2013/02/08, 07:25 PM
خیلی خوب بود مرسی بیخودو بیجهت کلی ذوق کردم خودم چپ دستم ،داداشم چپ دسته ،خانمشم چپ دسته با این حساب باید فقط به یه چپ دست بله گفت دیگه
با چپ دستها ازدواج کنید
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/02/08, 07:25 PM
خیلی خوب بود مرسی بیخودو بیجهت کلی ذوق کردم خودم چپ دستم ،داداشم چپ دسته ،خانمشم چپ دسته با این حساب باید فقط به یه چپ دست بله گفت دیگه
2013/02/08, 10:18 PM
هر وقت کارهامو که میخوام انجام بدم تو آینه که نگاه کنم با دست چپم انجام میدم
منم چپ دستم؟؟؟؟؟
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2013/02/08, 10:32 PM
(2013/02/08, 10:18 PM)ابراهیم نوشته است: هر وقت کارهامو که میخوام انجام بدم تو آینه که نگاه کنم با دست چپم انجام میدم عمرن ابراهیم جان چپ دستی هزار درد و مصیبت داره و البته شما هم ازدواج کردی و از دست رفتی دیگه! Open Your Heart, I'm Coming Home
(2013/02/08, 10:32 PM)Pooya.N نوشته است: عمرن ابراهیم جان سلام داداش چاکرم اینو در نظر داشته باش که حاصل ازدواجمون یه بچه چپ دسته ضمن این که از دست نرفتم ! بستگی داره از دست رفتن رو چطور معنی کنی
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2013/02/09, 12:32 PM
چپ دستها که احساساتشون کمتره و غیرمنطقی ترن البته اوناییکه میشناسم شایدم برعکس باشه نمیدونم
راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار
2013/02/09, 01:08 PM
پویا چپ دست رو ول کن از چش سیاه چه خبر
2013/02/09, 02:37 PM
تو این دور وزمونه که همه ی دنیا چسبیدن به چشم سبز وآبی،نمیدوونم شما چرا توکف چشم سیاهین؟؟؟؟؟
2013/04/04, 12:07 AM
چپ دستها آدمهای کمی نیستند. نگاه کنید:
(2011/01/12, 03:59 PM)earth نوشته است: چپ دست های معروف دنیا
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت بر خویش تکیه کن برعرش
2013/04/04, 01:54 AM
خدا رو شکر که ما چپ دست نشدیم!
همین حالاشم : کمتر گول میخوریم بیشتر مشکوک هستیم سخت تر قانع میشویم بیشتر عصبانی میشویم زود وابسته میشویم و سخت دل میکنیم توانایی مدیریت بهتری داریم درک موسیقی و علاقه بیشتری به موسیقی داریم روابط دوستانه تر و گرم تری داریم آسان وتر و عمیق تر مطالب تازه را یاد میگیریم برای یادگیری نیاز به تکرار نداریم! اگر چپ دست بودیم که شوهرمون بدبخت تر میشد! دیگه اصلا باهامون ازدواج نمیکرد!
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
چپ دست ها بیشتردچاروحشت میشوند روانشناسان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که افراد چپ دست در مواجهه با شرایط و موضوعات ترسناک، بیشتر دچار وحشت میشوند. به گزارش ایسنا، این روانشناسان پس از نشان دادن یک کلیپ ترسناک به دو گروه از افراد چپ دست و راست دست در نهایت شگفتی متوجه شدند که پس از تماشای این کلیپ افراد چپ دست بیشتر از راست دستها میترسند. به گزارش روزنامه بلومبرگ این روانشناسان خاطرنشان کردند که هرچند راست دستها هم پس از تماشای این کلیپ ترسیده بودند اما شدت واکنش ترس و وحشت در آنها خیلی کمتر از افراد چپ دست بود. دکتر کارولین چووهاری از متخصصان دانشگاه کوئین مارگارت در ادینبورگ در این باره متذکر شد: ما در واقع برای این شرکت کنندگان بخشی از فیلم سکوت برهها را به نمایش گذاشتیم که مطمئن بودیم، حالت ترس را در بیننده ایجاد میکند. پس از پایان نمایش فیلم را روی هر دو گروه شرکت کننده بررسی کرده و متوجه شدیم چپ دستها در خاطرات و حافظهشان بیشتر دچار آشفتگی شده بودند و رفتارهایی شبیه به کسانی که دچار اختلال استرس پس از ضربه عاطفی شدهاند از خود بروز میدادند. پویافک نک چون شماچپ دست هستی من این مطلب رو سرچ کردم خدایی نکردم بگم بیشترازبقیه وحشت می کنی نه اصلا منظورمن این نیست.مادر من چپ دست است وهمینطور پدربزرگ مادری من چپ دست بودودایی و دختر داییم چپ دست هستن.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با رنگ ها بیماری تان را درمان کنید | # پریسا # | 1 | 3,057 |
2014/04/09, 03:22 PM آخرین ارسال: spring |
|
نقش ازدواج در سلامت روان جوانان | spring | 8 | 7,612 |
2014/03/26, 06:21 PM آخرین ارسال: spring |
|
برای موفقیت برنامه ریزی کنید | paeazan | 0 | 2,368 |
2013/11/13, 01:36 AM آخرین ارسال: paeazan |
|