2013/10/05, 09:31 PM
البته ما منتظر ادامه تحقیقاتتون هستیم.
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/10/06, 02:42 PM
باغبوني يا هرچي من زياد سررشته ندارم ...
ولي مامان عاشق گلو گياهه ..يه روز صبح ساعت 7 صبح شنيدم مامان داره قربون صدقه ي كسي ميره ..اينقدرم با احساس ميگفت موندم با كيه ...بابارو ميدونستم خيلي وقته رفته ولي مونده بودم با كيه ...از پله هاي اتاق اومدم پايين ديدم مامان جون داره با گلاي رو پله ها اينجوري حرف ميزنه ... همين كارو هم با باغچه ي تو حياط انجام ميده ... بهشون خيلي گفتم اگه با منم اينقدر با احساس حرف ميزدي فكر نكنم ms ميگرفتم ..... ولي خداييش گل و گياه رو روحيه خيلي تاثير داره .....من كه خودم اثبات شدشو ديدم
2013/10/10, 10:19 PM
اینم سهم شما از لوبیای ما:
جواب سوال قبلی ما پیدا نشد مهندس؟
2013/10/11, 10:47 PM
اینو من نکاشتم، اما کسی می دونه این چیه؟ مهندس که بی برو و برگرد باید بدونه اما دوستان چی؟ بهتون نمی گم این سیب زمینی ترشیه تا خودتون تلاش کنید و پیدا کنید.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت بر خویش تکیه کن برعرش
2013/10/11, 11:49 PM
منظورتون یارمسی بود دیگه سعیده خانوم
سمیرا خانوم چرا محصولات شوما همش عجیب غریبه آقا الان وقت باقالی شده . سرما هم که شرو شد . بزنین تو کار باقلی
2013/10/12, 12:06 AM
ممنون.
بی زحمت طرز تهیه باقالی رو توضیح بدین!
یک باقالا را آخه از کجا بیاوریم؟
مثل لوبیا نیست که همه جا پیدا بشه. خیس کردن نمیخواد؟ توی بالکن توی فضای آزاد سردش نمیشه؟! چقدر طول میکشه باقالا بده؟
حالا شوما ایندفه باقالا خریدین رحم کنین یه دونه همش یه دونشو نخورین همش یه دونه
بعد اون یه دونه رو بزارین خیس بخوره تو دسمال مرطوب جونه که زد تو گلدون بکارین اگه بتونین قبل کاشت کود نیتروژنه و فسفر و پتاس به خاک بدین خوبه (از گلفروشی تهیه شود) آبیاریش معمولیه، اگه عادت دارین زیاد آب بدین خاکتون با زهکشی خوب باشه (ته گلدون سوراخ سوراخ باشه رو سوراخا هم با سنگ ریزه پوشیده باشه. گلودنم یه جوری رو زمین بذارین که آب بتونه از تهش خارج شه ) تو فضای آزاد بذارین ، باید بعد گرمای تابستون و قبل سرمای زمستون کاشتش. اگه تو دوره رشد یه سرمایه غیر منتظره ای پیش اومد میتونین شب بیارینش تو ولی نه بقل بخاری. همون تو بالکن پشت شیشه.
(2013/10/12, 12:31 AM)chipchip نوشته است: حالا شوما ایندفه باقالا خریدین رحم کنین یه دونه همش یه دونشو نخورین همش یه دونهراستی سجاد کاشتش گل خانه ای و تو خانه هم میشه کاشت یا حتما باید تو باغچه باشه آخه من اینجا تا آپارتمان زندگی می کنم ؟
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
قدرت درمانی اشک | سعید قیصری | 42 | 31,273 |
2015/08/15, 08:43 AM آخرین ارسال: f.amini |
|
آهنگ ها بی کلام موسیقی درمانی - دانلود | paeazan | 11 | 16,902 |
2015/06/03, 11:06 AM آخرین ارسال: paeazan |
|
چگونه میتوان حسادت را درمان کرد؟ | Escape | 1 | 3,211 |
2014/04/18, 02:54 PM آخرین ارسال: سالومه |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |