موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 19003
تشکر های دریافت شده :23964 بار در 8184 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
(2012/09/22, 01:55 PM)نازی ی نوشته است: عرضم به حضور انورتون که طبق پیش بینی های بنده بازهم طلسم نرسیدن من به دیدارها داشت محقق می شد !!به لطف دوستان کریمزون انقدر تست ما زیاد بود که از 12 تا 5.5 حضور گرم من مانع این می شد که اجازه خروج و پایان تست رو به بنده بدن !!
خلاصه پس از کلی تهدید و خواهش و تمنا و با قول مبنی بر اینکه بروشورهای معرفی تست رو به دیدار ببرم بهم اجازه خروج دادند و بنده با سرعت هرچه بیشتری به منزل و ازونجا به محل دیدار رهسپار شدم،و وای با صحنه بستن مسیر و راهنمایی به خروجی نیایش راهنمایی گشتیم خلاصه پس از کش و قوس های فراوان در ساعت 7.15 دقیقه به دیدار رسیدم و بالاخره طلسم شکسته شد و اونجا در عرض 15 دقیقه کلی از دوستای خوبمون رو دیدم آدم هایی که فارغ از ظاهرشون و ماهیت مادیشون 1 بخشی از علائق و زندگیم شدن و صحنه قشنگی بود لحظه ای که کاملا برام ملموس شدن ، دیدن نمو ، مهشید ، شادی ،ساناز،شهرزاد ،احسان عزیز، ابراهیم خان،پرستو و پویا ،حمید، سینا ، فربد ، نفس ،فرناز،نگار و اون دوست عزیزم که اسمش خارجیه و دوست عزیزی که از اراک اینهمه راه رو اومده بود ولی من اسمش از یادم رفت و همه اون دوستایی که به ذهن خسته من نمیاد و ازشون کلی شرمنده ام نمی دونین چه حس خوبی داشت!!!
و ای راستی ممنونم از سینا که چون من پذیرایی نشده بودم جای 1 دونه دنت 2تا دنت و 2تا ساندویچ و 1 نوشابه برام گذاشت تو ساکم !!!
و البته حمید رو واسه بار اول دیدم و بهش گفتم ووو تو اون حمیدی که ما ازش حساب می بریم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
و خیلی ممنون از پویا و پرستو جون که من رو تا میدون شهرداری رسوندن .
خب باور کنین من همش رو گفتم.
زیاده قابل عرض نیست
تا دیدار بعدی بدرود
نازی پس چرا من تو رو ندیدم؟؟؟ من تا لحظه ی آخر اونجا بودم؟؟؟
تشکر شده توسط : | spring , ehsan 10054 , melody , ابراهیم , seyyed reza , sooorooosh , shadi.green86 , نگار زرگام , فرناز , 1359 , Hasty , ارزو |
|
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 754
تشکر های دریافت شده :4209 بار در 1407 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر فرهاد منطقی فسایی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
2012/09/22, 02:18 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/22, 02:21 PM، توسط pesareshoja_ir71.)
سلام دوستان من رسیدم خونه
خوبید خوشید
دیدار خوب بود
ولی پارک گفتگو جمع صمیمانه تر بود اینجا هر کی رفته بود یه گوشه حال نمیداد ولی در کل خوب بود ممنون از اونای که زحمت کشیدن
موفق باشیدراستی یه خواهش سری بعد دیدار رو نزدیک تر به مترو بندازید
اللهم عجل لولیک الفرج
به حق خانم زینب کبری سلام الله
تشکر شده توسط : | Pooya.N , Hasty , hamid , spring , shokolat , ehsan 10054 , niloufar , seyyed reza , fireboud , shadi.green86 , سـاناز , atefe , leili , paeeze , paeazan , آرزو , نگار زرگام , فرناز , N00shin , Sina , ارزو , Saina |
|
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 4998
تشکر های دریافت شده :3989 بار در 935 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : لطفی- صحراییان
داروي مورد استفاده : بتافرون
نیدونم چرا!!!!!!!!!!!!!111
آخه تو 15 مین نهایت تلاشم رو کردم هرکی دم دستم بود رو ببینم
من شالم ئ کیفم آبی نفتی بود مانتوم گل گلی سبز آبی!!!!!!!!1
یادت اومد آیا؟
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5737
تشکر های دریافت شده :5556 بار در 1532 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | spring , parastoo joon , ابراهیم , ehsan 10054 , عمومهربان , نازی ی , hamid , hamid t , shadi.green86 , سـاناز , سمانه , atefe , leili , paeeze , fireboud , shokolat , paeazan , آرزو , نگار زرگام , Hasty , nanaz , فرناز , N00shin , Pooya.N , Sina |
|
موضوعها: 16
تشکر های اهدا شده: 2174
تشکر های دریافت شده :1808 بار در 440 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | سمانه , سـاناز , neda.n , fireboud , atefe , paeeze , sooorooosh , parastoo joon , seyyed reza , shokolat , آرزو , نگار زرگام , melody , niloufar , Hasty , nanaz , hamid , فرناز , N00shin , Sina , spring , ارزو , nafass , SSA |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 53
تشکر های دریافت شده :464 بار در 62 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
از همه اونایی که زحمت برگزاری رو کشیدن واقعا ممنو ن میدونم که هماهنگی وپیدا کردن محل مناسب و تدارکات و ..... خیلی دوندگی میخواد
راستش قبل از ورود و دیدار فکر نمیکردم همه چیز خوب و مناسب باشه اگر چه که دم اومدن یه پلیس روبروی بیمارستان جلوم رو گرفت و بخاطر نداشتن معاینه کارت ماشینم رو گرفت و یه کم حالم گرفته شد ولی بعد که اومدم تو مجلس همه چی یادم رفت
در ضمن اولش وقتی دیدم تنها ویلچیری هستم یه کم جا خوردم از یه نظر خوشحال شدم که بچه ها رو پان و از طرفی دلم میخواد همه اونایی که شرایط یکسان با من رو دارند خجالت رو بگذارن کنار و تو مجالس بیان اگر چه که میدونم شاید رفت و اومد واسشون سخت باشه
البته از بین بچه های مدیریت یا کادر فنی فقط حمید رو از نزدیک دیدم که ازش ممنونم
راستی یه خانومی روبروی من نشسته بود و با دوربین دیجیتالش فیلم میگرفت چون حرکت نمیکرد داشتم فکر میکردم چطوری از کل مجلس عکس و فیلم میخواد بگیره ؟؟
سرت را بالا کن و ببین که پروردگارت به انچه محال میپنداری میخندد
تشکر شده توسط : | seyyed reza , سـاناز , leili , shokolat , paeazan , آرزو , parastoo joon , aalieh , paeeze , مـه ســـا , نگار زرگام , melody , Hasty , nanaz , فرناز , shadi.green86 , hamid , fireboud , neda.n , N00shin , Pooya.N , spring , atefe , نازی ی , Sina , MEGA , ارزو |
|
موضوعها: 8
تشکر های اهدا شده: 1466
تشکر های دریافت شده :1168 بار در 326 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر مهران شفیعی
داروي مورد استفاده : سینووکس
2012/09/22, 06:13 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/22, 06:17 PM، توسط رنگین کمان.)
دیدار روز جمعه خیلی خیلی خوب بود با این که من اصلا و ابدا حالم خوب نبود اما بهم خوش گذشت
ممنون از تمام دوستان که زحمت کشیده بودن
تمام چراغ های خانه روشن است
و من صدای خنده ات را
بلندتر از همیشه نقاشی می کنم
لطفی کن، به کسی چیزی نگو
بگذار همسایه ها خیال کنند تو آمده ای....
تشکر شده توسط : | seyyed reza , سـاناز , shokolat , paeazan , آرزو , parastoo joon , paeeze , نگار زرگام , melody , niloufar , Hasty , nanaz , sooorooosh , shadi.green86 , hamid , fireboud , neda.n , zenith , فرناز , N00shin , Pooya.N , atefe , Sina , spring , Saina |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1278
تشکر های دریافت شده :1396 بار در 446 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : دكتر عبدالناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : بتافرون
2012/09/22, 06:15 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/22, 06:17 PM، توسط leili.)
تشکر شده توسط : | seyyed reza , سـاناز , shokolat , paeazan , آرزو , parastoo joon , aalieh , paeeze , نگار زرگام , melody , niloufar , Hasty , nanaz , فرناز , shadi.green86 , hamid , fireboud , neda.n , N00shin , Pooya.N , مهدی نصیری , spring , atefe , Sina , 1359 , Saina |
|
تشکر های اهدا شده: 1277
تشکر های دریافت شده :1326 بار در 412 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
زندگی کوتاه نيست ..... مشکل اینجاست که ما زندگی را دير شروع ميکنيم!!!
تشکر شده توسط : | paeeze , paeazan , نگار زرگام , melody , niloufar , Hasty , shokolat , spring , nanaz , shadi.green86 , hamid , fireboud , neda.n , seyyed reza , آرزو , فرناز , N00shin , سـاناز , Pooya.N , atefe , Sina , SSA |
|
تشکر های اهدا شده: 80
تشکر های دریافت شده :163 بار در 31 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : دکتر تقا؛
داروي مورد استفاده :
ممنون ازتمام دوستانی که این دیدارها رو تدارک می بینند هنوز از نزدیک دوستان خوبم ندیدم اما مطمئنم که فقط صفا و دوستی می تونه یک جمع در کنار هم نگه داره تا درداشون فراموش کنند ونگاه تازه ای رو تجربه کنند به امید دیدار در برنامه های بعدی و ارزوی سلامتی
تشکر شده توسط : | neda.n , fireboud , فرناز , shokolat , نگار زرگام , niloufar , N00shin , سـاناز , spring , nanaz , Pooya.N , atefe , Sina , paeazan , Hasty , ارزو |
|
|