در اختیار بیماران قرار میدن
که مثلا من به واسطه ی انجمن ام اس محل سکونتم تونستم کیف رو دریافت کنم شما هم در صورت امکان به انجمن ام اس محل سکونتتونمراجعه کن و ایشالا که بتونن کیف رو در اختیارتون قرار بدهند البته شنیده بودم از کالا پزشکیا هم میشه کیف های خنک کننده رو تهیه کرد. فقط دقت داشته باش اون نوع کیف ها، الزاما برا داروهای ما تهیه نشده و کلا خنک کننده س اگر بتونی از طریق انجمنتون اقدام کنی کیف مخصوص خود دارتون که دقیقا طراحی شده برای نوع آمپولتون رو تهیه کنی بعدش کیف رو برا چی میخوای؟ آمپول داری؟ آخه معمولا برا حمل آمپولاس آمورل قرصه یا آمپول اونوقت؟
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2014/07/19, 01:39 PM
شرکت اسوه برای حمل اسویمر یه کیف مخصوص داده ولی جالب اینجاست که دارو با پکیج خودش ، توش جا نمیشه!
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2014/07/19, 01:46 PM
(2014/07/19, 01:39 PM)ابراهیم نوشته است: شرکت اسوه برای حمل اسویمر یه کیف مخصوص داده ولی جالب اینجاست که دارو با پکیج خودش ، توش جا نمیشه! ممنون چه خبر خوبی شرکت اسوه ست دیگه! یه بار ماه رو 28 روز حساب می کنه یه بار اندازه ی پکیجش رو اشتباه حساب می کنه کلا شرکت باحالیه! امیدوارم توو داروش از این کم و کاستی ها نداشته باشه
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir